Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord ziet eerste bod op veelzijdige Argentijn Barco afgewezen worden’

Laatste update:

Ezequiel Barco staat op de radar van Feyenoord. 1908.nl meldde zaterdag al dat de 24-jarige linksbuiten annex aanvallende middenvelder van River Plate kan rekenen op belangstelling van de Rotterdammers. Volgens journalist César Luis Merlo van TyC Sports heeft Feyenoord zelfs al een bod uitgebracht om het grootste deel van zijn transferrechten over te nemen. Het bod van Feyenoord zou door de Argentijnse topclub echter als ‘onvoldoende’ beschouwd zijn.

Barco wordt momenteel door MLS-club Atlanta United verhuurd aan River Plate, wat aanstaande januari een verplichte optie tot koop licht. Zaakwaarnemersbureau Muy Manero heeft echter een mandaat op Barco bij een transfer: het Amsterdamse bureau heeft de 1.67 meter lange Barco actief aangeboden bij Feyenoord.

Het makelaarskantoor bracht eerder deze transferwindow Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda naar Rotterdam. “Navraag leert dat River Plate reeds achtenhalf miljoen euro heeft betaald voor de diensten van Barco. River Plate-coach Martín Demichelis wenst Barco te behouden, wat er in resulteert het kostenplaatje voor Barco al gauw boven de tien miljoen euro oploopt”, schrijft 1908.nl.

Barco speelde in totaal 244 wedstrijden voor Independiente, Atlanta United en River Plate. Daarin was hij goed voor 40 goals en 33 assists. Het gerenommeerde Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Barco op 8,5 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als ie komt, hoop ik dat ie meer laat zien dan zijn voorganger van River Plate. Iemand meer info over hem?

20 augustus 2023 om 10:50

Dan moet je vooral hopen dat deze meer kansen krijgt dan zijn voorganger…

Bullaude heeft geen kans gekregen, niets.

20 augustus 2023 om 10:54

Ben benieuwd over welke speler hij het heeft? Bullaude komt niet van river plate

20 augustus 2023 om 10:55

Maar die had dan ook veel moeite met het gras in Nederland. Hopelijk gaat deze Barco dat niet hebben...

20 augustus 2023 om 10:58

Hij heeft het gok ik over Lucas Pratto, die kwam van River Plate.

20 augustus 2023 om 11:10

Haha Kritisch/Raubaht is er als de kippen bij om het verhaal about Bullaude te maken. Stop gewoon kerel. Hij kan er gewoon niet zoveel van. Ligt niet aan Slot en ook niet aan het WEF of Klaus Swabb

20 augustus 2023 om 11:30

Grappig, iemand uitlachen om vervolgens zelf met een vrij domme reactie te komen. Iedereen heeft namelijk kunnen zien dat Bullaude zeker wel goede kwaliteiten heeft.

20 augustus 2023 om 12:25

Raubaht,

Nee dat klopt inderdaad! Beetje een domoor die Slot. Had hij die Bullaude nou maar gewoon meer kansen gegeven. Wie weet had Feyenoord dan iets gewonnen afgelopen seizoen.

20 augustus 2023 om 12:40

Barco was op de games (FM/Fifa etc.) Echt een ongekend talent. Zit daar toch vaak een idee achter dus talent zal hij zeker hebben. Heb laatst toevallig River Plate zien spelen en deze jongen was wel constant in de weer. Oogt nog wat wild en druistig, maar je zag aan alles dat hij over techniek beschikte

20 augustus 2023 om 11:42

Technisch vaardige speler, goede acties, redelijk snel, kan zowel op de vleugel als achter de spits uit de voeten. Denk dat deze jongen het wel goed zou doen in Nederland. Qua kosten praat je denk ik wel over 15 miljoen minimaal voor de volledige rechten, zeker omdat het vrij gecompliceerd ligt met zijn rechten momenteel. Aangezien River een verplichte optie tot koop heeft en rond de 10 miljoen moet betalen

Betekent dit dan indirect dat ivasunec niet doorgaat?

20 augustus 2023 om 10:43

Het is een gejojo, maar als je dan nu ziet dat Sutalo morgen medisch gekeurd wordt in Amsterdam en het stil is inzake Ivanusec, dan denk ik dat het niet meer door gaat.

20 augustus 2023 om 10:59

Dan moet je journalist worden, met ik denk zit je al snel op het niveau van Valentijn.

20 augustus 2023 om 11:06

Een journalist hoort feiten te brengen. We zitten hier op een voetbalpagina te discussiëren. Juist meer mensen zouden moeten denken i.p.v. rotzooi als feiten brengen.

Je had vast azijn bij het ontbijt.

20 augustus 2023 om 11:43

Het is niet stil omdat Voetbalzone het niet meldt hoor.

Gisteren plaatste 1908 nog een artikel “ Ivanušec met Zagreb uit CL; Feyenoord wil deal zondag afronden”

20 augustus 2023 om 12:03

Riddle ik denk dat die transfer van jullie, ook maandag of dinsdag afgerond zal worden. De CL aspiraties zijn ook klaar.

20 augustus 2023 om 12:04

Gisteren heeft Te Kloese nog aangegeven dat de transfer nog altijd niet is beklonken. Na de wedstrijd zou Feyenoord opnieuw om de tafel gaan met Zagreb.

1908 heeft meerdere malen aangegeven dat het al rond is of hij over een week aansluit. Dan is Te Kloese betrouwbaarder, lijkt mij. Over het algemeen zit 1908 wel goed maar Zagreb is gewoon dubieus in hun handelen.

20 augustus 2023 om 12:06

@Sulejmanii - ik ben zeker geen Feyenoorder hoor! Tijdens de transferperiode houd ik gewoon veel clubs en spelers in de gaten

20 augustus 2023 om 12:09

Riddle we gaan het allemaal mee maken, het worden spannende dagen. Van Sutalo is ook al lang rond en alles, maar ik geloof het pas als ik het op Ajax.nl lees. Zagreb is wel vrij dubieus ja. 😬

20 augustus 2023 om 12:32

"een journalist hoort feiten te brengen. "

Alleen zolang het gaat om de nieuwsberichten. Die moeten uiteraard feitelijk zijn. Maar opiniestukken, columns etc, die hoeven totaal niet puur op feiten te berusten en kunnen uiteraard ook gewoon prsoonlijke meningen bevatten.

De gedachte dat een journalist alleen een doorgeefluikje is met perskaart en gewoon alleen maar woordelijk moet herhalen wat hem gezegd is, is nogal erg 1951.

"juist meer mensen zouden moeten denken i.p.v. rotzooi als feiten brengen."
Mensen moeten tegenwoordig inderdaad eens beter gaan nadenken ja. Daar ben ik wel mee eens. En als je dat doet, dan kun je gewoon uitstekend voor jezelf bepalen welke informatie die je ontvangt echt nuttig en logisch is en welke informatie je rustig naast je neer kunt leggen omdat het onzin informatie is.

Ook overigens, wat nou precies 'feiten' zijn, daar blijken dus ook diverse opvattingen over te zijn. Genoeg mensen nemen het als 'feit' dat Corona een verzonnen ding is om een totaitair regime aan ons op te leggen. Dat zegt voldoende.

20 augustus 2023 om 13:10

Uiteraard hoeft niet alles feitelijk te zijn, echter kan je aan de hand van bepaalde informatie een plausibele conclusie trekken. Zoals in mijn geval inzake Ivanusec en deze, waar ik vier factoren meeneem om tot mijn conclusie te conclusie te komen.

- Sutalo morgen in Amsterdam keuring
- Nieuws Romano inzake Sutalo
- Feyenoord bezig met alternatief
- Interview Te Kloese zaterdag

Uiteindelijk is bijna alles wat we doen hier speculeren en discussiëren. Heeft weinig met journalisme te maken mijns inziens.

Cuco10 probeert goedkoop te scoren en zijn bericht contribueert niets aan dit artikel.

20 augustus 2023 om 13:50

@Sulejmanii - wat ik lees is morgen de medische keuring van Sutalo. Avila schijnt ook rond te zijn. Die twee kan je er goed bij hebben tegen Ludogorets.

Snap niet zo goed wat Feyenoord nou wilt. Je haalt Ivanusec op (als het goed is) die linksbuiten staat voor 8.5 miljoen, je haalt Idrissi dan als back up? Je doet Bullaude (tijdelijk) weg, haalt stengs voor een fors bedrag en salaris en dan wil je deze Argentijn ophalen die een meer dan 10 miljoen moet kosten. Zijn positie is linksbuiten en 10. Terwijl je ook nog maar een 8 in de selectie hebt.

Toevoeging: Uit cijfers blijkt dat hij veruit het meeste heeft gespeeld op linksbuiten. Is dit dan de vervanger van Ivanusec?

20 augustus 2023 om 10:46

Ivanusec komt niet meer anders hadden we wel bericht gekregen.

20 augustus 2023 om 10:51

Dat is al zeker? Dat zou echt belachelijk zijn. Je bent al maanden bezig met die speler, je bent rond met hem en de club. Dan is het tijd om het af te ronden en dan haak je af. Echt zeer teleurstellend deze transferwindow.

20 augustus 2023 om 10:58

Wat ben je ongeduldig. Gewoon even deze 2 dagen afwachten en dan weet je het.

Deze speler is meer voor backup bulluade volgens mij. Als stojkovic niet doorgaat.

20 augustus 2023 om 11:03

Ja het seizoen is al begonnen en bijna alle spelers die gehaald zijn hebben het niet. Is het dan gek dat je ongeduldig bent?

Lekker meer dan 10 miljoen betalen voor een vervanger van Bullaude. Die vorig seizoen amper minuten mocht maken…

20 augustus 2023 om 11:09

Komop Arsenal890, met zerrouki stengs ueda hebben we toch wel wat geld ingestoken.

Je begrijpt toch ook wel dat een strategie kan zijn dat we gewoon met alternatieve bezig zijn.

Dat sommige nieuwe aanwinsten wel of niet gaan waarmaken daar moeten we even op wachten. En niet na 4/5 wedstrijden concluderen.

20 augustus 2023 om 11:11

Tja als jij blij wordt van Stengs en Zerrouki. Na mijn mening zijn beide het gewoon niet.

Ja tuurlijk kan dat. Ik snap de logica alleen niet. Je laat je 2 maanden aan het lijntje houden door Zagreb en dan opeens ga je op zoek naar alternatieven? Je had net zoals Ajax moeten doen. Een laatste bod doen en dan zeggen van of je neemt het aan of we schakelen door.

Bij sommige kun je prima al een goede voorspelling doen. Spelers die in hun carrière sws weinig hebben bereikt of laten zien. Daarnaast kun je aan het type speler wel zien of dat nou zo goed past binnen het team.

Voorbeeld Stengs. Je hebt Szymanski en Til gehad in de voorgaande 2 jaar. Szymanski en Til staan bekend om hun harde werken, druk zetten en rendement. 3 onderdelen die stengs niet heeft.

20 augustus 2023 om 12:59

Waarom zijn er wel berichten over Sutalo richting Ajax maar niets over Ivanusec? Dan weet je het wel ze verkopen de duurst inkomende transfer.

20 augustus 2023 om 13:26

Zerrouki en Stengs zijn het niet na 1 officieel Eredivisie-duel. Ben je altijd zo vlug met je conclusies?

Een Amsterdams zaakwaarnemersbureau die aan voormalig Ajax scout allerlei spelers aan biedt, waarna ze ook voor goed geld worden gehaald? Laat het Pierre van Hooijdonk maar niet horen.

Waar het er eerder op leek dat dat ze hun scouting op orde hadden lijkt het er nu dus op dat ze hun scouting hebben outsourced aan een zaakwaarnemersbureau. Dat hoeft niet automatisch een probleem te zijn, maar dat kan het wel worden als je te afhankelijk van ze wordt. Hebben Feyenoord scouts deze jongen zelf live in actie gezien of gaan ze enkel af op die makelaars?

20 augustus 2023 om 12:38

"waar het er eerder op leek dat dat ze hun scouting op orde hadden lijkt het er nu dus op dat ze hun scouting hebben outsourced aan een zaakwaarnemersbureau."

Outsourcing? Muy Manero heeft Feyenoord benaderd. Zoals het in het betaald voetbal gebruikelijk is want agenten en zaakwaarnemers benaderen constant clubs om hun spelers te slijten. Dat vind ik nog geen outsourcing eerlijk gezegd.

Als je bedoelt dat je geen taferelen wilt zoals bij Ajax die met tig aankopen zaten die door de zaakwaarnemer van Schreuder waren aangedragen, of met zo'n Lemic, dat snap ik. Maar daar is inzake Muy Manero geen enkele sprake van.

Die jongen is 24 jaar en heeft enkel ervaring in de MLS en Argentijnse competitie. Verder scoorde hij in zijn beste seizoen 7 goals. Lijkt me dat dit gewoon een spelletje van zijn zaakwaarnemer is.

Ze zullen nou maar wel is na een lange tijd met positieve bericht komen…eindstand zal het wel weer een huurling zijn ergens weet ik veel waar vandaan

Was een van de grotere aankopen van de MLS toen hij bij Atlanta United aankwam. Mede omdat het als een van de grotere talenten werd gezien uit Argentinie. Maar die label is die inmiddels verloren. Ik denk dat Feyenoord eerder baat heeft aan een snellere vleugelspeler dan Barco, want het is toch meer een aanvallende middenvelder die op linksbuiten uit de voeten kan komen. En als Feyenoord binnenkort Ivanusec haalt, dan heb je vrij identieke spelers gehaald.

20 augustus 2023 om 11:05

We spelen 90% van de wedstrijden tegen ploegen die zich ingraven in de 16. We hebben geen snelheid nodig, maar creativiteit en oplossingsgerichtheid. Iemand die zich er doorheen wurmt of met kracht.

20 augustus 2023 om 11:27

Tja, dan kun je gaan breien buiten buiten de 16. Kun je beter een vleugelspeler halen die een mannetje kan passeren op snelheid en techniek met een goede voorzet in de benen, of scherpschutters die buiten de 16 kunnen vuren, want techniek alleen is niet genoeg om tegen dit soort ploegen te weren.

Oh Wauw !! Barco was mijn FM wonderkind enkele jaren terug.. Gek om hem in een zin te zien met Feyenoord..

Was vroeger een groot talent en vond het jammer dat hij richting de MLS ging en niet naar Europa. Daarna met hangende pootjes terug naar Argentinië. Ook geen bijster goede statistieken in Argentinië. River betaalt eind dit jaar 7m voor hem (verplichte koop) en ze zullen hem niet voor minder verkopen, lijkt mij.

Zou wel een downgrade zijn t.o.v. Ivanusec.

Feyenoord kan straks 3 elftallen opstellen, lekker man

Is 1908.nl Chris Woerts? Alle spelers die 1908 meld komen niet.

Talentvolle speler die de volgende stap niet kan maken door allerlei schimmige afspraken tussen clubs, makelaars en andere partijen.

Iedereen wil een klap geld aan deze jongen verdienen, terwijl hij dat (nog) niet waard is. Gevolg; die gaat nergens heen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren