Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frustratie richting Moyes: 'Wil spelen en belangrijk zijn'

Laatste update:

Lang niet iedereen is gelukkig met David Moyes bij Manchester United. Moyes heeft de zware taak om de legendarische Sir Alex Ferguson op te volgen en Manchester United heeft het dit seizoen op alle fronten bijzonder lastig. Antonio Valencia windt er geen doekjes om: hij is niet blij met de rol die hij krijgt van de oefenmeester. Valencia begon dit seizoen 18 van de 33 wedstrijden in de Premier League en hij wil meer speelminuten.

/

“Ik wil meer spelen, ik wil een grotere rol. Ik wil belangrijker zijn binnen de ploeg”, laat de international van Ecuador weten aan The People. Valencia speelt minder dan andere jaren. “Ik krijg de kans niet", zegt hij dan ook. "Ik hoop dat het volgend seizoen beter gaat. Zowel met mij, als met Manchester United.”

Valencia is sinds 2008/09 actief op Old Trafford. In zijn eerste seizoen kwam hij nog tot 34 optredens in de Premier League, waarvan 29 als basisspeler. Nu, vier seizoenen later, staat de teller dus op achttien in de basis en zeven als invaller.

Antonio Valencia moet meer spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het de laatste tijd goed hoor, valencia. Werkt veel harder nu. Beter dan young, dat staat vast. Maar ik denk toch dat er een vleugelaanvaller moet en zal komen en dat hij en young vertrekken.

13 april 2014 om 12:56

ja hij doet het iets beter, maar nog steeds vrij matig. Voorheen ging hij meer de diepte in en kon met een schijnbeweging 2 man voorbij. Nu hij ook zwaarder oogt doet hij dat niet meer. Veel minder dreiging en 80% van zijn passes gaat terug naar de back.

Ik ken niet de status van Nani op het moment maar zie hem veel liever spelen dan Valencia

13 april 2014 om 13:51

Ja maar hij speelt vrij vaak vind ik voor iemand met zijn kwaliteiten, eigenlijk wel te vaak. Geef mij maar Nani, arme knul krijgt maar geen kans om zichzelf te bewijzen en verdient beter dan dit. Ben maar wat blij met spelers al Chicharito en Nani die zelden klagrn terwijl ze beter kunnen krijgen

Ik zou als voetballer ook veel willen spelen.

...maar de vraag is.
Ben ik wel goed genoeg???

Eerlijk gezegd vind ik hem waardeloos. Hij is wel sterk in de duels en werklustig.
Maar het ziet er soms niet uit, althans niet voor het niveau dat Manu nastreeft.

Nee Valencia, jij pakt je kans niet, alhoewel je veel beter speelt dan vorig seizoen. Spelers als Kagawa en Nani krijgen de kans niet.

13 april 2014 om 12:54

Snap nogsteeds niet wat dat is met nani, kan makkelijk in de basis mee

13 april 2014 om 14:09

Nee ik ook niet, Nani is toch gewoon de beste buitenspeler die ze hebben?

13 april 2014 om 14:58

Hij lijd veel balverlies en werkt niet hard genoeg. Maar dat doet inwezen de rest ook bij man u op de vleugel maar het zal wel meer redenen hebben.... tecnisch is hij handig en heeft wel in het verleden mooie dingen laten zien ik had ook een keer gelezen dat hij zich eenzaam voelt mischien heeft het daar iets mee te maken

Misschien als hij een keer liet zien constant te zijn dat hij meer speeltijd krijgt. Geef vooralsnog Moyes groot gelijk, Valencia is voor United begrippen een redelijk beperkte speler.

Laat maar is zien dat je kan voetballen dan, het enige dat ik um zie doen zijn vliegende tackles inzetten

13 april 2014 om 12:54

Als je 18 vd 33 wedstrijden in de basis staat heb je genoeg kansen gekregen, hij kan het niveau gewoon niet aan

13 april 2014 om 19:43

Precies, hij krijgt gewoon de kans hoor als ie 18 wedstrijden mag beginnen en 7 keer mag invallen.

Dit is een speler die Ferguson als trainer nodig heeft, hij heeft precieze instructies nodig om optimaal te kunnen functioneren. Want eerlijk is eerlijk, zo creatief en goed is Valencia niet.

Man united moet een vleugelspeler halen die niet alleen dreiging heeft maar ook echt doorvoert. 9/10x maakt Valencia een actie en legt hij hem uiteindelijk weer terug naar de rechtsback. Een type lavezzi of lucas alhoewel dat niet hun specifieke plek is.

Moyes moet gewoon door selecteren. Valencia was een nuttige speler onder Ferguson maar niet meer dan dat. United kent te veel spelers die alleen maar nuttig zijn. Ze komen een paar spelers tekort van het echte topniveau ten opzichtige van de andere teams in de Engelse top. Spelers die dat jaren waren zijn geweest blijken nu echt te oud geworden denk maar aan Giggs en Ferdinand. Onder Ferguson bleef iedereen rustig omdat ze wisten dat de club de trainer altijd steunde en dat de trainer de spelers zag als passanten en zichzelf als het anker van de club. Als Manchester United weer de verhouding intern wil hebben moeten ze achter Moyes blijven staan en hem de middelen geven om door te kunnen selecteren.
Alhoewel ik niet onder de indruk ben van het spelletje wat Moyes zijn spelers graag ziet spelen, kan Moyes wel de rol aan om voor de langere termijn trainer te zijn. Iets wat Van Gaal of Mourinho niet lukt omdat ze teveel eisen om op een langere termijn succesvol te zijn.

moet je eerst leren voetballen voordat je een basis wil.

Als er iemand niet mag klagen over speelminuten is het valencia wel. Nani, kagawa, januzaj, zij mogen klagen

Hij heeft niets te willen die houten klaas, binnenkort te bewonderen bij Fulham of Wba. Hij is een one pony trick die veel op wilskracht doet, maar daardoor ook altijd veel domme beslissingen neemt en domme overtredingen maakt. Tegen topploegen kan hij a la Park of Kuyt van pas komen, maar als United echt het spel moet maken, valt hij door de mand.

Bij Fergie had die dit niet eens gedurfd met zijn kwaliteiten moet die blij zijn met de zwakke concurrentie die er bij United is. Ik vind dit wel een slecht voorteken als zulke spelers gaan klagen.

Valencia is een prima speler, echter ben ik van mening dat hij een team niet kan dragen. Wanneer het goed loopt zal valencia gewoon goed bruikbaar zijn, maar ik zie in hem geen speler die het verschil maakt en de ploeg beter laat spelen.

Hoe doet Zaha het momenteel bij Cardiff?
Want Valencia en Young zijn niet United-waardig en Nani, tja... Kan ontzettend goed voetballen maar doet er veel te weinig mee.

13 april 2014 om 14:24

Had gisteren een actie waarbij je goed kon zien hoe sterk hij is, maar dat hij die kans dan niet verzilverd is een beetje exemplarisch. Het is allemaal net niet. Maar hij is nog heel jong, dus wie weet in de toekomst.

Manchester is ook niet tevreden met zijn rol bij Manchester...
Komt gewoon flink tekort, net als Young trouwens.

Hij mag blij zijn dat hij speelt. Kijk naar Nani die speelt nooit en is toch echt beter dan Valencia en Young.

Als je niet opgesteld wordt is het heel simpel. Beter je best doen, nog harder trainen en niet gaan zeuren! Als je niet speelt ligt het meestal aan jezelf. Of je doet je best niet, of je bent gewoon kwalitatief niet goed genoeg, klaar!

Wat een grap.. hij begon werkelijk dramatisch aan het seizoen, Mata werd gehaald en die speelt op papier vanaf dezelfde positie. Nu heeft Valencia zich een beetje hersteld en hoeft van mij ook niet te vertrekken als hij zich kan vinden in een rol als reserve. Hij kan dat blijkbaar niet.

Het begin van het seizoen speelde hij bijna altijd ondanks zijn waardeloze spel. Had hij destijds maar beter moeten presteren.

Pardon? Die man krijgt al veel te veel speeltijd naar mijn mening. Hij mag blij zijn dat die nog zo vaak speelt.

Wat een gezeur zeg van deze Valencia, hij mag al blij zijn dat hij bij z'n grote club speelt want zo goed is hij niet, ik zie veel liever Nani en ik vind het werkelijk onbegrijpelijk dat hij geen kans krijgt, en deze Valencia wel maar die gaat zeuren van niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren