Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord blies zichzelf bijna op, dat was onmogelijk vol te houden’

Laatste update:

SC Heerenveen kwam zondagavond meerdere keren goed weg in de return tegen Feyenoord. De Rotterdammers gingen na een uitstekende eerste helft met een 1-0 voorsprong rusten en kregen na rust kansen op meer; een doelpunt van Karim El Ahmadi werd zelfs afgekeurd. In de verlenging scoorde Heerenveen echter nog twee keer (2-2) en viel de Europese droom van Feyenoord in duigen.

/

Trainer Dwight Lodweges constateerde dat Feyenoord in de eerste helft veel energie heeft verspeeld: “Feyenoord speelde in zo'n enorm hoog tempo, dat is eigenlijk onmogelijk een hele wedstrijd vol te houden. Ze bliezen zichzelf bijna op. In de eerste helft zette Feyenoord heel snel druk en kwamen wij moeilijk aan spelen toe, maar in de tweede helft kregen wij steeds meer tijd aan de bal.”

Doordat Luke Wilkshire in de negentigste minuut geblesseerd raakte en Giovanni van Bronckhorst al drie keer had gewisseld, speelde Feyenoord de verlenging met tien man. Mark Uth scoorde in de extra dertig minuten twee keer. “Hij was geweldig”, ging Lodeweges verder in gesprek met FOX Sports. “Hij schoot er twee binnen in De Kuip. Dat doen niet veel spitsen hem na. Europees voetbal komt nu wel heel dichtbij. Eigenlijk te gek voor woorden, voor zo'n jong ploegje.”

Denk jij dat sc Heerenveen de play-offs wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerenveen gaat dit niet winnen. Vitesse speelde vandaag ook niet goed, maar achterin bij Heerenveen is het niet best en aanvallend is het heel wisselvallig

24 mei 2015 om 19:18

Zo wisselvallig dat jullie maar 1x scoren👍

24 mei 2015 om 19:18

2x bedoel ik

24 mei 2015 om 19:24

Waarom zo'n sneer? Feyenoord is niet best aanvallend maar Vitesse is een paar stappen verder. Dat gaat Heerenveen niet lukken

24 mei 2015 om 20:27

Daarom hebben we ook nog niet van Vitesse verloren. Heerenveen kan van elke ploeg winnen. Constateren dat Vitesse beter is dus onzin. Vitesse oogt alleen wat frisser.

24 mei 2015 om 21:28

Traore is genoeg in de eredivisie om te winnen. Denk zelfs als je hem bij Feyenoord of Ajax had gezet dat die nog een goeie gooi naar het kampioenschap hadden kunnen doen. Dit Heerenveen van de afgelopen 2 wedstrijden kan onmogelijk van Vitesse winnen echt 0% kans. Dat ze door zijn is al een godswonder.

25 mei 2015 om 00:22

Die wisselvalligheid sloeg op de aanval van Heerenveen. Beter lezen voordat je zo'n domme opmerking plaatst

24 mei 2015 om 19:23

Maar toch weten jullie ons niet te verslaan

24 mei 2015 om 19:37

Puur geluk vriend. Zie het buitenspel doelpunt enerzijds en vervolgens is daar die zware beslissing om die goal van Feyenoord af te keuren. Hij viel mooi... Verder is Heerenveen echt overklast. Vitesse gaat die kansen benutten. Heerenveen was schandalig slecht in Friesland en in de Kuip komt het goed vanwege een bijzonder rare blessure. Maar goed, toch gefeliciteerd. Elke overwinning moet je vieren toch...

24 mei 2015 om 23:53

Ik denk dat het tijd is om je naam te veranderen Objectief2, wellicht iets van Feyenoordbril....
El Ahmahdi protesteerder zelf ook totaal niet. Gewoon terecht afgekeurd!

25 mei 2015 om 00:30

Nee helaas. Feyenoord heeft, op de eerste helft vandaag na, niet goed gespeeld over 2 wedstrijden en Heerenveen heeft t nodige geluk gehad in een matige periode. Vandaag een geweldige Nordfeldt gezien, voor de rest was t van beide kanten niet veel. Vitesse zit echt in een flow, dus ik acht Heerenveen vrijwel kansloos. Maar zeg nooit nooit

25 mei 2015 om 10:49

Leuk, al die figuren die denken dat zij zelf wél objectief zijn. El Ahmadi protesteert niet, omdat het geen zin heeft om te protesteren. Dat betekent niet dat er sprake was van ene overtreding, dat betekent dat Blom het een overtreding vond. En Blom vindt wel vaker wat een overtreding, daar waar dat er geen is, want er is geen scheids in de Eredivisie die slapper fluit dan hij. En dan vragen we ons af waarom het Nederlandse voetbal zo weinig weerstand biedt in de Europese bekers. Nou, omdat elk wissewasje wordt afgefloten, onder andere. De herhalingen verduidelijkten dat er weinig aan de hand was en dat Blom floot, omdat er iemand ging liggen. Heerenveen was gelukkiger dan Feyenoord, en het Feyenoord van Gio was in ieder geval een heel stuk gretiger dan het Feyenoord van Rutten, maar het was ook nog niet het Feyenoord van eerder in het seizoen, toen het PSV en Ajax van de mat speelde. Het is goed, het is klaar. Uithuilen en Gio een goede kans geven voor het komende seizoen door de transfers nu eens op tijd te regelen en het team de kans te geven om écht voorbereid aan de competitie te beginnen en niet ver onder nul, zoals de afgelopen drie seizoenen.

24 mei 2015 om 20:55

Feyenoord is beter in het spel maken dan vitesse plus de verdediging van feyenoord is beter. Laat heerenveen de underdog positie maar innemen. Hebben we geen moeite mee

Denk dat Heerenveen een erg grote kans maakt om het ook Vitesse te kunnen verslaan.. Zo goed was Vitesse nu ook weer niet. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd vind ik

Als we thuis in een vol Abe Lenstra Stadion gewoon weer spelen en winnen van Vitesse eerder dit seizoen is Europa wel binnen. Maar ik verwacht niet dat dat weer gebeurt. Vitesse is nu veel beter in vorm en wij juist niet. Maar gelukkig kunnen wij het ook op zijn Italiaans. Tenminste tegen Feyenoord. Ik ben heel benieuw. Het zal vast heel spannend worden!

24 mei 2015 om 19:52

Tegen Feyenoord zat het half vol, waarom zou het tegen Vitesse wel ineens vol zitten?

24 mei 2015 om 19:56

Betere tijd dan 18.30 en het is nu de tweede ronde. Dat scheelt echt wel wat hoor.

24 mei 2015 om 19:58

Vitesse is wel even wat anders dan Feijenoord, zal wel volle bak worden.

24 mei 2015 om 20:49

Even iets anders, ik zou graag naar die wedstrijd willen en als ik geen kaartje kan krijgen via Vitesse ( vanwege pasfoto registratie ) wil ik eventueel ook in het Heerenveen vak zitten. Het liefst naasr het uitvak natuurlijk. Zou dat mischien via jou kunnen??

25 mei 2015 om 00:31

Nee mensen van de tegenpartij worden niet gepruimd meer in de thuisvakken.

25 mei 2015 om 12:06

Worden dje niet door jou gepruimd of in het algemeen. Zag er genoeg zitten van Feyenoord namelijk.

25 mei 2015 om 19:23

Klopt dat was incidenteel en georganiseerd door de club. Uit supporters worden niet meer in thuis vakken getolereerd. Ga lekker in het uitvak zitten.

27 mei 2015 om 11:27

Mensen met Feyenoord kleding werden in de overige vakken geweerd en bewust daar geplaatst. Het is dus niet aan te raden om in het thuisvak te gaan zitten, dit wordt over het algemeen niet gewaardeerd. Tenzij je niet te herkennen bent als supporters van de uitclub aan kleding en gedrag, dan zou je het kunnen overwegen. Maar dit lijkt me niet ideaal voor je eigen beleving.

27 mei 2015 om 12:56

Dat het niet al niet geaccepteerd word dat thuis- en uit supporters door elkaar zitten is te triest voor woorden. Zijn helaas fans tussen van beide clubs die zich niet weten te gedragen.

Ik zelf zou er helemaal geen probleem mee hebben om lekker een pot voetbal te kijken met supporters van de tegenstander. Gezellig biertje erbij en kijken maar. Wat is daar mis mee?

Vitesse is de favoriet tegen Heerenveen .feyenoord heeft alles geprobeerd , benieuwd hoe gio het volgend seizoen gaat doen

Dit was gewoon heel slim gespeeld door Heerenveen. De eerste wedstrijd dan ook nog het geluk met dat doelpunt vanuit buitenspel.
Vandaag werd wel het verschil duidelijk tussen een beginnende trainer en een trainer die al lang meegaat. Tactisch is Van Bronckhorst vandaag overklast door Lodeweges.

24 mei 2015 om 19:40

Verklaar je nader. Wat heeft Lodeweges goed gedaan en Gio fout?

24 mei 2015 om 19:58

@rbn_

Gio heeft te vroeg zijn wissels verbruikt en kwam daarom dertig minuten met tien man te staan. Lodeweges kon in minuut 113 nog gewoon wisselen.

24 mei 2015 om 20:13

Wat kan Gio eraan doen dat Opa Wilkshire het maar 5 minuten vol hield? Achahbar en Karsdorp moesten er ook vanwege blessures van af.

24 mei 2015 om 19:41

Moet zeggen dat Heerenveen tot 2 keer toe erg gelukkig is geweest. Buitenspelgoal eerste wedstrijd en vandaag maakt Feyenoord in principe gewoon de 2-0 die onterecht wordt afgekeurd, daar gebeurde echt helemaal niks. Laatste weken draait het bij Feyenoord voor geen meter, en dan gaat ook alles tegen zitten, dus elke beslissing valt ook in je nadeel uit. Maar in principe zijn ze tactisch niet afgebluft, meer pech dat de beslissingen in je nadeel uitvallen.

24 mei 2015 om 19:54

En Slagveer dan die alleen voor Vermeer stond maar onterecht werd teruggefloten(1e wedstrijd)? En doelpunt onterecht afgekeurd. ? Was gewoon een zetje en had er voordeel van. Over de 2 wedstrijden gezien viel het reuze mee.

24 mei 2015 om 20:14

Johnboy. Kan me dat moment van Slagveer niet heugen, en dat moment komt ook niet in de samenvatting van de eerste wedstrijd terug. Wel gaat Slagveer 1 keer alleen op Vermeer af, maar stopt Vermeer dat schot gewoon. Ik denk dat je dat moment bedoelt/verwart met iets anders? En ja bij de 2e goal was echt niks aan de hand. V.d. Bergh struikelt over zijn eigen benen, het is geen korfbal waar je 2 meter bij elkaar uit de buurt moet blijven.

24 mei 2015 om 20:31

Mwoah, dan kijk je denk ik door een Feyenoord-bril. Ik was in deze wedstrijd in principe gewoon een neutrale toeschouwer en ik vond het een overtreding. El Ahmadi zal het vast niet zo bedoeld hebben, het is eerder heel erg ongelukkig, maar dat neemt niet weg dat hij Van den Bergh wel degelijk aanraakt. Die kan daardoor niet meer bij de bal en El Ahmadi kan scoren. Dan moet je gewoon fluiten.

24 mei 2015 om 20:35

Dat moment komt zeker wel in de samenvatting voor. Op npo minuut 09.30! Konden dan met zn 2en op Vermeer af!

24 mei 2015 om 20:38

0930 van de wedstrijd dan he

24 mei 2015 om 20:48

Als ik de stoere voetbaljongens soms zie vallen en doorrollen, kunnen ze aardig wat van topkorfballers leren. Non-contact is korfbal al lang niet meer, en de aannaaicultuur Is er ver te zoeken.

24 mei 2015 om 21:06

je pakt nu ook wel een sport erbij zeg, korfbal..

ON:

Mijn weekend is weer goed, hveen naar de finale, met lelijk voetbal weliswaar, al moet ik zeggen dat in de Kuip Heerenveen beter voetbalde tov in het ALS..
Feyenoord heeft zichzelf kapot gespeeld en had geen puf meer aan het eind van het seizoen. Waarschijnlijk ook omdat ze eerst nog met een been al op de derde plek stonden..

Niettemin Heerenveen - Vitesse wordt een hele andere pot, twee aanvallende ploegen verwacht ik en laat Heerenveen maar in de underdogpositie..

24 mei 2015 om 23:21

CsvAjax. Ik ben Ajacied in hart en nieren, geboren en getogen in Friesland en kijk dus zeker niet met een Feyenoordbril naar deze wedstrijden beste man. Wel grappig dat je het zegt, want dan komt dus naar voren hoe neutraal ik kijk

24 mei 2015 om 23:29

John. Je hebt gelijk, kwam niet in het Fox samenvatting voor, wat raar is. Dan is die uitslag in Heerenveen terecht, neemt niet weg dat ik het nog steeds geen overtreding vond vandaag.

25 mei 2015 om 00:37

Dat moment met Slagveer vond ik heel interessant. Heel veel commentatoren zeiden ook dat hij geen buitenspel stond, maar als je de regeltjes nauw volgt (wat ik als verbitterde Feyenoord-fan dan maar ff doe), stond Slagveer zeker buitenspel omdat zijn hoofd voorbij de laatste verdediger was. Dat zijn de nieuwe regels (alles behalve de armen is buitenspel).


Die goal van El Ahmadi was wat mij betreft wel een overtreding

25 mei 2015 om 04:47

Haha dat is dan toch wel weer mooi dat ik je zo help om jouw punt te bevestigen. Excuses voor de false beschuldiging van mijn kant, ik vatte je bericht op als een reactie van pure frustratie en daardoor dacht ik dat je een balende Rotterdammer was

Mooi hoe we het toch totaal anders kunnen beleven. Geeft ook maar weer aan dat het voor een scheidsrechter al helemaal lastig is, die heeft geen camerabeelden tot zijn beschikking.

Jonge ploeg inderdaad. Talentvol. De centrale verdediging met twee tieners heeft goed stand gehouden. Wel zal Heerenveen tegen Vitesse thuis een andere instelling op de mat moeten leggen, anders wordt het een onmogelijke opgave in Arnhem. Als ze met drie doelpunten verschil weten te winnen thuis, zoals eerder dit seizoen, dan wordt het geen probleem, alleen zie ik dat niet gebeuren met de huidige vorm. Het zijn wel weer twee op zich staande wedstrijden, waarbij alles weer mogelijk is...

Ik geef Heerenveen heel weinig kans. Maar ik ben dan ook van mening dat een ploeg een 11 tegen 10 situatie moet kunnen benutten en daarmee overwicht op t veld moet kunnen bemachtigen. Dat had ik vandaag niet echt gezien. Heerenveen bleef wachten op die counter ook tegen 10 man. Twee keer geluk met een arbitrale beslissing die ook allebei in t nadeel van Heerenveen konden vallen. Die zijn dan ook beslissend geweest. Vitesse komt op mij krachtiger over en zitten zeker in een winning flow. Dan moet Heerenveen toch nog een tandje bijzetten en ik denk niet dat dat erin zit.

Vitesse is echt niet favoriet hoor, ja ze hebben een beter seizoen gehad, en zijn hoger geëindigd, iok zijn ze beter in vorm, maar dit zijn 2 wedstrijden op zich en vooral Heerenveen kan thuis een goed niveau halen. Daar zal het uiteindelijk ook om gaan, wat wordt de uitslag in Friesland. Vitesse scoort over het algemeen wel altijd en dat is een voordeel, ook spelen we eerst uit maar nogmaals, Heerenveen is een gevaarlijke ploeg. Het is als je het mij vraagt gewoon 50-50

24 mei 2015 om 21:08

Je hebt hier gelijk, maar vergeet niet dat hveen ook vaak uit scoort dus uitdoelpunten zullen niet veel zeggen in de komende twee potjes. twee keer winnen dan ben je pas veilig en natuurlijk de nul houden, geldt voor beide ploegen als kernpunt

24 mei 2015 om 21:33

Dat soweiso, je moet gewoon 2x winnen,maar verwacht nier dat een ploeg beide keren wint. Vitesse wint niet in Heerenveen en andersom dito. Vitesse dit jaar 1x verloren thuis van PSV. Ook Heerenveen verliest zelden thuis. Bij ons thuus werd het 1-1 maar had het in de eerste helft al 5-1 moeten staan,2e helft was heerenveen beter. Bij jullie was het een kansloze avone voor Vitesse. Allebei gewoon zeer sterk thuis.

Mooi hoor! Heerenveen voert een prima beleid met veel jeugdspelers, leuk voor die club. Van mij mogen ze het halen, Vitesse is op dit moment wat beter maar gaat ook een hoop kwaliteit verliezen, ik denk dat Heerenveen dat beter op kan vangen.

24 mei 2015 om 20:20

Weer zo 1 die het zogenaamd allemaal weet. Van de basisspelers gaat Jarie weg (komt vd werff voor in de plaats ) gaat Propper weg, komt echt wel een vervanger (yeini is ook al gehaald ) gaat Traore weg (die ga je zeker missen) en Labyad (die ga je niet missen) de rest zijn spelers die nooit spelen. Vitesse krijgt gewoon weer een goede speler van Chelsea (Nathan wordt genoemd) en er kan ook wel wat geinvesteerd worden. Elk jaar wordt er door allerlei zogenaamde kenners hier gezegd dat Vitesse zwakker wordt. Maar de afgelopen jaren zijn ze elk jaar een stukje sterker gewordrn en ze eindigen gewoon steeds bij de eerste 6. Alleen vorig jaar eindigde je 6e en verloor je van Groningen. 2 jaar daarvoor europees gehaald en dit jaar zit het er weer in. De verdediging met Diks-Kashia-Werff-Achenteh is nog gewoon goed (beter dan dit jaar denk ik) en het middenveld met Yeini-Vejinovic -vako is ook gewoon goed. Leerdam zou eventueel ook gewoon kunnen spelen in plaats van Yeini. Voorin moet er wat gebeuren, maar dat gaat zeker gebeuren. Tot nu toe is dat juist altijd sterk geweest met spelers als Atsu, Piazon, Bony, Traore, (laatste 4 jaar) Necid kan je transfervrij binnen halen en je kan bv investeren in een goede rechtsbuiten. Minder als Ibarra kan namelijk niet qua rendement. Ik denk dus eigenlijk dat we sterker gaan worden. We zullen het wel zien.

24 mei 2015 om 23:33

Ik denk... nee ik zeg niet dat ik alles weet, dat is mijn inschatting.

vd werff is minder, yeini (wie?) voor een goede speler, traore inderdaad en labyad doet het prima. Vitesse steeds sterker, steeds zwakker zul je bedoelen?! Maar oke, ik laat mij verrassen, maar ze kunnen weinig uitgeven en moeten hopen op een afdankertje van Chelsea.

Heerenveen kan veel beter overweg met weinig geld en heeft een zeer goed technisch beleid de laatste jaren.

25 mei 2015 om 00:37

Ja dan weet jij het als Ajacied beter. Jij hebt een andere kijk op de spelers van Vitesse dan de eigen supporters, want ik weet hoe heel vee supporters over Labyad, Jan arie vd Heijden denken. Propper en traore wordt een gemis, maar vejinovic en Vako zijn net zo goed. Het is niet alleen Propper die Ajax wegspeelde he,Vejinovic en Vako waren minstens zo goed. Yeini is een verdedigende middenvelder die ze overgenomen hebben, international van Israel en genoeg Eruropese wedstrijden achter zijn naam. Of het een versterking is moet blijken, maar mischien is dit wel de ontbrekende schakel,een balafpakker die we misten op het middenveld. Vd Werff is verdedigend zeker beter dan Jarie, aan de bal moeten we het nog zien, maar hij staat achterin voor het verdedigen, niet om een man uit te kappen. Vd Werff was de man die als 1e in de opstelling werd gezet in de verdediging, de enige die ALTIJD speelde en belangrijk was. Ja vitesse is beter dan onder Rutten en beter dan vorig jaar (kijk voor de gein even het puntenaantal terug ) daarnaast spelen we het beste voetbal van de eredivisie. Onder Rutten hadden we Bony, van ginkel, van Aanholt, Kalas, Janssen. Maar was alles gericht op Bony en was het niet om aan te zien. We zijn zeker weten sterker dan 2 jaar geleden en vooral vorig jaar, aangezien we niet meer zo makkelijk verliezen. In 20 wedstrijden 2x verloren, dat zrgt denk ik wel voldoende. Of we beter worden volgend jaar, ik denk het wel aangezien grote talenten als Diks en Vako steeds beter worden, en ook jongens als Vejinovic, Room, Kashia, echt steeds beter worden. Voorin moet er wat gebeuren,maar nogmaals zijn de afgelopen jaren Traore, Atsu,Kakuta,Piazon gestald bij Vitesse. Volgens mij waren het allemaal smaakmakers. Dus waarom zou Chelsea niet weer een speler sturen, Nathan wordt nadrukkelijk genoemd.

Ik hoop dat Vitesse het haaalt want Heereveen verdient het niet. Vitesse zal op haar plaats dan de groepsfase niet halen.

Wat een haatreacties allemaal van Feyenoord kant. Slechte verliezers zo te zien. De feiten zijn gewoon dat Heerenveen dit seizoen 4x tegen Feyenoord speelt, 2x wint een 2x gelijk speelt. Lijkt mij dan niet dat dat 4x geluk is. Heerenveen heeft het gewoon prima gedaan en Feyenoord bracht over twee wedstrijden bedroevend weinig in aanvallend opzicht.

25 mei 2015 om 00:48

Vind die haatreacties wel meevallen, eerder realisme. Heerenveen was zowel vandaag (Feyenoord gewonnen, 1-0 na 90 min) als afgelopen donderdag (had gelijk moeten worden, buitenspeldoelpunt) niet best. Reguliere competitie: verdiende overwinning thuis en een enigszins gelukkig gelijkspel in de Kuip (lag meer aan een niet-scorend Feyenoord).

Dus al met al zou ik voorzichtig zijn met het de hemel in prijzen van je club, want zo goed was t allemaal niet.

Als als dan dan had had

Luchtfietserij ook altijd in het voetbal! dat gemaar Heerenveen heeft gewonnen omdat Feyenoord het vertikt de boel op slot te gooien
Heerenveen is dus verdiend door en daarbij vertikte Feyenoord het al 5 wedstrijden dus afsluiten die hap
En dat zeg ik als Feyenoorder... Punt

Feyenoord uit 2 wedstrijden gewoon bovenliggend alleen door 2 arbitrale fouten (Makkelie en Blom uchuhm) niet door. Steun van publiek zowel thuis als uit. Niets is sterker dan dat ene word!!!

25 mei 2015 om 08:47

Feyenord?

Heerenveen was zowel thuis als uit tegen Feyenoord uitermate slecht, misschien wel de twee slechtste wedstrijden van het seizoen. Toch gaan ze door naar de finale, je kan het geluk noemen, maar zou dit ook niet een beetje aan Feyenoord liggen. Gezien de haatreacties denkt het Feyenoord publiek daar anders over.
Om nou gelijk te stellen dat Heerenveen het niet verdiend om de play off te winnen, vind ik erg kort door de bocht. Over een week weten we meer, persoonlijk geef ik Heerenveen een grote kans, Vitesse is namelijk nogal wat beter dan Feyenoord en tegen betere ploegen doet Heerenveen het doorgaans goed.

25 mei 2015 om 00:53

Tuurlijk ligt het aan Feyenoord. Als je vandaag weer ziet wat voor kansen ze missen of recht op fantastisch keepende Nordfeldt schieten. Dat is een beetje het verhaal van Feyenoord dit seizoen (op de laatste maand na, waarin het echt slecht is). Heerenveen was vandaag de gelukkigste in een matig tweeluik, maar ik acht ze vrijwel kansloos tegen Vitesse. Die zijn op dit moment te goed voor hen

Heerenveen is een matige club. Goede voorhoede maar daar houdt het ook mee op. Heb vandaag een Feyenoord gezien dat al een stuk beter voetbalt T.o.v de laatste wedstrijden dus dat is tenminste wat positiefs en Bilal die laat zien dat hij veel potentie heeft. Hopen dat Feyenoord een grote schoonmaak gaat doen. Boetius moeten ze houden maar hij moet echter volgend jaar goed presteren. Verder zou Feyenoord een creatieve 10 moeten halen, linksback en een spits want bij feyenoord ontbreekt het aan Creativiteit en scorend vermogen !!!!!

Vermeer
Karsdorp
Van beek
Kongolo
Van Aanholt
Clasie
Ziyech
El Ahmadi
Bilal/Boetiu
Guidetti
Kuyt
25 mei 2015 om 00:38

Haha ja joh Heerenveen is een matige club.. Feyenoord heeft er dit jaar vier keer tegen gespeeld, twee keer gelijk en twee keer winst voor Sc Heerenveen. Wat zegt dat over het treurige elftal van Feyenoord?!

25 mei 2015 om 09:13

Matige club?? heeft een matige ploeg bedoel je waarschijnlijk... de laatste twee wedstrijden is voor jou waarschijnlijk de maatstaf, kunnen we dan concluderen dat Feyenoord een slechte ploeg heeft??

Hahaha wat een kijk op voetbal.
Lodeweges heeft dit heel slim aangepakt.
Als je 1-0 wint dan speel je in de Kuip erg goed en slim.
Zo horen Nederlandse clubs in Europa te spelen dan komen ze misschien een keer verder dan de 1ste ronde .

En kijk even lekker naar jullie eigen club, 4 x niet kunnen winnen dat zegt volgens mij wel voldoende.
tegen Vitesse kan echt niemand weten wie daar de favoriet is.
Dit zijn weer 2 wedstrijden op zich en de slimste wint weer.

Complimenten voor z'n jonge ploeg en dan lees ik hier ook nog dat ze een slechte verdediging hebben.
St Juste daar kunnen jullie alleen maar van dromen, die jongen is 18 jaar en speelt sinds hij in de basis staat echt puike wedstrijden. Guster met van Aken goed gespeeld, van anholt speelde ook erg sterk en gedreven(eindelijk weer) jammer dan Uth en Larsson niet de vorm hebben en tegen het einde aan lopen.
Voor Larsson al een lang seizoen maar oo wat mis ik zijn dribbels en dreiging.
En een dik compliment voor slagveer, aanvallend wat slimmer en dan een dikke prima, maaaaaaar wat heeft hij een werk verzet, vooral verdedigd. Instelling was goed behalve van der berg (lijkt misschien ook zo)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren