Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-aanwinst López spreekt ambitie uit: ‘Daar gaan we voor vechten’

Laatste update:

Voor Marcos López komt er met zijn transfer naar Feyenoord een droom uit. De 22-jarige linksback werd maandag officieel gepresenteerd door de Rotterdammers, die hem naar verluidt voor iets meer dan één miljoen overnamen van San José Earthquakes. López zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2026.

“Ik ben een speler die alles geeft op het veld”, spreekt de linksback op de clubkanalen van Feyenoord. “Ik ben een snelle speler en iemand met een goede techniek. Dat moet ik natuurlijk op het veld hier nog wel laten zien. Bij Sporting Cristal stond ik linksbuiten en was ik betrokken bij doelpunten en gaf assists. Ik doe dus graag mee aan de aanval. En verdedigend ben ik veel beter geworden.”

Het duurde even totdat het bij López doordrong dat Feyenoord concreet voor hem in de markt was. "Toen ik het nieuws hoorde dat Feyenoord me wilde hebben moest ik bijna huilen”, vertelt hij. “Ik was heel erg blij. Ik kwam thuis na de training en het was een ongelofelijk moment. Ik was zo blij dat ik niet kon slapen tot het helemaal rond was. Dat moet ik wel bekennen. Ik ben trots dat ik deze club mag vertegenwoordigen.''

“Feyenoord is een van de grootste clubs in Nederland en het betekent een grote stap in mijn voetbalcarrière”, vervolgt López. “Bovendien spelen we Europees voetbal, daar droom je als Zuid-Amerikaanse voetballer van. Sowieso was dat altijd een droom van mij. De twintigvoudig Peruviaans international heeft er geen moeite mee om zijn ambities te delen. “Op de eerste plaats wil ik een vaste waarde worden in het team. En in Europa heeft het halen van de Champions League prioriteit. Daar zullen we voor vechten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd. Op het filmpje zag het er erg goed uit, met een mooie techniek en goede passes, plus veel snelheid op het oog. Maar goed, de vraag is of hij dat op een hoger niveau ook nog kan. Hij heeft in ieder geval wel een interessant profiel.

9 augustus 2022 om 11:43

Zal technisch inderdaad wel in orde zijn als hij buitenspeler is geweest. Ik vind dit altijd leuke aanwinsten, omdat je gewoon niet weet hoe goed ze zijn en dan ineens enorm kunnen verrassen ala Aursnes. Vroeger hadden we waarschijnlijk met Mitchell Dijks op de proppen gekomen

9 augustus 2022 om 12:05

Op een hoger niveau misschien niet, maar voor feyenoord zou dit toch meer dan prima moeten zijn

9 augustus 2022 om 12:07

@blind_rage onnodig en kinderachtig

Dit lijkt op de beelden een leuk spelertje, maar nog nooit zien spelen dus lastig te zeggen. Malacia direct vervangen lijkt me erg moeilijk. Moet sowieso nog een extra linksback bij, en zo snel mogelijk hancko halen, dan heb je echt een topelftal staan en die Braziliaanse jongen komt ook deze week. Dan nog eventuele een buitenkansje mee pakken en we kunnen zeker meedoen voor plaats 2 minimaal.

9 augustus 2022 om 11:47

En natuurlijk hopen dat Aursnes blijft. Met Aursnes erbij kun je idd wel is hoge ogen gaan gooien. Maar als je hem ook nog moet vervangen zal plek 2 wel lastig worden denk ik.

9 augustus 2022 om 11:52

Helemaal mee eens. Hoop dat dit weer een pareltje is.

Van veel spelers kun je niet veel zeggen omdat je ze eigenlijk nooit hebt zien spelen en het moet doen met wat youtube highlights. Toch krijg ik een goed gevoel bij veel nieuwe aankopen. Het vertrouwen in het huidige bestuur en beleid zal dit onbewust veroorzaken.

Lekker bezig en ga zo door.

“Ik ben een speler die alles geeft op het veld”
Ik weet dat veel van mijn mede supporters hiervan wat natte plekjes in hun broek krijgen.
Wat mij betreft moet die club cultuur een keer omgegooid worden (wat nu eindelijjk lijkt te gebeuren.)
Alles geven is namelijk het begin van alle succes. Dat moet je koppelen aan talent en kwaliteit. Helaas heeft men in Rotterdam te lang geroepen: "niet echt een goeie voetballer, maar hij doet wel altijd keihard z'n best."
Das wel het minimale wat we mogen verwachten. Hoop dat deze jongen meer kwaliteiten heeft dan alleen een goeie instelling.

9 augustus 2022 om 12:27

Voor mij dit veel meer het beeld dat de buitenwacht heeft van Feyenoord supporters, dan wat de supporters daadwerkelijk vinden.

9 augustus 2022 om 13:31

Ik hoor het net iets te vaak om me heen in De Kuip om te denken dat dit allemaal buitenwacht is.

Mooie spelers om te volgen bij Feyenoord. Erg benieuwd naar al die nieuwe aankopen en wat zij kunnen bieden.

Wel benieuwd of deze speler als back-up gehaald is voor linksback of gewoon eerlijke kans krijgt om te strijden voor basis

9 augustus 2022 om 12:07

Is gehaald voor de toekomst, maar als Viña of Campos niet komt, gaat hij het waarschijnlijk worden.

Deze gozer is zo blij om voor Feyenoord te spelen. Denk je echt dat spelers als Walemark, Diemers en Hendrix ook moesten huilen en niet konden slapen toen Feyenoord hun wilde halen? Dit is de Zuid-Amerikaanse passie die ik persoonlijk prachtig vindt

9 augustus 2022 om 11:45

Wij moesten anders wel huilen door de komst van Diemers en Hendrix

Linksback was nodig, deze speler kost 1 miljoen, staat goed aangeschreven aan de andere kant van de oceaan, jong en leergierig en is verschrikkelijk gemotiveerd om hier te slagen. Welkom Lopez! Ben ontzettend benieuwd naar je ontwikkeling.

Vraagje aan Feyenoord fans: wat vinden jullie van deze transferzomer van jullie club? Er wordt uit een meerdere vijvers gevist waar voorheen nooit naar werd omgekeken, maar het zijn ook wel erg veel vreemdelingen bij elkaar. Is een oprechte vraag 😁

9 augustus 2022 om 11:51

Als die 'vreemdelingen' gewoon goed presteren en alles geven heb ik er weinig moeite mee. Wel heel erg blij dat we nu jonge spelers met potentie halen uit alle hoeken van de wereld. Er zit eindelijk een idee achter en dat komt door Arnesen.

9 augustus 2022 om 12:17

Exact! Er staat hopelijk kapitaal op het veld. Dit is toch altijd anders geweest. Het is niet altijd mogelijk om spelers te halen met Nederlandse nationaliteit. Plus elke keer maar in eredivisie scouten heeft ook niet altijd iets goed opgeleverd.

Enige waar ik wel op hoopt, dat er wel jeugd blijft doorbreken. Benita heb ik wel goede hoop op.

9 augustus 2022 om 11:55

Zolang we die zogenaamde vreemdelingen kunnen inpassen in een team met wat eigen jeugd en hebben kunnen kopen door verkoop inkomsten van eigen jeugd EN goeie aankopen. Prima beleid wat mij betreft.
Ik word daar heel erg vrolijk van ja.

9 augustus 2022 om 12:02

Bijlow - Geertruida - Trauner - Hancko - Lopez; Timber - Kokcu - Szymanski; Paixao - Gimenez - Dilrosun. 6 (beoogde) basisspelers die of Nederlands zijn of de Eredivisie al kennen. Vind het wel meevallen eigenlijk.

9 augustus 2022 om 12:15

Tenminste beter dan spelers uit de eredivisie halen die tekort komen zoals Larsson, Vejinovic, Tapia, Basicoglu, Kramer en ga maar door.

9 augustus 2022 om 13:24

Ik vind Tapia niet Perse een heel goed voorbeeld maar snap wat je bedoeld.

Het is fijn dat Feyenoord uit andere vaatjes tapt in tegenstelling tot het recente verleden.

9 augustus 2022 om 12:20

Ben eigenlijk wel zeer tevreden, vooraf wist je dat er veel ging vertrekken, omdat we ook veel gehuurd hadden.

Als je dan ziet dat er veel jonge gasten gekocht zijn waarvan er al een aantal al international zijn.
Dan is dat een enorme stap vooruit ook voor de toekomst.

Aantal vreemdelingen valt opzich ook wel weer enigszins mee.
Wieffer (speelde al in Rotterdam veranderd enkel van wijk)
Taabouni (jeugdspeler Az)
Danilo (verleden bij Twente en Ajax)
Timber (Oud jeugdspeler Feyenoord)
Idrissi (Oud jeugdspeler Feyenoord)
Dilrosun (Oud jeugdspeler Ajax)
Rasmussen (2 jaar Vitesse)

Vreemdelingen: Szyamanski (pools international) , Gimenez (mexicaans international) & Lopez (peruaans international)

Wellicht worden bij de vreemdelingen nog Igor en Hancko toegevoegd.

Maar als je het overzicht erbij pakt zie je dus 7 spelers die Nederlands zijn of Eredivisie gespeeld hebben en 3 complete vreemdelingen, maar die wel allemaal hun nationale team vertegenwoordigen en dus kwalitatief aan de top van hun land staan.

9 augustus 2022 om 12:26

Zeer tevreden over de aankopen,hoewel ik het eeuwig zonde vind dat ze Azarkan hebben verhuurd en daar een brazilaan voor 8 miljoen euro voor gaan halen die nog niks bewezen heeft. Ik zag het absoluut zitten in Azarkan dus vind die 8 miljoen wat weg gegooid geld en had daar liever zo n speler uit eigen jeugd gezien.

9 augustus 2022 om 13:08

Azarkan gaat het nooit redden in de top. Leuke pleintjesvoetballer maar ongeschikt om in een team van Arne Slot mee te draaien. Zelfde geldt voor een Hartjes. Veel te flegmatiek

Wie gaat die arme jongen vertellen dat Feyenoord niet meedoet aan de Champions League dit seizoen?

9 augustus 2022 om 11:56

Hij heeft geen cointract voor maar 1 jaar getekend

9 augustus 2022 om 11:56

Denk dat ie daarom zegt dat ie wil vechten voor het halen van de CL. Zou wel een ambitieloos statement zijn als ze al geplaatst zijn. Of VZ moet het aangepast hebben ofzo.

9 augustus 2022 om 11:59

Hij is er nog wel een paar jaar he. Het halen van de CL is een prio en dat is de juiste instelling.

9 augustus 2022 om 12:17

Is dat dit jaar voor Feyenoord echt een prio? Of bedoel je dat het voor hem een prio is?

9 augustus 2022 om 13:10

Redisthecolor:
Als je nou gewoon even dit stukje lees heb je het antwoord, dit is een interview met Lopez en niet met ten Kloese.

9 augustus 2022 om 11:59

We zullen jou wel vertellen anders dat hij heeft gezegd dat hij daar voor wil gaan vechten, de komende 5 jaar want hij heeft een contract getekend voor 5 jaar..

9 augustus 2022 om 12:00

Wie gaat deze arme jongen vertellen dat er nergens in de tekst staat waaruit je uit kan maken dat hij denkt dat Feyenoord CL speelt?

9 augustus 2022 om 12:04

Lezen is ook lastig als je een waas voor je ogen krijgt van alles wat met Feyenoord te maken heeft.

9 augustus 2022 om 12:07

Ja, deze kerel zit altijd te stoken in Feyenoord-topics is me opgevallen lol

9 augustus 2022 om 12:35

Sommigen onder ons kijken iets verder vooruit dan een weekkie Buongiorno

9 augustus 2022 om 12:39

Wie gaat arme Bongiorno vertellen dat hij weer naar de basisschool moet voor begrijpend lezen

9 augustus 2022 om 12:43

Lezen is ook een kunst.

9 augustus 2022 om 13:27

Waar staat dat dan dat hij dat zegt? Lezen! Bongiorno en een fijne dag

9 augustus 2022 om 13:48

@Bongiorno: Wat ben jij toch een kinderachtig mannetje. Jij leest niet eens wat er staat en toch kan je het niet laten om weer een negatieve opmerking te plaatsen op een Feyenoord gerelateerd artikel, waar jij blijkbaar heel veel genot aan beleeft. Ga eens iets nuttigs doen en je luier verschonen of zoiets.

9 augustus 2022 om 14:06

Wat eigenlijk nog triester is dat er lui zijn die deze trieste man nog duimpjes geven ook. Blijkbaar vinden ze het heel grappig wat hij doet. Hoe oud zouden deze lui zijn en waar halen zij hun plezier uit? Te kinderachtig voor woorden.

9 augustus 2022 om 15:04

Ik raad je een goede therapeut aan zodat je met iemand kan praten over waarom dit jou zo woedend maakt.

Waar je wel gelijk in hebt, is dat ik het komisch vindt om te zien hoe erg mensen als jij zich over dit soort minimale dingen opwinden.

9 augustus 2022 om 16:44

Niets persoonlijks tegen jou.....maar je hebt wel een k... leven als je hier je plezier uit moet halen man.

Het verbaast mij ook dat mensen zich echt druk kunnen maken om 1 dom zinnetje.....maar dat tovert verder nog geen klein glimlachje op m'n gezicht.

10 augustus 2022 om 01:00

Mijn plezier? M'n hele plezier? Nee, dat zeker niet. Maar het druktemaken, het gaat nergens om. Ja, ik vind het grappig om te bedenken dat mensen echt boos frustratieposts zitten te typen hierom.

Hij ia gretig denk ik want hij gaat van degradatie voetbal naar Europees voetbal of meedoen voor de titel.

Komt sympathieker op mij over dan die Sanchez die Ajax net gekocht heeft, deze jongen blijft realistisch. Ik ben benieuwd hoe hij het bij Feyenoord gaat doen, ik ga feyenoord zeker volgen dit seizoen kijken hoe zij het doen met dit team!

9 augustus 2022 om 12:49

Daar gaat het om inderdaad, welke van de twee sympathieker op jou overkomt.

9 augustus 2022 om 12:55

Van mij mag Sanchez zo sympathiek zijn als Gert Jan Verbeek, als ie maar doet waar die voor gehaald is 😂

9 augustus 2022 om 13:34

Gert Jan Verbeek is toch een hartstikke sympathieke vent?

9 augustus 2022 om 13:11

Ik bel Huntelaar, blaas de bele boel maar af.

9 augustus 2022 om 13:29

Als je bij Ajax speelt word je automatisch al arrogant of een crimineel ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren