Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fred Rutten is hard: ‘Op het niveau waarop wij werken, is dit not done’

Laatste update:

Fred Rutten is na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht (2-2) zeer kritisch op PSV. De assistent-coach, die de honneurs waarnam voor de zieke Ruud van Nistelrooij, zag zijn elftal een opgebouwde voorsprong binnen mum van tijd weer weggeven. "Op het niveau waarop wij werken, is dit not done", zegt Rutten op de persconferentie.

"Totaal onnodig", zei Rutten daarvoor al bij ESPN. Luuk de Jong tikte in de 57ste minuut een rebound binnen na een gekeerd schot van Johan Bakayoko, waarmee PSV drie punten in handen had. Drie minuten later tekende Sander van de Streek echter voor de gelijkmaker, tot grote frustratie van Rutten. "Je komt op voorsprong, dan gaat het om overleven. Als je ziet dat zij meteen na de aftrap al een kans krijgen... Tja, dat soort momenten zullen eruit moeten."

Rutten heeft niet direct een verklaring. "Het mag niet gebeuren, maar het gebeurt wel. Menselijk? Dat mag niet menselijk zijn. Het gaat om een stukje overlevingsdrang dat je nodig hebt, als je groot wil worden. Dat is een stukje volwassenheid dat je in de ploeg moet hebben." Toch had PSV de wedstrijd zomaar nog kunnen winnen. In de eindfase raakte Guus Til de paal en verprutste Ismael Saibari een levensgrote schietkans van dichtbij.

"Natuurlijk hebben we de winnende treffer op de slof en hebben we die mogelijkheden, maar dan gaat hij er niet in en dat is een teleurstelling. Bij een club als PSV moet je altijd winnen." PSV blijft steken op de vierde plek in de Eredivisie en staat zes punten achter op Feyenoord. Rutten geeft de strijd om de titel zeker niet op. "Met mijn geloof zit het wel goed hoor, Als ik er niet meer in zou geloven, kan je beter meteen de bus instappen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp dat hij het zegt, maar de titel lijkt me echt onmogelijk voor PSV. Spelen slecht voetbal en er zit amper zelfvertrouwen in de ploeg. Die gaan niet 6 punten meer dan Feyenoord pakken

19 februari 2023 om 18:56

Jup, evenals de tweede plek, die lijkt me ook vrij kansloos.

19 februari 2023 om 19:01

Top drie noodzakelijk om enigzins aantrekkelijk te blijven voor spelers deze zomer. Anders zullen we denk ik (nog) meer middelmaat kopen en zal de stijgende lijn uitblijven.

19 februari 2023 om 19:05

Ik denk eerder dat AZ 3e gaat worden. Ze zullen bij PSV moeten hopen dat Simons niet terug gaat naar PSG

19 februari 2023 om 19:10

Ik denk dat Simons op dit moment weinig heil ziet in nog een seizoen bij psv. Zeker niet als er geen Europees voetbal gehaald wordt.

19 februari 2023 om 19:24

Die laatste wedstrijd tegen AZ zal nog wel eens een hele belangrijke kunnen worden..

Op dit moment zie ik het ook niet voor me.

19 februari 2023 om 19:03

Dit PSV gaat echt niet om de top 3 spelen. We gaan nog voldoende verspelen en hebben ook niet het karakter en de kwaliteiten om voor meer mee te doen. Realisme lijkt me het beste

"je komt op voorsprong, dan gaat het om overleven."

Overleven tegen Utrecht in de 57ste minuut? Dat lijkt mij ook niet de juiste instelling voor een topclub als PSV.

19 februari 2023 om 21:12

Mwah, Utrecht-uit is voor de topploegen vaak een lastige pot. Als je daar wint heb je het prima gedaan. Dat hoeft dan niet met 0-3 ofzo

19 februari 2023 om 22:07

Helemaal mee eens Archie!

21 februari 2023 om 09:16

Niet zo azijn zeiken! Je weet best wat hij bedoeld! En idd, als psv zijnde mag je dit nooit meer weggeven! Oftewel (overleven) en 3 punten overhouden aan deze wedstrijd

Nou ja we staan niet voor niets vierde... en daar staan we ook terecht. ik verwacht niet dat we veel hoger gaan eindigen. alles op de beker zetten dan maar.

19 februari 2023 om 19:01

Als je de beker pakt zal het bestuur het seizoen wel als geslaagd zien.

19 februari 2023 om 19:03

Dat natuurlijk niet. dan is het bestuur niet topclub waardig als ze het dan wel geslaagd vinden.

19 februari 2023 om 19:17

Zou me niets verbazen hoor. Een topclub waardig beleid is er de afgelopen jaren ook niet gevoerd.

"Dit mag niet gebeuren" is de eigenlijk de wekelijkse reactie bij PSV.

19 februari 2023 om 19:05

En toch gebeurd het wekelijks weer….

Met het team dat wij hebben gaan we echt geen kampioen worden. Als we 2de worden mag je heel blij zijn maar zelfs dat zie ik niet gebeuren. Zelfs 3de word al erg moeilijk. Spelers als: Teze, Obispo, Til en en Luuk in deze fase zijn gewoon te zwak. Daarnaast speelt ramalho veel en die is ook te zwak. Saibari heeft er ook niks te zoeken en boscagli is ook maar afwachten hoe die terug komt. Zeker verdedigend zie ik het heel somber in. Hopen op de beker.

19 februari 2023 om 19:07

Aanvallend ook weer het grote verschil met Ajax gezien vandaag. Die klappen er vol op en scoren wanneer de kans er is…. Dat lukt ons ook niet

19 februari 2023 om 19:12

Klopt zeker, maar toch scoren we alsnog best veel. Vandaag 2 goals gemaakt, dat moet genoeg zijn tegen Utrecht.

19 februari 2023 om 19:46

Is ook weer zo. Krijgen er gewoon teveel en te makkelijk tegen… Al met al kwalitatief niet goed genoeg om om de prijzen mee te mogen doen. Zorgwekkende neerwaartse spiraal

19 februari 2023 om 20:20

Maar waar gaat het dan eigenlijk mis... iedereen wordt de schuld gegeven maar feit is dat de kwaliteit op het veld gewoon mager is. V Nistelrooy weet het ook even niet, maarja ook dat komt door de kwaliteit en twijfelachtige optreden van diverse spelers week in week uit. Maar veel meer is er toch ook gewoon niet mogelijk.. het is dat ze nu middenin het seizoen wat euro's binnen gekregen hebben, dan kun je niet verwachten dat ze net als Chelsea in de winter al 11 nieuwe spelers halen. Het is ook niet dat ze daar een goudmijn hadden. Zonder geld ben je afhankelijk van wat voltreffers op transfergebied en van doorstromende jeugd. Dat eerste wordt al lastig als je weinig uit te geven hebt. En kijk naar bijv Sangare, die voor best veel gehaald is. De ene periode wordt die voor een flink geldbedrag naar een topclub geschreven door media, de andere periode kan die er niks van. Is dan De Jong het ene moment wel schuldig aan de malaise en het andere moment weer niet? Obispo die zich bij Vitesse best aardig ontwikkelde, kan er nu ineens weer niks van. Teze werd vorig seizoen nog betiteld als toekomstige basisspeler van NL. Kijk naar Feyenoord, die hebben een halve selectie zien vertrekken. Redelijk wat geld verdiend en vervolgens wat gerichte aankopen gedaan zodat elke positie tenminste dubbel bezet is. Kwaliteitsverschil is klein, onderlinge concurrentiestrijd zorgt er denk ik voor dat ze elkaar scherp houden. Psv had al een magere selectie, bijv geen 2e spits en beperkte opties op de flanken. Dan verkoop je ook nog 2 flankspelers. En tsja die verdedigers die wekelijks wel commentaar krijgen, kun je ook niet in een klap vervangen door 5 anderen.

Fred Rutten die geen zinnig woord uitkraamt, Marcel Brands die er een puinhoop van maakt.. weet iemand zeker dat we in 2023 leven en niet in 2011?

Tja, het niveau waar ‘we’ op werken is anders erg bedenkelijk. Ik kan dorsvloer teksten dan ook moeilijk serieus nemen, want dat gelul van ‘minder dan de eerste plaats in onacceptabel voor Psv’ en ‘topsportklimaat’ horen we al bijna vijf jaar, alwaar drie JC schalen en een dennenappel toch de schrale balans is. Waarschijnlijk wordt volgende week zondag bij ountverlies tegen Twente en na uitschakeling in de EL een nieuw record gebroken: ik denk niet dat het seizoen van PSV er ooit zo vroeg op heeft gezeten als het huidige. En je kunt er weinig aan doen, want er is geen enkele grond om Ruud van Nistelrooij te ontslaan. En al helemaal geen morele.

We moeten ook weer niet te hard in de stress schieten. Ik zie nog wel kansen. Zonder Hazard, Sangaré, en een fitte Guti hadden we vandaag gewoon de kwaliteit niet. Maar als iedereen fit is kunnen we precies 11 spelers opstellen waarmee je in de Eredivisie mee kunt doen om het kampioenschap. Als outsider, weliswaar, maar dan nog.

Ook al wil je nog zo graag een topclub zijn, soms moet je accepteren dat dat even niet zo is!
Als je zo weinig punten hebt, veel slechte wedstrijden speelt, niet overtuigend wint, veel tegendoelpunten incasseert en 6 punten achter de nummer 1 staat, die ook heel veel domme verliespunten heeft, dan ben je geen top!
Dit is namelijk nog steeds de Nederlandse competitie en als je als “topclub” je niet in de top 2 kunt ballen dan ben je een subtopper. En dat mag niet de bedoeling zijn van een PSV!

PSV kan gewoon niet verdedigen, ze kunnen niet achterover leunen en wachten op de counter, wat ze regelmatig proberen te doen als ze scoren.
Dit is gewoon zo al hele seizoen. Niet alleen dit seizoen, maar dit jaar is het meest zichtbaar. Alex was de laastse echt goede centrale verdediger die PSV had en Gomez de laatste echt goede keeper.
Benitez is niet de keeper die punten kan pakken. Lars Unnerstall zou veel beter optie zijn en die hebben ze laten gaan.
Als je niet kan verdedigen en dat is blijkbaar zo, dan probeer je de bal in je bezit te houden, zo voorkom je dat de tegenstander de kansen kan krijgen.

Mag niet gebeuren is eigenlijk de steeds terugkerende zin die Ruud verkondigd maar ook de spelers hebben er een handje van. Jongens, het niveau in de eredivisie is van dien aard die juliie aan moeten kunnen. Werk voor elkaar. De oorzaak is ook denk ik dat Ruud te vroeg is ingestapt als hoofdcoach. Had zeker nog een of twee jaar moeten wachten. Het kampioenschap is verkeken 2e of 3e zit erin als het meezit.


.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren