Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray komt niet langs Amsterdamse doelman en speelt direct gelijk

Laatste update:

Galatasaray is het nieuwe seizoen in de Süper Lig teleurstellend begonnen. De ploeg uit Istanbul kwam op bezoek bij Kayserispor niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De in Amsterdam geboren doelman van Kayserispor, Bilal Bayazit, bleek niet te passeren voor de regerend landskampioen. Concurrenten Fenerbahçe en Besiktas kunnen zodoende direct profiteren van de remise. Trabzonspor, de kampioen van twee seizoenen geleden, won vrijdag al met 1-0 van Antalyaspor dankzij een rake kopbal van Stefano Denswil.

Bijzonderheden
Galatasaray, waar onder meer Wilfried Zaha en Mauro Icardi op de bank begonnen, kreeg de eerste schietkansen. Baris Yilmaz kon het Bayazit echter niet lastig maken, terwijl Sacha Boey naast schoot. Kayserispor liet zich na een kwartier gelden via Gökhan Sazdagi, wiens poging op de lat uiteenspatte. Zowel Kayserispor als Galatasaray werd voor rust meermaals dreigend, maar gescoord werd er niet. Na rust zagen Cardoso en Ali Karimi hun pogingen net niet in het doel belanden, terwijl het ook bij Yilmaz en Kerem Aktürkoglu aan het benodigde fortuin ontbrak. Met invaller Icardi binnen de lijnen kreeg Galatasaray nieuwe energie en dat leverde bijna de 0-1 op. Zijn kopbal bleek echter een prooi voor Bayazit. Ook in de slotfase slaagde de regerend landskampioen er niet in de score te openen: 0-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1e wedstrijd zal vast niet veel zeggen maar als dit Zahaha moet zijn, dan wordt het een Zahahhahahah terug van Fener.Die man doet me denken aan Q7 met zijn agressiviteit, gaat nog veel kaarten pakken😁Okan, 1e wedstrijd en je loopt nu alweer te huilen na afloop bij de scheids. Wees blij dat je een punt meeneemt want je verdiende er 0.Zal vast de enige zijn maar ik zie echt weinig bijzonders in Akturkoglu.

12 augustus 2023 om 23:06

En blij dat Bariş geen rood kreeg

12 augustus 2023 om 23:13

En jammer dan Berkan 90 min volmaakte. T zal wel een Fetisj van de trainer zijn om hem basis te starten

12 augustus 2023 om 23:24

Okan is inderdaad echt gaan zeuren tijdens en na de wedstrijd. Hij zal straks wel tijdens de persconferentie zielig doen dat er maar 8 minuten verlenging was. Vind het nou niet echt een sympathiek persoon.

12 augustus 2023 om 23:36

Okan die loopt te klagen bij de arbiter en Fener die weer een lap tekst hebben gedeeld op hun twitterpagina, dan weet je dat het seizoen echt is begonnen.

12 augustus 2023 om 23:39

Fener vraagt om rechtvaardig te zijn, anderen willen speciale behandeling. Terecht dat het bestuur er dicht op zit, zou BJK ook moeten doen.

12 augustus 2023 om 23:48

Net op de dag wanneer GS speelt, Fener is constant bezig met GS het is niet gezond meer, Super Lig is gisteren begonnen waarom werd het toen niet gedeeld?

12 augustus 2023 om 23:50

Omdat de 'ofsaytimsi' dingen bij jullie gebeuren en niet bij de andere clubs. Ik ben blij dat jullie snappen dat de statement om jullie gaat.

12 augustus 2023 om 23:52

De grote 3 uit Istanbul zijn de laatsten die het over rechtvaardigheid moeten hebben, sorry. Ze vragen alleen om rechtvaardigheid wanneer het hun uitkomt, ik walg ervan.

13 augustus 2023 om 04:41

Ik walg er ook van en iedere keer dat de bestuurders voor de camera elkaar voor schut proberen te zetten, om lief leuk en aardig over te komen voor je eigen fans. Veels te veel drama😅, en dit is elke seizoen zo ongeacht welke team.

13 augustus 2023 om 15:09

Vind je het gek, die spelers van Kayseri lagen in totaal voor 20 minuten op de grond.

Boys is de eerste wedstrijd, dus relax aub🤣.

We moesten veel eerder wisselen. 2de helft gelijk Icardi Demirbay en Zaha erin. Maar goed we gaan het allemaal nog zien. Keeper van Kayseri goed bezig👌.

12 augustus 2023 om 23:15

Heeft toch niks met eerste wedstrijd te maken? Seizoen is voor de 4 clubs die in Europa spelen allang al begonnen…

12 augustus 2023 om 23:29

Ik heb het over me eigen mede supporters die gaan happen tegenover mensen zoals jouw wijsneus🤣 maar jij ook relax en geniet van deze gelijkspel of vier het?

12 augustus 2023 om 23:58

Ik ga zeker genieten van deze gelijkspel. Hopelijk spelen jullie in Europa maar beter, vandaag zag het er niet uit😂

13 augustus 2023 om 00:06

Ja geniet maar 😂, in Europa moeten we winnen en doorgaan alle 4 de clubs. Voor betere inkomsten en investeringen. Meer aantrekkelijk voor spelers om te komen ook.

Te lang gewacht met Zaha en Icardi. Je ziet duidelijk dat spelers nog niet op elkaar zijn ingespeeld. Aktöroğlu vond ik in de eerste helft matig en in de tweede helft redelijk, maar ook hier zag je duidelijk dat hij Zaha niet begreep in zijn loopacties.

Demirbay was trouwens ongelooflijk slecht. Die solliciteert nu al naar het bankie.

Waarom bleef Kayseri met 10 man spelen laatste 10 minuten? Ze hadden toch nog recht op een wissel? Verder is het natuurlijk vroeg om te oordelen, maar wat vielen Zaha en Demirbay slecht in zeg.

12 augustus 2023 om 23:28

Je hebt weliswaar recht op een 5de wissel maar wel binnen 3 wisselmomenten(uitgezonderd van rust). Kayseri heeft in de tweede helft(na aftrap) 3 x 1 man gewisseld. Dus geen recht meer op nog een wisselmomemt.

13 augustus 2023 om 00:49

Meen je dat nou? Dat wist ik niet eens. Dat heb ik letterlijk nog nooit een commentator horen zeggen tijdens een wedstrijd.

13 augustus 2023 om 02:04

Omdat de commentatoren in Turkije werkelijk geen kaas gegeten hebben van voetbal. Hier in België heb ik het al enkele keren gehoord.

Ik stel de vraag maar meteen aan diegene die de opstelling en de wedstrijd zagen: Hadden jullie oprecht hoop dat we met 3 punten naar huis zouden gaan, want ik zag toch echt anadolu vs anadolu?

Wat betreft de wedstrijd: we weten allemaal hoe de eerste weken met Galatasaray gaat: we verspillen punten, Fener wint de eerste wedstrijden met overmacht en als Besiktas geen geblesseerden had, dan waren zij vaste deelnemer in de Afrika Cup onder de naam 'be Quick Nigga'.

Ik ga maar niet beginnen over onze Turkse garde en tis duidelijk dat de boel nog warm moet draaien. Denk trouwens dat we deze week nog afscheid zullen nemen van Zaniolo.

12 augustus 2023 om 23:33

Zaniolo is wel een aardige speler maar hij is vaak geblesseerd, op hem kan je echt niet bouwen

12 augustus 2023 om 23:35

1 ding is duidelijk: we gaan in ieder geval winst op hem maken en hopelijk halen we er een nummer 8 & 10 voor terug

12 augustus 2023 om 23:53

Lijkt me sterk. Hij word verhuurd zonder verplichte optie tot koop. Hun gaan straks ook een jongen zien die blessuregevoelig is in de keiharde Pl.

Dan kan je fluiten naar die 27 miljoen.

13 augustus 2023 om 00:14

Voor mij part blijft ie nog een jaartje bij ons en dan fluit ie er alsnog wel weer wat doelpunten in tegen Fener. Zal nog wel vers in je geheugen zitten. Zie het aan je reacties.

Huur accepteren we in ieder geval niet. Op zijn ergst gaat ie voor 27 miljoen weg

13 augustus 2023 om 01:02

Natuurlijk, er zijn drie clubs die interesse tonen in hem, waarvan Aston Villa inderdaad overweegt om hem te huren. Het lijkt erop dat je direct aanneemt dat Galatasaray het minst aantrekkelijke aanbod zal accepteren. Wat jij doet is afgunst, maar het is normaal zelfs Fenerbahçe toonde interesse in Zaniolo en bood zelfs meer geld. Erden Timur liet de officiële e-mail van Fenerbahçe zien, echter heeft deze speler vooralsnog gekozen voor Galatasaray.

13 augustus 2023 om 09:56

Wat is anadolu vs anadolu?

13 augustus 2023 om 10:33

Anadolu betekend Anatolie, Anadolu clubs zijn dus eigenlijk bijna alle clubs buiten Istanbul. Dus hij bedoeld laagvlieger vs laagvlieger eigenlijk



Heerlijk wanneer de aartsrivaal begint met punten verlies. Net zoals in de Europese wedstrijden is Gala totaal niet overtuigend en ik denk dat ze de eerste weken meerdere punten gaan verspelen.

Ik hoop dat Fener morgen een monster score neerzet voor de vertrouwen.

Gala supporters hebben het wel zwaar vandaag zeg.. Zahaha

Goed begin voor morgen! Gala morst meteen punten en wij vol gas tegen Gaziantep. Hopelijk kunnen Cengiz en Fred meedoen tegen Twente.

Verdient gelijkspel.

13 augustus 2023 om 04:46

Twente is ook direct de moeilijkste tegenstander die je kon krijgen. Voetballend vindt ik ze echt goed. Als Fenerbahçe weer veel openingen geeft, net zoals tegen de laatste 2 tegenstander in de Conference, dan gaat het moeilijk worden,want Twente zal wel afstraffen.

13 augustus 2023 om 07:42

Klopt tegen Maribor waren we echt ondermaats. Maar als je onze selectie met die van Twente vergelijkt moeten we er eigenlijk overheen walsen.

Wordt nog een lastig karwei voor Okan om deze spelersgroep te managen, en natuurlijk fit te krijgen. Zelfde geldt overigens ook voor Ismail Kartal. Aan de andere kant heeft Cagdas weinig om mee te werken door een transferverbod en dan vallen er nog 2 spelers uit. Die haalt, noodgedwongen dat wel, al een lange tijd het maximale uit zijn selectie.

12 augustus 2023 om 23:16

Gala moet nog warm worden zodra ze goed zijn worden ze een moordmachine

12 augustus 2023 om 23:21

ik geef Okan het voordeel van de twijfel, want vorig jaar begonnen we de eerste fase ook stroef en het seizoen is nog lang

12 augustus 2023 om 23:32

Ik heb het meer over het tevreden houden van iedereen. Straks komt Tete ook, Zaniolo is er nog steeds, wie gaat spelen? Speelweek 1 en Dubois is boos dat hij er uit moet. Puntverlies is niet het einde van de wereld, er zijn nog 37 wedstrijden te gaan (volgens mij). Maar een team worden en een team blijven, dat is andere koek als je zoveel ego's in je ploeg hebt. Dat wordt Okan's voornaamste taak want voetballen hoef je deze groep niet te leren.

12 augustus 2023 om 23:42

Was wel verbaasd dat hij in de basis mocht starten, maar hij viel echt tegen vandaag en had ook liever Kazimcan gezien

Ons kennende zal de motor rond oktober wel warmdraaien en je we hebben inderdaad nog 37 competitiewedstrijden te gaan. Mochten we toch geen CL groep halen, dan krijgen we vast rond de 14-16 europese wedstrijden en dan moet ik de beker niet vergeten

12 augustus 2023 om 23:55

Nou ja, als je ondanks al deze investeringen niet langs Molde of dat ploegje uit Faeroer komt, moet je direct je ontslag indienen. Ik ga ervan uit dat Galatasaray de groepsfase haalt.

Het meest gevaarlijke van zoveel spelers kopen is: straks is het geen team en heb je precies niks aan al die sterren.

Verder kan je punten verspelen in de eerste ronde. Gat is max 2 punten met de rest dus hier kan je geen waarde aanhechten.

Het zal me ook niks verbazen als Fener morgen ouderwets met alle hoge verwachtingen punten gaat verspelen.

12 augustus 2023 om 23:23

Mwa, we moeten niet te snel oordelen bro. Vorig jaar hadden ze ook een hele nieuwe selectie en ging het de eerste weken stroefjes. Toen had je een Gomis die elke keer z’n team redde.

Heerlijk natuurlijk dat je directe concurrent gelijk punten laat liggen, maar beter niet te hard van stapel lopen😂.

12 augustus 2023 om 23:52

Dat is het hem juist. Vorig jaar hadden we een nieuw team, omdat we het jaar ervoor een dramatische eindklassering hadden. Vorig jaar zijn we kampioen geworden, waarom heel het elftal weer omgooien en zovéél duur geworven spelers kopen? Dat je individuele spelers met veel kwaliteit koopt, houdt niet in dat je een goed team koopt.

13 augustus 2023 om 00:04

Dit dus Bkorkmaz3! Waarom zoveel transfers als je er maar 3 nodig had?

13 augustus 2023 om 00:08

Waarom 3 transfers als je er ook 10 kunt kopen?

-Turkse voetbalfans-

13 augustus 2023 om 00:20

Kopen om te kopen. Dat Fenerbahce dit jaren doet en niet succesvol wordt moeten ze zelf weten, maar waarom Galatasaray dit opeens doet snap ik niet. Zaha, Demirbay, Icardi allemaal 30-jaar. Geen restwaarde dadelijk. Wat een beleid maar weer.

13 augustus 2023 om 00:53

Als het brein achter je transfers Erden Timur is, zegt dat al genoeg. Totaal geen beleid, gewoon populisme pur sang. Daarnaast is Okan ook gewoon een hele matige trainer.

We hebben dan wel het geluk dat iedereen gebleven is, daarom zijn wij nog steeds titelfavoriet, maar we weten allemaal dat als Boey wegging ze achter Carvajal zouden gaan, als Torreira wegging ze achter Nemanja Matic zouden gaan, en ga zo maar door.

13 augustus 2023 om 09:21

Helaas worden mensen als Erden Timur maar ook Haldun Ustunel en onze Serdal Adali verheerlijkt omdat Turken geilen op transfers. Hebben we er het geld wel voor, passen deze spelers wel binnen ons systeem, dat zijn vragen die de Turkse fans niets kunnen schelen.

13 augustus 2023 om 09:24

Gangstarr, dit gebeurt toch iedere keer als een Turkse club kampioen wordt. Waar er misschien 3 of 4 transfers nodig zijn, wordt er een heel nieuw (duur) elftal binnengehaald. We zagen het vorig seizoen bij Trabzon en daarvoor bij ons. Ik begrijp niet hoe dit nog steeds kan gebeuren ondanks al die voorbeelden.

13 augustus 2023 om 10:20

Transfer gekte tussen Galatasaray en Fenerbahce gaat nergens over. Absurde lonen en transfersommen of tekengeld.

Wat ik meekrijg in de media is dat Zaniolo niet persé wilt vertrekken. Nu moeten ze hem wel verkopen met de komst van Zaha en Tete. Kon je hem beter nog een jaar houden en gegarandeerd voor 35m verkopen mits een goede CL campagne.

Demirbay is gehaald. Berkan, Sergio, Lucas en Mertens had je al. Ze willen nog middenvelders erbij halen. Wie gaat banken voor wie?

Een brede selectie is goed maar voor de Turkse competitie moeten je bankspelers geen Sergio, Tete of dergelijke te zijn.

13 augustus 2023 om 14:41

Clutch, 20 spelers elk jaar kopen en niet presteren is iets des Feners, 10 jaar geen kampioen maar wel 150 spelers binnen gehaald voor niks, snap niet dat GS mee doet met deze gekte.

13 augustus 2023 om 14:44

@Aslanlar, Fener heeft zelfs Fred gehaald voor een totaalpakket van 20 miljoen hahahaha, die gaat volgend jaar ongemotiveerd vertrekken naar een andere club als hij door heeft in wat voor een chaos hij zit, 2 van de gehaalde spelers zijn rijp voor hun pensioen. GS heeft spelers binnen gehaald die ook wat gaan opleveren mits zij presteren, marktwaarde van Tete is al meer dan elke speler van Fener. Oja leuke feitje, Fener heeft meer voor Fred betaald dan GS voor Icardi, Zaha en Tete bij elkaar heheheheeh

13 augustus 2023 om 14:53

Broer de voorzittrr zei toch dat na het kampioenschap nu een Europese beker het doel is. Met de selectie van vorig jaar gaat dat niet lukken!

13 augustus 2023 om 16:08

In het Turks bestaat er een gezegde “elimde satilik köprü var”. Dit dus. De ziekte van de Turkse clubs. Meteen gaan zweven en denken dat ze de wereld aankunnen na een kampioenschap in een farmers league.

Ik zeg het al heel lang, een derde plek in de poule is het maximaal haalbare. Wie de tegenstanders ook zijn. Van een Okan die Cagdas Atan niet eens tactisch kan overklassen, kan je moeilijk verwachten dat hij Arteta of zelfs Arne Slot kan ontwrichten.

13 augustus 2023 om 04:52

Gala moest als eerste een fatsoenlijke "motor" nummer 8 kopen en miss nog een nummer 10.

Zaha is echt overkill, ster van een speler begrijp me niet verkeerd, maar je hebt al Kerem een van je gevaarlijkste spelers daar.

13 augustus 2023 om 04:52

Gala moest als eerste een fatsoenlijke "motor" nummer 8 kopen en miss nog een nummer 10.

Zaha is echt overkill, ster van een speler begrijp me niet verkeerd, maar je hebt al Kerem een van je gevaarlijkste spelers daar.

13 augustus 2023 om 04:52

Gala moest als eerste een fatsoenlijke "motor" nummer 8 kopen en miss nog een nummer 10.

Zaha is echt overkill, ster van een speler begrijp me niet verkeerd, maar je hebt al Kerem een van je gevaarlijkste spelers daar.

Okan heeft te laat gewisseld zijn beslissingen waren niet optimaal. Kerem heeft helaas ondermaats gepresteerd. Laten we deze wedstrijd snel vergeten en ons richten op volgende week, waarbij we het basiselftal met Zaha, Icardi en Tete voorin moeten opstellen. Zahaha toont zijn kracht door gemakkelijk zijn tegenstanders te passeren. De immense druk zorgt ervoor dat Icardi wanhopig van links naar rechts rent. Demirbay heeft me diep teleurgesteld met drie mislukte passes in slechts 10 minuten. We moeten dringend veranderingen doorvoeren voor de komende week een start in de basis is essentieel, en niet pas in de laatste 20 minuten.

We spelen gelijk en alle Fener en Bjk supporters staan klaar om te reageren… trauma van afgelopen jaar is groot zo te zien.

We beginnen slecht, en Fener is blijkbaar de nieuwe Manchester City… dit kan maar 1 ding betekenen: wij worden kampioen, Ismail Kartal wordt kort na de winter ontslagen en Besiktas supporters gaan in december weer beginnen dat ze de enige Turkse club zijn die een keer de CL groepsfase ongeslagen hebben voltooid.

Dubieuze kaarten, slechte scheidsrechters en vergeten voetballers die opduiken: de Super Lig is weer begonnen. Ik wens iedereen een leuk seizoen toe.

12 augustus 2023 om 23:31

Je kan overduidelijk in de reacties zien wie nog scheef loopt toen Icardi gedag kwam zeggen vorig seizoen.

Het seizoen is nog lang. We gaan nog heel vaak 'turkse voetbalbond dit, scheidsrecher dat en 30 minuten aan blessuretijd' reacties aanzien

12 augustus 2023 om 23:31

Hoezo is Fener de nieuwe Manchester City dan volgens jou ?

12 augustus 2023 om 23:32

Alsof gala fans niet reageren bij andere clubs …

12 augustus 2023 om 23:33

Jammer dat Galatasaray niet heeft gewonnen, ze hadden het ook wel verdiend. Scheidsrechter was dan ook zwaar tegen ze, net als vorig jaar overigens. Snap wel waarom Okan Buruk uitleg is gaan halen bij de scheidsrechters, want de gele kaart van Barış sloeg ook nergens op. Scheidsrechters zijn weer tegen Galatasaray en hoop dat Erdem Timur er ook iets van zegt!
Misschien slaap je hier beter van NederTurk..

12 augustus 2023 om 23:35

Can Bartu

Geruchten gaan dat 1.30 Erden Timur weer gaat dreigen om de competitie niet te laten spelen.

12 augustus 2023 om 23:40

@Chilii Haha dat geloof ik best. Maar heeft hij nieuwe bewijs of dreigt hij nog steeds met de oude ?

12 augustus 2023 om 23:46

Can Bartu

Bedoel je bewijs die aan het einde van het seizoen gepubliceerd zou worden maar nadat ze kampioen waren alles was vergeten ?

Het zal wel die zijn ja.

13 augustus 2023 om 14:46

Ali Kalf zei ook zo iets, tot nu toe niks gehoord? We zijn het idd vergeten na die pakslaag die we jullie gaven.

12 augustus 2023 om 23:41

We ervaren ook vreugde wanneer Fenerbahçe punten laat liggen. Laten we niet vergeten dat wanneer Galatasaray eenmaal de leiding neemt, we vastberaden zijn om die positie te behouden, Okan is erop gebrand dat nieuwe aanwinsten in topconditie zijn voordat ze een basisplaats krijgen. In tegenstelling hiermee stelden ze bij Fenerbahçe Dzeko meteen op in de basis. Heb je de wedstrijd tegen Maribor gezien? Hij probeerde de bal over de keeper te lobben, maar deze belandde bij Ferdi, de linksback. Hij trachtte een steekpass te geven, maar leverde de bal rechtstreeks aan de tegenstander. Het valt niet te ontkennen dat hij enkele maanden geleden nog in de finale van de Champions League stond. Laten we realistisch zijn hun zijn blij met dzeko wij zijn ook blij met dzeko!

12 augustus 2023 om 23:55

Dat Dzeko een bal over de keeper probeerde te lobben en zijn steekbal noet lukte is een andere topic. Dit is de topic waarbij jullie punten hebben verspeeld, geen rode kaart hebben gekregen, icardi niet heeft kunnen scoren en blij mogen zijn met 1 punt!

12 augustus 2023 om 23:58

Zaha heeft van de 5 duels er 3 gewonnen en heeft een pasingspercentage van 90 % gehaald. Dat valt ook nog wel te vieren voor ze

Ik heb een gevoel dat gala dit seizoen net fener afgelopen seizoenen gaat worden. Goede transfers(op papier) goede selectie maar geen rendement. Voorronde CL ook niet overtuigend gespeeld en vandaag ging ook weer alles mis.

Wat jammer dat Kayseri in de 90+8 een enorme kans miste, zou een mooi begin van het seizoen zijn geweest : ), maar dat is een gelijkspel ook wel. Ik denk niet dat Fener punten zal laten liggen tegen Antep, ik vind ons het meest overtuigen van alle topteams tot nu toe.

Niets aan de hand boys.
Kayseri heeft echt goed gespeeld. Dat kon je ook wel zien aan de blessures van de spelers. 110% gegeven.
Wij gaan echt veel beter spelen. Dinsdag win je weer en dan thuis tegen Trabzon gaan we beginnen!!

Galatasaray is het seizoen precies hetzelfde begonnen als vorig seizoen, alleen is er nu geen Gomis die de drie punten voor je binnensleept. Gala is als regerend kampioen en met de sterkste selectie natuurlijk de favoriet voor de titel, maar het wordt nog wel een klus voor Okan om de poppetjes goed neer te zetten.

Zaha is ongetwijfeld een elitespeler maar dat was simpelweg niet de speler die je nodig had, nu moet je gaan puzzelen met Kerem op 10 die daar niet uit de verf komt. Ik begreep de frustratie van Dubois wel want die speelde een sterke wedstrijd om na een uurtje weer naar de kant gehaald te worden. Nelsson begint wel echt bloedirritant te worden met die schwalbes.

Dikke complimenten aan Çağdaş Atan. Zijn beste spelers vertrokken, een transferverbod en dan de sterkste ploeg van de competitie het zo moeilijk maken, respect. Had hier gewoon de drie punten kunnen pakken, en durfde ook gewoon echt te voetballen. Als de situatie bij de club van m’n stad zo blijft, gun ik hem wel een club in de Süper Lig met meer mogelijkheden, echt een goede trainer!

13 augustus 2023 om 00:31

Bro er zijn maar 4 spelers vertrokken😂😂😂

13 augustus 2023 om 01:00

Klopt, o.a. Gavranovic, Mensah en Emrah Bassan en eerder al Campanharo, Bertolacci en Onur Bulut. Spelers die Cağdaş heel goed had kunnen gebruiken. Gewoon knap dus.

13 augustus 2023 om 14:54

Alex17 Nee hoor, de kant van Dubois was voor Kayseri een snelweg. Maar beter nog had Okan gewoon met Angelino moeten beginnen.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, want ik ging voor het eerst in mijn leven padel spelen. Wat een geweldige sport is dat zeg!

Het is de eerste wedstrijd en die zeggen natuurlijk niks. Eigenlijk weet je pas na 8-12 wedstrijden hoe je ervoor staat. Ik wil wel even duidelijk maken waarom ik dus cynisch was op die calim geilheid. Zaha dit dat, blije Galatasaray fans. Jullie beseffen toch wel dat dit Fener-gedrag is? Die willen altijd de show stelen door last minute spelers te kapen. Geen idee waarom, maar dit jaar deed Galatasaray opeens hieraan mee.

Waarom zoveel transfers als je al een kampioenelftal had? Je moest alleen ipv Oliveira een middenvelder halen, nieuwe linksback en Icardi en Rashica behouden. Dan was je klaar geweest. Zaha, Tete, allemaal overbodig toch? Je hebt nog Zaniolo, Mertens?

13 augustus 2023 om 00:59

Zo blij ik was met de transfer van Zaha, zo niet blij was ik met de transfer van Tete.

We konden iemand als Zaha wel gebruiken omdat ik gewoon geen fan ben van Kerem, maar Tete halen bewijst gewoon echt dat er geen plan zit achter onze transfers.

Heb het gevoel dat Okan constant reacties leest op sociale media over wie hij moet opstellen en wie niet. Oliveira was de beste man op het veld, maar omdat hij volgens Twitter te traag is, haalt hij hem eraf. Oliveira was de enige die gevaar creëerde.

13 augustus 2023 om 01:26

Ik heb het idee dat alle clubs teveel op Twitter zitten, want het transferbeleid van zowel Fener als Gala lijkt wel een grootste pik-wedstrijdje geworden. Çalımpje hier, çalımpje daar. Hoe goed Zaha is (en ik vind hem heel goed) is Kerem wel onmisbaar voor jullie, alleen al omdat hij een Turk is. In principe had Gala alleen een 8, een 10 en een linksback nodig. Erden Timur is teveel in de hype rondom zijn persoon meegegaan. Over Fener ga ik niet eens beginnen, want Ali Koç is altijd één en al chaos.

13 augustus 2023 om 01:47

Erden Timur kan deze club nog 1 grote dienst bewijzen en dat is niet Fatih Terim halen als het misgaat met Okan. Het is een publiek geheim dat Erden een Terim-fanboy is, maar hiermee zal hij zowel zijn eigen graf als dat van de club graven. Maar ik weet hoe moeilijk het zal zijn voor hem om te weerstaan aan de lokroep van de Terimista’s.

13 augustus 2023 om 14:55

Zaniolo wordt zeker nog verkocht, daarmee kunnen ze goed cashen.

Dit is toch wel erg onnodig puntverlies. Tegen zo een zwak Kayserispor hoor je hier minstens drie nul te winnen.

We zijn afhankelijk van opvliegingen van een 35+ mertens. Als hij zijn dag niet heeft dan kunnen we niks. Rashica die wel eens wat kon forceren is er helaas niet meer.

Dat Yunus geen minuten mocht maken vandaag voor een kerem of baris is slecht.

Bakambu blijf ik bij dat het een overbodige aankoop is.
We kunnen makkelijk Icardi 1 zaha 2 baris alper 3 dervisoglu 4 en evt nog kerem of zaniolo in de punt als het moet. Bakambu oud en voegt letterlijk niets toe.

Je haalt tegen het einde de enige creatievere middenvelder er uit en berkan mag staan. Slechte zet van Okan.

Dubois daarentegen laten starten vond ik dan wel weer sterk.

Zaha in een kwartier een vrij goede indruk achter gelaten. Eindelijk weer een speler met rust en overzicht. Hij op links , zaniolo op rechts mertens op tien betekent dat Icardi gewoon erg veel gaat scoren.


Berkan, bakambu, aub niet meer laten spelen. Kerem verkopen, we gaan anders later spijt hebben. Rashica terug halen en dan hebben we misschien bij een gunstige loting de kans om door te bekeren, wat meteen ook het maximaal haalbare lijkt.

Gs komt hier heel goed weg tegen een zeer matige ploeg als Kayseri. Gs dat tal van dure overbodige transfer doet tegen een Kayseri dat een transferban heeft. Gs wil die blijkbaar ook graag. Club met de grootste schuldenlast van Turkije speelt Russisch roulette met Fener..

Het is natuurlijk nog te vroeg maar ipv overbodige aankopen voorin zoals Zaha en Tete kon Gs beter zijn achterhoede versterken..

Kayseri straft het niet af maar in de CL krijg je met deze verdediging nog een grotere pak slaag dan de laatste jaren in Inönü

13 augustus 2023 om 15:02

Mwah, overbodig zou ik niet zeggen. Ik zie liever een Zaha en een Tete dan een Baris of Berkan. En misschien komt Ramos nog, als we tenminste wat van zijn salariseisen af kunnen pingelen.

Een vraagje aan de bjk en fener supporters.
Kennen jullie het gezegde een zwaluw maakt nog geen zomer?

13 augustus 2023 om 14:51

Fener moet dit wel weten, die zijn meester in miskopen heehhehe

Slechte wedstrijd van Gala, het had zelfs op een verlies kunnen uitlopen. Maar dat enkele slechte spelers zoals Baris en Berkan zoveel krediet krijgen van trainer Okan Buruk is werkelijk waar niet te volgen. Je hebt de grote namen in je selectie en dan moet je die gewoon opstellen. Ze moeten nu snel Rashica afronden en een middenvelder. Ik geef Okan een aantal wedstrijden nog, maar als het niet uitpakt mag het bestuur Mancini aanstellen. Die heeft zojuist ontslag genomen bij Italie.

Het was wel te verwachten dat het nog niet zou lopen zoals in potentie zou kunnen. Het team is vernieuwd met nieuwe spelers die ook meteen belangrijk zijn voor het spel. Normaal dat er nog niet zo veel uit komt. Als Besiktas supporter hoop ik dat Gala het in Europa wel vlug onder de knie krijgt, Turkije kan die punten goed gebruiken. Wordt weer tijd dat we een wat serieuzere speler worden internationaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren