Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord maakt tijdelijk vertrek van jonge aanvaller officieel

Laatste update:

Shabir Isoufi speelt het komende seizoen op uitleenbasis voor SC Telstar. De twintigjarige aanvaller van Feyenoord wordt voor een jaar geleend.

Isoufi kwam tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Dordrecht. Voor die club speelde hij tien competitiewedstrijden waarin hij één doelpunt maakte. In het seizoen 2010/2011 speelde hij tijdelijk voor Excelsior.

Isoufi maakte de eerste helft van vorig seizoen deel uit van de selectie van trainer Ronald Koeman, maar kwam niet in een officiële wedstrijd in actie. De in Afghanistan geboren Isoufi heeft een contract tot volgend jaar zomer met de Rotterdammers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit was al een hele tijd geleden bekend gemaakt?

Ook vandaag bekend geworden dat El Ahmadi zijn contract niet verlengd.

25 juni 2012 om 10:21

Dan blijft hij nog een seizoen, om dan transfervrij te vertrekken? Die afspraak hadden ze toch?

25 juni 2012 om 10:23

Er is geen afspraak tussen van Geel en Karim hierover. Van Geel heeft enkel gezegd hem aan zijn contract te zullen houden wanneer ze geen goede prijs voor hem kunnen vangen.

25 juni 2012 om 10:24

Ja klopt, hij gaat transfervrij. v Geel heeft liever een sportief zijn met el Ahmadi ipv geld en een seizoen zonder El Ahmadi.

25 juni 2012 om 10:38

@luzacovic
Naar mijn weten bestaat die afspraak wel. Het was of bijtekenen teger een lager salaris, waarna Feyenoord in een later stadium zou meewerken aan vertrek. Of niet bijtekenen maar wel contract uitdienen.

25 juni 2012 om 10:22

Dat van El Ahmadi was zelfs gisteren al bekend.

on: Lijkt me een goede zaak, bij Feyenoord waarschijnlijk niet veel kans op speelminuten. Op deze manier ontwikkeld hij zich prima door.

25 juni 2012 om 10:23

Blijft el Ahmadi nu wel of niet nog een seizoen?

25 juni 2012 om 10:24

Hangt ervan af of een club met een acceptabel bod op hem komt.

25 juni 2012 om 10:29

Maar wat is acceptabel als je kijkt wat ze er zelf voor hebben betaald?

Ik zou hem gewoon verkopen en Vormer op zijn plek. Hou je El Ahmadi dan betekent dat dat Clasie, El Ahmadi of Vormer wissel staat?

25 juni 2012 om 10:37

Je moet in zo'n situatie niet kijken wat je er voor betaalt heb eigenlijk want toen haalde je hem binnen met de wetenschap dat je hem 5 jaar onder contract zou kunnen. Nu als je kijk met een 1 jarige contract en zijn salaris dat een bod van rond de 2,4 miljoen al intressant is hij heft een goed seizoen achter de rug en Feyenoord heeft Vormer al achter de hand.

Maar met een beetje geluk krijg je een deadline koper die hoog begint km zijn gewenste aankoop nog snel binnen te hengelen. Wel erg jammer dit als hij verlengt met 1 jaar kan hij zich in de kijk spelen in de champions leageen Feyenoord nog een mooi bedrag na laten.

25 juni 2012 om 10:38

Voor Fer en Wijnaldum is nabij de 5 miljoen betaald, na een niet al te best seizoen. Het voordeel van hen is dat ze nog jong zijn en met winst kunnen worden doorverkocht.

El Ahmadi heeft een enorm sterk seizoen gespeeld maar is 27 geloof ik. Maar goed ik zou het niet erg vinden als zij hem aan zijn contract houden. Zeker niet als er vanuit gegaan wordt dat Feyenoord komend seizoen ook nog in de Europa League uitkomt, er vanuit gaande dat ze de vCL niet doorkomen. Er is een brede selectie nodig en dat heb je dan heeft Feyenoord met Vormer, Clasie en El Ahmadi 3 goede spelers voor 2 posities.

25 juni 2012 om 10:42

Wordt er ook rekening mee gehouden dat El Ahmadi in de FiF is gesteld, samen met toppers als Ignjatovic (wie?), Mokotjo, Dani Fernandez (transfervrij weg) en Cissé. Het hoe en wat verwijs ik graag naar dit officiële document van de Fif, waaruit blijkt dat Feyenoord binnenkort wederom met een groot financieel probleem zit (lang leve onze financiële mensen in het Maasgebouw, hoezee): http://www.feijenoordcasuals.nl/uploads/ Fif-bijlage-1-notitie-fif-3-610x838.jpg (zelf even de spatie na de / van uploads weghalen)

25 juni 2012 om 11:31

en waar haal jij dat vandaan dat die zijn contract niet verlengt

25 juni 2012 om 11:42

Ik heb het nog eens nagechecked. Op geen enkele site die dit meldt is een bron aanwezig. Dus kan heel goed larie zijn.

25 juni 2012 om 12:14

Het staat op Fr12.nl, de bekendste Feyenoord-supporters-site...

25 juni 2012 om 12:26

Staat er inderdaad op zonder bronvermelding !

Dit is nieuw voor mij dat El amadi niet bij tekent. Wel erg jammer voor feyenoord want aan een El Amadi in vorm ( zoals afgelopen seizoen) heb je heeel veeel aan, terwijl hij de jaren ervoor had je juist geen drol aan die gast maar hij heeft zich goed terug geknokt.

Jammer dat El Ahmadi waarschijnlijk niet gaat bijtekenen maar was ook te verwachten tegen een lager salaris wil niemand tegenwoordig bijtekenen dat snap ik ook wel. ik zou ook niet tegen een lager salaris willen bijtekenen. Feyenoord heeft Vormer gehaald prima vervanger Vormer Clasie Immers en erachter jongens als De Vilhena Mokotjo is ook gewoon een leuk middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren