Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-opponent Sevilla nestelt zich in top drie na moeizame zege

Laatste update:

Sevilla heeft in aanloop naar de eerste groepswedstrijd in de Europa League tegen Feyenoord zijn tweede overwinning in de Primera División geboekt. De Andalusiërs waren zondag in eigen huis met 2-0 te sterk voor Getafe. Carlos Bacca en Aleix Vidal namen de doelpunten voor hun rekening.

/

Het Sevilla van Unai Emery speelde geen beste wedstrijd en kwam kort voor het einde van de eerste helft op voorsprong. Doelman Vicente Guaíta stompte Grzegorz Krychowiak bij een voorzet per ongeluk in het gezicht en de daaropvolgende strafschop werd overtuigend binnengeschoten door de Colombiaanse goaltjesdief Bacca. Getafe was niet in staat om het Sevilla vervolgens moeilijk te maken.

Daardoor ontspon zich een weinig verheffende wedstrijd, maar door de minimale marge bleef het spannend. Aleix Vidal zorgde met een intikker na een voorzet vanaf de rechterflank uiteindelijk voor het slotakkoord in Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla staat nu met zeven punten op de derde plaats en ontvangt donderdag Feyenoord, dat zaterdagavond met 1-2 van Willem II verloor.

Wat verwacht jij van Sevilla - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5-3-2 gaan spelen fredje.

Anders wordt het een slachting, als dat het sowieso al niet gaat worden.

14 september 2014 om 21:58

Nee hoor... wanneer Rutten nu gewoon voor de logische opstelling gaat hebben ze wellicht kans op een puntje. Dus geen Immers. Ook geen Boetius. Kongolo in het centrum. Joris op de bank.

14 september 2014 om 23:10

En dan met nelom gaan spelen? Boetius er idd uit, ik zeg: vermeer - wilkshire van beek boula kongolo- clasie el ahmadi vilhena -manu kazim bilal

14 september 2014 om 23:54

Vilhena mag van mij wel de bank op. Die jongen speelde tegen Heerenveen en Willem II gewoon slecht en ik vind dat Toornstra die kans wel verdiend.

16 september 2014 om 13:03

Ja, dan maar met Nelom spelen. Heb je geen Joris, en een degelijke Kongolo. Dus uiteindelijk ga je er op vooruit. Verder lekker met vier man op het middenveld spelen. Zowiezo met Clasie, El Ahmadi en Toornstra. Voorin direct starten met Manu en Kazim/te Vrede.

Iemand een idee hoe Suarez speelde? Snap echt niet waarom Barcelona een optie tot koop heeft toegevoegd.

14 september 2014 om 22:06

Denis speelde weer goed. Heerlijke speler tussen de linies en nog zo jong. Mooi dat we hem over 2 seizoenen definitief kunnen overnemen van Barca.

14 september 2014 om 22:52

Dan moet hij het wel zelf ook nog willen. En Barça heeft vervolgens ook een terugkoop clausule.

15 september 2014 om 09:57

Ja 20 miljoen moeten ze dan betalen aan Sevilla.

Suarez speelde best wel goed, ik snap ook niet dat barca een optie tot koop heeft toegevoegd want hij is misschien een van de grootste talenten die er de laatste jaren is gekomen. Let maar op dit gaat weer zo een speler worden die gratis de deur uitgaat en vervolgens voor 40 miljoen wordt teruggekocht.
Maar ja, ook ik verwacht een totale afslachting voor Feyenoord. Dat team is totaal niet stabiel, en zeker niet wanneer Mathijsen centraal achterin staat.

Het zal zeer lastig worden voor Feyenoord tegen Sevilla. Spelers moeten naast genieten van zo'n topwedstrijd tegen de EL winnaar ook lering uitrekken.

Sevilla gaat Feyenoord vernietigen in Sanchez Pizjuan. Die lui zijn op alle vlakken verder, zowel fysiek als mentaal, technisch als kracht, kwaliteit als ervaring. Hoe Carlos Bacca slalomde langs dat Madrileense defensie was gewoon grote klasse. Die gaat Feyenoord veel koppijn bezorgen.
Geen schijn van kans dus, mijn voorspelling dan. Sevilla is veel te sterk voor dit onstabiele en matige Feyenoord.

14 september 2014 om 22:08

Ik denk dat het wel mee zal vallen. In de groepsfase speelt Sevilla altijd met een B team. Bacca zal niet eens starten denk ik maar Aspas zal wel spelen. Neemt niet weg dat Sevilla B nog 2x beter is dan Feyenoord met spelers als Diogo F, Navarro, Mbia(wedstrijdritme), Aspas, Deulofeu, Banega en Reyes.

15 september 2014 om 07:30

@Sevilladaakfc wat is het transferbudget van Sevilla afgelopen zomer?

15 september 2014 om 09:59

Rakitic, Moreno en Fazio zijn samen voor 55 miljoen verkocht. Er is voor een kleine 15 miljoen gekomen. In de winterstop kan er nog uitgegeven worden. Pedro Leon van Getafe wouden ze deze zomer al hebben, misschien komt hij in de winter. Ook komt er misschien nog een extra spits omdat Gameiro nog lang niet fit is en Bacca in verband wordt gebracht met grote clubs.

Degelijke overwinning van sevilla ze moeten met deze spelers gewoon top 5 spelen. Hoop voor sevilla dat bacca niet weg gaat in de winterstop.

Blijft toch een ploeg die altijd leuke spelers heeft. Ik geef Feyenoord helaas echt heel weinig kans tegen deze ploeg. Wonnen afgelopen seizoen niet voor niets het toernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren