Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft Ilias Sebaoui definitief binnen en verhuurt hem direct door

Laatste update:

Feyenoord heeft Ilias Sebaoui definitief binnen en stalt hem het komende seizoen bij FC Dordrecht, zo maken de clubs vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De 21-jarige spelmaker heeft een contract tot medio 2025 getekend in De Kuip, met de optie voor nog een extra jaar. De transfer van Sebaoui naar de Rotterdammers hing al een tijdje in de lucht en nu is de deal met het Belgische Beerschot dus definitief afgerond.

“Met Ilias halen we een jonge speler in huis die enkele seizoenen geleden bij Beerschot is doorgebroken op het hoogste niveau in België en daar een van de revelaties was”, zegt Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord, op de website van de Rotterdammers. “Ilias is een speler met veel voetbalgogme, die tevens over een goede individuele actie beschikt. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en is in onze optiek uitermate geschikt voor het Nederlands voetbal. Met de door ons geboden begeleiding denken wij dat hij nog mooie stappen kan maken.”

Sebaoui is trots en blij met zijn transfer. “Het is voor mij een onbeschrijfelijk gevoel om bij Feyenoord een contract te mogen ondertekenen”, aldus de aanvallende middenvelder. “Ik ben trots om hier te zijn en erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht wil ik zoveel mogelijk speelminuten maken en mij zodoende verder ontwikkelen als speler.” De Marokkaans jeugdinternational kwam afgelopen seizoen tot 32 duels voor Beerschot, waarin hij goed was voor 1 goal en 1 assist.

Feyenoord en FC Dordrecht werken sinds afgelopen maandag opnieuw samen, zoals dat in 2019 ook al het geval was. Het is onder meer de bedoeling dat talenten van de landskampioen ervaring op gaan doen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Eerder werden Guus Baars en Antef Tsoungui al verhuurd aan de Schapenkoppen. Ook wordt FC Dordrecht ‘op technisch vlak ondersteund’ door Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

The Feyenoord City Group . Nee zonder dollen, kan een leuke samenwerking worden tussen Feyenoord en Dordrecht. Ook goed voor de ontwikkeling van de club dat ze dit soort talenten kunnen verleiden met de KKD stap.

30 juni 2023 om 15:38

Zouden ze eigenlijk niet toe moeten staan dat een speler van club wisselt en dan direct weer bij een andere club wordt gestalt.

30 juni 2023 om 15:42

Waarom niet dan?

30 juni 2023 om 16:09

Dat werkt alleen maar in de hand dat de grotere clubs alles opvissen.

En in dit geval koopt Feyenoord dus spelers waarmee een club uit hetzelfde land sterker wordt gemaakt. Ik weet niet of dat nou zo wenselijk is.

30 juni 2023 om 16:12

Waarom zou het niet wenselijk zijn volgens jou?

30 juni 2023 om 20:52

Waarschijnlijk omdat hij niet voor Feyenoord is.

32 duels 1 doelpunt en 1 assist en inmiddels 21 jaar. Heel erg benieuwd wat ze precies bij/in hem gezien hebben..

30 juni 2023 om 15:40

Die gaat een jaartje bij Dordt spelen en dien gaan we in De Kuip de nk ik nooit aan het werk zien.

Ben zelf geen fan van dit soort constructies. Gebeurt zelden tot nooit dat een "talent" dat wordt gekocht om direct door te verhuren aan een clubje als Dordt, ook daadwerkelijk iets gaat toevoegen aan Feyenoord 1.

Ik hoop dat deze jongen mijn ongelijk bewijst.

30 juni 2023 om 15:44

Is inderdaad erg mager. Zou hem op basis van deze statistieken geen revelatie willen noemen.

30 juni 2023 om 15:46

Dit vind ik nog altijd beter dan een Liam Kelly die voor veel salaris zogenaamd een “directe versterking” zou zijn.

30 juni 2023 om 16:17

Die deed het toen beerschot nog een eerste zat meer dan behoorlijk maar sindsdien niks meer van gehoord... Gokje waard, zal ook niet duur zijn

30 juni 2023 om 16:27

In Dordt zijn we allang blij met deze ontwikkelingen.
Maar idd, wat een dramatische statistiek!

Wat zou zo’n jongen kosten vraag ik me dan af. Toch het hoogste niveau van België dus zal niet voor een appel en een ei overkomen.

30 juni 2023 om 16:28

Volgens transfermarkt zou het gaan om 400.000 euro

30 juni 2023 om 17:49

Dat is geen slecht bedrag voor een 21jarige jeugdinternational die je kunt stallen bij Dordrecht!

Ik herinner me die jongen nog ja. Paar weken echt heel sterk dat je dacht van: dit kan wel iets worden. Erna nog weinig van gezien. Bij Beerschot was het natuurlijk moeilijk shinen in de degradatiezone, net zoals het moeilijk was voor Caicedo toen en die is ondertussen rond de 80 miljoen waard. Berekend gokje. Ofwel wordt het niets maar wie weet een carriere zoals Chadli.

Ze moesten Sahraoui halen. Die bewijst toch elke wedstrijd weer dat hij onder zijn niveau speelt in Heerenveen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren