Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fan is vol vertrouwen en laat alvast kampioenstattoo zetten

Laatste update:

De Eredivisie ligt even een week stil, maar na de interlandbreak zal de strijd om de landstitel weer losbarsten. Nu er met Ajax, PSV, Feyenoord en Vitesse nog vier kandidaten zijn voor het kampioenschap zal het waarschijnlijk tot en met de laatste competitiedag spannend blijven, maar niet iedereen heeft het geduld om tot 12 mei te wachten tot bekend is wie met de schaal in handen staat.

/

Een supporter van Feyenoord, dat momenteel samen met PSV op de tweede plaats staat achter koploper en titelverdediger Ajax, heeft alvast een kampioenstattoo laten zetten, meldt RTV Rijnmond dinsdag. “Hij wilde hem al per se hebben”, heeft de tatoeëerder laten weten. “Wij kijken nergens van op, de harde kern die we hier onder de naald hebben zit vol met tatoeages.”

De Rotterdammers, die liefst zeven spelers hebben geleverd aan het Nederlands elftal, nemen het op 30 maart op tegen sc Heerenveen. Trainer Ronald Koeman zal het in Friesland moeten doen zonder topscorer Graziano Pellè, die geschorst is. Feyenoord speelt daarna nog tegen VVV-Venlo, RKC Waalwijk, Vitesse, Heracles Almelo, ADO Den Haag en NAC Breda.

Denk je dat Feyenoord dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren