Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray moet billenknijpen, maar plaatst zich wel voor kwartfinale beker

Laatste update:

Galatasaray heeft zich dinsdagavond met de nodige moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Turkse beker. De nummer twee van de Süper Lig liep in eigen huis uit naar een 3-0 voorsprong, maar gaf deze nog bijna uit handen: 4-2. Davinson Sánchez scoorde namens de thuisploeg de openingstreffer.

Galatasaray trad dinsdagavond niet met de sterkste elf aan tegen Bandirmaspor, dat uitkomt op het tweede niveau van Turkije. Zo zat bijvoorbeeld topscorer Mauro Icardi op de reservebank en ook Kerem Aktürkoglu kreeg geen basisplek van trainer Okan Buruk.

Onder meer Sánchez verscheen wel aan de aftrap. De voormalig Ajacied speelt sinds de zomer van 2023 voor Gala en is veelal verzekerd van een basisplaats. In de punt van de aanval was ex-PSV'er Carlos Vinícius de vervanger van Icardi.

Aan de kant van Bandirmaspor was er een basisplek voor Navarone Foor. De voormalig smaakmaker van onder meer NEC, Vitesse en SC Cambuur staat sinds januari onder contract in Turkije en startte dinsdagavond als rechtsbuiten.

Het initiatief lag zoals verwacht vanaf het begin van het duel bij Galatasaray en het verzet van Bandirmaspor zou het uiteindelijk een klein half uur volhouden. Uit een hoekschop van Eyüp Aydin kopte Sánchez hard raak: 1-0.

Nog voor het einde van de eerste helft leek Galatasaray de wedstrijd in het slot te gooien. Na een overtreding in de zestien mocht Halil Dervisoglu aanleggen vanaf elf meter: 2-0. Enkele minuten later kreeg Cim Bom Bom wederom een strafschop, ditmaal vanwege hands. De Braziliaan Tetê mocht deze penalty nemen en faalde ook niet: 3-0.

Daarmee leek de wedstrijd gespeeld, ware het niet dat Bandirmaspor in het eerste bedrijf nog iets terugdeed. Na een voortreffelijke lange bal van Emre Batuhan Adiguzel stond Sergen Piçinciol plots oog in oog met Galatasaray-doelman Günay Güvenç, die de bal door zijn benen gespeeld kreeg: 3-1.

In de tweede helft zou het zelfs nog spannender worden. Een vrije trap vanaf rechts belandde een kwartier voor tijd op het hoofd van Remi Mulumba, die knap raak kopte: 3-2. Bandirmaspor probeerde daarna nog wel een gelijkmaker te forceren, maar zover zou het niet komen. Sterker nog, Galatasaray stelde de zege veilig dankzij een doelpunt van Vinícius: 4-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Agh ya beetje een b/c elftal snel doorgaan zaterdag IBB!

Een bloedzwarte dag voor Turks voetbal, dat een struggelende Galatasaray zoveel hulp nodig heeft van de scheidsrechter en VAR met twee penalties voor terwijl de piepjonge tegenstanders geen 100% penalty krijgen en onterecht een wereldgoal afgekeurt zien worden.

Galataday en Fenerbahce zijn de gif van het Turkse voetbal. Elk wedstrijd een penalty en de scheids voor, niet normaal.

6 februari 2024 om 21:07

Vertel eens waarom de penalty’s onterecht waren? De keeper raakt alles behalve de bal bij de eerste, tweede is 100% hands, waarom moest Bandirmaspor een penalty krijgen? Omdat hij zijn tegenstander tegen de hak trapt terwijl de speler slim zijn voet ervoor zet en sneller bij de bal was? De wereldgoal had goed gekeurd moeten worden na aanvallend hands (wat altijd bestraft word?), mensen die onwetend reageren en willen zien wat ze willen zien zijn de gif van het Turkse voetbal bedoel je, Gala en Fener zijn het vaakste in de 16 van de tegenstander raar he dat zij elke wedstrijd een penalty krijgen.

6 februari 2024 om 22:02

Bandirmaspor zijn doelpunt werdt btw afgekeurd wegens buitenspel en niet vanwege een handsbal.

6 februari 2024 om 22:15

Heb ik zojuist gezien, leek eerste instantie wel op hands, blijkbaar voor buitenspel inderdaad.

Doelpunt afgekeurd wegens buitenspel, geen handsbal.

Gala fans beginnen echt lachwekkend te worden. Werkelijk alle beslissingen in hun voordeel is volgens hun terecht en alle beslissingen in hun nadeel is onterecht. Heb in jaren geen objectieve gala supporter gezien hier.

6 februari 2024 om 21:53

Ga je uitleggen wat er vandaag niet klopte of is het weer roepen en huilen omdat het Gala is? Jij bent tot nu toe alles behalve objectief geweest, apart dat het van jou moet komen, volgens jou is alle beslissingen wat on het voordeel van GS is onjuist.

o ik zie nu pas dat je je account 7 januari 2024 hebt gemaakt, apart voor iemand die al jaren geen objectieve GS fan heeft gezien hier, heb je stiekem een dubbel account of is er een van je accounts geband? ik ben heel nieuwsgierig aangezien ik alleen maar jou in Gala topics tegen kom waar je GS fans constant provoceert,koekoek.

Als Dervisoglu een beetje aan zijn carriere denkt vraagt die nog deze week om een (tijdelijke) overstap. Letterlijk iedere bal leverde hij in tegen een tweede divisionist, ik zag weinig positiefs. Kayserispor zou interesse hebben, ik zou geen minuut wachten.

6 februari 2024 om 23:05

Ergste is dat hij elke keer voor eigen succes wilde gaan en 3 man probeerde te passeren, ik irriteer me mateloos aan hem, moet je voor de grap op de insta van GS kijken, die post in de rust en de reacties, 95% ging over Halil die moet wegwezen, jij als Besiktasli (hij werd gelinkt aan jullie) lacht de ballen uit je broek nu denk ik, wees blij dat jullie hem niet aangetrokken hebben.

7 februari 2024 om 12:17

Ik denk dat de meeste Besiktas fans er zo over denken, maar ik vind het jammer dat een Turkse speler met potentie zijn talenten verprutst. Hij krijgt weinig minuten dus hij wilt zijn stempel op de wedstrijd drukken als hij speelt, maar het werkt averechts. Ik kan me niet voorstellen dat er in de jeugd bij jullie niemand is die het op dit moment beter zou doen dan hem.

Normaliter zou de tegenstander met grote cijfers opgerold worden met alle respect. Maar er waren veel spelers die er met hun hoofd echt niet bij waren. Halil en Kazimcan zijn geen spelers voor Gala, hen verhuren zou goed zijn. Btw de penalties waren zuiver!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren