Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse recordkampioen haalt opvolger Van Wolfswinkel op bij PSG

Laatste update:

Jean-Christophe Bahebeck speelt in het seizoen 2015/16 op huurbasis bij Saint-Étienne. De recordkampioen van Frankrijk is erin geslaagd de 22-jarige spits tijdelijk los te weken bij Paris Saint-Germain, de regerend kampioen. Bahebeck vervulde daar vorig seizoen een rol in de marge achter Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani. Bahebeck vertrok al tweemaal eerder op huurbasis uit het Parc des Princes.

/

De Fransman kwam op zijn dertiende al binnen in Parijs, maar is er dus nog niet doorgebroken. Tot op heden maakte Bahebeck in 34 competitieduels slechts 2 doelpunten voor de club uit de hoofdstad. Hij heeft er nog wel een contract tot medio 2019 en hoopt in de toekomst alsnog een vaste plaats te bemachtigen. Goed presteren bij Saint-Étienne is daarvoor de sleutel en nu krijgt Bahebeck een heel seizoen de tijd.

Vorig seizoen finishte Saint-Étienne als nummer vijf in de Franse competitie: Ricky van Wolfswinkel moest toen voor de goals zorgen, maar deed dat niet goed genoeg. De Nederlander bleef steken op vijf doelpunten en keerde terug naar Norwich City. Bahebeck is nu aan de beurt om zich te bewijzen in de punt.

Zal Jean-Christophe Bahebeck het beter doen dan Ricky van Wolfswinkel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nieuwe aankoop Nolan Roux is eerder de vervanger van Van Wolfswinkel en Erding. Bahebeck is denk ik gehaald als vervanger van Gradel, omdat Saint-Etienne naast het huren van Bahebeck nog een spits gaat kopen (beric of Maupay).

10 augustus 2015 om 17:33

Beric zou wel een goede spits zijn, Scoort veel bij Rapid en naar Saint etienne zou een goeie stap zijn.

10 augustus 2015 om 17:35

Hoezo, toevallig gezien vorige week?

10 augustus 2015 om 17:44

Dat die veel scoorde hoorde ik al en het lijkt me een goede spits die wel een stapje omhoog kan.

10 augustus 2015 om 17:49

Of gewoon omdat vanwege z'n statistieken bij Rapid Wien. 27 doelpunten en 6 assists in 33 competitiewedstrijden. Tegen Ajax scoorde hij 2x en had 2 assists. Lijkt me toch wel een aardige doelpuntenmaker zo. Al is de Franse competitie van een ander niveau.

10 augustus 2015 om 18:05

Lijkt me ook een prima spits. Hopelijk haalt Asse hem, want Roux heeft in zijn eerste wedstrijden niet echt goed gespeeld. En het is ook niet normaal dat Saint-Etienne niet Frans sprekende spelers haalt. Ik keek vorig jaar al op toen ze Van Wolfswinkel haalden.

10 augustus 2015 om 18:06

Ik word een beetje moe van die mensen die anderen voor het blok willen zetten. Zonder zelf enige kennis te hebben vragen gaan stellen als "Oh heeft die dat jou verteld" of "oh om die ene goal vorige week". Beric is gewoon een veel scorende sterke spits die inderdaad een stap aan kan. Loop dus niet zo met je domheid te koop.

10 augustus 2015 om 18:55

Maupay is nu ook officieel naar Saint-Etienne, de eigen jeugd lijkt dus weinig kans te krijgen dit seizoen en ik vraag me af of Beric dan ook nog gehaald wordt. Het lijkt me wel nodig want Roux maakt geen sterke indruk als basisspits. Ik hoop dat Bahebeck een goede vervanger is van Gradel voor dit seizoen.

Mooi voor deze jongen. Bahebeck is een speler met potentie die via deze weg rond de 30 wedstrijden kan spelen waarin hij zich kan laten zien en ontwikkelen. JC heeft vorig jaar aardig wat minuten gemaakt waarin hij wisselend presteerde en nog niet heeft kunnen aantonen dat hij in aanmerking komt voor een basisplek. Hopelijk komt hij volgend jaar sterker terug. ASSE is een prachtige club, wens hem via deze weg erg veel succes.

10 augustus 2015 om 19:04

Een jongen met veel talent, maar ook al speelt hij een geweldig seizoen dan denk ik nog niet dat hij over 1 a 2 jaar een rol kan spelen bij psg. Nu al veel concurrentie en dat wordt alleen maar meer nu de financial fairplay niet meer meespeelt.

10 augustus 2015 om 19:27

Dat zal de toekomst gaan uitwijzen, deze jongen is niet zo getalenteerd als Rabiot of Augustin maar kan in de toekomst zeker wel van waarde zijn. Wanneer je minimaal 50 tot 55 wedstrijden per seizoen speelt heb je een brede selectie nodig. Spelers als Bahebeck maken dan echt wel genoeg minuten.

Dit soort onwaarschijnlijke geruchten lijken me eerder iets voor in de wandelgangen.

10 augustus 2015 om 18:02

Het is al rond. Bahebeck is officieel speler van Asse voor het komende seizoen.

Wat ligt ajax te slapen ze hadden toch veel beter beric aan kunnen trekken inplaats van sanogo huren lijkt mij

Van Wolfswinkel kan nu een seizoen banken of ziet iemand kans op speeltijd? Heb weinig gehoord over eventuele versterkingen bij Norwich

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren