Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord begint thuis tegen Manchester United, Ajax eerst naar Griekenland

Laatste update:

Kort na de loting voor de groepsfase van de Europa League is ook het speelschema bekend geworden. Feyenoord begint direct met een schitterende wedstrijd: op donderdag 15 september, over drie weken dus al, komt Manchester United op bezoek in De Kuip. Ajax begint met een uitwedstrijd tegen Panathinaikos, AZ opent de groepsfase thuis tegen het Ierse Dundalk.

/

Feyenoord heeft de op papier zwaarste, maar ook mooiste groep. Over drie weken komen José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba dus op bezoek en twee weken later gaat Feyenoord op bezoek bij Fenerbahçe. Hierna wacht een dubbele ontmoeting met Zorya Luhansk (eerst thuis, dan uit) en vervolgens gaat Feyenoord naar Engeland. De groepsfase wordt thuis tegen Fenerbahçe afgesloten.

Ajax begint zoals gezegd uit bij Panathinaikos en speelt de eerste thuiswedstrijd tegen Standard Luik. Vervolgens speelt de ploeg van Peter Bosz eerst uit en vervolgens thuis tegen Celta de Vigo, voordat Panathinaikos op bezoek komt. Ajax sluit af bij Standard Luik. AZ begint thuis tegen Dundalk en speelt daarna tegen Zenit Sint-Petersburg (uit), Maccabi Tel Aviv (thuis en uit), Dundalk (uit) en Zenit (thuis). De wedstrijden worden gespeeld op 15 september, 29 september, 20 oktober, 3 november, 24 november en 8 december.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel verschrikkelijk dat heel veel fans deze prachtige pot niet bij kunnen wonen. Een kolkende kuip tegen grootmacht United zou geweldig zijn geweest.

26 augustus 2016 om 16:15

Is ook een verschil van dag en nacht, heel heel jammer.

26 augustus 2016 om 16:16

Doet me ook heel veel pijn. Naar dit soort wedstrijden smakken we al jaren naar uit. Dan gebeurd het eindelijk en is de stadion maar half vol. Dit kan eigenlijk niet. Feyenoord heeft de 12e man keihard om te kunnen stunten deze grootmacht. Daar ligt de kracht juist

26 augustus 2016 om 16:33

Tja. Als je realistisch bent wint Feyenoord de Europa League toch niet, evenals PSV de CL niet gaat winnen. Geef mij dan maar een paar prachtige affiches i.p.v. op een koude november donderdag in de sneeuw tegen fc krosnjipolski.

26 augustus 2016 om 16:33

Nou nou dat we verliezen op papier oke.
Maar niet met 0-5 , .één of twee is meer dan genoeg.
Hoop wel op een stunt je weet maar nooit.

26 augustus 2016 om 16:49

Wanneer Feyenoord nu de tegenstanders ziet kun je hier toch per wedstrijd op gaan inspelen?

Tegen United moet een volle Kuip toch gewoon kunnen? Evenals tegen Zorya? Fener thuis wordt wel een lastige..

Ga kaarten verkopen die op naam staan en daardoor niet overdraagbaar zijn. Uitgebreide controle bij ingang stadion: zonder kaart op naam en geldig legitimatiebewijs géén toegang. Halen ze je er alsnog uit dan een levenslang stadionverbod.

26 augustus 2016 om 16:53

Wat een onzin. Feyenoord heeft toch de intentie om het dit jaar PSV zeer lastig te maken in de Eredivisie? PSV schakelde vorig jaar met vrij veel overtuiging hoogstpersoonlijk Manchester United uit. Het is misschien afwachten hoe Manchester gaat presteren onder Mourinho maar daaruit blijkt dus dat niks onmogelijk is en een 0-5 op voorhand wel weer typisch Nederlandse negativisme is.

26 augustus 2016 om 16:57

Dat zou betekenen dat ik op mijn aandeelhouderskaart niet naar binnen zou mogen. Europese wedstrijden zijn ten alle tijden toegankelijk op deze kaart, buiten de finale om, echter staat deze op naam van mijn vader en een oude vriend van hem, alleen draag ik de achternaam van mijn moeder. Terwijl ik de kaart van mij en mijn broertje wel betaal ieder jaar, zouden wij dus niet naar de wedstrijd kunnen.

26 augustus 2016 om 18:38

@myvision. Het United van toen had nog geen Zlatan en Pogba, en was toen al zeer belabberd bezig.

26 augustus 2016 om 20:39

Heel jammer dat Feyenoord geen volle Kuip achter zich heeft staan. Verschrikkelijke beslissing. Het had een mooi visitekaartje kunnen zijn tegen die Engelsen, die menen altijd de mooiste sfeer te hebben.

26 augustus 2016 om 18:42

Laten we hopen dat er eens een discussie ontstaat tussen de 'supporters'groepen van Feyenoord. Ze hebben het aan zichzelf te danken en nu krijgen zij de mooist denkbare tegenstander en zijn zij de dupe van hun eigen grap. Geboord door hun eigen grap.

26 augustus 2016 om 20:36

Een klein beetje karma is het inderdaad wel. Al zul je zien dat de 'aanstichters' in het stadion zitten
En papa met zijn zoontje kunnen niet aan kaarten komen.

27 augustus 2016 om 02:52

Hadden sommige supporters eerder moeten bedenken..

28 augustus 2016 om 02:34

Ik vind het zoo jammer.. Ik ben een groot United fan en bezoek zo vaak mogelijk wedstrijden, maar helaas kost een voetbalreis naar Manchester best veel geld. Ik was super blij toen ik hoorde dat ze naar Nederland komen, maar helaas zitten kaartjes er denk ik niet in voor me..

Iemand die meer weet over de kaartverkoop? Ik heb geen seizoenskaart, club card of iets dergelijke van Manchester United of Feyenoord.

Ajax is niet eens de favoriet in deze poule, terwijl ik in het andere topic dat toch een aantal keren las. Celta is normaal gesproken 2 klasse beter. Zowel in ervaring als ook technisch. Het spel wat Ajax wilt spelen kan Celta wel en bij vlagen laten ze de bal geweldig rondgaan. Ik zou het dan ook geen verassing vinden als het in Vigo 3-0 of 4-0 wordt.

26 augustus 2016 om 16:19

Ze zijn nu totaal geen favoriet meer, nouja, voor de laatste plaats dan.

26 augustus 2016 om 16:23

Klopt feyenoord maakt natuurlijk geen aanspraak op plek 1/2

26 augustus 2016 om 18:01

Het is ook weer duidelijk dat iemandniemand het blijkbaar erg nodig heeft om een van onze teams kansloos te verklaren.

Zowel psv, ajax, feyenoord als az hebben haar kansen.

Psv doet het al jaren goed. Ajax is 4/5 keer kampioen geworden waarvan oneer meer prachtige wedstrijden tegen city en Barcelona. Daarnaast won feyenoord als enige van cuphouder sevilla waar zij van tevoren zwaar kansloos werden geacht.

We moeten hier echt leren anders naar voetbal te kijken. Vooral ook niet weglopen van onze mogelijkheden.

27 augustus 2016 om 07:12

Ze wonnen van een Sevilla C ja met debutanten en spelers die wedstrijdritme op moesten doen#kenjefeiten

26 augustus 2016 om 18:18

Ajax is niet kansloos, maar het klopt wel dat Celta minimaal een klasse beter is. Het voetbal van Celta zou in Nederland of in Engeland heel veel opzien baren.

Alle drie de poules zijn zwaar. AZ heeft mijn inziens de minst leuke, Feyenoord en Ajax hebben zeker mooie affiches. Oh wat zonde dat het Feyenoord bestuur of wie dan ook, het stadioncapaciteit hebben gehalveerd tijdens de EL.

26 augustus 2016 om 18:44

Volkomen terecht. Het is jammer, maar de club heeft al voor een paar miljoen schade geleden door hun supportertjes die het nodig vinden om keer op keer negatief in het nieuws te komen

27 augustus 2016 om 07:05

Het zijn niet alleen de supporters die fouten hebben gemaakt. Op organisatorisch niveau zijn er ook een hoop verbeterpunten. Zelf vind ik de genomen maatregelen ook te streng. Feyenoord had de parterrevakken leeg moeten houden. Plaats hier hoge netten ivm het gooien. Dan verder de 1e en 2e ring vullen, extra buffervakken creeëren rondom uitvak en kaartverkoop strenger controleren adhv kaart id.

Wat leuk dat wij thuis tegen het Griekse Dundalk beginnen ik wist niet dat die ook meededen

26 augustus 2016 om 16:36

Ja dat is nieuw, Dundalk komt vanaf vandaag uit in Griekenland

26 augustus 2016 om 17:01

Zelfs een team in de europa league is Ierland niet gegund; )

Het Griekse Dundalk hmm. Ik dacht dat het in Ierland lag.

26 augustus 2016 om 16:25

Ik wou net zeggen...

Ach als Zlatan geblesseerd raakt is United best te doen.

26 augustus 2016 om 19:19

Zlatan gaat niet spelen, netzoals Pogba, Martial en De Gea (en nog meer basisspelers) niet gaan spelen. Dus ookal raakt hij geblesseerd, verandert er niks

@VZ, Dundalk is Iers en natuurlijk niet Grieks
On: Wel lekker dat we thuis beginnen tegen Dundalk, op papier de minste tegenstander uit de poule. Al moet er van onderschatting geen sprake zijn natuurlijk.

Griekse Dunalk.. Moet overigens wel te doen zijn voor AZ.

Dundalk is Iers, niet Grieks. Met Ryan air valt er trouwens een goedkope vlucht te boeken naar Dublin. Aantrekkelijk om naar de uitwedstrijd te gaan dus.

Feyenoord moet het van de Kuip hebben, maar het is nu zo jammer dat er niet in een vol stadion kan worden gespeeld.

Heb er nu al zin! Fener uit en thuis staat al vast, Manchester nu nog aanvragen en het wordt een heel mooi avontuur! Ajax zal het nog lastig krijgen, al is het niet onmogelijk, net als AZ. Ik zie Feyenoord samen met Fener en Luhansk strijden om plek 2, zal spannend en zwaar worden, maar niet onmogelijk!

Voor AZ te hopen dat Zenit de laatste ronde al 1e zodat ze de wedstrijd tegen AZ niet al te serieus nemen.

Voor Feyenoord kan het thuisduel tegen Fenerbahce ook een rechtstreeks duel worden wie er 2e gaat worden.

Ajax zou ondanks de moeilijke periode deze poule gewoon moeten winnen. Dat zijn ze verplicht.

Daarnaast betreur ik het dat Feyenoord maar de helft van het stadion vult.
Een vol stadion is beter voor de sfeer en je maakt er meer kans op resultaat.

Het Griekse Dundalk, hmm interessante tegenstander. Ik wist niet dat fusies zo snel konden plaatsvinden.

Anyway, het is te doen. Zelfs Zenit moet te verslaan zijn in eigen huis. Maarja, vorig jaar gingen we ook mooi het schip in in de groepsfase.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren