Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray herpakt zich met vijfklapper in eigen stadion

Laatste update:

Na de nederlaag in de beker tegen Hatayspor (4-2), die Galatasaray niet fataal werd, en de remise tegen Büyüksehir Belediye Erzurumspor (1-1) weet Cim Bom weer wat winnen is. De ploeg van Fatih Terim boekte maandagavond een 5-0 overwinning op Antalyaspor en staat op de tweede plaats in de Süper Lig, met acht punten minder dan koploper Medipol Basaksehir. Ryan Donk deed de tweede helft mee.

Dat Galatasaray de nul hield voor eigen publiek, was te danken aan meerdere reddingen van Fernando Muslera. Een door Mbaye Diagne van richting veranderde kopbal was een prooi voor de doelman, terwijl hij in de tweede helft met de schrik vrijkwam toen Bahadir Öztürk tegen de paal kopte na een hoekschop van Hakan Özmert. Via de paal kwam de bal tegen Muslera, die daarmee onbedoeld een belangrijke redding verrichtte. In de rebound onderscheidde hij zich vervolgens met een stijlvolle ingreep na de dropkick van Diego Ângelo.

Op dat moment stond het al 1-0: Sofiane Feghouli had in de zeventiende minuut gezorgd voor het enige doelpunt van de eerste helft. De middenvelder werd bediend door een lange bal van Mbaye Diagne vanaf de linkerflank en vond vanbuiten het strafschopgebied de ruimte voor een schot. De bal werd hevig van richting veranderd door Dogukan Sinik en daardoor was de Belgische doelman Ruud Boffin volledig kansloos. In de tweede helft liep Galatasaray uit naar een ruime zege, ondanks dat er dus wel degelijk kansen kwamen voor de bezoekers.

De tweede treffer van de thuisploeg kwam op naam van Henry Onyekuru. Op aangeven van Younès Belhanda kwam de aanvaller uit de draai tot scoren, waarna Ndiaye de wedstrijd besliste met een intikker van dichtbij. Onyekuru maakte er 4-0 van, nadat hij vrijstond in het strafschopgebied en werd gevonden door Feghouli. De 5-0 van Diagne werd vervolgens geannuleerd wegens buitenspel, maar diep in de blessuretijd scoorde de Senegalees alsnog. Galatasaray boekte de vijfde thuiszege op rij en de grootste sinds 19 januari, toen Ankaragücü met 6-0 werd opgerold in Istanbul.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alles behalve indrukwekkend. Geen systeem. Geen verdedigende patronen. We prijzen allemaal Gunes en Terim om hun kampioenschappen. Ik begin echter het idee te krijgen dat het niet toevallig was dat systeem coaches als Tudor en Bilic hun voorgangers waren.

Het is toch niet te geloven dat elke corner de kopduel wordt gewonnen door onze tegenstander ? Elke corner is gewoon een kop kans. Daarnaast zijn Emre Akbaba en Diagne niet van het niveau Galatasaray. Allebei een veel te trage handelingssnelheid.

Om maar niet al te makkelijk te laten blijken dat ik vandaag weer voor het eerst moest werken na de karnavalsvakantie, toch ook maar een compliment uitgeven aan onze kalende Algerijn. Feghouli wat een klasbak. De man van Patricia keepte ook weer ouderwets fantastisch. Goede avond waarbij we weer drie punten zijn uitgelopen op Fener hihi.

11 maart 2019 om 20:23

Toevallig allebei Kroaten. Bilic heeft nog 2 volle seizoenen mogen trainen, dus die heeft een eerlijke kans gekregen maar Tudor niet. En afgezien van de derby's, die hij ook nog eens uit moest spelen, deed die het niet verkeerd vorig seizoen. Terim had het geluk dat GS de derby's in de tweede seizoenshelft thuis speelde, want als je naar de uitwedstrijden kijkt, deed Terim het net zo slecht. En misschien wel slechter, want Terim verloor van Genclerbirligi, Sivas en Kasimpasa. Tudor van Besiktas, Basaksehir, Trabzon en Malatya.

11 maart 2019 om 20:46

Tudor is opgegeten door de media en een Dursun Ozbek die zelfs met een ruitjes pyama door straat zou lopen om maar in goede aarde te vallen bij het Galatasatay publiek. Met hem speelden we met vaste patronen. Twee centrale verdedigers breed, verdedigende middenvelder ertussen en de backs hoog. Zo bouwden wij echt goed op. Van dat derbies klopt, maar moet wel zeggen dat hij aan angsthaas was. We hadden bekant alles gewonnen met 4231, ging hij opeens thuis tegen Fener 523 spelen. Je zag zijn nervositeit tijdens derbies. Met Terim heb je veel meer rust aan de kant. Zelfs bij verlies hoor je niemand wat zeggen.

11 maart 2019 om 21:07

Toen ik Tudors visie beaamde, werd ik voor gek verklaard. Zijn ongeluk was dat Terim op een gegeven moment vrij was. En dan is hij altijd in vizier van Gs.

11 maart 2019 om 21:10

Bkorkmaz3, broer schrijf. Schrijf. Schrijf, zodat we kunnen reageren op jou. Of eist het getrouwde leven zijn tol ? : p

11 maart 2019 om 21:17

Hehehe. Je weet zelf bro. Ik ben Casper geworden hehe.

11 maart 2019 om 20:56

Oeee zeg dat niet te hard. Anders krijg je de Terimezen en de Gunesita’s over je heen. Beide trainers zijn tactisch incompetent en teren al jaren op een opgebouwd team van hun voorgangers maar maak dat maar wijs aan de meesten en vooral de voorzitters van de teams en bonden.

11 maart 2019 om 21:08

Feit is wel dat ze echt goede managers zijn. Weten crisissen goed op te lossen. Staan boven de media. Het heeft natuurlijk ook zijn voordelen.

11 maart 2019 om 23:37

En dat is het probleem van de Turkse voetballer (breder getrokken Turkse bevolking) dat we te emotioneel zijn en minimale ratio hebben. Ons laten opjutten brengt ons naar een hoger level dan planmatig werken. Iig op korte termijn.

11 maart 2019 om 21:03

Dat is ook de reden voor het feit dat we in Europa tactisch overklast worden de laatste jaren. We lopen achter bij het Europese voetbal dat steeds meer tactischer wordt. Vandaar dat ik liever een coach heb die meer begrijpt van het spelletje dan een motivator. Echter verwacht ik niet dat Fatih hoca zo snel weg zal gaan, omdat hij onwijs veel krediet heeft bij de supporters en ik niet verwacht dat hij ontslag neemt. Ook bij het nationaal elftal zou ik liever een jongere Turkse coach willen zien, maar het Turkse voetbal draait nou bijna alleen om dezelfde mensen en daardoor breken er ook weinig Turkse coaches door.

11 maart 2019 om 21:07

Ik ga niet ontkennen dat Terim het beste is wat ons ooit is overkomen. Wat een moyenne. Wat een palmares. Absolute legende. Maar tegen Benfica schaamde ik mezef gewoon. Hoe zij compact stonden en als team druk zetten. We hebben het dan over een midden/subtop team uit Europa zonder grote namen. Dan baal je gewoon. Waarom kunnen wij dat niet ? Waarom spelers drie miljoen per jaar geven, als andere clubs net een miljoen geven en veel beter spelen ?

Diagne flopt gewoon enorm..Na minuut 70 totaal niet in het spel. Badou en Onyekuru die continue hem inhalen met een aanval. Niemand moet aan komen zetten met hij mist zelf vertrouwen etc hij krijgt miljoenen betaald gewoon rennen en strijden.

11 maart 2019 om 20:41

Dus zo lang je veel geld verdient kun je geen gebrek aan zelfvertrouwen hebben? Daarmee zeg je eigenlijk dat zelfvertrouwen te koop is. Goed om te weten!

11 maart 2019 om 22:44

Hij bedoeld wellicht dat Diagne iets meer zijn best mag doen voor zijn transfersom aangezien Gala niet veel te spenderen heeft. Diagne heeft een nieuwe omgeving met andere spelers dus wennen moet hij sowieso alleen ziet het er soms armoedig uit en komt hij nu en dan ongeïnteresseerd over.

Heb alleen de eerste helft kunnen volgen helaas. Zag er niet echt goed uit. We creëerden aanvallen zonder enig structuur. 5-0 lijkt wel alsof we Antalya kapot hebben gespeeld, maar dat was het zeker niet. Nou goed, achterstand op 8 punten kunnen houden dus ben benieuwd hoe het verder zal gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren