Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord sluit vierde huurdeal in korte tijd met FC Dordrecht

Laatste update:

Ramón ten Hove staat volgend seizoen onder de lat bij FC Dordrecht. De vierde keeper van Feyenoord 1 wordt voor de duur van een seizoen verhuurd aan de samenwerkingspartner uit de Keuken Kampioen Divisie, zo maakt Feyenoord bekend. Hij wordt na spelers als Jari Schuurman, Joël Zwarts en Crysencio Summerville, die dit seizoen worden gestald bij Dordrecht, de volgende Feyenoorder die ervaring kan opdoen bij de provinciegenoot.

Ten Hove is een exponent uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij is na Justin Bijlow, Kenneth Vermeer en Joris Delle de vierde keus in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Door blessures bij zijn concurrenten nam Ten Hove dit seizoen al in zestien competitieduels plaats op de bank als reservedoelman. Dit kalenderjaar behoorde Ten Hove alleen in de eerste wedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1 nederlaag op 19 januari) niet tot de wedstrijdselectie.

Een debuut bleef desondanks uit en volgend seizoen mag de 21-jarige international van Oranje Onder-20 ervaring gaan opdoen bij Dordrecht. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zullen Feyenoord en Dordrecht op zaterdag 6 juli tegenover elkaar staan in een oefenwedstrijd aan de Krommedijk. Het contract van Ten Hove in De Kuip loopt door tot de zomer van 2021.

De verhuurperiode van Schuurman, Zwarts en Summerville loopt in de zomer af. Vorige maand maakte Zwarts bekend dat zijn contract niet wordt verlengd door Feyenoord, waardoor hij in de zomer transfervrij is. De clubleiding maakt geen gebruik van de optie om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen. Schuurman blijft met een driejarig contract definitief in Dordrecht, terwijl de zeventienjarige Summerville nog een verbintenis tot medio 2021 heeft bij Feyenoord.

Denk je dat Ramón ten Hove ooit eerste keeper van Feyenoord wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was drie weken geleden al 'uitgelekt' maar lijkt mij een goede uitkomst voor alle partijen.
Ten Hove kan keepen, Feyenoord is een overbodige keeper (tijdelijk) kwijt en Dordt hoeft geen nieuwe keeper te zoeken wat best lastig, en vaak was....

Schuurman is trouwens niet echt gestald, hij is voor een halfjaar verhuurd maar tekende meteen een driejarig contract die deze zomer in gaat.

3 mei 2019 om 11:20

Ben benieuwd wie jullie naast ten Hove en Lewis (verwacht pas witte rook nadat o19 klaar is met competitie) nog meer gaan krijgen. Ramon is in elk geval wel een goede doelman die jullie zeker kunnen gebruiken en overall kunnen jullie komend seizoen echt een mooie ploeg krijgen.

Hoe doet Schuurman het trouwens? Zie Dordt geregeld, maar ook weer niet zoveel. Hoop echt dat hij nog gaat opleven.

4 mei 2019 om 19:30

Schuurman doet het tot nu toe prima. Alleen gister echt een dramatische wedstrijd, veel balverlies, hele hoop slechte passes en de bal vier keer ver over/naast geschoten maar ondanks dat toch gescoord haha. Heeft de laatste tijd ook wat meer rendement dan de eerste weken maar moet in mijn ogen op het veld toch wat meer een leider worden en dan vooral op voetballend gebied.

3 mei 2019 om 12:39

Altijd zitten mensen te zeuren dat er te veel Ajax nieuws op deze site is. Nu probeert vz wat meer artikelen over Feyenoord te posten krijg je dit weer.... het is ook nooit goed he

Prima besluit van Feyenoord. Het is een prima keepertje, geen toptalent, maar gewoon een aardig talent. Bijlow heeft naar mijn mening een hogere potentie, maar deze jongen zou zeker een prima kandidaat zijn om Bijlow op te volgen wanneer Bijlow over een aantal jaren Feyenoord verlaat.

Voor Feyenoord is het ook veel beter om Jong in de KKD te laten spelen, maarja door zo'n jongens te verhuren aan Dordtrecht en andere KKD ploegen is ook prima. Zo leren de jongens zich ook aan te passen aan een andere omgeving en dat zou ook kunnen helpen in de ontwikkeling van een spelers. Al heb je wel veel spelers die moeite hebben met aanpassen en veel hebben aan een vertrouwde omgeving. Uiteindelijk denk ik dat het altijd beter is voor een jonge speler om ook ergens anders ervaring op te doen (wanneer dat nodig is)

3 mei 2019 om 15:58

Met Koorevaar hebben we echter nog een talentvollere doelman voor na Bijlow.

3 mei 2019 om 17:04

Klopt inderdaad, ja. Ten Hove is al even oud als Bijlow (komen uit dezelfde generatie) en is helaas voor hem gewoon minder getalenteerd. Ik verwacht ook niet dat als Bijlow ooit vertrekt, hij z'n opvolger wordt.

Precies omdat we ook met Koorevaar en vooral Troost (o17) nog grote talenten achter de hand hebben. Maar goed; ben benieuwd hoe ten Hove het gaat doen!

Kan iemand mij uitleggen waar om het contract van Zwarts niet is verlengd? Heb hem in de KKD goals zien maken met rechts en links, is groot, snel en kan een mannetje uitspelen. Is ook pas 20 jaar. Lijkt mij geen verkeerde speler.

3 mei 2019 om 10:39

Genoeg Feyenoorders vinden het ook een onbegrijpelijke beslissing.
Wordt verhuurd, en doet precies wat er wat hem gevraagd wordt. Niet dat het alleen door de huurlingen van Feyenoord komt, maar mede dankzij Summerville en Zwarts (samen betrokken bij 15 goals sinds de winterstop) pakt Dordt weer punten en laat het echt wel prima voetbal zien.

Nog niet goed genoeg voor Feyenoord 1, maar lijkt zeker nog potentie te hebben...
Excelsior of Sparta lijken hem gratis op te pikken.

3 mei 2019 om 10:51

Het zou ook echt weer des Feyenoords zijn als deze vent de absolute top gaat bereiken

3 mei 2019 om 11:49

Daar ben ik eerlijk gezegd wel bang voor. Hij heeft alles wat een moderne spits moet hebben. Beter dat dan die pannekoek van een Vente die constant de hand boven het hoofd wordt gehouden. Ben zo klaar met dit beleid!

3 mei 2019 om 11:01

Zwarts is ook niet nog lang niet goed genoeg voor Feyenoord 1 hoor. Had hem graag dit jaar verhuurd zien worden aan een Eredivisieclub maar kan me voorstellen dat er nu gesneden wordt in het salarishuis om nog wat mogelijk te maken het aankomende jaar.

3 mei 2019 om 14:38

Dus je gaat snijden in het salarisbudget door Zwarts, etc. te lozen, terwijl Van Persie als grootverdiener stopt en je toch ook echt moet hopen dat iemand als Vilhena nou eens weggaat om plaats te maken. Dan heb je nog Botteghin/Van der Heijden waarvan er gewoon eentje weg moet; scheelt ook alweer. Tot slot Clasie lekker de deur wijzen en er is genoeg ruimte. Kul argument dus. De enige reden is een flink staaltje wanbeleid en dat trekt zich door, want Van Geel mag nog steeds belangrijke beslissingen nemen.

3 mei 2019 om 16:46

Je wilt een step up gaan maken als Feyenoord in de kwaliteit van je selectie. Met alle respect, maar Joel Zwarts is dat echt nog niet. Doet het aardig bij Dordrecht maar was hiervoor niet eens in de buurt van het grootste talent van z'n lichting.

3 mei 2019 om 17:03

Maar anderzijds valt er ook een heel rijtje te maken van talenten die nooit het grootste talent van hun lichting waren, maar wel juist doorbraken. Ik denk dat Zwarts het nog behoorlijk ver kan schoppen en in tegenstelling tot alle namen die mochten vertrekken (v/d Kust, van Mullem, Vicario, etc.) had ik hem echt behouden om het in ieder geval nog een volledig uitgeleend jaar aan te kijken (iets wat hem ook beloofd was).

3 mei 2019 om 11:15

Vind het ook behoorlijk onbegrijpelijk. Zwarts is nu nog niet goed genoeg, maar zou met een aantal jaar (en dan is hij bijv. 22/23/24; nog hartstikke jong) echt een goede 'moderne' spits kunnen zijn. Aan de andere kant, je moet er nog wel wat jaren op wachten en in zijn kielzog komen Bannis en Belarbi (gaat binnenkort ook een contract tekenen begreep ik) er al weer aan.

Maar goed, denk dat Zwarts wel echt hele mooie stappen kan maken komende jaren en ga 'm nog goed volgen.

3 mei 2019 om 11:48

Onbegrijpelijk gewoon. We houden wel vertrouwen in Vente die ruim overschat wordt en tot nu toe amper indruk heeft gemaakt, maar Zwarts die groot, sterk en snel is en ook nog eens kan scoren laten we zomaar gaan.

3 mei 2019 om 15:19

En ik maar denken dat van Geel al weg is... Onbegrijpelijk beleid en visie weer.

Prima oplossing zo. Deze samenwerking met Dordrecht is een goede tussen oplossing voor onze jongen talenten.
Kan iemand mij vertellen hoe het met summerville daar gaat? Is toch een toptalent van ons. Verwacht best veel van hem en ook van jongens als Bannis, Azarkan, el bouchataoui en Hall

Is Aron Johannsson niks voor Feyenoord? Einde contract bij Werder Bremen, zal zich ongetwijfeld nog eens in de kijker willen spelen en was bij AZ toch een uitstekende spits.

Tja de jeugd van Feyenoord word je tegenwoordig ook niet meer heel warm van. Ik vind Bijlow wel 1 van de weinige waarvan ik denk dat hij het gaat redden in Feyenoord 1. Misschien wel bij gebrek aan beter maar vrees voor deze keeper die bij dord word gestald.

3 mei 2019 om 14:29

Onder 19 staat bovenaan in de competitie, daar zitten echt genoeg talentvolle spelers in. Probleem is echter dat die minder snel de kans krijgen omdat Feyenoord liever spelers koopt die uitblinken bij de subtop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren