Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray komt met prachtig eerbetoon na goal, maar gaat in slotfase onderuit

Laatste update:

Galatasaray heeft vrijdagavond een nederlaag geleden in de Turkse Süper Lig. De club uit Istanbul verloor met 2-1 bij nummer acht Konyaspor. Doelpuntenmakers in Konya waren ex-Vitessenaar Milot Rashica, Soner Dikmen en Ogulcan Ülgün. De voorsprong van Galatasaray op nummer twee Fenerbahçe bedraagt nog wel liefst negen punten, al heeft Fener twee duels minder gespeeld.

Galatasaray domineerde in de eerste helft en kreeg de meeste kansen op een voorsprong. Die pakten de bezoekers na een half uur spelen ook. Kerem Aktürkoglu legde de bal breed op Rashica, de Kosovaar passeerde een tegenstander en trof in de lange hoek doel: 0-1. Na het doelpunt toonde Galatasaray een shirt met daarop de naam van Ahmet Çalik, die in januari om het leven kwam bij een verkeersongeval. Çalik speelde in het verleden zowel voor Galatasaray als Konyaspor. In de fase na de openingstreffer zag Konyaspor enkele schoten geblokt of van richting veranderd worden, terwijl Kaan Ayhan met twee kopballen namens Galatasaray nog dreigend was.

In de zestigste minuut, nadat beide teams kansen op de tweede goal van dit duel hadden gemist, werd het 1-1 via Dikmen. De middenvelder promoveerde een fraaie steekpass van invaller Bruno Paz tot assist. In het restant van de wedstrijd was vooral Gala nog enkele keren dicht bij de overwinning, maar Ülgün bezorgde de ploeg van trainer Okan Buruk in de blessuretijd met een prachtig afstandsschot de eerste nederlaag sinds 15 oktober.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Kasimpasa3414713-349
7Sivasspor34121210-448
8Rizespor3314613-648
9Antalyaspor33111210045
10Alanyaspor33111210-345
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3410915-739
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen ruhu, geen vertouwen en geen doorzettingsvermogen(mits een paar spelers). Te veel onderschat en daarom te zwak gespeeld. Jammer van de reeks. Maar we gaan gewoon kampioen worden!!!

Helaas zulke wedstrijden heb je er ook tussen, als je spits hele wedstrijd aan het klungelen is word scoren sowieso moeilijk, ook leken de spelers oververmoeid, we houden dit geen 90 minuten meer vol zoals eerder wel het geval was, middenveld was hopenloos laatste gedeelte Konya kon er zo doorheen lopen, dik verdiende overwinning van Konya, niks aan de hand mede fans we hebben het record staan en dit moest een keer gebeuren om weer volledig te focussen, geen paniek!

18 maart 2023 om 01:03

Oververmoeid? Hoe dan? Jullie hebben het meeste rust gekregen van alle teams zo wat.

18 maart 2023 om 01:56

Meerdere spelers hadden er last van, kan ook met het veld te maken hebben.

18 maart 2023 om 09:27

Icardi was niet vermoeid, die was dronken of high..

Nog nooit zoiets gezien wtf was hij aan het doen

18 maart 2023 om 12:36

Sloeg inderdaad nergens op, hij was echt aan het klungelen onbegrijpelijk.

Icardi heeft veel verprutst deze wedstrijd. 1ste doelpunt Muslera moest nieteens uit komem.. echt jammer dit. Fener is ook uitgeschakelt dus zullen met volle focus moeten spelen. Ben benieuwd wat het wordt.

Wat een slechte wedstrijd van Gala...

Echt het is me een godswonder hoe die Kerem wekelijks basis mag beginnen.. die gast kan niet eens een bal normaal aannemen of een pass van 3 meter versturen.
En de combinatie Bardakci/Kaan Ayhan was ook zo waardeloos!!

Verder Icardi met afstand ze slechtste wedstrijd gespeeld sinds die er is, en ook Sacha Boey die normaltitair 1 vd beste van het veld is was ook afschuwelijk slecht vandaag.

Dries mertens word zo erg gemist, er zit totaal geen creativiteit zonder hem.

Nu maar hopen dat Alanyaspor min. Een punt kan pakken tegen Fener.

Vorige week zeiden sommigen dat GS slecht speelde tegen Kasimpasa. Daar was ik het niet mee eens. Maar vandaag? Kijk, dit is hoe slecht spelen eruit ziet. Dit was gewoon vreselijk. Er is letterlijk geen een speler die goed speelde vandaag. En Icardi was misschien wel de slechtste man op het veld. Zijn missers, zijn slechte passes. Tsjonge jonge. Boey was in de broekzak van Malos. Okan met hele stomme en gevaarlijke wissels. Geen idee wat hij daar deed. Hoe kan je Torreira (hij liep gewoon) alleen op het middenveld laten??? Dit was misschien wel de slechtse GS van het seizoen. Snel vergeten en vanaf volgende week weer herpakken. Daar gaat mijn avond pff.

Hij moet gewoon ballen tonen en Emin erin doen. Bardakci heeft niks goeds gedaan vandaag pff.. echt snel vergeten hoor vandaag

Verdiend verloren meer zeg ik niet.

Volledig verdiend verloren, en maar goed ook. Het spel leek tegen KSP ook al nergens op en ik hoop dat dit verlies ons weer met beide benen op de grond zet. Na 14 W’s zou het geheid ergens mis gaan, dan maar vandaag. Koppen omhoog en weer door naar de volgende.

Mooie streak die ten einde komt. Prachtige reeks neergezet maar dit hoort er ook bij.

Terecht verloren vandaag. Wat een zaadpot van Galatasaray. Volgende wedstrijd terug herpakken en punten verzamelen.

Terecht verloren.
Niks meer aan toe te voegen.

Naar wat heb ik zitten kijken? Icardi leek eerder op een CV die laatste min naar de spits positie word gegooid. Sacha boey leek op de slechtste versie van Sabri. Wie Berkan heeft gescout moet heel gauw naar spec savers. Niet te geloven.

17 maart 2023 om 20:29

Berkan liet zich afgelopen weken wel zien, zit enorm veel strijdlust in hem vandaar dat hij er ook stond, ook omdat Torreira niet fit genoeg was om te starten.

Terecht verloren Ik moet er toch wel iets aan toevoegen.

Had Konyaspor maar 1%inzet tegen FC Vaduz (liechtenstein) getoond die ze in deze wedstrijd hebben laten zien dan had ik nog een beetje respect voor ze.

Voelt toch wel apart om punten te verspillen na een winstreeks van een half jaar. Ik had wel een vermoeden dat het wel eens tegen Konya fout zou aflopen. Moest een keer gebeuren helaas.

En nog een ding: Ik hoop dat onze trainer beseft dat Berkan en Baris niet in de eerste 11 thuishoren alsof we een oefenpotje aan het spelen waren. Zeker wanneer je torreira en zaniolo op de bank hebt

17 maart 2023 om 20:27

Torreira was ziek en Zaniolo moet rustig gebracht worden, die heeft een zware blessure op zitten, zal komende weken meer minuten krijgen uiteraard. Overigens werd Nelsson achterin echt gemist, we werden afentoe zoek gespeeld door het midden..

17 maart 2023 om 20:34

Ja merkt wel dat Apokerim niet functioneert als hij niemand naast zich heeft met een hele hersencel

17 maart 2023 om 20:40

Ik merkte vooral dat hij vermoeid was, vorige week zag je hem sprinten alsof het een sneltrein was, vandaag had hij overduidelijk moeite met sprinten, zelfs Boey had last van vermoeidheid terwijl hij normaal makkelijk 150 minuten vol gas kan gaan.

17 maart 2023 om 21:02

Toch wel vreemd gezien het feit dat we over het algemeen maar 1 wedstrijd per week spelen. Maar ook wel goed om weer een wakeup call te krijgen met deze wedstrijd

17 maart 2023 om 21:20

Hoe kunnen ze überhaupt vermoeid raken? We spelen gdv maar 1 wedstrijd per week..

17 maart 2023 om 22:00

Misschien zware veld? Is toch gek dat meerdere spelers vermoeid oogde en niet normaal konden sprinten.

Kunnen we van een offday spreken? Ik vond van niet, het leek wel of sommige niet wilden. Maar snel vergeten dit.

Ik ga niks over de wedstrijd zeggen want alles is al gezegd, verdiende overwinning van Konya..

Maar wat was Icardi aan het doen? Was hij dronken of zo? En hoe liet Okan die verrader 90 min staan?

Ik heb een bejaarde Gomis, top uitstraling en top karakter, 100x liever dan deze onbetrouwbare gelukszoeker..

18 maart 2023 om 12:38

Ben het toch een keer met je eens, vele Gs supporters op social media begrijpen er ook niks van waarom hij 90 min mocht volmaken, hij is weer zichzelf niet sinds het goed is tussen hem en Wanda, die vrouw maakt hem gek.

Deze nederlaag kan je op jouw conto schrijven Okan. Hoe haal je het in je hoofd om weer te gaan experimenteren met de 11? Waarom hou je Zaniolo op de bank? Niemand moet me zeggen dat hij ‘niet fit’ is. Het is nu niet dat er aan hoog tempo wordt gespeeld in Turkije..

Die wissels waren een tweede doodsteek. Oliveira is onmisbaar, die moet je er niet uithalen en zeker niet voor een dode Mata. Heel het middenveld was weg. Als kers op de taart gooi je Yunus op linksback en haal je je beste man Rashica eruit voor Gomis. Icardi verzoop vandaag, die moest er gewoon uit.

Ten derde. De conditie van de spelers is beneden alle peil. En dat is elke keer bij ons als de competitie stil heeft gelegen. Dat wilt gewoon zeggen dat er niet genoeg getraind werd. Dit overkomt alleen Turkse trainers, Fener staat er gewoon hoor. Het leek alsof ik naar Terimball aan het kijken was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren