Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verliest ondanks prachtgoal Van den Belt van nummer 16 Bundesliga

Laatste update:

Feyenoord heeft zaterdagmiddag een oefenduel verloren van FSV Mainz 05. In het Spaanse Marbella werd er met 1-2 verloren van de nummer zestien van de Duitse Bundesliga. Jonathan Burkardt en Silvan Widmer scoorden namens Mainz, Thomas van den Belt deed iets terug voor Feyenoord. De wedstrijd bestond uit vier kwarten van elk een half uur, en aan beide kanten werd er flink gewisseld.

Justin Bijlow ontbrak in de selectie van Feyenoord. Volgens 1908.nl is de 25-jarige doelman grieperig geweest, waardoor de medische staf besloot geen risico te nemen. Timon Wellenreuther verving hem onder de lat. Verder startten de Rotterdammers met een sterke basiself, waarin Javairô Dilrosun de voorkeur kreeg boven Igor Paixão. Luka Ivanusec bestreek de linkerflank. Bij Mainz begonnen Sepp van den Berg en ex-PSV’er Phillip Mwene aan het duel.

In de openingsfase van het duel waren er kansen op de openingstreffer voor beide ploegen. Zo schoof Quinten Timber de bal naast, miste een kopbal van Merveille Papela in kansrijke positie net het Feyenoord-doel en bracht Mainz-doelman Robin Zentner knap redding op een kopbal van Santiago Gimenez.

Aan het einde van het eerste kwart greep Mainz de leiding. Karim Onisiwo gaf de bal na goed werk voor, en Burkardt stond klaar om binnen te koppen: 0-1. Na 47 minuten was het opnieuw raak voor de Duitsers. Onisiwo fungeerde opnieuw als aangever: hij legde een voorzet van Mwene terug op Widmer, die zo voor de 0-2 kon tekenen.

Even later in het tweede kwart, waarin af en toe sprake was van opstootjes en meerdere spelers met een gele kaart werden bestraft, leek Feyenoord op 1-2 te komen via Gimenez. De treffer van de Mexicaan werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Met veel jonge spelers, waaronder Givairo Read, Gjivai Zechiël, Antoni Milambo en Leo Sauer, in het veld begon Feyenoord aan het derde kwart. De regerend landskampioen werd aanvallend gevaarlijker en kreeg kansen via Bart Nieuwkoop (net naast), Milambo (ook naast) en Zechiël (redding keeper Daniel Batz).

Nadat Tim Müller aan het begin van het vierde kwart had nagelaten om het duel definitief te beslissen - hij schoof de bal oog in oog met doelman Kostas Lamprou voorlangs - kwam Feyenoord terug tot 1-2. Van den Belt trof doel met een schitterend afstandsschot van zo’n twintig meter. Verder dan dat kwamen de Rotterdammers echter niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot, wanneer ga je eens vers bloed durven inbrengen? 2e lichting deed het echt een stuk beter. Oogt verfrissend, beter in druk zetten, en veel meer variatie. Beelen lijkt weinig onder te doen voor Geertruida, duo Zechiel en Milambo zorgen voor veel voetbal en vond Read verrassend goed.

6 januari 2024 om 16:48

In een oefenpotje misschien, maar in de minuten die Beelen maakt in de Eredivisie (en dat is ook niet het hoogste niveau) blijkt toch wel dat hij echt nog niet klaar is voor het grote werk. Leuk dat hij het beter doet dan Geertruida in een oefenpotje, maar dat zegt eigenlijk precies niks. Geertruida is en blijft vele malen beter.

6 januari 2024 om 17:38

Juist in de eredivisie liet beelen zien ,met die paar minuten die hij kreeg,dat hij meekon . Geertruida is natuurlijk beter. Maar dit seizoen lijkt het allemaal toch een stukje minder bij hem. Met vlagen behoorlijk laconiek en slordig.

6 januari 2024 om 18:27

Spursfan, op welke wedstrijd doel je? In de eredivisie deed hij het eigenlijk altijd prima. Maarja, we hebben het over 2/3 wedstrijden. Denk eigenlijk dat je het helemaal niet volgt wanneer je dit zegt...

6 januari 2024 om 18:49

Heeft Mainz ook de hele ploeg gewisseld in de rust?..anders krijg je een vertekend beeld.

Toch grappig, ik heb alleen maar het doel van Mainz gezien 129 minuten lang op drie momenten na: twee tegendoelpunten. Verhaal van het seizoen.

Basisploeg viel tegen. Hancko, Timber en Wieffer enige voldoendes. De rest echt zwaar onvoldoende. Dilrosun had nog een paar leuke voorzetten wel trouwens.

Reserveploeg speelde goed, vooral Beelen, Zechiël en vd Belt waren dwingend aanwezig. Read trouwens drie klassen beter dan Nieuwkoop, onbegrijpelijke aankoop. Volgend seizoen overhevelen en vervanger van Geertruida maken, niks kopen, dat is echt een groeibriljantje.

6 januari 2024 om 15:55

Dank voor de samenvatting. Blij om te lezen over Read. Heb goede hoop dat hij de plek van Nieuwkoop overneemt.

6 januari 2024 om 16:17

Die opstootjes zijn wel onnodig man. Hebben ze stress ofzo.

6 januari 2024 om 17:15

Eens, sloeg werkelijk nergens op. Was ook echt niks aan de hand beide keren.

Van den Belt... die loopt er ook nog. Heeft hij sinds zijn komst veel blessureleed of komt hij gewoonweg er niet aan aan te pas bij Feyenoord?

6 januari 2024 om 15:26

Komt er niet aan te pas staat ook op de nominatie om verhuurd te worden

6 januari 2024 om 15:45

Wordt kennelijk niet verhuurd vanwege Zerrouki die op de AC is. Enige backup van Wieffer nu.

Oefenpotjes zijn om van te leren en minuten te maken. Uitslag is totaal niet belangrijk

Jammer maar geen waarde aan hechten aan dit oefenduel na een zware trainingsweek. Kansen gecreëerd maar niet gescoord, Mainz 2x voor de goal geweest, 2 goals. Volgende week fris beginnen aan de competitie en zorgen dat je doorgaat in de beker, dan is de kans groot dat je die wint. Wordt je 2e heb je een prima seizoen gedraaid!

Zechiel speelde lekker, speelt met veel lef! Hopelijk geeft Slot hem wat meer minuten. Die jongen op linksback van het 2e team was ook prima.

6 januari 2024 om 18:58

Zeker! Niet minder in mijn ogen als Lopez. Voor de rest was het vooral teleurstellend. Geen spelers voorin die kunnen passeren. Paxiao weer slecht, gauw verkopen denk ik. Gaat niet beter worden. Ivanusec …..tsja wat moet je daarvan zeggen. Is geen linksbuiten m.i. maar ik snap, bij gebrek aan beter, dat hij hem daar wil proberen. Meer een man voor op 10.

Ik wil Zechiel toch weleens in 1 zien, net als Read. Het is natuurlijk maar een oefenpotje, maar je gaat mij niet vertellen dat die gasten tegen Excelsior door het ijs zakken. Verder nogal onnodig verlies, maar goed wel goede weergave van onze zwakte. We maken het niet af en geven onnodig goals weg

6 januari 2024 om 17:26

Zechiël heeft gewoon de pech dat hij Timber voor zich heeft. Wel eens dat ik hem vaker zou willen zien invallen. Zelfde verhaal met Milambo die Stengs voor zich heeft.

Read nog lekker laten rijpen bij O21 dit seizoen net als Sauer maar ook die twee zou ik volgend seizoen gewoon voor de leeuwen gooien. Verwacht dat spelers als Beelen, Read, Zechiël, Sauer en Milambo volgend seizoen serieus op de deur gaan kloppen, vooral wanneer spelers zoals Trauner, Hancko, Wieffer en Timber vertrekken.

Ik vond de jonge jongens een prima indruk maken. Read en Zechiel speelde uitstekend. Beelen vond ik ook niet slecht. Ik had graag gezien dat Sebaoui en Tsoungui ook mee waren gegaan op trainingskamp. Dit lijkt me voor deze jongens een prima wedstrijd ik zie namelijk veel potentie in die jongens. En volgens mij mag Feyenoord ze gewoon meenemen ondanks dat ze bij Dordrecht spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren