Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Freek Jansen: ‘Hij zou een goede optie zijn voor PSV als Joey Veerman vertrekt’

Laatste update:

Freek Jansen ziet in Ryan Flamingo wel een goede opvolger van Joey Veerman bij PSV. Dat vertelt de hoofdredacteur van Voetbal International maandagavond in Voetbalpraat op ESPN. Eerder op maandag werd bekend dat de Eindhovenaren geïnteresseerd zijn in de 21-jarige middenvelder annex verdediger van FC Utrecht.

Zowel Marco Timmer van VI als Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad maakte melding van de interesse van PSV in Flamingo. Utrecht huurt hem momenteel van Sassuolo, maar heeft een optie tot koop bedongen.

Die optie wordt ‘waarschijnlijk’ gelicht, waardoor de rechtspoot in dat geval eigendom van de Domstedelingen wordt en zij vervolgens meerdere miljoenen kunnen vragen voor zijn diensten.

Jansen geeft bij Voetbalpraat aan te denken dat Flamingo een goede speler voor PSV zou zijn. “Stewart heeft laten vallen dat de volgende Mats Wieffer bij PSV moet spelen”, begint hij.

“Daarmee bedoelt hij dat ze binnen Nederland super scherp moeten zijn: waar lopen de spelers onder de top rond die zo’n stap kunnen zetten, zoals Wieffer en Veerman in het verleden hebben gedaan?”

“Flamingo zou dan een interessante kunnen zijn. Hij kan als verdedigende middenvelder, centraal achterin en als back spelen. Als Veerman vertrekt, zou dat een goede optie kunnen zijn.”

Kenneth Perez, ook aan tafel, steunt het idee van PSV om meer bij Nederlandse clubs te scouten. “Spelers binnen de Nederlandse subtop of middenmoot vinden die mee kunnen bij topclubs is heel lastig. Maar ik vind het wel goed dat ze het geld binnen Nederland uitgeven”, geeft hij aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet het idd goed bij Utrecht, maar ik hoop vooral als Feyenoorder dat ze hun spelers van het kaliber Veerman gaan vervangen door spelers van Utrecht🙃

8 april 2024 om 20:36

Martin van Geel revisited ...

8 april 2024 om 21:09

De Veerman die kwam van Heerenveen?

8 april 2024 om 21:12

Veerman kwam toch ook van Heerenveen? Dat is nog minder dan Utrecht. Strootman en Mertens waren in het verleden toch ook een succes te noemen
Of Quinten Timber bij PSV.

9 april 2024 om 08:20

Ja oke, jullie hebben wel een goed punt.

Behalve over Quinten Timber bij PSV. Die heeft echt nog nooit een goeie pot voor PSV gespeeld

Dat zijn toch niet dezelfde spelers? Ik denk dat Saibari de positie van Veerman moet overnemen. Schouten, Saibari en hopelijk Tillman. Flamingo als RCV of als back-up 6. En Tygo Land een plekje laten opschuiven in de pikorde.

8 april 2024 om 20:46

Saibari en veerman zijn lekker dezelfde spelers….

8 april 2024 om 20:53

Saibari is veel meer box to box ja. Maar kan wel het spel verdelen.

8 april 2024 om 21:27

Totaal andere positie inderdaad, dat heeft Freek hier even niet door.

8 april 2024 om 21:35

Saibari is ook niet van de crosspass. Als Veerman speelt, spelen al onze aanvallers beter. We hebben echt een goede (lange) passer nodig indien Joey vertrekt. Gaat een hels karwei worden.

Ik denk dat psv al de opvolger van veerman in huis heeft met Tygo Land die minuten kan maken achter Saibari en langzaam die plek kan overnemen.

8 april 2024 om 21:27

Land en Veerman zijn toch totaal andere types. Op termijn zal Land meer weg hebben van Schouten

Babbadi is toch 10 klasses beter dan Veerman. Je kan liever Babbadi meenemen naar het EK dan een Veerman.

8 april 2024 om 20:59

Veerman is in alles zoveel verder en creëert zoveel met zijn steekpasses. Babadi is een groot talent, maar moet nog veel stappen maken.

Is dit die speler die volgens Aad de Mos naar Arsenal kon? Of was het naar Real Madrid en / of Barcelona?

Iedereen heeft het over Flamingo maar er loopt er eentje bij NEC rond die eigenlijk veel consistenter een hoog niveau haalt.
Dirk Proper, nu weliswaar geblesseerd maar dat lijkt me echt een uitstekende PSV speler.
Misschien kwalitatief nog niet direct de opvolger van Veerman als het gaat om doelpunten en assists, maar qua voetbal ga je er met hem zeker niet op achteruit.

8 april 2024 om 21:45

Ik dacht dat je het over Sano had. Dat wordt veel van verwacht

Jack McGlynn zag ik een aantal weken geleden in de concacaf champions cup. Interessante speler. Linkspootje. 20 jaar. Speelde als verdedigende middenvelder maar had ook wel overzicht en een pass. Earnie moet daar ook even scouts naartoe sturen want zo houden we de Amerikaanse enclave op peil. Ik vond hem wel wat hebben.

Ik vind het meer een vervanger voor schouten. Maar ik vind het wel een speler met potentie, maar dat heb ik al veel vaker gezegd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren