Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord flirt en sorteert voor op komst van Mohamed Essakkati

Laatste update:

Feyenoord flirt met Mohamed Essakkati. De vijftienjarige middenvelder uit Helmond speelt momenteel voor VVV-Venlo, maar heeft volgens het Eindhovens Dagblad al meerdere keren meegetraind op Varkenoord. Momenteel bekijkt Feyenoord de mogelijkheden om Essakkati binnen te halen en volgend seizoen bij de Onder-16 te laten spelen.

Essakkati, een technisch begaafde linkspoot, geldt als een van de grotere talenten uit de jeugdopleiding van VVV en maakte een goede indruk tijdens een stage in Rotterdam. Volgens het Eindhovens Dagblad doet de onrust binnen de opleiding van Feyenoord - vorige week werd bekend dat hoofd opleiding Stanley Brard na dit seizoen afscheid neemt - niets af aan de interesse van de club. Ook bij andere clubs staat hij op de radar, verzekert de regionale krant.

Essakkati maakte op jonge leeftijd de overstap van Helmondia naar VVV. Zijn zeventienjarige neef Wassim Essanoussi speelde dit seizoen drie competitiewedstrijden voor het eerste elftal van de Limburgers; een andere neef, Tarik, is actief in de opleiding van Helmond Sport.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te zien dat ze zich bij feyenoord op de jeugd richten tuurlijk halen ze vaker weg bij andere,maar dit bevestigt voor mij dat ze willen uitbreiden op de jeugd opleiding

23 maart 2021 om 21:26

Tsja elke club heeft intresse in talentvolle jeugd spelers, dus elke club wil dan uitbereiden op de jeugd opleiding.

hopelijk kan dit ventje kan aansluiten. in de onder 15 en 17 teams komen er echt een paar enorme talenten aan waar we dan over een seizoen of 3 de vruchten van kunnen plukken.

23 maart 2021 om 23:03

Ik ben zo benieuwd hoe goed Sliti gaat worden. Wat een indruk maakt hij. Maar goed, dat deed Cabral ook. In ieder geval weer genoeg talent om naar uit te kijken inderdaad, en ook allemaal jongens die gewoon een contract tekenen in plaats van weg te gaan. Ook wel weer eens lekker

23 maart 2021 om 23:30

Sliti is verreweg de grootste parel uit onze jeugd idd. maar als je dan verder kijkt: Klein, T zand, van Persie, Milambo, Slory, Baars zijn ook echt grote kanshebbers. en inderdaad achter elkaar tekenen ze een contract ipv dat chelsea of bayern er weer mee aan de haal gaat. het ziet er rooskleurig uit, alleen gaat het nog even duren voordat die jongens er klaar voor zijn helaas.

24 maart 2021 om 07:52

Al enig idee welk team Sliti gaat starten komend seizoen? Vandaag 15 geworden en lijkt me sterk dat ze hem bij leeftijdsgenoten gaan houden, aansluiten bij de 2005 groep bij de o17 kan best interessant zijn mits hij die stap fysiek kan zetten. Milambo en Kleijn basisplaats bij o18 neem ik aan? Ook benieuwd naar Kraaijeveld al is die volgensmij nu geblesseerd, fijn spelertje is dat. Zelf niet kapot van Van Persie Jr trouwens.

24 maart 2021 om 08:02

@Wolter - Ik meen gehoord te hebben dat hij inderdaad bij de o17 aan gaat sluiten. Mede omdat hij zich fysiek ook al bijzonder goed staande houdt. En Milambo en Kleijn gaan inderdaad naar de o18. Al ben ik vooral van Kleijn benieuwd hoe hij zich daar staande gaat houden.

24 maart 2021 om 08:32

Bij Kleijn (en in mindere mate Milambo) ben ik vooral benieuwd naar de stap ná de o18. 2 jaar o18 is zeker optie maar gezien zakkende leeftijd in die competitie is vooruit kijken minstens zo belangrijk. Lijkt me met 17 nog net iets te licht voor Eredivisie. Hopelijk kan Feyenoord de o23 nieuw leven in blazen want komen nu paar spelers aan die doorgeschoven zijn en daar serieus voordeel van kunnen hebben. Enig idee hoe het staat met die Zweedse (?)jongen waar ze interesse in getoond hadden?

24 maart 2021 om 10:50

Slory, van Persie. Alom bekende namen

24 maart 2021 om 11:06

Wolterx. Ik denk dat je Hussein Ahmadi bedoelt? Heeft vorig jaar zomer stage gelopen bij Feyenoord O18 en is toen zelfs aangesloten bij een Nederlands management bureau. Die had ik graag zien komen. Hele goede techniek met heel veel flair in zijn spel. Waarom een transfer er (nog) niet van is gekomen, is mij niet duidelijk.

24 maart 2021 om 15:07

Slory zou zo maar eens beter kunnen worden dan zijn vader. Van Persie waarschijnlijk niet, haha. En dan heb je nog Jaden de Guzman, Matthew Amoah jr. en Rayan Boulahrouz (neefje van Khalid)

Hele goede voetballer, heel de familie eigenlijk. Zijn 2 broers waren ook hele goede voetballers, alhoewel die oudere mij nooit voorbij kwam.. Hij heeft ook een voetbalschool genaamd: Helmondse Voetbal School (HVS), waar zijn desbetreffende broertje ook voetbalt en waar meerdere talenten zijn gescout voor grote clubs uit NL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren