Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Financieel zorgenkindje NAC Breda maakt ondanks degradatie winst

Laatste update:

NAC Breda heeft het al jarenlang financieel zwaar, maar de Parel van het Zuiden heeft nu eens te maken met een meevaller. Ondanks de degradatie van NAC in het afgelopen seizoen, wist de club het boekjaar 2014/15 af te sluiten met een winst van 247.077 euro. Dat meldt Omroep Brabant.

NAC had dit succes niet verwacht: in het plan van aanpak, dat vorig jaar bij de KNVB moest worden ingeleverd, was NAC nog uitgegaan van een half miljoen verlies. Het eigen vermogen is ook gestegen, maar blijft een miljoen negatief. De netto omzet van NAC steeg met dertien procent naar 13,5 miljoen euro.

NAC-directeur Justin Goetzee heeft er alle vertrouwen in dat ook dit jaar NAC een positief resultaat zal boeken, ook al speelt de club dit seizoen dus niet in de Eredivisie. NAC staat op het moment zesde in de Jupiler League en heeft de ambitie om te promoveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zit hier de transfersom die voor Tighadouini is gevangen al bij of zit die in de begroting van komend seizoen?

24 november 2015 om 18:58

van de site van nac breda

Het nieuwe financiële beleid heeft in seizoen 2014-2015 haar vruchten afgeworpen. Het bedrijfsresultaat is met €1,4 miljoen verbeterd ten opzichte van vorig boekjaar tot een licht positief resultaat. De netto omzet van NAC steeg met ruim €1,6 miljoen ( 13) naar €13,5 miljoen, terwijl de kosten minimaal stegen. De commerciële omzet steeg maar liefst €1,0 miljoen en eindigde bij €5,9 miljoen. NAC profiteerde hierbij onder andere van een ontvangen loonkostensponsoring (€0,5 miljoen) in de winterstop van seizoen 2014-2015. De omzet kreeg verder een impuls door gestegen wedstrijdbaten (€0,3 miljoen), opleidingsvergoedingen en een doorverkooppercentage naar aanleiding van de transfer van Nemanja Gudelj van AZ naar Ajax.

De liquiditeitspositie is door dalende opbrengsten in de Jupiler League opnieuw een punt van aandacht. Met een kapitaalstorting van aandeelhouders, de transferopbrengst van Adnane Tighadouini, de verlaging van het spelersbudget en de reorganisatie op kantoor tijdens boekjaar 2015-2016 verwacht de directie van de Houdstermaatschappij niet in acute liquiditeitsproblemen te komen. De commerciële begroting werd onlangs al gehaald voor het seizoen 2015-2016 en NAC mag zich, ondanks de degradatie, opnieuw in de belangstelling heugen van een zeer groot aantal toeschouwers voor Jupiler League-begrippen.

--------------------------------------------------... dus zover ik het @ site kan achterhalen is de transferbedrag van tighadouini niet meegenomen in deze boekjaar.

24 november 2015 om 20:39

Transfer van Adje zit er niet bij, komt er dit jaar pas bij. Wel zit het de doorverkoopspercentage van Gudelj (+) en vele andere kosten zoals bijvoorbeeld ontslag personeel en trainers (--).

Het genormaliseerde resultaat is zelfs 318.240. Dat is dus het bedrag tov ingediende begroting.

Wat mij betreft nog belangrijker: negatief eigen vermogen is nog slechts 1 miljoen. Dat was een aantal jaar geleden nog meer dan 10 miljoen.

Kijk dit noem ik nou echt knap! Ga zo door Nac en zie jullie zo snel mogelijk weer in de eredivisie

Kan mijn club Twente wel heel veel van leren! (maarja wij hebben nog een belachelijk iemand op de troon zitten die eerst zijn centen terug wil wat hij in Twente heeft zitten genaamd $aldo van der laan)

Zonder mij hadden ze maar 246997 euro winst gemaakt!
Dit laat dus zien hoezeer NAC leeft, ook al maken de voetballers er soms een zootje van, het publiek blijft massaal steunen!

24 november 2015 om 19:51

80 euro gedoneerd?

24 november 2015 om 21:33

Hartstikke gek, ik hield het bij 19,12

26 november 2015 om 23:15

4 wedstrijden, een sjaal en een vlag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren