Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord schept duidelijkheid over Bijlow: doelman langdurig uitgeschakeld

Laatste update:

Justin Bijlow ligt er met een kuitblessure circa acht weken uit, zo communiceert Feyenoord via de officiële kanalen. De doelman ging tijdens het uitduel met AZ (0-1) schreeuwend van de pijn naar de grond, waarna hij het veld in tranen verliet.

Timon Wellenreuther moet derhalve de komende periode het doel verdedigen van de Rotterdammers. Tegen AZ deed hij dat met verve, en ook eerder in het seizoen mocht hij door een polsblessure van Bijlow al zeven competitiewedstrijden opdraven.

Voor Bijlow is de blessure een hard gelag. Hij mist onder meer het duel in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ aankomende woensdag, het tweeluik met AS Roma in de Europa League en de topper tegen PSV op 3 maart.

Ook het duel met Ajax komt in gevaar voor de goalie. De Klassieker staat gepland op 7 april, over bijna precies twee maanden. Een lichtpuntje is dat het EK van aankomende zomer, mits een terugslag niet aan de orde is, wel haalbaar lijkt.

Na afloop van het duel met AZ afgelopen zondag ging Arne Slot in op de blessure van zijn doelman. "Hij is ontzettend teleurgesteld", vertelde de trainer bij ESPN. "Hij passte een bal (naar Quilindschy Hartman, red.) en toen voelde hij dat het in zijn kuit schoot."

"Iedereen die in deze fase van het seizoen geblesseerd raakt, weet welke mooie wedstrijden eraan komen en is dus ontzettend teleurgesteld", verwijst de trainer van Feyenoord naar de langdurige absentie van Bijlow.

"En voor Justin is dat in het kwadraat. Het is ongelooflijk fijn dat hij over een geweldige mentaliteit beschikt. Hij gaat ook hier weer sterker uitkomen", zo verwachtte een hoopvolle Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig voor die jongen dat hij nog kans maakt op het EK

6 februari 2024 om 18:02

Voor hem wel ja maar zo'n blessuregevoelige keeper zonder exceptionele kwaliteiten zou wat mij betreft echt niet opgeroepen moeten worden.

6 februari 2024 om 18:18

Koeman heeft de pech dat er niet 1 uitblinkende keeper is zoals Stekelenburg, van de Sar en Cillessen die de komende jaren vast op doel staat. Hij is erg sterk 1 tegen 1 en vind hem niet minder dan een Vlekken en Verbruggen. Neemt niet weg dat zijn blessures niet mee werken en Feyenoord ook achter oren moet gaan krabben om Wellenreuther als 1e doelman aan te wijzen.

6 februari 2024 om 18:44

Ik heb Flekken gister weer zien keepen bij Brentford tegen City en zonde hem was het denk ik 1-8 geworden. Verbruggen is ook een uitstekende keeper, geen absolute top maar gewoon degelijk. Het zal 1 van die 2 worden. Hopen dat Verbruggen de stap kan maken naar volledig vaste nummer 1 bij Brighton.

6 februari 2024 om 18:05

De kans op eerste keeper wordt heel klein voor hem. Jammer voor Bijlow maar je kan natuurlijk niet rekenen op een keeper die er ook tijdens de laatste interlandperiode voor het EK in maart er ook niet bij zal zijn.

6 februari 2024 om 18:05

Vraag me wel af of Koeman het risico wil nemen hoor..

6 februari 2024 om 18:06

Er zit twee maanden tussen zijn geplande terugkeer en het EK, lijkt me voldoende

6 februari 2024 om 22:27

Dat is niet het risico. Het risico is dat ie tijdens het toernooi uitvalt. Kan me voorstellen dat Koeman dat risico niet wil lopen en liever voor een andere keeper gaat. Zeker nu er best wel wat gelijkwaardige keepers zijn.

6 februari 2024 om 18:06

Het EK? Ik sluit niet uit dat hij zich nog 2 keer blesseert voordat het EK ook maar begonnen is.

6 februari 2024 om 19:52

Nou en dan weer er geblesseerd uitgaan. Zonde maar misschien toch denken om te stoppen. Er is tenslotte meer dan voetbal

6 februari 2024 om 19:57

Je hebt serieus speciaal een account aangemaakt om te posten dat Bijlow beter kan stoppen met voetballen? Dit is echt nog treuriger dan de blessure an sich.

Dit wist je gelijk al. Bijlow kent z’n lichaam als de beste en het feit dat het erin schiet bij uittrappen en meneer huilende op de grond zit, had ik al minstens 3 maanden verwacht, dan valt de 8 weken nog enigszins mee

Onze 2de man van glas...ruk voor hem maar je moet nu toch gaan nadenken als topsport iets voor hem is

6 februari 2024 om 18:37

Hij zou inderdaad dat miljoenencontract moeten opzeggen en gaan dammen

6 februari 2024 om 18:55

Ik denk dat dammen ook nog vrij risicovol voor hem is helaas.

Tja zit ook niet mee voor Bijlow met zijn blessures. Elke keer maanden eruit als die weer een blessure te pakken heeft. En dat komt bij hem helaas vaker voor. Ook een erg moeilijke situatie voor Oranje. Bijlow kan een prima keeper zijn maar je kan echt niet op hem bouwen met zijn blessuregevoeligheid.

Dit begint wel echt ontzettend sneu te worden. Iedere als je denkt: nu lijkt hij voor langere tijd fit en goed in vorm... en dan weer geblesseerd. Dit moet mentaal toch ook een keer klaar zijn, zou je zeggen.

Dat is wel balen voor hem en Feyenoord.

Als hij terug komt en weer fit word hoeft het Ek gelukkig voor hem niet in gevaar te komen.

Ik zou als Feyenoord toch wel een keer goed nadenken over deze situatie, hij mist wel erg veel wedstrijden.

8 weken is lang maar valt nog ‘redelijk’ mee gelukkig. Dacht echt dat hij er minimaal 6 maanden uit was. Hopelijk komt tie sterk terug en is hij fit voor het EK.

6 februari 2024 om 18:19

6 maanden bij een kuitblessure? Wat een krankzinnige gedachten zeg hahaha. Je ziet toch dat het zijn kuit is en hij niets breekt?

6 februari 2024 om 18:30

Voor hetzelfde geld heeft hij een pees afgescheurd, dan ben je wel zo lang onderweg hoor. Gezien de reactie van Bijlow dacht ik ook dat het langer zou zijn.



Balen voor Bijlow dat hij zo blessuregevoelig is, zal jammer genoeg ook door andere clubs gezien worden en niet meehelpen in zijn volgende carrierestap.

Toch opvallend dat je zoveel blessures hebt als keeper. Gaat toch wel een smet zijn op z’n carrière uiteindelijk. Vind het al geen topkeeper en dan ook nog al die blessures. Kan hij zelf natuurlijk niks aan doen maar zo’n jongen als Robben wilde je altijd opstellen ook al was hij niet 100%. Betwijfel of Koeman het risico gaat nemen op een eindtoernooi, ik denk het niet..

Dat zou betekenen dat hij in april hopelijk weer fit is .. het ek is hem van harte gegund nadat hij ook al het wk moest missen . Sterkte

Ik vind Wellenreuther op een of andere manier altijd betrouwbaarder overkomen dan Bijlow als hij hem vervangt. Zondag viel hij ook enorm goed in. Mss moeten ze hem maar gewoon basis laten.

Gelukkig voor Nederland EK ,die andere keepers heb ik geen vertrouwen in

Dan gaat ie wel mee als 3e keeper naar het EK neem ik aan… hier kun je niet op bouwen, hoe sneu het ook is voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren