Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frans ‘Speler van het Jaar’ krijgt jaarsalaris van vier miljoen aangeboden

Laatste update:

Olympique Lyon gaat ver om Alexandre Lacazette uit handen van geïnteresseerde Europese topclubs te houden. Les Gones hebben de aanvaller een jaarsalaris aangeboden van vier miljoen euro per jaar, zo heeft voorzitter Jean-Michel Aulas vrijdag in de Franse pers laten weten. Lacaze kan zijn nog drie jaar doorlopende contract dus met één of twee seizoenen verlengen.

/

“Als hij deze aanbieding accepteert, wordt hij de best betaalde speler bij de club. Ik hoop met heel mijn hart dat hij blijft en daar heeft hij ook alle reden toe. We gaan er alles aan doen om hem tevreden te stellen, ook als hij misschien nog meer wensen heeft”, aldus Aulas. Zaakwaarnmer David Venditelli heeft via RMC laten weten dat zijn 24-jarige cliënt niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in Stade de Gerland staat.

Venditelli benadrukt echter ook dat Lacazette in de belangstelling staat van grotere clubs en dat de zesvoudig international ook zijn ambities heeft. Lacazette speelt sinds zijn zesde voor Lyon en maakte al bijna zeventig officiële doelpunten in het eerste elftal. Hij werd vorig seizoen verkozen tot Speler van het Jaar in de Ligue 1 en troefde daarmee Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti en Javier Pastore af.

Clubpresident Aulas liet eind mei nog weten dat het geïnteresseerde Paris Saint-Germain diep in de buidel moet tasten indien het Lacazette wil contracteren: “Als PSG geen honderd miljoen euro voor Lacazette heeft, dan heeft het geen zin om een afspraak met die club in te plannen. Vijftig miljoen? Nee, Lacazette is gewoon onbetaalbaar. Vijftig miljoen is in ieder geval niet genoeg”, zei hij tegenover Canal+.

Denk jij dat Alexandre Lacazette zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word een beetje moe van dat gebluf met van die bedragen. Clubs gaan daardoor echt niet per se hoger bieden. Zeg dan gewoon niks of zeg alleen dat je hem niet laat gaan.

Edit: Wat ik zie ik deze jongen graag bij Arsenal zeg. Als Cech dan ook nog komt ben je met een extra CVM erbij een kampioenskandidaat. Dan moet je alleen nog versterken in de breedte met een CV, LB, en een buitenspeler eventueel.

19 juni 2015 om 21:57

Jaa meestal laten ze de spelers dan toch gaan voor een minder bedrag. Maar kijk is naar Levy van Spurs, blijf sterk op je benen en je krijg 50 voor Modric en 100 voor Bale. Ik zie Laca graag naar LFC. En zeker als Sterling vertrekt geen echte spits eerder een RW. Kan een prima aanval worden met Origi-Sturridge-Laca. Maar bij OL blijven en ons kampioen maken zie ook heel graag. PSG zal zich helaas heel erg versterken en Monaco vast ook...

19 juni 2015 om 22:04

Ja, maar dan moet ik ook zeggen dat Levy een van de betere is hoor, wat betreft verkopen. Qua inkopen weet ik 't nog zo net niet. Maar qua verkopen is het een topper.

Wat een geweldige speler is dit meer dan 27 goals en een grote pak assists. Als grote club zou ik echt interesse tonen.

Met die 75 procent belasting die frankrijk voor grootverdieners ingevoerd heeft blijft daar maar een miljoen van over .. Dat schiet niet op. In engeland heeft hij dat waarschijnlijk per kwartaal over.

19 juni 2015 om 22:48

Levy doet het idd altijd goed als het gaat om verkopen, maar kijk is naar porto en Benfica. Ik weet niet wie daar de technisch directeuren zijn, maar die doen het ook goed hoor

19 juni 2015 om 23:39

Raylandinho, volgens mij reageer je op de verkeerde, echter is het verschil met porto en benfica dat die spelers voor grote delen in handen zijn van derde partijen. Hierdoor houden ze zelf maar een klein gedeelte over van het daadwerkelijke bedrag, zie alleen mangala al.

20 juni 2015 om 09:00

Benfica kan je weer weglaten met de samenwerking met doyen sports. Dat is niet meer zo. Hoe ik dat weet ? Benfica heeft alle rechten van een aantal spelers weer teruggekocht.
Sporting wilt ook van dat bedrijf af. Maar heeft het geld niet om dat te doen.

20 juni 2015 om 09:16

Je reactie was op mij bedoeld. In Portugal werken ze heel erg met clausules waardoor ze in eerste instantie al erg veel kunnen -en ook- vragen. Al moet er wel bij gezegd worden dat FC Porto daar echt heel erg goed mee is. Pinto da Costa is daar voorzitter.

Ik hoop heel erg dat hij gaat verlengen en misschien kampioen kan worden zodat psg een keer geen kampioen gaat worden want ik word dat team nu wel zat na zoveel keer achter elkaar kampioen

Kom naar Liverpool alsjeblieft! Niet realistisch natuurlijk, maar dan zou top 4 wel gegarandeerd zijn.

OT: Als hij niet naar Liverpool komt hoop ik dat hij bij Lyon blijft. Dan is er weer eens wat tegenstand voor Psg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren