Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-speler grijpt kans na blessuregolf: ‘Moet hij zijn borst natmaken?’

Laatste update:

Thomas Beelen grijpt zijn kans door de overvolle ziekenboeg bij Feyenoord. Trainer Arne Slot heeft de zomeraanwinst aangewezen als vervanger van Gernot Trauner, die de komende tijd ontbreekt met een bovenbeenblessure. Beelen mocht zondag daarom voor de derde keer dit seizoen in de basis beginnen. Hij vulde dat met verve in, maar staat komende donderdag pas voor zijn eerste 'echte' krachtmeting tegen AS Roma en spits Romelu Lukaku.

"Moet Lukaku zijn borst natmaken?", vraagt ESPN aan Beelen na afloop van het duel met Sparta Rotterdam. Daarin hield de Harderwijker (22) samen met defensiepartner Dávid Hancko de nul (2-0).

"Ik ga mijn uiterste best doen als ik mag spelen", antwoordt Beelen lachend. Door de lessen van de afgelopen tijd durft hij de strijd met Lukaku wel aan.

"Ik heb verdedigend heel veel geleerd en moet nog heel veel leren, omdat het bij PEC (Beelens vorige club, red.) redelijk vol gas naar voren was", legt Beelen uit. "Dan was ik wel verdediger, maar verdedigde ik niet zoals het hier gaat. En aan de bal zit er nu veel meer denken bij, daar moest ik wel aan wennen. Maar het gaat steeds beter."

Sinds Beelens entree kreeg Feyenoord ook geen doelpunt meer tegen. Bovendien kwam liefst 97 procent van zijn passes tegen Sparta aan. Pakt Beelen definitief zijn kans? "Uiteindelijk weet je dat dingen als blessures in een seizoen gebeuren, dus als je niet veel speelt moet je in elk geval zorgen dat je fit blijft."

En fit is Beelen nog altijd: het ijs na zijn wissel tegen Sparta was puur uit nazorg. "Er was niet zoveel aan de hand, maar ik had gewoon iets stijve bovenbenen. Ik voel me goed."

Mocht Slot voor Beelen kiezen donderdag zou dat diens tweede duel als basisspeler in Europees verband betekenen. Beelen stond ook al aan de aftrap tijdens het laatste Champions League-duel, dat met 2-1 verloren werd van Celtic.

Slot kan ook nog kiezen om Lutsharel Geertruida terug naar het centrum te schuiven. In zo'n geval zou Bart Nieuwskoop op rechts komen te staan, net als in de slotfase van het duel met Sparta.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Jammer dat deze jongen voor Feyenoord heeft gekozen. Had hem graag bij PSV gezien als goedkope opvolger van Ramalho. Die gaat Trauner makkelijk vervangen volgend seizoen.

Hij is echt totaal onopvallend het team binnen gekomen deze laatste 2 wedstrijden. Tegen Lukaku is het hele andere koek natuurlijk, maar je moet hem gewoon de kans geven. Ik zie daar meer in dan Nieuwkoop achterin zetten die vaak te laat is als het niveau omhoog gaat en dan harde overtredingen maakt.

Zoals Zanazanyan gisteren zei, moet ie wel naar de kapper, want dit kan natuurlijk niet. Lijkt een beetje op Daniil Medvedev.

Ik kan de wedstrijd helaas deels niet zien, omdat ik naar Ajax - Bodo ga. Hiermee win ik denk ik wel een soort award voor slechtste supporter ooit?

12 februari 2024 om 11:42

WTF moet je daaro?

12 februari 2024 om 11:46

Een vriend van me kreeg gratis kaartjes en de Ajacieden die hij kent konden niet. Het is wel een business seat dus misschien kan ik Sjaak Swart een De Graafschap shirt aanbieden ofzo.

12 februari 2024 om 11:48

Ik hoop voor je dat ze wat beter voetballen dan gisteren.

12 februari 2024 om 12:08

Naar Ajax gaan als Feyenoorder terwijl Feyenoord speelt?! Ik krijg nog liever een beroerte dan dat ik een conference league wedstrijd in de Arena moet kijken terwijl je ook een Europa league wedstrijd kan kijken van je favoriete club. Bode of AS Roma, Feyenoord of Ajax, De kuip of de Arena. Je hoeft het niet te doen he.

12 februari 2024 om 12:19

Als ik de kans had om een ongeluk in slow motion te bekijken zou ik het ook niet overslaan.

12 februari 2024 om 13:21

Misschien tovert Bodo Glimt wel een megashow uit de hoge hoed met sprankelend voetbal en een hoop onderhoudende momenten, je weet het niet.

12 februari 2024 om 11:46

Er bestaat gelukkig zoiets als een telefoon en internet. Geen excuses! Al zou de setting wellicht vreemd zijn als je alleen maar op je telefoon zit of ze zijn het gewend natuurlijk. On: Topper deze Beelen, komt zeer volwassen over. Lijkt dat we goed zitten als toekomstig vervanger van Trauner.

12 februari 2024 om 11:51

Ja, en wij spelen ook al om 18.45, dus eerste helft in de auto en 2e helft in de Arena op mijn telefoon inderdaad.

12 februari 2024 om 11:51

Dat kapsel kan echt niet, al helemaal niet als verdediger. Dan moet je gewoon een kop als een vrachtwagen hebben en die kop kaal/haren millimeteren.

12 februari 2024 om 14:11

In de bouw zie ik ook een hoop verdedigers trouwens en hiernaast op de kazerne in Doorn ook.

Beelen doet het prima, maar Lukaku is andere koek.
Dan heb ik meer vertrouwen in Geertruida, maar dan krijg je er Nieuwkoop gratis bij... Ook niet echt lekker.

Ik zou alles afwegende dan toch voor Beelen gaan in het centrum.

12 februari 2024 om 11:48

Goed plan!

12 februari 2024 om 14:11

Het is jammer dat Slot het vaak niet aandurft met jeugdspelers. Ik had in eerdere (makkelijkere) wedstrijden graag Read op rechtsback willen zien. Dan hadden we op die positie wellicht een hele reële keuze bij gehad.

Voetballend echt een heerlijke speler om naar te kijken. Is niet bang om een bal tussen de linies te spelen en ver in te dribbelen. Tot nu toe staat hij verdedigend zijn mannetje, maar ik ben inderdaad benieuwd of hij op de been blijft tegen spitsen van het formaat Lukaku. Beelen zou zomaar eens een schot in de roos kunnen zijn!

Hij heeft eigenlijk alles om voor ons een topper te worden als CV: sterk, inzicht, goede inspeelpass, rustig aan de bal en vooral snelheid. Dat is tegenover Lukaku wel echt een wapen dat je nodig gaat hebben en met Beelen en Hancko heb je veel snelheid in je centrum staan.

Het is hier al vaker geopperd maar ik hoop echt dat hij Trauner gaat opvolgen na de zomer. Deze reeks wat hij nu gaat spelen gaat hem daarin alleen maar helpen met Hancko en Luts naast hem die hem flink coachen in het veld. Zou het wel aandurven met hem.

Vond het trouwens wel mooi dat hij zelf nogal laconiek deed over die 97% passnauwkeurigheid: “ja maar er zaten ook veel simpele passjes naar de zijkant bij dus dan is het makkelijk om het hoog te houden” terwijl hij gewoon de op één na meeste passes vooruit had haha.

13 februari 2024 om 13:29

Een pass van de rcv naar de rechtsback is ook vaak een pass vooruit he, maar wel een hele veilige, risicoloze bal, waar je weinig tot geen vooruitgang mee boekt. De bal daarna is vaak weer terug naar de rcv. Blijf het een beetje een nietszeggende statistiek vinden als er je er geen overzicht bij hebt, waar de passes zijn heengegaan.

Dus het laconieke van Beelen, dat hij veel breedteballen zou hebben gegeven, kan ook bestaan naast de statistiek van 97% vooruit.

Even off topic:

'feyenoord en Slory akkoord over contractverlenging'

Dat is vrolijk nieuws op de maandagochtend.

12 februari 2024 om 11:49

Aha dat is goed nieuws, blij mee! Hopelijk krijgt hij dit seizoen nog wat minuten. Ben benieuwd hoe hij het er vanaf brengt. Kan me haast niet voorstellen dat het minder rendement zou hebben dan Minteh

12 februari 2024 om 11:49

Kloesoe is lekker bezig. Paar weken geleden Milambo, nu Slory en bezig met Sauer.

Zullen we het dan eindelijk geleerd hebben?

12 februari 2024 om 11:51

Topnieuws idd. Echt een aantal leuke gasten die eraan zitten te komen.

12 februari 2024 om 13:09

Nu alleen nog minuten ipv van minteh

12 februari 2024 om 14:46

Zat gisteren goed op minteh te letten maar is snel maar meer ook niet . Kon niks laten merken want zat op het uitvak tussen de spartafans. Lol

13 februari 2024 om 13:32

In vind Slot een uitermate goede trainer, maar de doorstroming vanuit de jeugd gaat onder zijn leiding niet echt vloeiend. Er zijn weinig jeugdspelers die veel minuten mogen maken en zich mogen doorontwikkelen onder Slot. De KKD aankopen lijken daarentegen meer kansen te krijgen.
Sauer/Milambo en Slory zouden toch veel meer minuten moet krijgen dan een vd belt, Minteh of een zerrouki
Vind ik toch een van de weinige minpunten aan Slot.

De spelers die uit de kkd komen doen het goed bij Feyenoord. Wieffer is een goud Mijntje en ook beelen doet het goed. Terwijl de wat duurdere spelers het minder doen en op de bank zitten.

De potjes tegen Lukaku gaan natuurlijk de echte test zijn

Echter wat ik tot nu toe heb gezien van Beelen, zie ik hem nu al liever dan Trauner.

Het lijkt alsof Geertruida ook weer wat beter begint te spelen met Beelen naast hem.

Beelen speelt gewoon heel erg goed. Tot nu toe zeer tevreden over zijn aankoop. Vervanger voor Trauner voor volgende seizoen lijkt me wel bekend

Als een natte borst helpt om Lukaku van zijn stuk te brengen gelijk doen. Hij moet donderdag gewoon in de basis staan, hij is echt goed genoeg. Maar vrees dat Slot voor Nieuwkoop gaat kiezen.

Beelen speelt heel goed en kan met ruimte in de rug spelen. Iets wat Trauner de laatste weken niet heel goed meer kon bolwerken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren