Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer van Ajax-aanvaller Mohamed Daramy dreigt te worden gekaapt

Laatste update:

Mohamed Daramy staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Stade de Reims, zo weet Foot Mercato. The Athletic onthulde zaterdagmiddag dat de Amsterdammers al een akkoord met Burnley hebben bereikt over de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller. De Premier League-club moet zelf wel nog tot overeenstemming zien te komen met Daramy, waardoor Reims nu zijn kans ruikt.

David Ornstein meldde namens The Athletic al dat er ook vanuit Frankrijk belangstelling is voor Daramy. Volgens Foot Mercato gaat het om Reims, dat het plegen van een coup in gedachten heeft. Hoeveel de Fransen voor de zesvoudig international van Denemarken over hebben, is niet bekend. Het medium schrijft wel dat een transfer naar Reims ‘complex’ wordt, doordat Burnley zelf al een akkoord heeft bereikt met Ajax. Mocht Daramy kiezen voor een transfer naar the Clarets, dan gaat het om huur met een verplichte optie tot koop.

De voorgestelde deal van Burnley bedraagt 15 miljoen euro exclusief bonussen en een doorverkooppercentage. Het is aan de promovendus om nu een akkoord te sluiten met Daramy zelf. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 6 miljoen euro, maar dat bedrag valt dus veel hoger uit. Manager Vincent Kompany is naar verluidt volledig overtuigd van zijn kwaliteiten.

Fabrizio Romano wist donderdag al te melden dat Burnley ‘koste wat het kost’ zaken wil doen met Ajax en de vleugelspits zo snel mogelijk wil inlijven. Met een bedrag van 15 miljoen euro (2 miljoen bonus, 10 procent doorverkoop) zou Ajax uitstekende zaken doen. In 2021 maakten de Amsterdammers namelijk 12 miljoen euro over naar FC Kopenhagen om de aanvaller in te lijven. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan de Deense topclub.

Tot dusver kwam Daramy tot twaalf optredens in de Eredivisie. In die duels kwam hij slechts eenmaal tot scoren en leverde hij drie assists. Wel stond de Deen voornamelijk als invaller binnen de lijnen: in totaal kwam hij tot 196 speelminuten in de competitie. Na een verhuurperiode van een jaar aan Kopenhagen keerde Daramy eind juni weer terug in Amsterdam. Nu mag hij zich opmaken voor een avontuur in de Premier League óf de Ligue 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Reims meer bied mogen ze hem hebben. Hij gaat naar de hoogste bieder ondanks dat hijzelf natuurlijk ook een mening heeft.

Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden. Ik denk alleen niet dat Reims veel te besteden heeft althans niet zoveel als een PL club

5 augustus 2023 om 20:42

Of een een directe uitbetaling ten opzichte betaling over een jaar.

5 augustus 2023 om 20:43

Daramy gaat naar de club waar hij heen wilt. Je kunt hem niet dwingen om naar de hoogste bieder te gaan.

5 augustus 2023 om 21:05

Je kunt er wel voor kiezen om het lage bod niet te accepteren, dan houd je hem gewoon aan z'n contact. Niet wenselijk, wel mogelijk.

5 augustus 2023 om 21:25

Dat kun je doen. Maar waarom zou Ajax dat doen? Ze willen maar al te graag af van Daramy

5 augustus 2023 om 21:03

Ajax is al akkoord gegaan dus tegen elkaar opbieden kan niet meer. Het is nu aan de speler zelf.

6 augustus 2023 om 10:08

@Dutch89 - zo werkt het niet. Je kan het altijd alsnog afwijzen. Zolang de laatste krabbel niet is gezet... vaak hebben clubs een principe-overeenkomst, veelal mondeling.

Of het netje is, is een tweede.

6 augustus 2023 om 00:51

Waarom zou je hoger gaan bieden als de clubs akkoord zijn?



Als ze met een hoer bedrag komen en de speler wil er ook naar toe , dan zou dat voor Ajax heel mooi zijn. We zullen zien ...hoer = hoger natuurlijk ;-)

5 augustus 2023 om 20:50

Hoger bedrag zou ook mooi zijn

Het zou mooi zijn mocht Daramy het allebei zien zitten dan is ajax spekoper . We gaan het zien maar met Aantrekken van borges ben ik er zeker niet rouwig om.

Ik zie Reims niet meer bieden dus dan zullen ze hem gelijk willen overnemen voor een bedrag van 10-12M max. Het is maar wat Ajax liever wil, nu geld of na het seizoen.

5 augustus 2023 om 20:50

Het bedrag komt in beide gevallen niet in een keer. Dus Ajax zal een voorkeur hebben voor de hoogste bieder.

5 augustus 2023 om 21:10

Lijkt me niet dat Reims de transfer wil 'kapen' als ze niet de aankoopsom van Burnley kunnen ophoesten. Als ze weten dat er een akkoord is voor 15.5m + 2M bonus + doorverkooppercentage dan ga je nu niet 10 miljoen bieden lijkt me. Op zijn minst 14-15 miljoen direct.

Ajax was al akkoord met Burnley en dus is Reims enkel een optie als Daramy daar voor kiest, dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk. Maar er gebeuren wel vreemdere dingen tijdens de transferperiodes dus laten we maar even afwachten.

Wat boeit ons dat waar hij heen gaat, hij vertrekt toch bij Ajax. Kortom de hoogste bieder wint. Laat ze het onderling maar uitvechten. Ajax wordt de lachende derde!

5 augustus 2023 om 22:17

Hoogste bieder wint? Volgens mij is het Daramy zelf die beslist wie er wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren