Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke domper voor Feyenoord: brancard nodig in De Kuip voor trieste aftocht

Laatste update:

Feyenoord kan niet optimaal genieten van het bereiken van de halve finale in de TOTO KNVB Beker, want de Rotterdammers verloren tegen AZ (2-0) in de eindfase ook Quinten Timber. De middenvelder kreeg in blessuretijd van de tweede helft een bal in het gezicht van ploeggenoot Igor Paixão en moest per brancard van het veld gedragen worden.

In de eerste helft raakte Feyenoord ook al Gernot Trauner kwijt. Na een sprint greep de Oostenrijker plots naar zijn been. Al snel werd duidelijk dat hij gewisseld moest worden en uit het korte gesprek tussen trainer Arne Slot en de verdediger werd de pijn aan de hamstring inderdaad bevestigd. “Hamstring?”, vroeg Slot aan Trauner, die direct ja knikte. Thomas Beelen was zijn vervanger.

Commentator Leo Oldenburger vreesde direct voor een vervelende blessure bij Trauner en benadrukte dat Feyenoord in de komende vier weken onder meer PSV en tweemaal AS Roma treft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond het zelfs een beetje eng gezien ze Timber op lieten staan en hij vervolgens nagenoeg direct naar de grond ging. Zeer onverstandig bovendien. Een mispeer van de medische staf.

7 februari 2024 om 23:17

Het zijn net mensen he....

7 februari 2024 om 23:17

Lichte hersenschudding speelt Zondag gewoon.

7 februari 2024 om 23:59

Slot bevestigt net dat hij een zware hersenschudding heeft en leek te bevestigen dat hij Sparta en Roma niet gaat halen.

7 februari 2024 om 23:46

Misschien moeten de spelers maar stoppen met al die swalbes en om niets gaan liggen en janken. Dan worden dit soort momenten beter beheerst

8 februari 2024 om 09:20

Je hebt sowieso niet gezien wat er gebeurde denk?

8 februari 2024 om 00:12

Was his verkeerds aan, perfect gehandeld van de medische staf.

8 februari 2024 om 07:39

Myvision. Dat iets een mispeer lijkt, wil niet zeggen dat het een mispeer is. In tegendeel zelfs. De medische staf heeft hier correct gehandeld. Eerst lieten ze hem rustig liggen en bleven ze met hem communiceren. Daarna lieten ze hem zitten, maar bleven ze zijn rug ondersteunen. Ook hier bleven ze met hem communiceren. Toen werd de inschatting gemaakt om hem voorzichtig op te laten staan en ook bleven ze hem ondersteunen, want als hij toch zou vallen, dan konden ze hem tegenhouden en rustig laten zakken. Dit gebeurde ook. Hierna hebben ze hem in stabiele zijligging gelegd, totdat de brancard er was. Al met al correct gehandeld van de medische staf van Feyenoord.

8 februari 2024 om 08:16

Klopt niet wat je zegt. In geval van neurologische klachten is het juist belangrijk om een patiënt zelf te laten handelen. Bij stress of tegenstribbelen van de patiënt kan er druk ontstaan wat meer schade kan toebrengen. Helemaal bij hersenbloedingen! Belangrijkste is om de patiënt te ondersteunen, wat de medische staf heeft gedaan. Terug naar de reactie tekentafel!

Ook op zo'n koddige manier dit. Hoop echt dat het meevalt.

7 februari 2024 om 23:44

Die pegel blind naar voren van paixao sloeg swso nergens op

Psv kan Twete aan de 2de plaats helpen dus.
Eerst Ajax veel blessures daarna Psv en nu Feyenoord

7 februari 2024 om 23:25

Hoe moet PSV Twente aan de tweede plek helpen precies?

8 februari 2024 om 12:22

Feyenoord hebben ze al een les geleerd. Nu de voorsprong gewoon met speels gemak uitbouwen door bijv al in april kampioen te worden met een doelsaldo waar een paard enz. Als dat gebeurt is met een B elftal tegen Twente gaan ballen
Ach, niets verbaast mij meer

7 februari 2024 om 23:26

Feyenoord krijgt alleen PSV en Ajax thuis nog verder allemaal potten die te doen moeten zijn, zie Twente echt niet zo makkelijk 2e worden, helemaal nu ze Ugalde hebben verkocht.

7 februari 2024 om 23:28

Het is in Eindhoven, uit voor Feyenoord dus

7 februari 2024 om 23:35

Eens hoor, Feyenoord zie ik vrij eenvoudig tweede worden. Voor Twente is het eerder zaak om de derde plek vast te houden. Ajax voetbalt nog steeds matig, maar ze blijven de punten binnen slepen.

8 februari 2024 om 08:58

De nummer 1 kon er in ieder geval niet van winnen dus zo matig zijn ze niet meer.

8 februari 2024 om 12:25

Ja, maar juist die ploegen die onderin staan en moeten vechten als een beest voor de laatste laatste kans kunnen het de topploegen moeilijk maken.
De spelers van Feyenoord hebben geen motivatie nodig tegen Ajax en Psv, wel tegen Rkc of zo

Flinke voltreffer, die zal er wel ff flink last van hebben. Hopelijk geen (zware) hersenschudding, maar zag er niet goed uit..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren