Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fan wijst vervanger Frenkie aan in Oranje: ‘Hij moet in de basis!’

Laatste update:

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters was maandag aanwezig bij de huldiging van Feyenoord na de bekerwinst. Daar sprak hij met supporters over het huidige seizoen en over een aantal spelers. Eén Feyenoord-fan was opvallend kritisch op Thomas Beelen, die Gernot Trauner tijdens diens blessure uitstekend verving.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beelen valt mij juist enorm positief op.
Niet alles gaat goed, laatst ook twee foutjes in een wedstrijd, maar overall laat hij potentie zien.
Groot, sterk genoeg, wendbaar genoeg, snel genoeg, rustig aan de bal en ziet vaak de juiste oplossing.
Heeft Trauner prima vervangen.

23 april 2024 om 13:41

Ja maar Beelen ziet er een beetje slungelig en sullig uit dus kan hij er he-le-maal Niks van! Want zo werkt het in de voetballerij. Beelen valt mij dit jaar echt heel erg mee. En dat bedoel ik oprecht positief. Je kan op voorhand niet verwachten dat een speler van, met alle respect, Pec Zwolle zich zo relatief eenvoudig staande houdt. Echt heel knap.

Eerlijk gezegd vind ik dit een beetje een misplaatst artikel van VZ. Het gaat hier om een kind en ik vraag me af wat het met hem doet als hij dit online ziet, inclusief alle reacties die erbij komen kijken. Niet nodig om kinderen belachelijk te maken zou ik zeggen, maar dat kan aan mij liggen.

23 april 2024 om 12:59

Ik ben het met je eens. Echter momenteel ontzettend hot. Zo werden in Eindhoven 11-jarige voetballetjes nog eens extra belachelijk gemaakt.

23 april 2024 om 14:46

4fredondo, hele andere situatie natuurlijk. Primair werden de voetballertjes van PSV gevierd. Beetje sneu om dat hier op te rakelen als je het mij vraagt.

23 april 2024 om 16:23

Ik snap het niet zo goed. Die jongen wordt toch niet belachelijk gemaakt? Hij heeft een mooie eigen mening. Heb even de reacties gekeken, hier en op Youtube. Geen enkele reactie die die jongen belachelijk maakt. Hij heeft een mening, en daar kan je wat van vinden. Alleen maar mooi dat hij iets anders vindt dan de massa.

23 april 2024 om 18:22

Er wordt niemand belachelijk gemaakt. Gewoon een leuke fanatieke jonge Feyenoord-fan met een eigen mening. Wat ons betreft weinig mis mee.

Als deelnemers of ouders (achteraf) bezwaar hebben, verwijderen we altijd zonder discussie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren