Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord heeft eerste optie op duo, vóór buitenlandse clubs’

Laatste update:

Feyenoord heeft de eerste optie om Álvaro Barreal en Marcos Senesi vast te leggen, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Beide spelers zouden volgens de zaterdageditie van het dagblad voor een bedrag rond de zes à zeven miljoen euro overgenomen kunnen worden. De interne strubbelingen bij Feyenoord vormen echter een obstakel.

Zaakwaarnemers Henk Timmer en Henk van Ginkel keerden samen met een Argentijnse zakenpartner deze week terug van een bezoek aan Buenos Aires. Daar werd gesproken met Vélez Sarsfield, de werkgever van de negentienjarige Barreal, en San Lorenzo, dat de drie jaar oudere Senesi op de loonlijst heeft staan.

Feyenoord heeft de eerste optie om beide spelers vast te leggen, vóór een aantal geïnteresseerde Duitse, Spaanse en Italiaanse clubs, waaronder Bologna. Het is echter onrustig in De Kuip. Commercieel directeur Mark Koevermans is bij Feyenoord nog de enige overgebleven directeur met tekenbevoegdheid na het vertrek van Martin van Geel en Jan de Jong.

Na het vertrek van laatstgenoemde is er sprake van een soort voetbaltechnisch noodverband tussen de onervaren oud-speler Sjaak Troost, jeugdtrainer Dirk Kuyt, hoofd opleidingen Stanley Brard en hoofdtrainer Jaap Stam. Stam ziet Senesi als een zeer bruikbare optie als linkercentrale verdediger, terwijl Barreal wordt gezien als een groot talent die binnen nu en drie jaar veel geld kan opbrengen. Kuyt ziet naar verluidt liever dat in plaats van Barreal een van de talenten uit de eigen jeugdopleiding de stand-in van Steven Berghuis gaat worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als.je dit zo lees zijn het dus meer woorden dan daden ......Het wordt dasr hoog tijd dat er duidelijkheid wordt geschept wie wat doet en dat er een visie komt.

17 augustus 2019 om 07:52

Gewoon niks doen kan ook hoeft niemand een beslissing te nemen.

17 augustus 2019 om 07:56

En je weet het ,geen beslissing nemen is ook een beslissing nemen .....

Tja, het is altijd lastig te zeggen welke geruchten allemaal waar zijn. De Feyenoord watchers komen alleen maar met verhalen waar zo doorheen is te prikken, voorspellen zelden in een vroeg stadium een transfer en ook het AD zit er vaker naast dan goed. Wel is het zaak dat er snel verder wordt gekeken en er voor dit jaar een duidelijke structuur wordt neergezet wie welke taak heeft. Dan weet iedereen waar die aan toe is. Het is doodzonde dat Eenhoorn niet komt vanwege het AZ stadion, maar dat is niet anders helaas. En ik denk ook dat je de ogen niet voor anderen moet sluiten. Er zullen meer geschikte kandidaten zijn.

17 augustus 2019 om 10:38

Dit lijkt me nogal een redelijk onzin artikel. Wat geneuzel over 1 persoon met tekenbevoegdheid en dat t hier invloed op zou hebben,terwijl er sinds het vertrek van Van Geel flink spelers al zijn aangetrokken

Wat een chaos bij Feyenoord . Sjaak Troost en Dirk Kuyt die over transferbeleid gaan. Het is toch werkelijk onvoorstelbaar .

17 augustus 2019 om 09:25

Wat is die club toch afgegleden. Overgeleverd aan passanten in alle geledingen. Een clubicoon als Kuyt die er gewoon enkel en alleen in zit om geld te verdienen. Ik vraag me oprecht af of dit ooit nog goed zal komen. Mogelijk is er ooit een rijke Rus ofzo die er wat van wil maken maar of je dat moet willen. Zo zonde dit. Ik wens alle supporters heel veel sterkte.

17 augustus 2019 om 09:35

Op zich is het natuurlijk goed dat Kuyt bij de club betrokken blijft . Maar eerst even lekker als assistent-trainer van de jeugd en dan wellicht langzaam wat opwerken . Maar laat hem zich in dit stadium aub totaal niet bemoeien met het transferbeleid . En Troost ...alsjeblieft zeg laat die man reclameborden verkopen , die man op deze positie is natuurlijk om te gillen .

17 augustus 2019 om 10:34

@drl80; ik geloof niet dat er veel feyenoorders op ‘sterkte-wensen’ zitten te wachten. Het gaat inderdaad ff niet zo lekker maar we moeten niet overdrijven. 10 jaar geleden was feyenoord een structurele middenmoter met dieprode cijfers. Dan is dit eigenlijk nog steeds een feest!
Ik bedoel er maar mee te zeggen dat termen als ‘wat is de club toch afgegleden’ maar relatief zijn.

17 augustus 2019 om 13:36

"Een clubicoon als Kuyt die er gewoon enkel en alleen in zit om geld te verdienen."

Waar is dat in godsnaam op gebaseerd? Persoonlijke afkeer of zo?

17 augustus 2019 om 10:40

wat is alternatief? macht geven aan de zaakwaarnemers Timmer en van Ginkel die juist enkel alleen willen verdienen.

Dan liever Kuyt die voorkeur geeft om stand-in plaatsen te laten innemen door jeugd ipv onbekende spelers.

17 augustus 2019 om 10:47

Het alternatief is om zo snel mogelijk capabele mensen als beleidsbepalers aan te nemen.

17 augustus 2019 om 11:52

Dat hebben ze geprobeerd zonder succes. Juist eerst deze transferperiode goed doorkomen en daarna de focus op de nieuwe poppetjes die passen bij de gewenste lange termijn. Niet per se ‘zo snel mogelijk’

17 augustus 2019 om 12:11

Wat is mis mey Kuyt? Iedereen dat hij zn babbel heeft, uit dit artikel wijst dat zijn voorkeur uitgaat naar de jeugd en heeft al stage gelopen bij van Geel en weet dus al een beetje hoe het werkt als TD. En dan nog te zwijgen over zijn netwerk met Liverpool en Fenerbahce, waar hij altijd welkom is.

17 augustus 2019 om 12:20

Op zich is er weinig mis met Kuyt. Goed dat hij bij de club betrokken blijft , Maar laat hem eerst maar eens wat ervaring opdoen . Een mini stage bij nota bene Van Geel maakt je natuurlijk nog niet geschikt . Feyenoord heeft behoefte aan een sterke man (vrouw ) die de lijnen uitzet , niet iedereen die een andere kant op wilt.

Dan is er wel geld, dan is er geen geld. dan gaat er een spits gekocht worden, maar nu is er toch meer behoefte aan een middenvelder en een CV. Is het nu chaos bij de club, of bij de pers? Of bij beide? 1 ding is zeker, ergens heerst er chaos. Snap best dat als dit waar is, de middenvelder als investering wordt gezien. Maar het lijkt me dat je momenteel toch veel meer behoefte aan een spits hebt. Snap ook best dat veel supporters roepen, dat Bannis die taak op zich kan nemen en er geen spits nodig is, maar dat werd voorheen ook van Vente gezegd en kijk hoe hard die door het ijs is gezakt. Als je de verantwoording op de schouders van een 17-jarige wilt leggen, dan gaat er volgens mij iets niet goed. En de kans Dat Jorgensen later in het seizoen weer wat oploopt is gewoon best groot. Ik zie feyenoord de komende jaren alleen nog maar verder afglijden. Dit stuurloze schip wordt alsmaar stuurlozer ...

17 augustus 2019 om 09:37

Het allerbelangrijkste is denk ik dat ze Robert Eenhoorn halen , of in ieder geval iemand met diens kwaliteiten .

17 augustus 2019 om 10:27

Het is zeker niet perfect gereged bij Feyenoord op dit moment, maar de media heeft er wel echt een sport van gemaakt om Feyenoord af te branden. Zelfs die so called "feyenoord-watchers" lullen de grootste ongein die je maar kan verzinnen soms.

Gaat lekker bij Feyenoord.
Intern struikelen ze over elkaar over welke spelers wel en niet moeten komen of moeten vertrekken.
Totaal geen visie of beleid.

Hoe moeilijk kan het zijn;

1. je hebt als het goed is je hele jeugd in kaart gebracht. Zit daar een speler die nu Feyenoord 1 waardig is? Nee? Dan plan 2.

2. Je scoutingsapparaat heeft de afgelopen jaren flink goed om hun heen gekeken. Voor elke positie is een shortlist gemaakt. Dat lijstje werk je vervolgens af; bovenste speler past het beste.
Is die financieel niet haalbaar? Dan ga je naar de volgende naam in het lijstje.

17 augustus 2019 om 11:59

2. Een scoutingsapparaat dat nog in de kinderschoenen staat want het was 10jr geleden volledig weggesaneerd. Pas 2jr geleden na de titel kon er voorzichtig weer worden geinvesteerd.
Zo makkelijk als je het voor doet komen is het niet, want kapitaalkrachtigere clubs vissen in dezelfde vijver... dus moet je sneller en beter vissen in die vijver

17 augustus 2019 om 12:21

Helaas is er geen scouting apparaat bij Feyenoord , dat is het grootste probleem

17 augustus 2019 om 13:47

Je bedoelt scouts in dienst? Of een database met statistische gegevens van spelers uit de hele wereld waaruit feyenoord kan putten?
Beiden zijn aanwezig hoor

Ze zitten wel allemaal op 1 lijn (not) , wat gebeurt er toch met deze club. Iedereen wil wat te vertellen hebben , het is niet gek dat ze niemand kunnen vinden die de plek van Martin van Geel wil .

Kuyt heeft zijn sporen verdiend in het internationale voetbal . Ik neem aan dat Jaap daar naar wil luisteren .als je als club gezien de financiën je weinig kan permitteren . Spreek dan dan uit dat je voor de jeugd gaat. Voor de technische staf en spelers haal je dan veel druk van de ketel . Ik neem aan dat de supporters ook niet meer terug wil na de tijd waarin spelers van naam werden gecontracteerd . En later met een berg schuld zaten.

Hoe is het mogelijk dat een geweldige club als Feyenoord zo naar de klote gaat??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren