Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Frank Lampard schreeuwde tegen me en maakte me uit voor pestkop’

Vrijdag, 5 mei 2023 om 21:42Sam Vreeswijk • Laatste update: 21:50

Andre Wisdom heeft flink uitgehaald naar Frank Lampard. De 29-jarige verdediger, die in het seizoen 2018/19 met manager Lampard samenwerkte bij Derby County, zegt in de podcast The Beautiful Game onder meer dat de huidige manager van Chelsea tegen hem schreeuwde en hem een ‘pestkop’ noemde.

“Ik heb één manager gehad die tegen me schreeuwde, en dat was Lampard”, begint Wisdom. “We verloren van Aston Villa, met 4-0 geloof ik, en ik had wat opmerkingen na de wedstrijd. Toen begon hij ineens. Maar het had niet echt iets te maken met voetbal, het ging meer over mij als persoon. Dat vond ik heel gek. Hij zei een paar heel gekke dingen. Bijvoorbeeld ‘Ik ben niet bang voor jou’. Hij zei dat ik langzaam liep, dat ik mensen pestte…”

Volgens Wisdom zelf was met name die laatste beschuldiging ronduit onterecht. “Wie je ook vraagt, en ik weet dat het een beetje egoïstisch klinkt: iedereen zal zeggen dat ik een prima persoon ben. Ik heb nog nooit mijn stem verheven tegen iemand. Je moet niet spelen met mij, maar ‘pesten’ is echt iets anders. Ik praat een-op-een met je, dat is hoe ik het afhandel. Maar met allemaal mensen erbij, waarom zou je dat doen? Ik ben niet al die dingen waarvan hij me beschuldigde, dus dat was raar.”

Het feit dat het uitgerekend Lampard was die zich zo gedroeg, was een gekke gewaarwording voor Wisdom. “Het is niet zo dat ik ontzag voor hem had. Verre van zelfs. Ik denk dat ik iets verwachtte wat ik niet kreeg. Ik verwachtte meer van hem als man”, aldus de momenteel transfervrije verdediger, die denkt dat spelers bang zijn negatief te praten over Lampard. “Dat heeft ermee te maken dat men in voetbal iets heeft van: ‘Zeg niks slechts over Lampard, Gerrard en Rooney, want dat zijn legendes’.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

Ik hoop dat de doos tissues klaar stond voor meneer. Wat een huilebalk zeg. Wel tonnen, misschien wel miljoenen willen verdienen, maar dan niet tegen een beetje kritiek kunnen. En dan Lampard publiekelijk te kakken willen zetten, wat een 'held' zeg!

6 mei 2023 om 08:32

Nou zeg, schreeuwen is gewoon een vorm van verbaal geweld en kan mensen beschadigen of traumas bezorgen. Dit is echt heel kwalijk!

6 mei 2023 om 09:25

Ach Prem hou toch een op joh. Als iemand fouten maakt, moet je hem dan poeslief vragen of het de volgende keer heel misschien, als het niet te veel moeite kost, iets beter kan?

We hebben het over een grote mensen wereld en daar moet je tegen een stootje kunnen. Kun je dat niet, ook prima, maar dan hoor je er niet in thuis. Meneer is volwassen genoeg om elk jaar een paar miljoen te incasseren, dan moet je ook tegen een beetje schreeuwen kunnen.

ik doe ook maar even een aanname.
maar deze vent heeft geen club, en zit nu een beetje popi jopi te doen bij een podcast.
denk dat lampard, wat ie ook zei, gelijk had wat betreft deze gozer.

Lampard zit op dit moment met Chelsea al in de hoek waar de klappen vallen.. Wisdom wil daar even lekker een schepje bovenop doen en nu lekker populair doen..

Poef poef heftig zeg er is tegen hem geschreeuwd, het is te hopen dat hij daar overheen komt. Wat een sneeuwvlokje dat ie er vier jaar later nog mee zit.

Jullie bevestigen precies het punt wat meneer wil maken. 'Het is legende Lampard dus daar mag je niks slechts over zeggen als nobody zijnde' (ook al heb je misschien heel goede redenen, het doet er niet toe want het is Chelsea en Engeland legende Lampard)

6 mei 2023 om 01:20

Wel een simpele inkopper van wisdom. Wisdom komt vooral zijn tweede gedeelte van zijn naam goed na, zeker gezien zijn optredens. Probeert punten te halen, haalt hij niet met een simpele podcast

Klinkt als een pestkop zonder zelfreflectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Derby County

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
L. WheeldonAanvaller
J. CollinsAanvaller177
N. Mendez-LaingAanvaller174
J. WildsmithKeeper170
C. WashingtonAanvaller143
M. WaghornAanvaller136
E. CashinVerdediger161
Voor de complete selectie: Clubpagina Derby County.

1 fan
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren