Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord krijgt ondanks absentie drietal goed nieuws uit ziekenboeg

Laatste update:

Feyenoord werd de afgelopen weken flink gehinderd door blessureleed en woensdag moest Giovanni van Bronckhorst het op het trainingsveld nog steeds zonder drie spelers stellen. Er was echter ook goed nieuws voor de trainer, want Terence Kongolo en doelman Brad Jones meldden zich weer op het veld.

De eerste keus onder de lat voor de Rotterdammers kampte met een wond aan zijn been, maar lijkt inmiddels genoeg hersteld te zijn om de training te hervatten. Of hij aankomend weekend tegen sc Heerenveen inzetbaar is, is echter nog de vraag en dat zou weleens voor problemen kunnen zorgen. Kenneth Vermeer is namelijk een van de drie spelers die juist niet meetrainde.

Daarnaast zitten ook Eljero Elia en Bilal Basaçikoglu nog in de ziekenboeg. Het duo ontbrak vorig weekend ook tegen AZ en lijkt de wedstrijd tegen de Friezen eveneens niet te gaan halen. Kongolo is wel weer fit genoeg om mee te trainen en is volgens het Algemeen Dagblad aankomend weekend inzetbaar. De Rotterdammers hebben vanwege de interlandperiode daarna een week rust, waarna op 2 april de Klassieker tegen Ajax wacht.

Denk jij dat Feyenoord gaat winnen van sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gewoon elftal laten staan zoals tegen Az.
Over een paar weken kunnen ze allemaal weer fit aanhaken.

15 maart 2017 om 11:57

Mwah met jones en kongolo zet je gewoon 2 stappen voor uit ten opzicht van hun vervangers. Ik zou ze gewoon laten spelen.

15 maart 2017 om 12:07

Zeker Kongolo (man wat erger ik me aan die Nelom) is een verbetering, maar Vermeer was tegen AZ (onverwachts?) kwetsbaar.
Ieder gaat er maar vanuit dat Vermeer de betere keeper is, maar vooralsnog straalt Jones meer verrouwen uit.

15 maart 2017 om 12:20

Klopt en met jones 0 goals tegen uit spelhervattingen in 24 wedstrijden en met vermeer 1 in 1 wedstrijd. Dat zegt ook best veel over hoe betrouwbaar jones is in mijn ogen.

15 maart 2017 om 12:08

As Jones idd weer helemaal fit is zie ik hem liever in het doel dan Vermeer.

15 maart 2017 om 12:22

@wehave

En dan met Nelom beginnen ??? Dat gaat je sowieso opbreken. Tegen az ging het weliswaar nog maar dat biedt absoluut geven garantie bij deze man. Schuttert al jaren. Het is Jupiler League niveau. Zelfs daar zou die denk ik onder gaan gezien hen manier van spelen derop of deronder. Nelom moet gewoon god elke dag bedanken dat er zulke amateurs bij Feyenoord lopen die niet inzien dat deze man niks toevoegt.

Apart dat Vermeer er weer niet bij zit. Is het hele seizoen al geblesseerd geweest en blijkbaar nu weer niet helemaal okselfris. Mag hopen dat Jones voldoende hersteld is want het zou een flinke aderlating zijn als hij er wederom niet bij is.

15 maart 2017 om 13:19

Het kost tijd om weer op niveau te komen als keeper, je ziet het ook bij Krul. Bovendien is het gewoon duidelijk dat Jones dit seizoen eerste keus blijft en dat vind ik ook verdiend. Vermeer zal zich in de wedstrijden die hij dit seizoen nog speelt extra willen bewijzen, en daar gaat het meestal mis. Als de rust van de zomer weer in zn hoofd is gekeerd staat hij er gewoon in en zal hij goed keepen.

15 maart 2017 om 14:08

Ja dat Jones er in staat als 1e keeper is volkomen logisch. Maar betreft niveau, bij Vermeer gaat het nu om weer een blessure neem ik aan(?) en dat vind ik apart. Hij speelt immers al weer enkele weken bij de beloften en afgelopen week ook 90 minuten tegen AZ. Zou het een terugslag zijn of een nieuwe blessure.

Elia kan worden opgevangen door te spelen zoals afgelopen zondag (toornstra op links en Kuyt op 10). Kongolo wel beter dan Nelom, alhoewel Kongolo aanvallend vooral een goede combi vormt met Elia. Nelom is een prima vervanger. Over Jones maak ik me het meest zorgen. Jones straalt enorm veel rust uit, is ervaren en bewijst al het hele seizoen een goede keep te zijn. Een wisselkeeper (ook al is het een goede zoals Vermeer) moet altijd wennen, speelt weinig met de defensie voor hem en is niet gewend aan veel wedstrijden. Dat is ook gebleken afgelopen zondag bij de eerste goal en bij de tweede goal ging Vermeer erg snel liggen.

Feyenoord doet het meestal slecht in de wedstrijd voorafgaand aan de klassieker. Ik hoop dat ze dat patroon nu eens doorbreken. Het zou Ajax wel flink onder druk zetten als ze moeten winnen...

Elia heeft gisteren een individueel programma afgewerkt op het trainingsveld, zegt dus niets of dat hij er niet bij is zondag.
Kongolo lijkt gewoon een zekerheid voor zondag, ook een hele verbetering ten opzichte van Nelom natuurlijk die tegen een zwak AZ niet uit de toom viel.

Maar ook zonder Elia moet het kunnen, Feyenoord moet alleen zorgen dat ze 100% gefocussed zijn want met 4 punten afreizen is een veel lekkere manier de Klassieker ingaan als met 1 punt of 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren