Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder verlaat Rotterdam definitief voor nieuw avontuur in vaderland

Laatste update:

Ofir Marciano gaat aan de slag bij Hapoel Beër Sheva in Israël. Dat bevestigt de club via de officiële kanalen. Als een verrassing komt de transfer niet, daar verschillende Israëlische media al melding maakten van de naderende overstap. De 33-jarige doelman had bij Feyenoord een aflopend contract, waardoor hij transfervrij vertrekt uit Rotterdam.

"Na acht jaar ben ik terug in Israël en ik ben heel blij om bij Hapoel Beër Sheva aan de slag te gaan", laat hij weten op de clubwebsite. "Ik heb met het nationale team als eens de kans gehad om in dit stadion te spelen en toen voelde ik de support van de fans al. Ik kan niet wachten om op het veld te stappen." De Israëlische Marciano kwam in zijn vaderland eerder alleen in actie voor FC Ashdod, waar hij ook in de jeugd speelde. Bij Hapoel Beër Sheva tekent hij voor drie seizoenen. De club uit Beër Sheva, die vijf keer landskampioen werd, eindigde afgelopen seizoen op de tweede plek in de Israëlische competitie.

In mei nam Feyenoord al afscheid van Marciano, samen met vijf andere spelers (Tein Troost, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Timon Wellenreuther en Sebastian Szymanski). De spelers kregen een fraaie fotoplaat als aandenken aan hun tijd in Rotterdam. Van Wellenreuther en Szymanski, die afgelopen seizoen gehuurd werden, is inmiddels bekend dat ze na de zomer alsnog terugkeren in Rotterdam.

Marciano kwam in 2021 over van het Schotse Hibernian en speelde twintig officiële duels voor Feyenoord. Met name in het seizoen 2021/22 was hij nog van grote waarde, als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. Met de Israëliër tussen de palen bereikten de Rotterdammers de Conference League-finale. Met de herstelde Bijlow inmiddels onder de lat verloor Feyenoord de eindstrijd van AS Roma (1-0). Marciano moest tijdens het afgelopen seizoen zowel Bijlow als Wellenreuther voor zich dulden.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt Ofir en veel succes in de toekomst! Was een ‘redelijke’ stand-in voor Bijlow in 21/22.

17 juni 2023 om 20:47

"redelijk" is behoorlijk positief ...

17 juni 2023 om 22:08

Eens! Geen toekomst in Rotterdam!

De wedstrijden tegen Lyon in de halve finale zullen me bij blijven. Die andere potten zal ik van je proberen te vergeten, die waren niet best namelijk. Succes bij je vervolgstap. Edit: yep Marseille natuurlijk j'accuse

17 juni 2023 om 19:41

Jij bedoeld Marseille neem ik aan ipv Olympique Lyon? Verder vind ik Hapoel Beer Sheva een prima club voor Marciano! Een topclub uit zijn thuisland! Prima dus.

17 juni 2023 om 19:49

Haha Marseille was dat, echt beven maar door wonderbaarlijk actie (waarschijnlijk ook onbedoeld) echt heel van belang geweest.

17 juni 2023 om 19:49

Prachtige redding op het schot van Payet tegen inderdaad Marseille en niet Lyon. Verder weinig goede optredens gehad maar wel een gewaardeerde kracht volgens mij

19 juni 2023 om 10:49

Haha, iedereen heeft het al gezegd, maar wel mooi dat een niet bestaande wedstrijd je altijd bij zal blijven !

Bedankt Ofir, altijd Feyenoorder.

Een voorbeeld voor elke prof. Geen gezeur en stond er zodra je hem nodig had. Het gaat je goed, Ofir! Feyenoorder voor altijd.

18 juni 2023 om 01:32

Alleen tegen marseille goed gekeept voor de rest was het 3x niks

18 juni 2023 om 21:22

Achja, als weet dat je kwalitatief minder bent dan je concurrent dan valt er niet veel te zeuren, dan ben je gewoon blij met elk minuut die je krijgt.
Een hele betrouwbare keeper was het ook niet, ik hield bij elk schot mn hart vast.
Niet goed genoeg voor Feyenoord, maar uiteraard het beste gewenst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren