Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord voert oriënterend gesprek met revelatie van FC Twente

Laatste update:

Feyenoord heeft recentelijk een oriënterend gesprek gevoerd met Mees Hilgers, zo meldt Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdammers zijn ‘druk bezig met een schaduwlijst’ en zijn daardoor bij de twintigjarige centrumverdediger van FC Twente uitgekomen. Hilgers ligt in Enschede voorlopig nog vast tot de zomer van 2023, al bevat die verbintenis een optie voor nog een jaar.

FC Twente haalde Hilgers in 2011 weg bij de amateurs van Sparta Nijkerk. De verdediger maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht en speelde toen drie wedstrijden, allen als invaller. Ook dit seizoen begon Hilgers aanvankelijk als bankzitter, maar trainer Ron Jans ruimde na drie competitiewedstrijden een basisplaats voor hem in. Hilgers stond deze plaats in de eerste elf niet meer af en vormt nu doorgaans het centrale duo met Robin Pröpper.

In de totaal dertien wedstrijden die Hilgers dit seizoen speelde heeft hij zich klaarblijkelijk in de kijker gespeeld bij Feyenoord. De selectie van de Rotterdammers bevat met Gernot Trauner, Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en Ramon Hendriks momenteel vier verdedigers die in het hart van de defensie uit de voeten kunnen. Senesi werd de voorbije tijd echter geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de mensen die deze man volgen! Is het wat?

2 december 2021 om 12:43

Ik vind het een erg leuke speler om te kijken. Is niet bang om risico’s te nemen en dribbelt vaak in. Ik weet alleen niet of hij basis gaan spelen als Senesi en trauner blijven.

2 december 2021 om 12:44

Ja hele goeie

2 december 2021 om 12:44

Ja leuk ventje, is enorm gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Fysiek ook veel sterker geworden. Weet niet of hij direct bij Feyenoord in de basis zou staan. Wordt overigens naar alle waarschijnlijkheid ook international van Indonesië, heeft laatst zijn eerste uitnodiging gekregen. Kan je nagaan wat dat qua marketing gaat doen met zo'n fanatieke bevolking van circa 150-200 miljoen inwoners haha.

2 december 2021 om 14:17

Indonesië gaat zelfs al richting de 300 mln

2 december 2021 om 21:02

En dat in 2u tijd 😅

2 december 2021 om 12:44

Mees heeft echt een geweldig seizoen tot nu toe. Is beste man uit onze verdediging na mijn mening speler corrigeert ontzettend veel van (troep)ee. Maar het is een rcv wat apart is want Feyenoord heeft geertruida en trauner. Maar hilgers heeft ook al oproep gekregen van indonesie

2 december 2021 om 13:06

Geertruida presteert erg slecht we kunnen die Mees wel gebruiken

2 december 2021 om 13:22

Die kan na dit weekend weer van verschillende lijstjes af...

Hup kowet!

2 december 2021 om 14:36

Je mag altijd dromen, Cote!

Talentvolle Hollandse jonge, prima lijkt me. Inspelen op het vetrek van Senesi?

2 december 2021 om 19:18

Deze jongen is rechtsbenig.

Deze jongen kwam in het begin onzeker over, maar toen hij het vertrouwen kreeg van de trainer en een paar wedstrijden achter elkaar basis kreeg, is de onzekerheid helemaal weg.

Sinds hij speelt staat de verdediging wel beter, denk dat het nog te vroeg komt om basis bij feyenoord te krijgen en zou jammer zijn als hij bankzitter word. Voorlopig is het denk ik beter bij Twente nog een seizoen te spelen.

Belangrijker dat hij eerst eens wordt opgeroepen voor Jong Oranje voordat hij straks kiest om voor Indonesië te gaan spelen.

2 december 2021 om 13:10

@reds1965, ik zou geen spelers oproepen voor het oproepen. Geeft een verkeerd signaal af.

Is wel een talent maar als je wilt anticiperen op een vertrek van Senesi moet Feyenoord op zoek naar een linkspoot. Deze jongen is rechtbenig.

2 december 2021 om 14:25

Niet alleen een linkspoot. Ik zou Senesi niet direct opvangen met een talent. Je hebt iemand nodig die direct hetzelfde niveau kan halen.

2 december 2021 om 16:25

Het is wel een beetje een utopie dat je iemand kan halen die direct hetzelfde niveau heeft.
Als deze er zijn kosten ze ongeveer evenveel als Senesi. Grote vraag is of Feyenoord dat wil betalen. Als ze er goedkoper zijn, zou Senesi niet verkocht worden maar zouden andere clubs wel voor de goedkopere optie gaan.

Laat Mees nog maar een jaartje in de basis bij Twente. Die jongen heeft pas sinds dit seizoen een basisplaats. Ik vind het wel lastig om zijn potentie in te schatten. Jongen durft te voetballen, gaat de duels goed aan alleen qua positionering en inschatten van situaties kan het nog beter. Maar dat is ook een kwestie van ervaring op doen.

2 december 2021 om 12:57

Volgens mij is het ook een jongen die nu veel baat heeft dat hij in een ervaren driehoek staat met Unnerstall en Propper die hem extra kunnen coachen. Het is zeker een talent, maar nog geen leider in de defensie als Feyenoord daar naar op zoek is. Ik hoop dat hij nog even blijft.

2 december 2021 om 13:32

Met bijlow, senesi en trauner lijkt me dat Feyenoord geen leider zoekt. Eerder iemand die langzaam ingepast word

2 december 2021 om 13:53

Op dit moment niet, maar Senesi is eind van het seizoen vertrokken lijkt me. Wie weet Bijlow ook. Dan zit je in een heel andere situatie waar ineens een stuk meer van je verwacht wordt dan langzaam inpassen.

2 december 2021 om 12:57

Ja stel hij gaat de stap maken wordt hij gehaald voor in eerste instantie de bank.
Zou voor ventje wel zonde zijn moet nu juist minuten gaan maken.
Feyenoord kopen en verhuren aan Twente zit er denk ik ook niet in

2 december 2021 om 13:39

Zelf denk ik dat hij te duur wordt voor de bank. Is wekelijks toch wel 1 vanze beste spelers, is jong en het contract kan nog met een jaar verlengd worden. Die gaat niet weg voor een appel en een ei. Bij Twente moeten we daarnaast ook doorselecteren en minder huren om financieel sterker te worden. Dat zien we dit seizoen gelukkig al meer.

2 december 2021 om 13:46

Ik moet je eerlijk zeggen ik heb er totaal geen zicht op.
Heb Twente- Feyenoord gekeken en de naam die me toen is bijgebleven was die van Propper eigenlijk.

2 december 2021 om 14:10

Ik denk dat Twente zichzelf tekort doet als ze hem aan het eind van het seizoen laten gaan voor een bedrag onder de 3 miljoen. Je ziet hem groeien en hij staat z'n mannetje.

2 december 2021 om 14:54

Het grote probleem is dat FC Twente niet bepaald hoog in de boom is gaan zitten in de afgelopen jaren. Spelers gingen voor een schijntje weg als er al een bedrag aan te pas kwam. Op een gegeven moment zal dat toch anders moeten, maar corona is ook een dingetje.

2 december 2021 om 15:39

Haha Joachim Andersen was ook drie miljoen toch? Kan ik nog kwaad om worden.

2 december 2021 om 15:57

Maar hij heeft sowieso nog contract tot en met 2023 dus hij hoeft zeg maar nog niet weg,.

2 december 2021 om 16:17

Idd Bliek, tot 2023 met mogelijkheid voor nog een jaar. Als zijn ontwikkeling zo doorzet kunnen we ook het best nog even wachten.

Overnemen en dan jaartje extra bij Twente laten. Klinkt goed.
Doe dit ook met Dallinga bij Excelsior en je bent daadwerkelijk weer redelijk en normaal beleid aan het voeren.

Voor tien meloen mogen ze 'm hebben! Zonder grappen, vind Hilgers bij vlagen beter verdedigen dan Pröpper, maar om volgend seizoen naar Feyenoord te vertrekken lijkt me te vroeg. Lijkt mij beter als Hilgers in ieder geval nog een seizoen bij Twente blijft. Daarna mag ie voor tien meloen naar Feyenoord.

2 december 2021 om 13:22

Ik ben bang dat we in onze huidige financiële situatie niet eens 10 meloenen kunnen neerleggen.

Zou erg jammer zijn dat onze jonge talenten meteen al weer weggekocht worden.
Ik vraag mij af of Hilgers de stap nu al moet maken, hij heeft pas sinds dit seizoen een basisplaats namelijk. Ik begrijp wel waarom Feyenoord interesse heeft, want hij is speelt al erg volwassen voor zijn leeftijd. Twente kan al het geld goed gebruiken, dus zal bij een goed bod het zeker overwegen.

Ik vind dat Twente moet bouwen aan een kwalitatief sterk team en niet direct een talent als Mees Hilgers verkopen en zeker niet aan Feyenoord of een Psv.
PSV heeft al genoeg bij Twente weg gekaapt. Allemaal jeugd van 14 jaar.
Ajax heeft er ook al weer 1 van 14 gehaald van Fct.
Wij moeten als Twente zijnde alleen voor een hoge prijs verkopen want deze clubs willen alleen maar weer duur door verkopen.
Gewoon vasthouden die jongens , net als de beurs op het goede moment weg doen.

2 december 2021 om 20:52

Als er een bod komt (die we in de situatie waar we ons nog steeds in bevinden als club) niet te weigeren is, is er geen 1 speler houdbaar, en welke naam de kopende partij heeft zal niemand een worst zijn.

Tuurlijk, geen probleem. Met geld is natuurlijk alles te koop. Is een groot, Nederlands talent dat elke week laat zien een van de betere spelers van FC Twente te zijn. Staat ook nog een paar jaar onder contract dus zal zeker een bedrag boven de 5 a 6 miljoen op moeten gaan brengen ( eigenlijk een scheintje voor deze jongen ). Met daarboven natuurlijk oorknop een doorverkoop percentage. Laat de Rotterdamse Oliebaronnen maar komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren