Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fer voorlopig niet naar Londen: ‘Er speelt wel veel rondom Leroy’

Laatste update:

Leroy Fer werd maandag door Voetbal International in verband gebracht met Queens Park Rangers. De transfer van de 24-jarige middenvelder van Norwich City zou zich zelfs al in de afrondende fase bevinden, claimde het weekblad. Zaakwaarnemer Rob Jansen spreekt dat echter nadrukkelijk tegen. Hij zegt helemaal geen gesprekken te hebben gevoerd met de Premier League-promovendus.

/

Zijn cliënt staat dus ook zeker niet ‘op het punt’ te tekenen in Londen, zegt Jansen dinsdag in een reactie aan FOX Sports. “Er speelt veel rondom Leroy, maar ik heb niet gesproken met Queens Park. Zolang dat niet gebeurt, neem ik dat soort berichten niet serieus”, aldus de spelersmakelaar. Hij erkent wel dat er vanuit heel Europa interesse is in Fer.

Fer werd opgeleid bij Feyenoord en debuteerde in het seizoen 2007/08 in de Eredivisie. Hij maakte na 103 competitiewedstrijden daarna de binnenlandse overstap naar FC Twente en de Tukkers verkochten Fer na twee seizoenen voor een niet nader bekendgemaakt bedrag aan Norwich City. Daar heeft hij nog een contract voor drie jaar.

Denk jij dat Leroy Fer deze zomer van club verandert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed genoeg voor een subtopper lijkt mij....

15 juli 2014 om 13:23

Ja klopt, gewoon even proberen bij Everton, maar jammer genoeg hebben ze geen interesse meer en geen plaats meer voor Fer, hun middenveld is gewoon helemaal compleet.

15 juli 2014 om 13:47

Kan iemand mij uitleggen warom een voetballer als Fer, die alle vertegenwoordigende jeugdelftallen heeft doorlopen, bekend stons als 1 van de grootste talenten van Feyenoord, overtuigendis als ie speelt in 1 van de sterkste nationale teams van de wereld en uit het land komt met vooorgangers als Seedrorf, Davids, Rijkaard......... Kan iemand me uitleggen waarom die niet bij Tottenham of Valencia speelt?? Waarom hij bij degradatiekandidaten in Engeland moet spelen? Waarom een saaie middenmoter als Everton (waarvan ik me afvraag of die vaker van Ajax/psv zouden winnen als andersom) niet eens in beeld is?
Ik vind serieus dat wij onze talenten chronisch onderstchatten en daardoor het buitenland ook.
Er is geen 1 land in de wereld buiten Brazilie wat zoveel topvoetballers heeft afgeleverd aan de Europese topclubs. Fer bij QPR vind ik gewoon een belediging voor de beste jeugdopleiding van Nederland (en dus van de wereld)!

15 juli 2014 om 14:07

Ik denk eerder dat jij die Engelse ploegen onderschat. Fer die zou niet eens in de basis staan bij Everton.

15 juli 2014 om 14:21

Gaat toch weg man. Everton, wat presteren die in Europa dan als ze daar spelen. Welke spelers hebben zij afgeleverd aan de Europese top en vergelijk dat eens met bijv Ajax?! Die Engelse ploeg werd er ook weer kei en keihard afgeslagen dit WK.
Kijk de premier League heeft enorm veel knaken en daardoor hebben de topteams absolute toppelers kunnen aantrekken. Maar de middenmoot en degradatiekandidaten zijn echt niet super hgoor. Pienaar, de Guzman of Dembele hoorden daar ook snel tot de besten van hun (subtop) team en Fer is minimaal van dat niveau! Waarom moet hij dan naar Qpr?

15 juli 2014 om 14:42

Everton een saaie middenmoter? Everton is gewoon een sterke subtopper. Een stadion met 41.000 plaatsen, 9 titels, 5 FA Cups, 9 Charity Shields, en een Europacup II noem jij een saaie middenmoter?

Het verkocht spelers als Rooney, Lineker, Gravesen, Feillaini en Arteta aan clubs als Manchester United, Barcelona, Real Madrid en Arsenal. Daarbij heeft het nu spelers als Baines, Howard, Mccarthy, Barry, Barklet, Coleman en Traore. Spelers die bij elke eredivisie club in de basis zouden staan.

Misschien leveren ze niet zoveel af aan de europese top als Ajax, maar bij Ajax worden ze meestal wel al verkocht voor ze hun top bereiken.

Overigens heeft Fer bij Norwich echt niet uitgeblonken.

15 juli 2014 om 14:49

Vesta ik respecteer je parate kennis over Everton.... maar wanneer jhebben zij de laatste titel behaald? Laatste keer Champions league? En jij weet ook dat ze ondanks de overdreven miljoenen uit TV gelden die bij de Premier League horen het in een 1 op 1 strijd tegen Psv, Ajax of Feyenoord gewoon ontzettend moeilijk zullen hebben!! Pienaar was zn plek niet eens zeker bij ajax en was direct de beste speler van Everton. Dembele speelde bij AZ en was direct 1 van de beste van Tottenham.
Fer is niet zomaar een spelertje hoor. Die man staat al jaren bekend als 1 van de grootste talenten van Nederland, heeft loopvermogen, power en scorend vermogen. Dat gecombineerd met het feit dat ie uit de kraamkamer van toptalent komt, namelijk Nederland, vind ik m eigenlijk te goed voor Everton. Wat ik he-le-maal niet begrijp, is dat ie nu naar clubs als Normich en QPR moet luisteren.....

15 juli 2014 om 15:23

Fer was niet het grootste talent van Feyenoord hoor. Best vaak op de bank gezeten ook in de jeugd. Cor Adriaanse zei voor het WK nog dat Fer nog altijd de fouten maakt die hij op zijn 15/16e ook maakte. Bij Feyenoord liet hij altijd een paar keer per wedstrijd zijn man lopen (het welbekende slaapmomentje) waar een goal uit viel en dat doet hij nu nog steeds regelmatig. Fer heeft ook geen briljante pass in de benen. Zijn fysiek en imposante passen als die rent laten het heel wat lijken. Fer is wat dat betreft net Fellaini, bekend om zijn voorkomen maar voetballend niet eens zo bijzonder (als je het mij vraagt).

Voor de PL is hij wel geschikt want dat is ook veel beuken, rennen en knokken. Zijn passing is niet zuiver, zijn techniek gemiddeld al kan hij wel goed koppen. QPR lijkt me wel onder zijn niveau.

15 juli 2014 om 15:43

Ik weet niet hoe jij er bij komt dat Fer een van de grootste talenten van Nederland is.
De enige clubs die momenteel beter dan Everton zijn in Engeland zijn City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, en ja ook nog United, ondanks een minder jaar.
Everton won dan weliswaar eind jaren 80 hun laatste landstitel, maar de concurrentie is Engeland is dan ook veel groter. Feyenoord won na '84 ook slechts 2 landstitels. Maakt dat Feyenoord dan ook tot een middenmoter?

Nu kunnen we het wel over het verleden blijven hebben, maar een club die sinds 2004 steeds in de top 7 eindigt, met een enkele 8e en 11e plaats, kun je geen saaie middenmoter noemen.

Overigens is Dembele via Fulham naar Tottenham gegaan. Fer kan goed mee in de middenmoot van de PL, maar bij een club als Everton zou hij de meeste tijd kunnen banken. QPR is een niveau te laag voor hem, clubs als Swansea, Southampton, Newcastle en West Ham zouden ideaal zijn voor hem.

15 juli 2014 om 15:50

Leroy Fer is nog jong en zijn beste jaren moeten nog komen. Niet elke carriere verloopt volgens het perfecte plaatje om al als 21-jarige basisspeler te zijn van een topploeg, zoals bij Pogba die een soortgelijke speler is.

Wat ik wel vind is dat Leroy Fer de finesse mist in zijn balbehandeling en overzicht. Hij blinkt niet uit in waardevolle specifieke kwaliteiten, maar vind hem redelijk all-round in zijn spel. Zijn fysiek en lengte zijn zijn beste kwaliteiten, en daar zijn er veel van.
Hij is geen echte balafpakker, spelmaker, loper of kaatser. Ik vind hem aardig box-to-box en pakt zijn doelpunten mee, zowel koppend als schietende. Maar ook daarvoor komt hij net een beetje tekort om bij een topploeg te mogen voetballen.

Ik denk dat er een aardige kop opzit. Qua mentaliteit lijkt het mij een goede kerel, maar niet geil genoeg om de beste te willen zijn zoals Suarez, Ronaldo.

15 juli 2014 om 16:20

Sorry maar als je Fer te goed vindt op dit moment voor Everton dan heb je er weinig verstand van..

15 juli 2014 om 16:54

@diemenaar; argumenten bedenken was te moeilijk voor je of niet?

16 juli 2014 om 01:20

Fer is antiliaan en geen Surinaamer.

QPR zou een mooie club voor hem zijn, alhoewel hij dan waarschijnlijk opnieuw onderin zal meedoen. Ik denk dat hij na zijn goede jaar ook wel de interesse heeft getrokken van teams als Aston Villa, West Ham en Stoke City.

15 juli 2014 om 13:10

Het geld van Queens Park Rangers is natuurlijk heerlijk maar de instabiliteit is een nare factor binnen de club. Transferbeleid is over de top en ieder jaar een karrenvracht aan nieuwe aankopen en huurlingen. Op die manier kun je nooit aan een stabiele basis werken lijkt mij. Het lijkt mij beter voor Fer om alsnog naar een club als Everton te indien die geinteresseerd zijn en Anders Southampton. Clubs waar het lijkt dat er momenteel een idee achter zit.

15 juli 2014 om 13:43

Helemaal eens, alhoewel ik me afvraag of clubs als Everton en Southampton geïnteresseerd zijn. Ik denk dat hij moet mikken op clubs uit de middenmoot.

15 juli 2014 om 16:24

Ik zou Newcastle een mooie club voor hem vinden maar ik denk dat die al genoeg spelers voor zijn positie hebben. Southampton heeft een boel verkocht dus je hebt de kans dat die komend jaar wel een aantal plaatsjes gaan zakken aangezien ze toch weer aan een nieuw team moeten gaan bouwen. Dat kost wat jaartjes. Het zou kunnen dat Koeman een hengeltje uitgooit naar Fer. Everton lijkt mij niet aan de orde inderdaad. Als ik Koeman was had ik een boel geld geinvesteerd om Ron Vlaar naar Soton te halen. Al vraag ik me af of hij zelf wil komen en of het salaristechnisch haalbaar is.

Dat gekochte paard wat nu nog steeds in het appartement staat is het grootste struikelblok......

Was het niet zo dat Fer naar Everton kon toen hij al bij Twente speelde? Verder logisch dat Fer Norwich gaat verlaten, lijkt me geen speler voor het tweede niveau in Engeland. Denk dat hij goed bij een club als West Ham of Southampton zou passen.

15 juli 2014 om 13:04

Jazeker, het was toen al beklonken en Fer zat al in het vliegtuig. Ook werd het op het journaal gemeld en het leek al helemaal rond. De redenen dat die transfer toen werd afgeblazen zijn volgens de geruchten en andere sites dat Fer een kleine misstap heeft begaan toen hij nog bij Feyenoord zat en ook vond Munsterman dat Everton te lang over het afronden deed.

15 juli 2014 om 13:47

Was het niet zo dat uit de medische keuring iets mis bleek te zijn met de knie van Fer en daardoor de transfer uiteindelijk niet doorging?

15 juli 2014 om 14:43

Ik heb het even opgezocht, we hebben beide gelijk ook de knie van Fer werkte niet mee. Ze zouden hem drie keer hebben nagekeken en daarna gaven de medici groen licht. Hier werden dan wel weer eisen aan gesteld zodat de transfersom nog gevarieerd was, afhankelijk van het aantal wedstrijden enz.

15 juli 2014 om 14:37

Ja zeker , alleen had dat armetierige clubje Everton wat graag me wil doen met de grote jongens zoals de beide Manchesters helemaal geen poen op dat moment om Fer te kopen , dus werd er een smoes bedacht en werd Fer afgekeurd vanwege zijn knieprolemen .

Ik hoop echt dat Fer naar een club als Aston Villa gaat. Hij moet in ieder geval wel in Engeland blijven want daar komt hij het best tot zijn recht. Ik ben er ook nog steeds van overtuigd dat hij over een paar jaar de Engelse top aankan, en dan denk ik aan Liverpool of United. Velen zullen het oneens zijn maar het zo'n krachtige speler, een echte box to box middenvelder en er zit zeker potentie in.

15 juli 2014 om 13:40

Potentie: ja, maar niet meer dan dat. Ik vind hem vooral erg lui. Zeker in het meeverdedigen. Voor een, zoals jij hem noemt, box-to-box-speler laat hij enorm veel zijn man lopen.

Hopen dat ie naar een ander land gaat zodat Feyenoord weer wat geld voor hem krijgt.

voor Fer komt wel een mooie club. mooie sub topper. QPR is wel mooi ben er een wedstrijd wezen kijken.
en die Rob Jansen doet goede zaken met al die transfers.

Bij QPR heeft ie weer hetzelfde probleem als dit jaar met Norwich, niet doen dus

Dat QPR heeft volgens mij ook geen idee van wat ze aan het doen zijn.

Verder een matige voetballer en zal echt niet hoger kunnen dan de onderste middenmoot van een van de betere competities. Beetje rennen, beetje sterk zijn en de bal van je voet af laten springen. Dat soort spelers heeft iedere club nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren