Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord stelde Hahn teleur: ‘Wees gewoon eerlijk tegen me’

Laatste update:

Feyenoord had in de voorbereiding op het seizoen 2014/15 de beschikking over Erwin Mulder en Warner Hahn als doelmannen. Mulder kreeg, net als in voorgaande seizoenen, de voorkeur boven aanwinst Hahn. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt besloot Fred Rutten echter dat Mulder plaats moest maken voor Kenneth Vermeer, die werd overgenomen van Ajax. Hahn werd het kind van de rekening en bleek overbodig.

/

De doelman stapte op huurbasis over naar PEC Zwolle en is daar eerste keus. Hahn werd compleet verrast door de beslissing van Feyenoord om Vermeer binnen te halen. Dat zegt hij in een interview met Voetbal International. “Wees gewoon eerlijk tegen me, zeg dat je mij nog niet goed genoeg vindt”, zegt de 22-jarige Hahn in het weekblad. “Nu zag ik dat niet aankomen en was de teleurstelling veel groter.”

“Kenneth is een heel goede keeper. Maar Erwin heeft het vorig jaar toch ook goed gedaan? Ik vond het niet nodig”, geeft Hahn aan. Boos is hij echter niet, benadrukt hij. Hahn heeft gezien en gemerkt hoe bijzonder de band tussen Feyenoord en het Legioen is. “Een warming-up doen in De Kuip was al een prachtige ervaring, hoe mooi moet het dan wel niet zijn om in dat stadion te spelen? Helaas heb ik mijn debuut nog niet mogen maken.”

Denk jij dat Warner Hahn in de toekomst eerste keeper zal zijn bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu is het toch allemaal goed geregeld?

PEC is zeker niet de minste club om even zonder (hoge) stress ervaring op te doen in de (sub)top.

8 oktober 2014 om 13:35

Het gaat niet om de uiteindelijk gevonden oplossing, maar om de manier waarop de spelers (of in dit geval keepers) zijn behandeld. Stiekum, achter ieder's rug om, liegen en bedriegen... En dan de wijze waarop Mulder publiek door Van Geel werd afgemaakt.

Zo ga je niet met mensen om. Bah.

8 oktober 2014 om 13:46

Denk dat er niet zoveel stiekEm is gedaan hoor. Het ging allemaal gewoon onwijs snel en hij kwam pas in beeld toen die zaakwaarnemer aangaf dat hij zwart op wit had dat hij 1 mil moest kosten. Dat je het dan niet vlak voor de wedstrijd tegen Mulder verteld vind ik niet meer dan logisch.

8 oktober 2014 om 13:46

Klopt, de manier waarop t gegaan is is vreemd. Maar t is vooral lullig voor Mulder. Als Vermeer niet was gekomen zou Hahn tweede doelman zijn en niet of nauwelijks spelen, nu mag ie een jaar bij een mooie eredivisieclub alle wedstrijden spelen. Voor Hahn is het toch alleen maar chill!?

8 oktober 2014 om 13:49

Stiekem? Moet er ineens met elke speler rekening worden gehouden op de laatste dag van de transfermarkt?! Hou aub op dat is prof voetbal en de club is velen malen belangrijker dan een speler, die al tijden ondermaats presteert en nu nog een jaar lang een dik salaris krijgt.

Dat van Geel hem in de media zo neerzette was zeker hard en kon veel netter, maar Feyenoord hoeft met niemand rekening te houden helemaal niet als je een goede keeper voor een prikkie kan ophalen, lachwekkend je reactie er is niks stiekems aan dat is prof sport.

En op de bank bij Feyenoord, of basis bij Pec, nou geef mij het laatste maar wetende dat je volgend jaar de 2e keeper bij feyenoord wordt en wss later de 1e...

8 oktober 2014 om 13:50

@kwakzalvers: welkom bij de top. Als Feyenoord het aantrekken van Vermeer niet absoluut stil had gehouden, dan hadden ze nooit zo'n keeper kunnen binnenhalen voor die prijs bij de concurrent! Jammer dat Hahn en Mulder dat niet fijn vinden, maar dat is de top.
Verder vind ik hetgeen Van Geel over Mulder heeft gezegd heel normaal. Iedereen ziet toch dat Mulder niet de kwaliteit heeft die Feyenoord verwacht van hun eerste keeper? En terecht want met voorgangers als Hiele, de Goeij en Dudek mag er ook n bepaald niveau verwacht worden? Wat os er mis mee als dat wordt uitgesproken??

8 oktober 2014 om 14:51

Ik vind het eerder lullig voor Hahn dan voor Mulder. Een concurrentie strijd verliezen kan altijd helemaal in het voetbal. Echter iemand transfervrij ophalen, Hahn in dit geval, met het verhaal dat hij samen met Mulder mag strijden om vervolgens vlak voor het eind een nieuwe eerste doelman te halen is heel vreemd. Als Hahn dit had geweten had hij nooit voor Feyenoord gekozen. Ik weet ook wel dat als niet belangrijk is maar Hahn had waarschijnlijk keuzes te over vanwege zijn transfervrije status. Die keuzes zijn nu zwaar beperkt door het handelen van Feyenoord. Al met al is iedereen blij waarschijnlijk maar dat is meer geluk dan wijsheid. Niet chique van Feyenoord in mijn ogen. Niet het feit dat ze Vermeer halen, dat is een hele goede deal geweest, maar wel hoe Hahn hier slachtoffer van is.

8 oktober 2014 om 15:52

Als 'top' in dezer betekent dat het doel de middelen altijd heiligt, dan laat maar zitten. Van Geel had Mulder zelf moeten mededelen dat Vermeer gehaald was, maar haalde in plaats daarvan publiekelijk uit naar een doelman die het 3 jaar prima heeft gedaan in het eerste. Dat vind ik niet getuigen van respect, normen en/of waarden. Tuurlijk mag je een bepaalde kwaliteit verwachten, maar in eerste instantie bespreek je dingen binnenskamers.

Hahn is ook gehaald met een verhaal vooraf. Tuurlijk is-ie achteraf spekkoper met een basisplek bij Zwolle. Ook hier geldt: prima als je zo'n koopje als Vermeer kunt halen, niks mis mee. Maar wees wel gewoon open en eerlijk naar je werknemers toe op het moment dat het rond is. Dat is gewoon niet gebeurd.

Feyenoord heeft qua imago toch flink wat gezichtsverlies geleden bij mogelijk toekomstige aanwinsten. Dat kan niet anders. En ik vind het persoonlijk niet kunnen hoe in dit verhaal met mensen is omgegaan.

8 oktober 2014 om 18:27

Klopt niet ..er was al langer bekent dat Vermeer maar een miljoen koste ...

8 oktober 2014 om 13:49

Bij pec is er toch geen stres man, daar is alles geweldig op dit moment, denk dat mensen iok realistisch kunnen zijn eb weten dat ze volgend jaar ook weer gewoon kunnen degraderen.

8 oktober 2014 om 16:23

Ja dat denk ik inserdaad ook wwl, alleen degraderen zullen ze de komende seizoen zeker weten niet. Het is inderdaad een srunt wat ze nu hebben gepresteerd, maar het is wel een club met visie en waar ook alles mer een doel gebeurd. Geen kansloze geldverspilling en niet overdreven vrel geld betalen voor spelers maar alleen betalen en halen wat nodig is.

8 oktober 2014 om 17:33

Hij is verhuurd aan een club die het beter gaat doen als zn werkgever, met een basisplaats; goede deal lijkt me!!

8 oktober 2014 om 17:46

Het is allemaal gelul in de ruimte, en puur de wet vh opportunisme.
V. Geel had het allang voor elkaar met zijn doelverdedigers, en toen kwam Vermeer voor een Lidl-prijsje.. Het is puur de willekeur geweest, en ik kan mij voorstellen dat zowel Mulder als Hahn zich genaaid voelen.

Ik snap dat Hahn er misschien van baalt, maar op lange termijn is dit de beste oplossing voor zowel Feyenoord als Hahn. Mulder gaat volgend jaar toch weg, en ik weet zeker dat bij een goed bod op Vermeer hij ook binnen 2 jaar weg is. Tot die tijd kan Hahn ervaring opdoen in de ED. Je kan beter spelen dan op de bank zitten natuurlijk, en zeker bij zo'n mooie club als Pec. Zijn momenten in de Kuip komen nog wel.

8 oktober 2014 om 16:26

Dat vind ik dus ook, ik zou juist blij zijn als ik Hahn was. Hahn keept nu wekelijks in de Eredivisie, terwijl Mulder op de maandagavond de wedstrijd Jong Feyenoord - Jong ADO staat te keepen (waar hij overigens een tegengoal kreeg door een communicatiefout...... )

8 oktober 2014 om 17:38

Hahn lijkt me niet zo zeer ontevreden dat ie nu elke week speelt bij een leuke club, alleen lijkt ie ontevreden te zijn met de manier waarop er gecommuniceerd is. Hahn moest concurreren voor plek 1. Toen vorig seizoen al bekend was dat hij de overstap zou maken, riepen velen al dat ie Mulder uit de basis zou gaan spelen omdat ie zo imposant is en zoveel uitstraling heeft. Die jongen heeft gewoon bepaalde verwachtingen gehad. Die verwachtingen komen vooralsnog niet uit en dat is helemaal niet erg, maar blijkbaar heeft Feyenoord nooit duidelijk gezegd dat ze Hahn er nog niet klaar voor vonden. Uit zijn verhaal blijkt dat ie daar dus van baalt en ik kan het wel begrijpen.

Ja blijft vreemd om hem te halen en hem dan geen kans te gunnen. Nu is het voor hem dan wel opgelost, maar volgend jaar staat Vermeer ook nog onder contract.

Ik klaag niet over Vermeer, want hij doet het uitstekend. Maar ik vind dat Hahn ook best een kans had mogen krijgen. Nu hebben we volgend jaar 2 goede keepers.

8 oktober 2014 om 13:21

Hij heeft in de voorbereiding gewoon de kans gehad, zoals het hoort. Maar heeft daarin aangetoond niet beter te zijn als Mulder. En Mulder toont al 3 jaar aan niet goed genoeg te zijn voor een topclub. Dus deze oplossing lijkt me volkomen logisch. Vermeer heeft in zijn eerste weken ook al lang aangetoond een aantal klasse beter te zijn als de keepers die we hadden.

Hahn moet stoppen met zeuren en zijn handen laten spreken!

8 oktober 2014 om 13:21

@010dekuip ik snap dat he-le-maal niet waarom die gozer nu aan het zeiken is. als vermeer niet was gehaald zou hahn nu lekker de bank warm houden, mischien wilt hij dat ook aangezien hij aangeeft dat hij het geweldig vindt om warm te lopen in de kuip :D de komst van vermeer is alleen maar beter voor hahn hij speelt lekker bij pec volgend seizoen zal mulder wel z'n biezen pakken en zal hahn 2e keeper worden. Alleen snap ik niet waarom jij ervan baald dat feyenoord straks met 2 goede keepers zit of zie je feyenoord liever met een middelmattige bezetting

8 oktober 2014 om 15:14

Ik baal er niet van dat er volgend seizoen 2 goede keepers zijn, maar vraag me wel af of het wel nodig was om Vermeer te halen. Vermeer doet het uitstekend, maar ik vind Hahn het ook erg goed doen bij Pec.

8 oktober 2014 om 16:29

@010dekuip

Keepen bij PEC of onder de lat staan in de Kuip is denk ik net wat anders. De druk van een topclub is vele malen groter.

Ik denk dat het juist goed is voor Hahn zijn ontwikkeling dat hij nu bij PEC speelt. Nu kan hij wennen aan het hogere niveau bij een leuke, warme club met een erg goede trainer.

Ik had altijd al gedacht dat de stap van Dordrecht naar de Kuip te groot zou zijn, dat hij die weg nu maakt via Zwolle lijkt me alleen meer positief voor zijn toekomst.

9 oktober 2014 om 05:46

Jullie zijn geen topclub ... Ex topclub

Hahn doet het prima bij ons, is nog wel wat onrustig bij hoge ballen maar op de lijn is hij erg goed. Misschien dat we 'm volgend jaar nog een seizoen kunnen huren?

8 oktober 2014 om 13:21

volgend jaar zal Hahn terug gaan naar Feyenoord, Mulder gaat dan zo goed als zeker weg. dan hebben we een 2e keeper nodig. en wie weet in de winterstop al? weet niet hoe de clubs dat met elkaar hebben geregeld. misschien kan Mulder naar PEC en Hahn weer terug

8 oktober 2014 om 15:11

Echt iedere club zit te wachte op een keeper als Mulder.
Kom op zeg, Vermeer is een veel betere keeper die mocht voor een schijntje weg, en die kiest al voor een NL club omdat voor de rest niemand hem wilde hebben.
Dacht jij dan echt dat er 1 club te vinden is die de reserve keeper van Feyenoord wil kopen?

Edit: las net op transfermarkt dat zijn contract afloopt, dus ja dan moet hij wel vertrekken, neem tenminste niet aan dat Feyenoord zo dom is om zijn contract te verlengen.

jammer dat hij geen kans heeft gekregen in de kuip. Talent heeft deze jongen zeker!
maar het is nu beter dat hij een jaar bij Zwolle ervaring op doet ipv een jaar op het bankie in de Kuip.
Normaal gesproken is dit over een paar jaar de 1e doelman in de kuip.

Gewoon proberen een soort Courtois constructie er van maken. Lekker 3 jaar keepen bij pec en dan vermeer vervangen!

Vind het prima zo. Het is te hopen dat Vermeer volgend seizoen wordt verkocht, Mulder transfervrij de club verlaat waardoor Hahn en Lamprou gaan strijden voor een basis plek. Denk dat we het dan prima voor elkaar hebben.

8 oktober 2014 om 13:24

Vermeer mag van mij nog 10 jaar blijven staan!

Laat Hahn eerst nog maar een paar seizoenen ervaring op doen in de eredivisie. Lamprou ben ik niet zo weg van, veel te wisselvallig vind ik. Sinds Vermeer kijk ik met een veel rustiger gevoel naar Feyenoord

9 oktober 2014 om 05:48

Totdat hij zijn foutjes gaat maken ...

8 oktober 2014 om 13:25

Lijkt het je niet verstandiger om Vermeer ook volgend seizoen nog te behouden en Hahn nog een seizoen uit te lenen aan bijvoorbeeld PEC? Lamprou vind ik namelijk een slechte keeper, helemaal voor een club als Feyenoord.. Vermeer zul je nodig hebben wil je wat bereiken in de competitie en mss Europa. Mulder kan inderdaad weg, en dan volgend jaar als 2e keus heb ik geen idee, voor Hahn is het namelijk beter om eerst nog te groeien bij een kleinere club

8 oktober 2014 om 13:42

Dat is ook een mogelijk inderdaad. Kan Feyenoord mooi aan het eind van het seizoen beoordelen.

8 oktober 2014 om 13:27

Van Vermeer-Mulder naar Hahn-Lamprou is een behoorlijke achteruitgang. Ik zie liever Vermeer minimaal 2 seizoenen blijven, waarna Hahn (mits goed genoeg) zijn plek overneemt. Lamprou zal in mijn ogen nooit het beoogde niveau halen, en hij zal zelf niet voor eeuwig tweede viool willen spelen.

8 oktober 2014 om 13:42

Vind ik niet maar ieder z'n mening. Ik heb in Hahn en Lamprou ontzettend veel vertrouwen.

8 oktober 2014 om 13:31

Hahn en Lamprou? Beide hebben nog lang niet bewezen het niveau van Vermeer te kunnen halen, ik zie echt niet in waarom dat gunstig zou zijn voor Feyenoord.

8 oktober 2014 om 13:39

Dat laten ze dit seizoen zien. Heb veel vertrouwen in beide talenten. Lamprou keepte bijvoorbeeld fantastisch tegen ons en was heer en meester in de lucht terwijl dat vaak als kritiekpunt werd gebruikt.

tja...feyenoord wil weer stappen omhoog maken en als je dan een keeper als vermeer kunt krijgen voor zo'n bedrag dan moet je dat gewoon doen. Met Mulder word je nooit kampioen.
Volgend jaar Mulder weg en Hahn tweede keeper.

Hy moet juist blij zijn dat die verhuurd is ...doet beetje stoer net als of die eerste keeper zo worden dit seizoen

9 oktober 2014 om 05:49

Jij doet stoer beetje zeggen wat hij zou denken

Ik vind de manier waar op dat deug niet maar waar hahn nu is Pec Zwolle
daar word hij alleen maar beter de terug keer naar de kuip als eerste keeper
dat geloof ik niet . Hij moet gewoon bij pec zwolle blijven die club
gaat elk jaar nog beter spelen dus Hahn succes daar

Ik snap dit gezeur niet zo goed.
Die jongen is nu toch alleen maar beter uit.
Nu speelt hij een jaar lang basis in de Eredivisie, waar hij anders een jaar op de bank had gezeten.
Mulder is volgend jaar weg en Vermeer vertrekt over 2 jaar omdat hij dan veel geld in Turkije of zoiets kan verdienen.
Hahn wordt dan eerste keeper doordat hij zich bij Zwolle heeft ontwikkeld.

Die ontwikkeling moet hij trouwens nog wel maken want talent heeft hij maar bij Zwolle maakt hij toch ook wel wat foutjes. Ik snap wel dat Feyenoord het nu nog niet aandurft met hem

9 oktober 2014 om 05:53

Een mening is geen gezeur .. Anders zeur jij ook aardig wat af ...

Even checken ...
Dit is een artikel/interview met iets wat nieuwswaardig zou kunnen zijn

Hem wordt iets gevraagd hij antwoordt

Het wordt op een site geplaatst met voetbal nieuws...

Jij leest het en zonder dat je iets word gevraagd geef je je mening..

Je zeurt

Ik weet zeker dat als Vermeer eerder weg ging bij Ajax of als de transfersom hoog was dan had Feyenoord helemaal geen keeper gehaald en dan was Mulder nog steeds de eerste keeper want zo slecht is hij ook weer niet maar als je de hele vertrouwde verdediging voor je ziet vertrekken dan ben je als keeper ook kwetsbaar met nieuwe en mindere achterhoede en helaas werd Mulder de dupe van.

Verkoop Mulder en haal Hahn terug, dan heb je 2 fantastische keepers in de selectie zitten!

8 oktober 2014 om 16:13

Mwah, dan heb jij nog niet veel wedstrijden van Hahn bij PEC gezien. Ik was heel blij toen Feyenoord Hahn's komst aankondigde, maar hij heeft bij PEC, en dus waarschijnlijk ook in de voorbereiding bij Feyenoord laten zien dat er nog genoeg te verbeteren is. Hij maakt een erg onzekere indruk bij hoge ballen, zijn meevoetballen kunnen we gerust zeer matig noemen en ondanks zijn postuur en voorkomen straalt hij te weinig rust en vertrouwen uit.

Die Hahn moet niet zo zeiken. Wat had hij dan gewild, nu in het begin van het seizoen in de basis staan toen het zo slecht ging met Feyenoord! Ik weet niet of hij mentaal sterk genoeg was om met al die druk en negativiteit om te gaan. En zoals sommigen hier zeggen is Vermeer over 2 jaar waarschijnlijk weg naar Turkije of dat soort landen om poen te scheppen, en dan kan hij zijn kans grijpen. Maar nu kan hij zich toch zalig doorontwikkeling bij een Pec dat goed draait en waar niemand verwachtingen van heeft. Dus ik denk dat hij gewoon als de grote winnaar eruit komt.

Kan goed begrijpen dat de plotselinge komst van Vermeer een onaangename verrassing was voor Mulder en Hahn, maar Hahn is de laatste die daarover mag klagen. Die is er alleen maar beter van geworden met een basisplaats in de eredivisie onder een uitstekende trainer. Voor Mulder is het einde carrière, maar misschien kan 'ie naar Qatar of Abu Dhabi of zo.

Feyenoord heeft het slecht geregeld. Hahn had gewoon de 2e doelman moeten blijven. En erwin mulder hadden ze moeten verhuren aan pec zwolle of excelsior die op dat moment een doelman nodig hadden. Nu haal je bij Hahn t vetrouwen weg terwijl over 3 jaar ongeveer de nieuwe doelman van feyenoord moet zijn. Die mulder is nu afgeschreven, niets meer waard na het halen van Vermeer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren