Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-spits Gimenez staat op de radar van Real Madrid: ‘Ze willen dat...’

Laatste update:

Christian Gimenez, de vader en zaakwaarnemer van Feyenoord-spits Santiago, onthult in gesprek met het Mexicaanse TUDN dat hij met Real Madrid contact heeft gehad over zijn zoon. De 22-jarige topscorer van de Rotterdammers staat op de radar van de Koninklijke, maar de Spanjaarden willen graag dat hij een tussenstap maakt. Verder onthult Christian dat Santiago is benaderd door ‘meerdere A-klasse-teams’.

Hoewel Gimenez een dipje kende aan het begin van de tweede seizoenshelft, staat hij er nog steeds goed op bij Europese topclubs. Daarnaast begint de linkspoot zijn oude vorm weer ietwat terug te vinden, daar hij goed was voor twee doelpunten in zijn laatste drie competitiewedstrijden met Feyenoord.

De kans is groot dat de publiekslieveling deze zomer vertrekt uit De Kuip. Feyenoord heeft al geanticipeerd op een eventuele uittocht van Gimenez met het aantrekken van Ayase Ueda, die in augustus voor acht miljoen overkwam van Cercle Brugge. In gesprek met TUDN spreekt Christian over het sportieve plan van zijn zoon.

“Ik ben heel open over dit soort zaken, ik ben heel eerlijk. Ik vertel je zoals het is”, wordt hij geciteerd. “Santiago is benaderd door A-klasse-teams en ik heb gesproken met A-klasse-teams. Niet met slechts één, maar met verschillende.” Christian heeft contact gehad met onder meer Real Madrid. “Ze willen dat Santiago een tussenstap maakt en niet van Feyenoord naar Real Madrid gaat.”

De Duitse Bundesliga is ‘een zeer belangrijke en interessante markt om verder te ontwikkelen’, zegt Christian. “In Italië zijn er teams met spitsen die geweldig zijn. Dat kan over zes maanden of een jaar ook interessant zijn. Het Italiaanse voetbal is verdedigend sterk en daar wordt Santi een betere speler van.” Ook de Premier League en LaLiga zijn een potentiële optie voor de doelpuntenmaker.

Er loopt nog niks concreet


Christian vertelt verder dat er, ondanks de vele toenaderingen van Europese topclubs, nog niks concreets loopt rondom zijn zoon. Gimenez, dit seizoen goed voor 24 doelpunten en 5 assists in 35 wedstrijden namens Feyenoord, ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip, waardoor de Rotterdammers hoog in de boom kunnen gaan zitten wat betreft de transfersom.

De 24-voudig international van Mexico is volgens Transfermarkt 45 miljoen euro waard en zal, mocht hij deze zomer inderdaad vertrekken uit Rotterdam, het uitgaande transferrecord van Feyenoord dubbel en dwars gaan verbreken. Het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica leverde de regerend landskampioen tot dusver het meeste op: 25 miljoen euro exclusief het doorverkooppercentage en eventuele bonussen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat de entourage van Santi zich niet even wat rustiger houdt. Zeker nu hij de laatste weken enorm matig presteert.
Hopelijk raakt hij nog even in vorm de komende weken. Dat kan nogal wat miljoenen schelen. Gezien de recente berichtgevingen heb ik er weinig vertrouwen in dat hij komend seizoen nog bij ons speelt.

22 maart 2024 om 15:40

Denk dat dit bericht nu komt, juist omdat Santi een aantal weken uit vorm is geweest. Dit bericht zal in verschillende landen bekend worden en zal hem toch in de schijnwerpers houden.

22 maart 2024 om 15:44

Dat hij zich via zijn prestaties maar in de schijnwerpers houdt, niet via interviews die bij hem alleen maar de druk verhogen.

22 maart 2024 om 15:57

Vind dat de entourage het toch altijd prima heeft gedaan naar buiten toe? Je wist van te voren wel dat hij van de zomer zou vertrekken en afgelopen seizoen was zijn vader juist heel duidelijk naar buiten dat hij gewoon bij feyenoord wou en zou blijven.

22 maart 2024 om 16:16

Keerzijde van succes. Levert je in dit geval nog de hoofdprijs op. Santi en de komende CL i komsten zijn de natte droom voor iedere TD. Hoop dat Feyenoord nu eindelijk echt eens kan investeren. Onder de streep bleek er altijd nog vanalles af te moeten naar partijen..

22 maart 2024 om 18:16

Dat zal komende seizoenen niet anders zijn. Tel daarbij op dat Feyenoord ook niet in de buurt komt van de salarissen die bij Ajax en Psv worden betaald, waardoor ze bij gezamenlijke interesse in 9 van de 10 gevallen aan het kortste einde zullen trekken.

Als je komende jaren ervoor zorgt dat je telkens in de top 2 eindigt, kan je langzaam stappen gaan maken waaronder het kopen van De Kuip.

22 maart 2024 om 16:32

Ga je naar nou serieus moeilijk over doen? Die man heeft jullie zoveel succes gebracht, het is ook nooit goed.

22 maart 2024 om 16:55

Het gaat mij om het moment. Die pa zit stoer te doen over welke clubs zich allemaal gemeld hebben op het moment dat zijn zoon als een natte krant speelt.

22 maart 2024 om 16:56

Moet je nagaan welke clubs zich melden als ie weer in topvorm is

22 maart 2024 om 17:00

Hopelijk raakt hij nog in vorm de komende wedstrijden. Feit is dat hij als hij in vorm komt en hij aanvoer krijgt dodelijk is voor de goal

22 maart 2024 om 20:19

Dit is pure marketing. In Mexico willen ze maar wat graag dat hij hogerop gaat. Nu met de vormcrisis staan topclubs niet in de rij.

Ben benieuwd of dan die A teams hem gaan kopen en doorverhuren of hoe zit dat met “ze willen dat hij een tussenstap neemt”? Neem aan dat ook real liever 40-50 miljoen investeert in hem dan dat ze via de zogenaamde “tussen stap” ineens 70-100 moeten neerleggen als die zich daar weet te onderscheiden?

Ik denk eigenlijk dat santi helemaal niet rijp is voor een stap. Heeft nu wel alle processen van in basis werken na pieken tot dip bereikt. Eigenlijk moet die nog een jaar constant presteren met zijn vorm van aan het begin van dit jaar. Alleen dan is r

22 maart 2024 om 16:25

Ik kan het eigenlijk verklappen voor je: de vader van Santiago kletst hier maar wat. Real is helemaal niet geïnteresseerd joh. Die gaan Mbappé aantrekken van de zomer en gaan dan niet voor 40+ miljoen een reserve ophalen bij Feyenoord. Gimenez is uit vorm geweest en het doel hier is om hem weer in de spotlights te zetten.

22 maart 2024 om 16:46

Als hij maar wat zou kletsen, zou hij zeggen dat Real hem graag wil hebben. Niet dat ze hem adviseren eerst een tussenstap te maken, en dan verder te kijken.

22 maart 2024 om 16:58

Ja hoor, hij kletst maar wat. En noemt daarbij heel concreet Real Madrid. Met het risico dat Real straks in de media roept dat hij een enorme fantast en luchtfietser is omdat ze helemaal nooit contact met hem hebben gehad en het risico dat hij daardoor uberhaupt nooit meer bij Real binnenkomt.

22 maart 2024 om 17:49

@Bananana

Hij zegt dit omdat hij weet dat het tussenstapclubs zijn die met name geïnteresseerd zijn in Santi. Napoli, Dortmund, Inter- dat kaliber. Hij zegt hier effectief niets mee.

22 maart 2024 om 17:55

Suc6Magnet

Welnee. Real hoeft dat helemaal niet te doen, en dat hoeven ze ook niet te doen. Elke dag worden er honderd spelers aan Real gelinkt en het is voor hen helemaal niet logisch om elk gerucht maar te gaan zitten ontkrachten met als risico dat je misschien familie of zaakwaarnemers tegen je in het harnas jaagt die je later nog nodig gaat hebben.

Santi's vader zegt precies niets concreets- niets waarvan er echt de noodzaak is om hem tegen te spreken. Het is evident dat Gimenez een tussenstap gaat maken voordat hij bij de absolute top zou komen.

23 maart 2024 om 00:42

Ik heb het niet over Real. Ik heb het over de vader van Gimenez. Die kan niet het risico nemen dat hij door de mand valt met een verzonnen verhaaltje. De beste man moet straks nog aanschuiven bij onderhandelingen. Niet bepaald handig als men dan weet dat je een grote fantast bent.

Ik vind hem als meevoetballer erg matig maar hij scoort wel,dat vinden de clubs erg belangrijk. Voor elk bod boven de €30 miljoen gelijk verkopen.

22 maart 2024 om 16:23

Goed plan, Rob !

22 maart 2024 om 17:00

Eigenlijk kan Feyenoord niet zonder je advies, maar ze gaan het toch proberen.

Hij zegt volgens mij niet zoveel raars toch? Kennelijk is er contact geweest (tuurlijk kan dat een leugen zijn geweest, maar goed, laten we even er van uit gaan dat het de waarheid is). En verder zegt men eigenlijk dat hij op de radar staat, maar nog niet rijp is voor (in dit geval) Real.En toch wordt er hier weer links en rechts gal gespuwd alsof de wereld vergaat. Plus dan nog de hilarische tegenstelling tussen Feyenoorders (minimaal 50 miljoen) en supporters van sommige andere clubs (tussen de 20 en 30 miljoen).En eigenlijk is dit bericht niet meer dan gebakken lucht...

Niveau Madrid gaat die niet halen denk ik. Neemt niet weg dat er een enorme hype is. Gewoon als Feyenoord zijnde zoveel mogelijk beuren.

Offtopic: Boca Juniors heeft besloten de koop optie voor Ezequiel Bullaude niet te lichten, hij komt terug naar Rotterdam in Juni. Vindt het mooi nieuws, Eze was altijd een geweldige spelers destijds bij Godoy Cruz en heb er nog steeds vertrouwen in dat hij kan slagen in NL

22 maart 2024 om 17:09

Ik wat minder helaas. Feit dat ze hem laten lopen is een (ander) teken aan de wand.

gimenez en real madrid... yeah right. ik zie het nog eerder voor me dat ze pavlidis aantrekken dan gimenez. hij is heeft al overgepresteerd voor zijn kunnen. het beste is al geweest.

Het moeilijke aan dit soort spitsen is dat het heel lastig te pijlen is waar hun plafond ligt. De ene goalmachine gaat moeiteloos mee op een volgend niveau en de andere verdrinkt omdat het net allemaal wat sneller gaat.Wat dat betreft zou ik een tussenstap niet gek vinden. In Italië floreren dat soort spitsen vaak en ook eredivisiespelers gaan daar de laatste tijd lekker. Als er wat te kiezen valt zou ik top 6 Italië een goede stap vinden.

Ook daar hebben ze mensen nodig die de bank warm houden. Gimenez heeft natuurlijk niet het niveau voor Real Madrid, daar zal iedereen het over eens zijn. Beetje stemmingmakerij van N makelaar denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren