Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord raakt zeer gewaardeerd staflid per direct kwijt aan de KNVB

Laatste update:

Khalid Benlahsen gaat per 1 juli aan de slag als keeperstrainer van Jong Oranje en coördinator van alle keeperstrainers bij de KNVB. Dat melden de voetbalbond en Feyenoord, de club waar Benlahsen de afgelopen tien jaar werkzaam was. Sinds 2016 trainde Benlahsen de doelmannen van het eerste elftal van de Stadionclub.

Benlahsen schopte het tijdens zijn actieve loopbaan nooit tot het eerste van Feyenoord, maar ging zich vanaf 2013 wel bezighouden met het trainen van de doelmannen in Rotterdam-Zuid. Eerst was hij actief als Hoofd Keepers bij de academie en de afgelopen zeven jaar fungeerde Benlahsen als keeperstrainer bij het eerste elftal. In die hoedanigheid werd hij in 2017 en in 2023 als onderdeel van de technische staf kampioen van Nederland en was hij verantwoordelijk voor de stormachtige ontwikkeling van Justin Bijlow.

"De afgelopen tien jaar zijn voorbijgevlogen", zegt Benlahsen op de clubsite van Feyenoord. "Het was een prachtige periode waarin we veel hoogtepunten met onze supporters hebben kunnen delen. Persoonlijk heb ik in de loop der jaren het genoegen gehad om met veel uitstekende keepers samen te mogen werken. Het van begin tot eind meemaken van de weg van Bijlow van talentvolle jonge keeper op Varkenoord tot nummer één van Feyenoord en doelman van Oranje koester ik nadrukkelijk."

Benlahsen heeft voor vier jaar getekend bij de KNVB, gaat de doelmannen van Jong Oranje trainen en werkt in die hoedanigheid samen met bondscoach Michael Reiziger. Daarnaast wordt Benlahsen coördinator van de keeperstrainers van alle nationale teams, met uitzondering van die van de A-elftallen. Wel is het de bedoeling dat de 49-jarige Vianer nauw gaat samenwerken met Patrick Lodewijks en Erskine Schoenmakers, die respectievelijk keeperstrainer zijn bij het mannenelftal en bij de Oranje Leeuwinnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord wordt weer leeggeroofd

9 juni 2023 om 23:35

Vervangbaar!

Enorm zonde natuurlijk. Als je de Feyenoord filmpjes voorbij zag komen en waar hij ook in zat is het echt een toffe gast!

Mooie job, maar Feyenoord is weer de klos. Het lot van de successen

Ik vind eigenlijk dat de KNVB niet moet "shoppen" bij de Nederlandse clubs, tenzij de clubs niet verder willen met de persoon in kwestie.
Het moet toch het doel zijn van de KNVB om een zo sterk mogelijke competitie te hebben..?

9 juni 2023 om 21:11

Echt he! Wat is dit voor gekkigheid dat een nationale bond een gewaardeerd staflid weghaalt bij een club? De bond is er voor de clubs!

9 juni 2023 om 21:33

Hij mag toch wel solliciteren op een nieuwe functie? Als hij een baan ziet die hem leuk lijkt en misschien zelfs betere voorwaarden.

9 juni 2023 om 21:45

Uit principe zou de bond dat niet moeten doen, vind ik, maar wie ben ik

9 juni 2023 om 21:45

Ben het niet helemaal met je eens. De knvb kan niet gaan wachten tot een club niet meer verder wil met een persoon.

De knvb heeft mensen ook wat te bieden en mag iedereen een aanbieding doen. Ik vind je redenering nogal krom en scheef.

9 juni 2023 om 22:33

Als werknemer heb je natuurlijk ook gewoon je rechten.. of moet diegene zichzelf eerst onmogelijk maken zodat de club niet verder wil en de werknemer stappen kan maken?

10 juni 2023 om 01:19

Maar je kan toch niet ontkennen wat ze zeggen? De bond is uiteindelijk opgericht on clubs te beschermen, dan is het natuurlijk niet verstandig om functionarissen van diezelfse clubs te werven. Aan de andere kant klopt het natuurlijk ook dat iedereen vrij is om te soliciteren naar elke baan die het verlangt.
Het is een beetje een vervelende kwestie omdat er niet staat wie de eerste stap heeft gezet.
Zelf ben ik het dus wel eens met dat ze dat beter niet zouden moeten doen

Keeperstrainer van Jong Oranje. Poeh poeh, leuk hoor. 5x per jaar een weekje die gastjes mogen "trainen".

10 juni 2023 om 09:21

Daarnaast wordt hij dus ook coördinator van alle keeperstrainers van de Knvb. Wat de grootste "hap" van zijn werkzaamheden zal zijn lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren