Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder hoopt in toekomst op buitenland: ‘Eerst kampioen worden’

Laatste update:

Miquel Nelom is geen vaste waarde bij Feyenoord, maar komt toch geregeld aan spelen toe. In de toekomst wil de verdediger graag naar het buitenland vertrekken, maar voor die tijd moet er nog een klus geklaard worden. Hij wil graag kampioen worden met de club waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen.

/

Afgelopen zomer had de verdediger al kunnen vertrekken uit Rotterdam. Er was onder meer interesse uit Turkije, zo bekent Nelom tegenover Hand in Hand. “Maar ik wil ook nog heel graag een keer kampioen worden met Feyenoord. We zijn dit jaar natuurlijk op de goede weg, dat lijkt me duidelijk. Ik zou in de toekomst wel openstaan voor een transfer naar het buitenland.”

“Ik heb het hier naar mijn zin, dat is wel duidelijk. Anders had ik al niet zolang voor Feyenoord gespeeld”, stelt Nelom, die zichzelf niet vaak terugvindt in de spotlights. "Ik ben een rustige jongen, altijd geweest. Ik ben ook niet zo heel druk met sociale media. De meeste dingen die ik plaats zijn voetbal gerelateerd. Een enkele keer plaats ik iets in de privésfeer. Bijvoorbeeld van de dingen die ik doe in mijn vrije tijd. Zoals een foto op Facebook met mijn familie."

Denk jij dat Miquel Nelom nog een stap omhoog kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij hem denk ik dan aan een club in pak 'm beet, Cyprus, Griekenland, Slovenie; iets in die richting. Vond het overigens wel verrassend dat hij erin stond tov Kongolo afgelopen weekend. Als ik hem was, je zit lekker nu man. Zit hij serieus nou zelf niet in dat dit zijn plafond is? Zelfs de kenners hier snappen niet wat hij bij zo'n club doet nu...

10 februari 2017 om 12:51

Dat was het weekend daarvoor tegen Nec. Als hij een stap naar Turkije maakt doet hij geen stap vooruit per se, daar zitten genoeg clubs die echt niet beter zijn dan Feyenoord. Nelom is geen topper voor Feyenoord, maar kan gerust wel een leuke club vinden. Championship is mogelijk, Griekenland, Turkije ook, de landen die jij noemt zitten daar wel weer stukje onder. Als je ziet wat daar speelt aan Nederlanders, dan is Nelom toch wel niveau hoger. Hij heeft twee caps, dat staat ook nog eens leuk, is nog niet zo oud en zou gerust nog wel wat beter kunnen worden. Kijk naar Dijks, die schijnt het nu ook goed te doen in Engeland, terwijl het in Nederland toch een aanfluiting was bij Ajax.

10 februari 2017 om 12:58

"terwijl het in Nederland toch een aanfluiting was bij Ajax."

Vorig jaar was hij samen met Kongolo zonder twijfel de beste linksback dus aanfluiting valt wel mee. Speelde zonder enige moeite bijvoorbeeld Kuyt er uit. Hij doet het goed in de Championship omdat hij zijn lichaam mee heeft en daar er meer gebruik van mag maken dan in Nederland. Nelom zou daar zo worden weggezet, ik zou hem juist eerder bij een Spaanse degradatie kandidaat zien. Eentje die aanvallend speelt, dat is dan ook nog een hoger niveau dan Championsship. Als hij de juiste club vind zie ik hem dat wel aan kunnen.

10 februari 2017 om 13:19

Ja, misschien wat gechargeerd, maar Dijks was nou ook weer niet onomstreden vorig seizoen. En Kuijt vorig jaar als rechtsbuiten, tja, die ging niet voor niets naar 10 toe uiteindelijk.

10 februari 2017 om 13:42

Wat knap dat Kuyt niet langs Dijks kwam aangezien Kuyt in zijn jonge jaren nooit van het passeren was en op deze leeftijd al helemaal niet.

10 februari 2017 om 12:52

Een stap naar het buitenland kan hij ook zien als een ervaring he, dat denk ik eerder. Hoeft niet persee een stap omhoog te zijn. Misschien de schotse competitie of een club in de championship?

10 februari 2017 om 13:40

Waarom zou hij niet in het buitenland kunnen spelen? Het hoeft toch niet een topclub of een suptop in een top competitie te zijn? Lekker extra geld verdienen in Turkije of iets of een laagvlieger in Spanje. Niks mis mee.

Ondanks dat hij niet de meest getalenteerde speler is, is hij wel een sympathieke gozer. Vriendelijk, rustig en bescheiden. Ook zul je hem niet gauw horen klagen. Van zo'n gast kun je het beter hebben wanneer hij niet goed genoeg is. Dan van iemand met een grote mond, en zeurt.

Nelom kan prima naar clubs van het niveau AZ, Twente of Utrecht. Mensen reppen hier over competities als Slovenie of Cyprus, dat vind ik niet terecht. Competities als Belgie en Turkije zouden prima passen. Het is niet een heel goede speler maar kan best wel wat toevoegen als linksback. Hij heeft een goede drive en is redelijk allround als back. Voor de basis van Feyenoord niet toereikend maar heeft dit seizoen laten zien toch goed mee te kunnen.

Vindt dat Nelom lang niet zo beroerd speelt als sommigen hier pretenderen. Hij heeft in het verleden ook sterke fases gehad alleen heeft hij nu een betere voor zich en dan wordt het lastig om meer uit zn ontwikkeling te halen. Als hij wekelijks speelt zie ik het wel goed komen met hem.
Het feit dat hij toch zonder morren blijft knokken voor een goede wedstrijdbijdrage is ook heel prettig voor een trainer. Voor hemzelf lijkt het mij beter om hierna naar het buitenland te gaan. Ben wel benieuwd wat Kongolo gaat doen als Feyenoord de schaal mocht binnenslepen. Blijft die dan nog voor CL met zijn club of niet.

Nelom is een aardige back alleen aan de bal vaak toch erg onrustig, prima als back-up maar wat matigjes als eerste keus. Daarbij heeft Feyenoord ook Woudenberg nog achter de hand de linksback positie is wat dat betreft wel voldoende bezet.

Nelom is al jaren een van de zwakste (zo niet de zwakste) schakels geweest van Feyenoord. Maar eerlijk is eerlijk, dit seizoen speelt hij gewoon echt goed.
Eerlijk gezegd vind ik hem op dit moment een beter koppel vormen met Elia dan wanneer Kongolo linksback speelt. Als ik Nelom was zou ik mijn zegeningen tellen en direct bijtekenen mocht Feyenoord hem nog een aanbieding doen, vooral omdat er een grote kans is dat Kongolo deze zomer gaat vertrekken. Ik kan me niet voorstellen dat er mooiere clubs voor hem in de wachtrij staan. Het gras is lang niet altijd groener bij de buren, vooral niet als je nu in De Kuip speelt.

België, turkije, een championship club of een middenmotor in het zonnige Portugal.
Als Gudelj naar China kan, kan Nelom dat ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren