Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zet grote stap richting groepsfase Europa League

Laatste update:

Fenerbahçe heeft donderdagavond een grote stap gezet richting kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League. In Oostenrijk werd Austria Wien verslagen: 0-2. Joshua King en Serdar Dursun namen de treffers voor hun rekening. Volgende week donderdag moet de klus in eigen huis geklaard worden.

Fenerbahçe begon met Ferdi Kadioglu in de basis. De Turkse ploeg schoot uit de startblokken. King scoorde na acht minuten de openingstreffer van de wedstrijd. De dertigjarige Noor was het eindstation van een snelle aanval en kon de bal beheerst binnen schieten: 0-1. De eerste helft eindigde met een merkwaardig moment, toen Altay Bayindir van Fenerbahçe geraakt werd door een voorwerp dat van de tribunes werd gegooid. De doelman kon na een korte medische behandeling door.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd moest Austria Wien verder met tien man toen Lucas Galvão met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Daar maakte Fenerbahçe dankbaar gebruik van door in de 89ste minuut de eindstand op het scorebord te zetten via Dursun: 0-2. De ploeg van trainer Jorge Jesus heeft zich daarmee een zeer gunstige uitgangspositie verschaft. Volgende week moet deelname aan de groepsfase van het tweede Europese clubtoernooi worden veiliggesteld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe die Serdar zo slecht kan zijn maar toch scoort is ook echt een wonder zeg. Hij is totaal niet gemaakt voor voetbal. Enfin rustig uitgespeelde wedstrijd met een A/B elftal afwisselend. Op naar maandag!

19 augustus 2022 om 00:11

Hoe was de wedstrijd? Helaas mijn bet verloren op 1 goal hier.

19 augustus 2022 om 01:55

Fener ging gewoon voor de 0-1 en heeft die vroeg gevonden en daarna gewoon controlerend de wedstrijd uitgespeeld waarbij we nog net 2-0 hebben kunnen maken. Austria had geen enkel moment gevaar gesticht omdat de verdediging wel goed aan het opletten was.

19 augustus 2022 om 07:55

Ik had het al eerder gezegd na de 3-3. Serdar is een echte spits. Niet de meest begenadigde of verfijnst maar dat maakt niet uit. Hij kan en blijft maar prikken. Gewoon mee voetballen zolang er geen andere echte nr 9 komt. En een echte pure 9. Geen vleugel of hangende of een spits die ook op de flanken kan. Nee een pure afmaker a la Huntelaar, Inzaghi, Van Nistelrooy. Een echte echte 9

19 augustus 2022 om 11:32

Dan heb jij de wedstr niet gekeken. Hij was niet eens in beeld bij de eerste goal. Hij hangt veel op de middenlijn wil graag meevoetballen ipv op de 16 rond te hangen en een goal te forceren

19 augustus 2022 om 13:52

Van Nistelrooy kan je niet onder de categorie van Huntelaar of Inzaghi scharen. Hij was van origine een middenvelder. Hij werd pas bij Heerenveen omgetoverd tot spits door Foppe de Haan. Naast dat hij bizar goed kon afronden, kon hij ook prima meevoetballen.

Zolang Dursun blijft scoren, zou ik hem gewoon opstellen.

19 augustus 2022 om 14:37

Het probleem met Serdar is dat hij soms zelf een tegenstander voorbij wil of zelf voorgeeft. Het enige wat Serdar moet doen is afmaken en aanspeelpunt zijn meer niet.

Maar ja de kans is aanwezig dat hij op de bank komt omdat we, naar het schijnt, bijna de transfer van Maxi Gomez van Valencia af aan het ronden zijn.

Mooi resultaat, ik had verwacht dat Fener het lastig zou hebben tegen AW, maar blijkbaar niet. Oostenrijkse clubs zijn over het algemeen toch redelijk stugge ploegen gebleken die je nooit mag onderschatten. Trabzon gaat hoogstwaarschijnlijk ook de EL in, met een gunstige loting zie ik beide ploegen wel ver komen in dat toernooi. Jammer dat Sivasspor het laat afweten, maar de CFL is een geschikter platform voor hen. Het is een matige ploeg en in de CFL heb je meer kansen op succes.

19 augustus 2022 om 14:39

Probleem met Sivas is dat ze ook nog niet de versterkingen binnen hebben die Rıza wil hebben. Dan nog was Malmö te hoog gegrepen voor ons, hopelijk is de ecl loting voor Sivas wel gunstig/haalbaar.

Heerlijk haal de puntjes maar naar binnen Fener, conference league zou ze beter liggen denk ik, daar kunnen ze heel ver komen Europa league word toch wat lastiger, gefeliciteerd Fener fans!

Solide gespeeld en een mooie overwinning. Een aantal overwinningen op rij zal het team een boost geven. Wie weet worden we na jaaaren eindelijk weer eens kampioen. Wat mij betreft belangrijker dan ver komen in Europa.

19 augustus 2022 om 01:01

Kampioen worden helpt het land niet maar ver komen in Europa wel....

19 augustus 2022 om 02:03

Dat klopt, maar in dit geval denk ik dat die ommekeer niet zal komen door alleen Fener die het evt ver zal kunnen schoppen. Daarvoor heb je meerdere clubs nodig. Een Fener, Gala, Besiktas en Trabzon waarvan 2 de CL in gaan de groepsfase overleven en waarvan 1 minimaal de kwartfinales haalt. En 2 clubs die in de EL en ECL minimaal tot de kwarfinales schoppen. Maar als Gala en BJK uberhaupt geen Europees spelen, Konyaspor zich laat aftroeven door notabene Vaduz heb ik liever dat we eerst kampioen worden om weer in de euforie te komen. Wie weet is dan een CL weer eens denkbaar.

Al had Fener Dynamo Kiev en daarna Strum Graz verslagen, zou Benfica een niveau te hoog zijn. Het is jammer maar de waarheid

19 augustus 2022 om 10:01

Ver komen helpt Fener niet, maar kampioen worden wel

19 augustus 2022 om 14:41

Denk het niet zo zeer hoor, als we onszelf op de kaart zetten in Europa zoals Bodö/glimt. Is er echt wel meer animo voor spelers om naar Fener te komen en ook om hoger te bieden voor onze spelers. Clubs kijken toch echt wel naar wat spelers in Europa bereikt hebben bij hun clubs.

Wel grappig dat nu Fener 2x op rij makkelijk zn tegenstander verslaat dat er nu slechtst 7 reacties zijn geplaatst. Men is er als de kippen bij om Fener uit te lachen maar wanneer er wordt gewonnen zijn ze muisstil. Stel dat Austria Wien Fener in de return alsnog verslaat zullen er zo’n 70-80 reacties komen met leedvermaak en kritiek dat Fener en het bestuur er niks van snappen etc etc.

Het niveau bij Turkse leden op VZ is naar mijn mening gewoon enorm krom en laag (dat is mijn mening nogmaals).

19 augustus 2022 om 08:04

Niet zo hypocriet he. Juist wanneer Galatasaray punten laat liggen komen alle ratten uit hun hol tevoorschijn

On: er valt verder niks op de overwinning aan te merken. Fener heeft gwn zakelijk zijn plicht gedaan en probeert wat poetin geschreeuw te compenseren

19 augustus 2022 om 10:05

Nou, vele wachten op een verlies van Fenerbahce. Dersim heeft gewoon gelijk, hongerig om uit te lachen maar als we winnen met de staart tussen de benen wachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren