Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord haalt opgelucht adem ondanks tegen PSV opgelopen breuk

Laatste update:

Ridgeciano Haps is zondag niet ongeschonden uit de kraker tegen PSV gekomen, zo maakt Feyenoord maandagochtend bekend via de officiële kanalen. De linkspoot heeft in het Philips Stadion een breuk in zijn rechterhand opgelopen, al valt de schade mee. Haps is de komende wedstrijden gewoon inzetbaar.

Dit nieuws zal als een opluchting komen voor trainer Dick Advocaat. De oefenmeester nam onlangs afscheid van Sam Larsson, die naar China is vertrokken. Doordat Luis Sinisterra kampt met een zware blessure, zijn de opties op de linkervleugel zeer beperkt en Haps speelde tegen PSV als gelegenheidslinksbuiten.

Feyenoord kan dus wel over Haps beschikken in de komende belangrijke weken. De Rotterdammers spelen donderdag de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen NAC Breda, terwijl zondag het treffen met Willem II op het programma staat. De Tilburgers hebben momenteel drie punten minder dan Feyenoord. Over drie weken volgt bovendien de Klassieker tegen Ajax in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 maart 2020 om 14:33

Door een overschot aan calcium door o.a. het drinken van koemelk stopt het lichaam met het maken van calcitriol, wat uiteindelijk de bouwstenen zijn van kalk in de botten, wat leidt tot diverse ziekten. Een calciumoverschot dat leidt tot een calcitrioltekort kan dus leiden tot osteoporose (bot ontkalking) maar ook tot M.s., diabetes type 1 en reumatoïde artritis.

Het is echt ongekend hoeveel blessures die Haps wel niet heeft gehad. Nu weer iets compleet anders, maar heeft denk ik toch te maken met z'n speelstijl. Hele goede speler, maar vliegt overal vol in/over/langs, wat zowel z'n kracht als z'n zwakte is.

Dit is zeker een opluchting. Vond Haps het nog niet eens zo slecht spelen maar je meekt wel aan alles dat hij geen echte buitenspeler is. Is het dan geen idee om 442 te spelen?

2 maart 2020 om 12:01

Misschien moet Haps meer de tijd krijgen. Hij had heel lang niet gespeeld en dan zo'n wedstrijd spelen tegen Dumfries, ik vond het knap. Ben benieuwd hoe ie tegen NAC zal presteren.

2 maart 2020 om 12:22

Ik denk dat het heel anders is als je van achteren komt en er overheen kan vliegen dan dat je er al staat en daarvandaan de actie moet maken.
Ik vond hem vrij onwennig, wat natuurlijk niet gek is.

2 maart 2020 om 12:40

Grappig want Haps is van origine wel een buitenspeler. Verbeek heeft hem pas rond zijn 21e omgeturnd tot linksback. Dat was een goede zet want dat ligt hem een stuk beter.

2 maart 2020 om 13:15

Ik vind het sowieso geen goed idee om voor 1 positie de hele formatie aan te passen. Haps rendeert er misschien beter door maar de automatismen van de rest van het team kunnen er wel onder lijden.

2 maart 2020 om 16:22

Het was nu ook meer om Dumfries uit te schakelen toch? Niet zo zeer om z'n aanvallende invloeden. Als je dan onze beste doelpuntmaker van scoren afhoud, heb je het volgens mij aardig gedaan. Heb de wedstrijd helaas moeten missen, dus weet niet hoe hij speelde, maar de statistieken spreken voor zich

Misschien een idee om zonder linksbuiten te spelen de komende wedstrijden. Haps heeft duidelijk laten zien geen linksbuiten te zijn, is z'n directe tegenstander geen enkele keer voorbij gekomen.

2 maart 2020 om 11:55

Ik vond dat Haps het juist goed deed voor een eerste keer, hij was wel wat onwennig maar kan zeker groeien op deze positie, het was een verademing ten opzichte van Larsson en die was nota bene linksbuiten.

2 maart 2020 om 12:03

Haps deed het zeker goed, maar een verademing ten opzichte van Larsson? Nee, dat ook weer niet. Die had Dumfries nog wel even dol kunnen draaien. Maar Haps, Malacia en Kokcu links was voor mij wel een verademing. Want die wisselwerking ging echt uitstekend

2 maart 2020 om 12:04

Sja het is maar net hoe je t beoordeelt. Hij kreeg natuurlijk enorm veel ruimte en met zn snelheid kon hij daar goed gebruik van maken, maar behoudens de beginfase heb ik m geen goede aanvallende actie zien maken. Hij stond er nu geloof ik vooral om de rechterkant van PSV uit te schakelen, wat hij en Malacia overigens wel erg goed deden.

2 maart 2020 om 12:06

Onwennig vind ik denk ik wel de juiste omschrijving, ja. Tijd niet gespeeld (enkel Jong Fey en Fortuna), gelijk volle bak tegen PSV en op een plek die hij toch een tijd niet bespeeld heeft. Vond hem verder ook echt prima en was ook met z'n diepgang belangrijk.

2 maart 2020 om 12:07

Larsson was ook nooit elke actie achter Dumfries aangelopen waardoor PSV meer ruimte had gekregen.

2 maart 2020 om 12:13

Ik hoop dat het onwennigheid was, maar de aanvallende kracht van Haps vond ik altijd het opstomen. Nu staat hij al op die positie en moet hij vaak vanuit stilstand een actie maken en dat beheerst hij te weinig voor mij. Maar ik hoop dat ik het verkeerd zie en dat hij ene goede linksbuiten wordt voor Feyenoord. We hebben weinig andere opties.

2 maart 2020 om 12:23

Dat laatste is het nu natuurlijk ook wel. Haps is uiteraard als linksback beter, maar voor mij simpelweg de betere keuze voor de linksbuiten momenteel als ik moet kiezen uit het rijtje Haps, Kokcu, Narsingh, Toornstra. En de wisselwerking met Tyrell zou in de nabije toekomst ook erg fijn kunnen zijn. Ben wel benieuwd voor wie Dick donderdag kiest tegen een ingegraven NAC.

2 maart 2020 om 12:01

Flauw zeg, hij deed het prima. En vergeet niet dat hij hier normaal niet speelt.

2 maart 2020 om 12:10

Nee mee eens en hij deed ook wel redelijk goede dingen, maar het is toch wel duidelijk dat hij geen buitenspeler is?

2 maart 2020 om 12:25

Als Dirk Kuyt RWB kan, dan kan Haps linksbuiten. Zeker onder Advocaat.

2 maart 2020 om 12:42

Ook een redenatie van niks. Kuyt was de meest multifunctionele speler van oranje de laatste 40 jaar. Omdat hij het kon kan Haps het ook?

2 maart 2020 om 14:23

De stap van linksachter naar linksbuiten met de halve linksbuiten die haps altijd al is, is dit gewoon een prima redenatie. Je zult het gaan zien de komende weken.

2 maart 2020 om 15:14

Staat tegenover dat haps nu zelden nog de ruimte in kan duiken want de meeste tegenstanders zakken terug. Dan wordt hij nu dus gedwongen acties te maken in een kleine ruimte.
Ongetwijfeld zal hij zn waarde hebben op die plek en groeien in die rol, maar een linksbuiten is het gewoon niet.
Ben overigens erg benieuwd naar zijn eigen mening over zn nieuwe rol

3 maart 2020 om 15:49

Je hebt 1 wedstrijd gezien en je trekt je conclusies al...

Ridgiciano (sl) Haps is wel erg blessure gevoelig hoewel een breuk in de hand niet direct een voetbal blessure is. Brace om de hand er weer zeer onwennig links voor achter de bal aan rennen...

2 maart 2020 om 12:28

Ik heb het mensen minder zien invullen tijdens hun debuut op die positie.

Haps is een onbesuisde idioot.

Jammer want het is een goede speler.
Als die niet zo onbesuisd was geweest had Feyenoord (En Oranje) veel plezier aan hem gehad en had die nou bij een leuke Europese (sub)topper gezeten.

Nog steeds onbegrijpelijk dat Feyenoord geen penalty kreeg en op 4 punten zou komen. Nu is 6 punten te veel om goed te maken.

Het zit Haps ook niet mee sinds hij bij AZ weg is, altijd wat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren