Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-uitblinkers denken niet aan transfer: ‘Ik kan hier nog veel leren’

Laatste update:

Feyenoord gaat na 23 wedstrijden fier aan kop in de Eredivisie en ligt daarmee op titelkoers. Drijvende krachten achter het grote succes van de Rotterdammers dit seizoen zijn Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. De middenvelders vormen een ijzersterk duo op het middenrif van Feyenoord, dat een vertrek van beide spelers vooralsnog niet lijkt te hoeven vrezen.

Zowel het contract van Vilhena als El Ahmadi loopt in de zomer van 2018 af in De Kuip. Vilhena maakt vooralsnog geen haast met het tekenen van een nieuw contract, maar zegt tevreden te zijn in de havenstad. "Het is nog ver. Ik kan nog veel leren bij Feyenoord. Mocht die dag er komen, dan zie ik dat dan wel. Maar nu ben ik bij Feyenoord en dat wil ik ook zo houden", vertelt het 22-jarige jeugdexponent van Feyenoord in gesprek met FOX Sports.

El Ahmadi zegt zich eerst te willen focussen op de titelrace waarin Feyenoord momenteel verwikkeld is, alvorens hij een beslissing maakt over zijn toekomst. "Wat mijn plannen zijn? Ik wil kampioen worden. Dat is het belangrijkste voor mij nu. Daarna zie ik het wel. Ik heb altijd al gezegd dat ik mijn carrière bij Feyenoord af zou kunnen sluiten. We zien wel hoe het gaat lopen", aldus de Marokkaans international.

Zie je Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi allebei blijven in de zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je dit team nog een jaartje bij elkaar kan houden en wat kan door selecteren kan de Champions League nog best leuk worden. Als ze geen kampioen worden zullen er denk ik wel wat spelers vertrekken.

24 februari 2017 om 19:43

Zie Feyenoord niet veel presteren in de CL, ze komen in pot 4 terecht dus loten de sterkste tegenstanders. In de EL kon waren ze ook niet opgewassen tegen Man U en Fener.

24 februari 2017 om 20:04

Psv haalde 2 jaar terug ook de laatste 16. Dat team was niet veel sterker als Feyenoord nu. Defensief staat het als een huis en dat levert Europees gewoon vaak succes op. Als je dan een beetje geluk heb met de loting kun je zomaar verassen.

24 februari 2017 om 20:44

Gewoon op de verdediging leunen en hopen op eenpaar stunts

24 februari 2017 om 21:46

En -er van uitgaande dat je inderdaad kampioen wordt, wat nog allerminst zeker is- je team versterken. Een goede rechterspits en een creatieve middenvelder.

24 februari 2017 om 19:43

Ik neem aan dat je niet helemaal serieus bent? Als je ziet hoe redelijk kansloos Feyenoord onderuit gaat in een allesbeslissend EL-thuisduel tegen Fenerbahce, zie ik ze nou niet zo 1, 2, 3 een rol van betekenis spelen in de EL...

25 februari 2017 om 01:36

Kansloos? Eigen goal en bal op de paal. Het moet ook wel meezitten, al speelden ze te angstig, te behoudend.

24 februari 2017 om 20:16

Zo hã©. Ze doen mee in de titelrace en de volgende stap is hoge ogen gooien in de CL? Ik zie echt geen enkele aanleiding dat Feyenoord ook maar iets te zoeken heeft in de CL. Clubs als Tottenham, Sporting en Lyon redden het niet eens.

24 februari 2017 om 20:43

"Kan nog best leuk worden" staat gelijk aan hoge ogen gooien? Als je even nadenkt kun je zelf ook wel bedenken dat hij bedoeld dat ze niet 6-0 kansloos van de mat worden getikt en er een klein stuntje inzit.

Je argument slaat overigens nergens op want aan de andere kant hebben Leicester, PSV, Celtic, Dynamo Kiev en Basel ook hun poule doorstaan de afgelopen jaren, dus ja..

24 februari 2017 om 21:16

Dank. Ik bedoel indedaad dat dit Feyenoord niet kansloos is in de gemiddelde CL poule. Feyenoord speelt ook heel volwassen. Zo'n ploeg als Legia gisteren tegen Ajax heeft Feyenoord geen schijn van kans. Simpelweg omdat Feyenoord naast goed voetballen ook veel power heeft. Voor hoge ogen moet alles meezitten en dat is niet reëel.

24 februari 2017 om 21:18

Tegen Feyenoord bedoel ik uiteraard. En Legia is CL niveau. Behalve de vaste 8 a 10 ploegen moet je CL ook niet overdrijven.

24 februari 2017 om 21:23

De CL best leuk worden? Tegen Fener en Man. United was het al snel gedaan!

Goed dat Vilhena zich nu ook zo uit, zonder een hijgende zaakwaarnemer in de nek die hem van alles influistert. El Ahmadi heeft Engeland al gezien en beseft zich dat hij bij Feyenoord goed op zijn plek is. Een nuchtere jongen en net als Bouhlarouz een voorbeeld voor jonge Marokkaanse spelers.

Als Feyenoord de CL ingaat is het meteen 5 voor 12 voor Van Geel! Houdt iedereen maar eens aan boord! En daarnaast: de bezem erdoor. Want er zijn er toch een stuk of tien die tekort komen in de selectie.

24 februari 2017 om 21:38

CL heeft ook aantrekkingskracht. Denk dat van geel dan een lijntje uithangt naar een boetius, de Guzman, kalou

24 februari 2017 om 22:00

Dat hoop ik ook! Kalou en De Guzman zijn transfervrij na dit seizoen. Je kunt ook een lijntje uitgooien naar Van Persie.

24 februari 2017 om 22:40

We moeten wel oppassen dat we niet dezelfde fout maken als jaren geleden. Ja er moet een rechtsbuiten komen als vervanging voor Berghuis maar dat hoeven niet allemaal oudere jongens zonder restwaarde te zijn.

Die balans is belangrijk en we moeten niet doorschieten naar een Veteranen elftal, zeker als Kuyt nog blijft wordt het wel erg oud.

24 februari 2017 om 21:48

Buiten de basis 11-13 is dat zeker waar. Ook binnen de kern is nog verbetering mogelijk.

24 februari 2017 om 22:02

En soms moet je ook weten wanneer je een speler moet verkopen. Soms wil je alle spelers aan boord houden, maar is een verkoop gewoon beter. Niet omdat je er als team beter van wordt, maar financieel is maar de vraag of je ooit nog zo'n bod krijgt. Bij Feyenoord denk ik aaan vgastel die voor een topbedrag kon worden verkocht, Feyenoord weigerde, waarna -na blessure- vgastel nooit meer zijn niveau haalde.
Een goede verkoop was natuurllijk Drenthe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren