Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-aanwinst: 'Ik wil dat de supporters mijn naam scanderen'

Laatste update:

Feyenoord kon vorig seizoen beschikken over John Guidetti en de Zweedse spits werd een daverend succes in De Kuip. Omar Elabdellaoui kan alleen maar hopen dat hij net zo succesvol en populair wordt: de Noorse vleugelaanvaller van Manchester City speelt in het aankomende seizoen op huurbasis voor Feyenoord. "Ik wil dat de supporters mijn naam scanderen", zegt hij.

/

In de oefenwedstrijd tegen Real Mallorca maakte Elabdellaoui zijn eerste speelminuten voor Feyenoord. "Ik had De Kuip al gezien vanuit de helikopter tijdens de Open Dag, maar er zelf te mogen spelen is amazing. Dan is het stadion eigenlijk nog te klein, bij wijze van spreken", zegt de dribbelaar tegen Voetbal International. "Mijn hele leven heb ik ervan gedroomd in zo'n groot stadion te voetballen, dus als de kans dan komt, kun je maar beter niet nerveus zijn."

"John Guidetti had me al veel verteld over de fans hier. Als je met je hart speelt, is het goed en ik speel altíjd met mijn hart, met passie. Nu weet ik dat John niet heeft gelogen", vervolgt Elabdellaoui, die blijft hopen op een doorbraak bij City: "'Ga naar Rotterdam en doe je best, wij blijven je absoluut volgen', zei manager Roberto Mancini nog tegen mij."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan nog wel eens lastig worden met zo´n achternaam haha!

On:

Benieuwd of die jongen weer net zo voltreffer wordt als Guidetti, ik kijk in elk geval alweer uit naar de klassieker. Wanneer mogen er weer uitsupporters mee? Weet iemand dat?

4 augustus 2012 om 11:19

Omar is wel makkelijk te scanderen

4 augustus 2012 om 11:20

hij heeft zelf aangegeven tijdens de presentatie dat men hem wel ella mag noemen..
zo lastig wordt dat dus niet ;

ik hoop voor hem en natuurlijk voor feyenoord dat ie minstens zo goed is..ik kijk er zeker naar uit idd

4 augustus 2012 om 11:41

In de kuip maakte ze er al Appie van.

4 augustus 2012 om 11:57

Haha Appie, dat is wel ernstig.

4 augustus 2012 om 14:49

Volgens mij 2014

Laat eerst maar eens zien wat je waard bent.

Ach ja, het bekende pr-verhaal naar de supporters toe. Speel maar eens een paar wedstrijden slecht dan zul je wel merken hoe men het waardeerd dat je met je hart speelt.
Maar goed, wanneer de nieuwsredacties elke reactie van onbekende spelers bij hun nieuwe club gaat publiceren, dan hebben we wel een hoop te lezen de komende tijd.

4 augustus 2012 om 10:25

En als jij dan even voor ons onder elk nieuwsbericht wil aangeven dat het een nieuwsbericht is dat we de komende dagen nog wel een paar keer zullen lezen dan weten we dat alvast! Hartstikke bedankt man!

4 augustus 2012 om 10:27

Guidetti was ook niet super, de eerste paar wedstrijden dat hij speelde. Werd ook een held, dus bij Feyenoord valt dat redelijk mee denk ik zo .

Weet iemand waar cabral nu speelt?

4 augustus 2012 om 10:56

Feyenoord.

4 augustus 2012 om 10:58

Ja, bij Feyenoord.

4 augustus 2012 om 10:58

Rechtbuiten op de bank.

Zal niet meevallen denk ik om zo populair te worden als Guidetti, die jongen had iets speciaals, een andere uitstraling. Denk dat deze jongen wat rustiger is, zowel op als naast het veld, terwijl guidetti een beest was

4 augustus 2012 om 12:30

Dat is het inderdaad. Hoeft niet per se te betekenen dat Elabdelloui impopulair zal worden, maar Guidetti had hét gewoon. Datgene waar de gemiddelde Feyenoordsupporter op kickt (persoonlijk vond ik zijn goals erg fijn).

4 augustus 2012 om 11:08

City wil hem in Engeland laten spelen om te zien of hij het daar ook kan.

4 augustus 2012 om 12:22

City wilde hem terughalen (en terecht) om te kijken of hij ook zo goed uit de voeten kan in de Premier League.. Het gekke is dat hij nog niet is verhuurd en rugnummer 60 heeft gekregen, dus dat is niet positief voor hem.. Ik blijf nog altijd hoop houden dat hij alsnog naar Feyenoord komt!

van wat ik heb gezien van deze speler moet ie wel goed passen in het systeem van feyenoord, hij is snel, kan goed afronden, speelt op het randje van buitenspel, maar ik ga er zelf ook niet vanuit dat hij het beter kan gaan doen dan guidetti, want dat was toch wel een fenomeen daaar

Deze jongen zal eerst een basisplaats moeten krijgen ik zie hem wel een goed seizoen beleven alleen is het een buitenspeler en Feyenoord heeft al 4 buitenspelers met Schaken, Cabral, Cisse en Manu. Of ze houden er rekening mee dat Cabral nog weg dan begrijp ik waarom hij is gekomen het is wel een goeie voetballer, misschien kan Koeman een Spits van hem maken dat hebben ze nu harder nodig.

4 augustus 2012 om 15:28

Volgens mij overwegen ze Manu naar Excelsior te laten gaan. Snap niet wat ze met deze Omar moeten, hij loopt eigen talenten voor de voeten.

Laat maar zien wat je kunt. De populariteit van Guidetti is niet te evenaren. Succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren