Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Filipe Luis onder de indruk: ‘PSV deed het verdedigend geweldig’

Laatste update:
/

Atlético Madrid won dit seizoen in de groepsfase van de Champions League een poule met Benfica, Galatasaray en Astana FK als tegenstanders, maar kreeg PSV woensdagavond niet op de knieën. De eerste ontmoeting in Eindhoven eindigde in 0-0 en dus moeten de Spanjaarden proberen het karwei in de returnwedstrijd alsnog te klaren. Filipe Luis vond dat Atlético er alles aan had gedaan om PSV toch te kloppen.

“We hebben het geprobeerd, we hebben gerend en we hebben gevochten, maar het mocht vanavond niet zo zijn”, sprak de verdediger van los Colchoneros na het doelpuntloze gelijkspel. “PSV deed het verdedigend geweldig. We zullen proberen er thuis een geweldige wedstrijd van te maken en uit alle macht proberen verder te komen”, beloofde de Braziliaan via de officiële kanalen van zijn club.

Het weerzien tussen beide teams is op 15 maart in het Vicente Calderón in Madrid. Atlético komt tot die wedstrijd nog uit tegen Real Madrid, Real Sociedad, Valencia en Deportivo la Coruña, terwijl PSV nog ontmoetingen voor de boeg heeft met ADO Den Haag, FC Groningen en sc Heerenveen alvorens het de Spanjaarden weer treft.


Vond jij PSV defensief ook erg sterk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig gespeeld door Psv. Ik denk dat als Luuk de Jong mee had gedaan er wellicht zelfs een goaltje had ingezeten. Zowel Locadia als Pereiro maken dezelfde (domme) acties door uit stand te denken iemand te kunnen passeren. Luuk houdt wel z'n balletje vast en legt deze terug. Als Psv een doelpunt weet te maken geeft ik ze een hele goede kans.

24 februari 2016 om 23:09

En Luuk kan aardig koppen vooral wanneer jetro ze voor geeft

24 februari 2016 om 23:12

Ja, en Godin dan? Win je niet zomaar. In de Eredivisie lukt het hem geregeld, omdat er daar geen enkele fatsoenlijke verdediger is (op een paar na).

24 februari 2016 om 23:15

Als iemand goed is in koppen betekent dat niet dat het onmogelijk is om een kopduel van die persoon te winnen.

25 februari 2016 om 00:16

Denk dat Luuk Godin wel kan kloppen in de lucht. Is toch een tikkie langer dan hem en heeft een uitstekende timing tegenwoordig. Maar ben benieuwd of die tandem (luuk-jetro) wat kan uitrichten in Madrid. Hoop het enorm!

25 februari 2016 om 01:13

@Pieterpost
Godin is de beste kopper die er momenteel rondloopt. Zijn timing is echt geweldig, dus dat de Jong langer is maakt niet veel verschil.
Betekent niet dat je nooit een kopduel kunt winnen, maar het zal niet vaak gebeuren.

25 februari 2016 om 07:43

Nakamba 18 doet alsof het een gelopen race is. Jealous much?

25 februari 2016 om 11:01

Godin was Lestienne ook helemaal kwijt toen hij tot een schotkans kwam. Het gaat niet enkel om het echte duel, maar ook om positionering. Als De Jong een keer weet los te komen van Godin dan kan dat prima tot een goal leiden.

24 februari 2016 om 23:10

Pereiro speelde juist erg goed. Wat een rust en klasse aan de bal. Het was ook geen 2e gele kaart, maar ach, had geen invloed uiteindelijk op de uitslag. Propper is ook echt een geweldige speler. Waarschijnlijk alleen voor Blind nog niet genoeg ovetuigd.

25 februari 2016 om 00:08

Die rust bij pereiro is ook gewoon de vaart uit het spel halen. Je bent het mindere team en moet het van de omschakeling hebben, dan krijg je die Pereiro die flegmatiek loopt te doen. De techniek van Pröpper is functioneel en werkt niet vertragend, dat van Pereiro helaas nog wel. Kan wel komen in de toekomst, maar nu is het echt niet best.

PSV speelden idd erg sterk. Maar jullie deden het niet minder. Word een spannende return.

Inderdaad heel knap stand gehouden. Ik vond ook dat de gehele achterste linie gewoon een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld, Zoet een paar uitstekend reddingen centraal stond het als een huis en Arias en Willems die nog wel eens verdedigend een steekje laten vallen waren ook heel degelijk.

Ook mooi dat Guardado en Bruma geen geel hebben gepakt en dus gewoon mee kunnen doen in Madrid.

24 februari 2016 om 23:49

Ik heb het verder nog niemand horen noemen, maar bijzondere zet van Cocu om nog vóór de rode kaart Isimat erin te brengen voor Narsingh. Hij voelde waarschijnlijk aan dat Atletico dominanter werd en dat de druk opgevangen moest worden.

24 februari 2016 om 23:57

Ja je merkte ook wel al na de rust dat Atletico wat verder naar voren ging spelen vond ik. En met Isimat erbij kunnen Willems en Arias ook meer opkomen al kwam dat er nu natuurlijk niet uit door die rode kaart.
Deze wissel deed uit United ook en toen pakte het ook al goed uit.

25 februari 2016 om 00:01

Doet Cocu bijna elke wedstrijd in de Champions League om meer grip bij vermoeidheid te krijgen

Verwacht resultaat. PSV is Nederland ontgroeid! Als deze selectie bij elkaar blijft, is PSV in ieder geval de eerstkomende jaren verzekerd van CL voetbal! Daarnaast, wordt een heet potje in Madrid. Kansen? Uitslag zal niet ver van een 0-0 afwijken. Met licht voordeel voor de Atleten....

24 februari 2016 om 23:37

Maar ja de selectie bij elkaar houden is vrij onmogelijk gebleven voor een Nederlandse club. Willems gaat waarschijnlijk deze zomer weg, als Pröpper zou blijft spelen zal hij toch ook niet meer dat twee jaar blijven en hetzelfde geld voor een Bruma.

25 februari 2016 om 00:17

Psv is Nederland intgroeit..... echt je moet van de drugs afblijven!

25 februari 2016 om 08:37

Welke drugs? Psv is de enige club die Europees nog iets presteert terwijl de rest niet door voorrondes komt en Ajax geen Europa League kan halen. Dat zegt toch wel heel veel.

Met speciale dank en complimenten aan Jeroen Zoet! Dit was zijn beste wedstrijd ooit!

24 februari 2016 om 23:58

in ieder geval een van, ik kan me ook nog een 1-0 tegen AZ herinneren, volgens mij ongeveer 2 jaar geleden(begin van de zegereeks in het dramatische seizoen van Psv) waar hij ook dit niveau haalde.
Toch opvallend, vorig jaar werden Zoet en Bruma nog ongeveer als de zwakste schakels gezien bij PSV en dit jaar zijn ze 2 van de absolute uitblinkers. Ze waren/zijn natuurlijk nog jong, maar mooi om te zien dat ze zich zo ontwikkelen!

25 februari 2016 om 03:15

Ook wel prettig dat Rekik nu weg is, met Moreno heb je veel meer rust achterin

Psv was verdedigend sterk idd, al was Atletico aanvallend ook erg pover. Het draait een beetje stroef daar voorin, dus dat kwam goed uit vandaag.

Denk dat ze in Madrid nu ook kennis hebben gemaakt met Psv en onder de indruk zijn. Natuurlijk weinig gecreëerd, maar Psv voetbalde zich in de eerste helft er af en toe erg goed uit. Daarnaast stonden ze dus ook verdedigend hun mannetje.

Tactisch stond het als een huis. Cocu is echt een wereldcoach.

24 februari 2016 om 23:37

Ruud Brood is de echte tacticus, hij verdient ook de credits.

Een mooier compliment had PSV niet kunnen krijgen van deze Atletico verdediger.

Haha wat een programma. Atletico tegen Real Madrid, Real Sociedad, Valencia en Deportivo. En komt PSV met Ado, Groningen en Heerenveen. Toch een wereld van verschil.

PSV heeft echt goed verdedigd, maar kwamen wel goed weg zeg, poeh... Griezmann en Vietto hadden die gewoon moeten maken. En Torres had ook een momentje. Lestienne had even rust moeten pakken bij die aanname, want hij had redelijk wat ruimte tussen Godin en hemzelf. Maar gelijk schieten alsof je Van Basten bent, iets te rigoureus. Maar ja, weer wat miljoenen in het laatje.

Ik vond Van Ginkel heel erg tegenvallen trouwens. Veel balverlies, slordig met passen en kon moeilijk het niveau bijbenen.

Mooi dat PSV zo een indruk maakt in de champions league goed voor nederlands voetbal

25 februari 2016 om 08:53

Wat een positief gelul zeg hier als die twee 100%kansen zitten was het klaar geweest(zoet bedanken op de knietjes )vond dat ze niet goed gevoetbald hebben wel goed verdedigd.zeg het niet graag,maar Waterreus had gister gelijk dat ze zelf wel wat meer hadden mogen voetballen.neemt niet weg dat dit lekker is voor de return en met luuk erin je toch altijd wel 2a3 kansen kan afdwingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren