Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord sluit akkoord met Qatarese sponsor en sleept ‘miljoenendeal’ binnen

Laatste update:

Feyenoord heeft een nieuwe sponsor gestrikt, zo meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond. Het gaat om het Qatarese Q-Terminals.

Q-Terminals kreeg afgelopen zomer een meerderheidsaandeel in de Kramer Group, een logistieke dienstverlener en een container terminal operator op de Rotterdamse Maasvlakte.

Het hoofdkantoor van Q-Terminals staat in Doha, maar is dus bekend in Rotterdam en omgeving. Q-Terminals neemt de rol van Van Donge & De Roo als trainingssponsor over en zal vanaf volgend seizoen zichtbaar zijn op de trainingskleding van de Rotterdammers.

Van Donge & De Roo, de naamgever van het Excelsior-stadion, was sinds begin juli 2022 als sponsor zichtbaar op de trainingskleding van Feyenoord. Hoeveel Q-Terminals precies gaat betalen, is vooralsnog onbekend. Wel spreekt het AD over een 'miljoenendeal'.

Van origine is Q-Terminals Kramer Rotterdam een Rotterdams familiebedrijf, zo valt er te lezen op de website. In 1963 is het bedrijf oorspronkelijk gestart als een reparatiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een depot- en terminalonderneming met meerdere locaties in de Rotterdamse havens.

Op 18 september 2023 heeft Q-Terminals Group een meerderheidsbelang verworven en is de naam van 'Kramer Group' veranderd in 'Q-Terminals Kramer Rotterdam', onder de paraplu van de Q-Terminals Group.

Mwani Qatar is met 51 procent de grootaandeelhouder. De overige 49 procent valt onder Milaha. Q-Terminals maakt het mogelijk voor Qatar om te importeren en exporteren, de maritieme handelsstromen soepel te laten verlopen en de economie, zowel regionaal als lokaal, te stimuleren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie deal en ook nog eens Rotterdamse roots.

Nu nog het contract met Prijsvrij afkopen, want dat blijft verschrikkelijk.

28 maart 2024 om 20:06

Maar komt er dan Q-terminals op de shirt te staan of Kramer? Want als het de Qatarese naam is dan valt het beeld van Rotterdamse roots wel een beetje weg

28 maart 2024 om 20:12

Q-Terminals komt op de trainingsshirts

28 maart 2024 om 20:13

Kramer Rotterdam lijkt me voor iets teveel frituursnacks zorgen als je het Googlet.

Ik gok zomaar op Q-terminals, maar dat past weer fantastisch bij Quillindschy(?) Hartman en Quinten Timber.
Het gaat trouwens om het trainingsshirt, voor het wedstrijdshirt schijnt Mediamarkt bijna rond te zijn. Q-terminals was volgens de media ook in de running voor het wedstrijdshirt.

28 maart 2024 om 20:35

Haha ja zie het. Heb het even opgezocht en moet zeggen dat het Qterminals logo + kramer Rotterdam best een mooi logo is, dat scheelt ook

28 maart 2024 om 21:55

Q-Terminals staat natuurlijk voor Quincy. Hoe denk je anders dat Promes zijn container verloren is gegaan?!

Op het oog prima deal dit. Feyenoord werkt ook nu niet direct samen met Qatar, er is al een flinke inmenging vanuit het Rotterdamse bedrijfsleven.

29 maart 2024 om 01:13

Mediamarkt werd de nieuwe shirt sponsor dacht ik.

Toch mooie deals zo in korte tijd.

28 maart 2024 om 22:15

Feyenoord doet goede zaken. Zo blijf je bij de top 3 van Nederland. En meschien nog meer.

Feyenoord hoort eigenlijk de grootste en rijkste club van NL te zijn.

28 maart 2024 om 19:52

Dan hebben ze het wel behoorlijk slecht gedaan

28 maart 2024 om 20:04

@MessiBazoer, dat was ook wel duidelijk, als je niet de juiste mensen hebt dan kan je nog zo'n grote achterban hebben, maar dan worden er geen resultaten geboekt. Dat zie je nu wel bij Ajax. Met beleid zetten we de laatste jaren hele mooie stappen en dit is weer een mooi vervolg.De grootste hoeven we niet te zijn, maar we moeten in ieder geval veel vaker meedoen om het kampioenschap dan dat de laatste 40 jaar is voorgekomen.

28 maart 2024 om 19:54

Helemaal mee eens. Net als dat RKC eigenlijk de Champions League had moeten winnen in 2007.

28 maart 2024 om 20:12

Dat waren we ooit de rijkste van de wereld

28 maart 2024 om 20:26

In welk jaar was dat?

28 maart 2024 om 20:33

Tussen 67 en 74 was er een periode waarin Feyenoord een van de rijkere clubs ter wereld was. De tijd waarin we concurreerden met clubs als Benfica en Celtic, en waarin ook de Zuid-Amerikaanse clubs nog echt wat voorstelden.

29 maart 2024 om 11:30

Maar dat is nog steeds wat anders dan de rijkste.

28 maart 2024 om 20:24

Wat een onzin. Op basis van wat? Feyenoord zou sportief altijd moeten spelen voor de titel, maar financieel zal ajax altijd groter zijn en blijven, puur op basis van naam. Grotere sponsoren, in de hoofdstad, een moderner stadion. Als feyenoord supporter vrede mee. Wel zou feyenoord financieel psv voorbij moeten kunnen gaan. Maar daar is jarenlang goed beleid voor nodog.

28 maart 2024 om 20:30

@genieterr

Uiteindelijk zijn het altijd periodes waarin bepaalde clubs even voorlopen. In de tijd van mijn ouders was Feyenoord een van de grotere clubs ter wereld en de rijkste van Nederland. Daarna kwam Ajax en later had PSV een periode. 4 jaar geleden riepen mensen nog dat Ajax het Bayern van Nederland zou worden en vandaag de dag staat alles er weer anders voor.

Een goede bestuurder, trainer of lichting talenten kan een hoop veranderen.

28 maart 2024 om 20:39

Kwa begroting is Feyenoord psv al voorbij

28 maart 2024 om 21:10

Dat Bayern van Nederland heb ik nooit begrepen. Bayern verkoopt spelers omdat ze niet renderen, Ajax verkoopt spelers omdat ze goed zijn.

28 maart 2024 om 22:12

Dan moeten ze maar een keer overstappen naar een modern stadion. Nu loop je altijd achter de feiten aan.

28 maart 2024 om 22:16

Ajax heeft ook niet bepaald een modern stadion

29 maart 2024 om 10:12

Wel vergeleken met het wrak dat de Kuip heet.

Feyenoord is hard op weg de grootste en beste club van Nederland te worden. De mooiste club was het al natuurlijk, dus het past er wel mooi bij.

28 maart 2024 om 20:23

Ik snap dat ik waarschijnlijk reacties op ga roepen aangezien ik met een Ajax logo reageer op een Feyenoord bericht, maar in welk opzicht gaat deze sponsor (die op de trainingskleren komt te staan) er voor zorgen dat Feyenoord de beste club van Nederland gaat worden? Feyenoord wordt dit jaar geen kampioen en met een beetje pech vertrekt de trainer met een handjevol sterkhouders. Dus een oprechte vraag: denk je dat deze sponsor er voor gaat zorgen dat Feyenoord weer een stap dichterbij komt van "grootste en beste club van Nederland"?

28 maart 2024 om 20:26

En denk dat iedereen wel heeft kunnen zien wat een paar domme beslissingen en 2 slechte jaren kunnen doen met het kapitaal etc

28 maart 2024 om 20:32

Dit is een klein onderdeel daarvan. Slot blijft gewoon en er gaat goed verkocht worden komende zomer terwijl talent klaarstaat en de scouting goed is. Weer gaan we CL spelen en kampioen worden kan volgend seizoen ook weer. De toekomst ziet er heel goed uit.

28 maart 2024 om 20:37

Vanwaar de zekerheid dat Slot blijft? Ik zie hem namelijk eerder vertrekken dan blijven. Die heeft het zo goed gedaan laatste jaren dat het me niets verbaasd als een Europese (sub)topper zich voor hem meldt

28 maart 2024 om 20:44

blijven ze zo doorgaan heb je best een kans dat Feyenoord wel Heel veel geld gaat bezitten . Kampioen worden ze nu niet maar pakken wel weer 39 mil startgeld cl . Er kom op dit moment met sponsors veel geld binnen. Ik ga niet roepen ze worden de grootste maar het verschil met Ajax word steeds kleiner

28 maart 2024 om 20:46

@Felix, is denk ik 50/50. Feyenoord heeft behoorlijk wat mogelijkheden komende zomer. Er zullen best wel een aantal spelers vertrekken, maar het CL geld is not niet besteed en de nieuwe CL opzet biedt ook mogelijkheden. Daarbij heeft Slot nog gewoon een lopend contract en heeft Slot ook aangegeven dat er nog rek in Feyenoord zit.
Maar goed, er kan idd een hele mooie club komen. Dan Feyenoord gewoon een mooi bedrag vragen. Maar ook dan wil het niet zeggen dat de volgende trainer geen succes kan worden

28 maart 2024 om 20:47

Slot heb pas bijgetekend en is al bezig met volgend seizoen en weet dat hij nu veel geld mag investeren . Hij zei dat Feyenoord het cl geld nog niet heeft uitgegeven en nu kom er weer veel geld binnen. Maar al zou hij weggaan kom er weer een andere trainer en waarschijnlijk zit hij al op de bank die veel van slot leert. Maar slot blijf bij Feyenoord omdat zijn kids hier nog naar school gaan

28 maart 2024 om 20:58

Net alsof goed verkopen een zekerheid geeft haha. Ajax was juist waardeloos na een weergaloze zomer qua verkopen

28 maart 2024 om 21:15

Feyenoord moeten we niet vergelijken met Ajax. Historisch gezien niet en toekomstgericht ook niet. Daarvoor is Feyenoord te vaak afwezig dan aanwezig. De laatste jaren een kleine opleving, maar eerder uitzondering dan regel imo.

28 maart 2024 om 21:42

Vanwege de manier waarop hij over volgend seizoen praat (in termen van we gaan de volgende stap zetten en kunnen eindelijk veel geld besteden etc.) Maar ook vanwege zijn kinderen. Dat heeft hij vaker aangegeven. Daarnaast spelen we op het hoogste niveau dus wat wil je nog meer?

29 maart 2024 om 17:43

Scouting goed?? Nu de lijstjes van Az zijn uitgeput en afgelopen seizoen zelf hebben gescout is er nog geen voltreffer geweest. Nieuwkoop , Ueda, stengs , zerouki. Zal ik best nog iemand vergeten maar doen het toch niet goed voor dat geld.

28 maart 2024 om 22:08

Haha😂😂😂

Jeetje er word zoveel gerept over de mensen rechten etc in die Arabische landen, maar zodra er weer een geldschieter in de picture is worden alle woke verhaaltjes aan de kant geschoven. Een woord naïef.

28 maart 2024 om 20:31

Naïef niet zozeer, hypocriet wel. Dit bedrijf heeft nog wel iets Rotterdams als je het leuk wil brengen, maar blijft natuurlijk een club uit Qatar. 'Woke verhaaltjes' vind ik ook wel wat bagatelliserend wanneer je het over mensenrechten hebt btw.

28 maart 2024 om 20:32

Bedoel je nou dat Feyenoord wel of niet in zee zou moeten gaan met Q-terminals? Dit is natuurlijk ook wel een ander soort sponsoring dan een Qatarese oliemaatschappij, al weet ik er het fijne niet van af: ze werken nota bene veel vanuit Rotterdam. Dus dat lijkt me op zich een prima sponsor. Ik ben zelf best wel kritisch, zeker op Qatar en Saudi Arabie qua inmenging in de Europese voetbalcultuur. Maar je kan toch ook niet alles fout vinden denk ik? Aaaanyway, lijkt me een prima deal voor Feyenoord en met mijn zeer beperkte kennis lijkt me dit een OK sponsor. Maar misschien zit ik er wel naast en is dit bedrijf ook verantwoordelijk voor mensenrechtenschendingen he. I dont know.

28 maart 2024 om 22:17

Haha, volgens mij mogen we de komende 50 jaar wel onze mond wel houden in het westen als het gaat om mensenrechten. Mensenrechten zijn alleen relevant als het in het straatje van het westen valt, oftewel hypocriet.

28 maart 2024 om 22:47

En mogen mensen in Groningen Drenthe en Limburg er dan wel wat van vinden?

29 maart 2024 om 00:15

Welke mensenrechten heeft men in het Oosten dan die men niet in het Westen heeft?

Goed bezig...en wanneer mensen weer eens lullen over mensen rechten....daar kunnen vrouwen en kinderen veilig over straat....uiteraard genoeg camera's en bizarre straffen...maar hier in Nederland kan alles door de beugel....waar mensen de vrijheid niet aan kunnen..

28 maart 2024 om 22:53

Ik weet niet waar jij woont in NL maar waar ik woon kunnen vrouwen en kinderen gewoon veilig over straat hoor… En hier kan alles door de beugel? Waar haal je dat vandaan? Nederland staat qua straffen juist vrij hoog in de lijsten. Het Internationaal Gerechtshof zit nota bene in Den Haag. Wat camera’s betreft, volgens de data die ik kan vinden heeft Qatar zo’n 15.000 veiligheidscamera’s terwijl Nederland er zo’n 1.000.000 heeft.

29 maart 2024 om 10:15

Ik woon in Amsterdam west en hier kunnen vrouwen na 10en absoluut niet veilig over straat. Ga als vrouw lekker in de buurt van plein 40-45 of Slotervaart savonds een rondje lopen. Dan voel je je alles behalve veilig.

29 maart 2024 om 00:20

Wat doe je hier nog zou ik zeggen. Ga lekker stroopwafels verkopen in de woestijn!

En maar zeuren als ajax van Rusland geld krijgt hoe hypocriet kun je wezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren