Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe verliest wederom met 3-2 en is uitgespeeld in Europa

Laatste update:

Fenerbahçe is donderdagavond door Slavia Praag uitgeschakeld in de Conference League. Op bezoek in de Tsjechische hoofdstad moest de ploeg van trainer Ismail Kartal een 3-2 nederlaag uit het heenduel compenseren, maar Fenerbahçe slaagde daar niet in en verloor met dezelfde cijfers: 3-2. Vrijdagmiddag krijgt Slavia te horen wie de tegenstander wordt in de achtste finale van het Europese toernooi.

Bij de Turkse formatie was er een basisplek ingeruimd voor Ferdi Kadioglu, die het veld echter in de 28ste minuut al geblesseerd moest verlaten. Zijn honneurs werden waargenomen door Nazim Sangaré. Op het moment van de vroege wissel keek Fenerbahçe al tegen een 2-0 achterstand aan. In de negentiende speelminuut had Ivan Schranz de score geopend nadat de bal voor zijn voet caramboleerde, terwijl Yira Sor tien minuten later al voor verdubbeling van de marge zorgde op aangeven van Ibrahim Traoré.

Toch kwamen de bezoekers ruim vijf minuten voor rust nog terug in de wedstrijd via Mert Hakan Yandas. De middenvelder scoorde van buiten het zestienmetergebied en via de binnenkant van de paal raak: 2-1. In de tweede helft maakte Slavia aan alle hoop van de tegenstander een einde. Tomas Holes had een uitstekende pass in huis op Sor, die op koelbloedige wijze afrondde: 3-1. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd zorgde Mergim Berisha weliswaar nog voor de aansluitingstreffer, al kon uitschakeling niet meer voorkomen worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat gaat het slecht met het Turkse voetbal.

24 februari 2022 om 23:59

Jammer genoeg; enthousiaste fans, genoeg geld… zou toch meer / mooier kunnen zijn!

25 februari 2022 om 08:52

Geld ? Die is er lang niet meer.. clubs gaan bijna failliet jammer genoeg.

Is toch geen schande? Dit Slavia is een erg sterke ploeg

Enige lichtpunt van de wedstrijd is Arda Guler; die actie die hij heeft gemaakt was gewoon van wereld klasse. Ik hoop dat Fenerbahce goed met hem omgaat, want hij is echt het enige lichtpunt van het Turkse voetbal

Hoe is die tisserand is het nog een beetje wat ?

Turske voetbal ligt op zijn gat. Wat gaat het bijzonder slecht met de Turkse teams

Accepteren en doorgaan, maar niet doorgaan op dezelfde voet als inmiddels al 5/10jaar? Als we het over beleid hebben dan staat Fener wel stijfbovenaan wat betreft de nominatie voor het slechtste beleid.

Echter denk ik niet dat ze van koers gaan veranderen.

Ik heb hier lang over het bestuur gepraat en hun oneindige reeks aan fouten maar vandaag heb ik een probleem met iets compleet anders. Hoe kun je als Fenerbahce speler jezelf niet opladen voor een Europees campagne? Hoe kun je erbij lopen alsof je deze club talloze bekers en successen hebt gebracht terwijl je daar alleen maar van kan dromen? Hoe kan het dat geen 1 van deze ‘mannen’ geen extra centimeter willen zetten voor de badge? Je bent uitgeschakeld in de competitie en de beker. De fans willen maar 1 ding, 1 moment waar ze zich kunnen aan vasthouden, geef ze iets, een klein moment waardoor ze een goed gedachte hebben als ze ooit aan dit seizoen denken. Vergeet kwaliteit even, hoe moeilijk kan het zijn om 1 wedstrijd in een heel seizoen je best te doen? Gewoon de longen van je lijf lopen? Buiten Ferdi verdiende niemand van deze spelers om in de basis te starten bij een club als Fenerbahce, hoe heb je dan de audacity om zo te slenteren over het veld? Voor mij is Fenerbahce er niet meer, althans niet zoals ik ze ken. Vanaf nu is dit gewoon een club zo als elk ander, niet meer en niet minder.

25 februari 2022 om 02:09

Doet Ozil nog wel eens mee?

25 februari 2022 om 08:54

27 wedstrijden gemist.. die ziet zoals Turken in het buitenland Turkije zien als vakantie land. Hij moet nog wennen en beseffen dat hij echt bij Fenerbahce speelt en in Turkije woont.

Slavia is toch een zeer kundige ploeg. Ik vind het allemaal niet zo gek, Fenerbahce had ook voor de winterstop al Europees uit gevoetbald kunnen zijn.

Arda Guler is een pareltje maar overal is Fener echt een team (eigenlijk een club) om te janken. Wederom kansloos verloren.

25 februari 2022 om 10:17

Wat praat je nou onzin? Fenerbahçe is de meest succesvolle club in Turkije. Domineert in iedere branche, behalve in het voetbal. En dat al tientallen jaren. Het voetbalteam is inderdaad om te janken de laatste 5-7 jaar. Maar we weten allemaal wat daar de grootste reden van is.

25 februari 2022 om 13:03

Meest succesvolle VOETBAL club is nog altijd; Galatasaray!

Verder normaal, Slavia is een niveau te hoog gegrepen voor fener.

Kansloos wederom. Had ook niks anders verwacht. Dit seizoen is officieel afgelopen.

Treurig om te zien dat een club van weleer, zo is afgegleden. Want was vroeger toch ontzettend bang voor de kwaliteit van clubs als Fenerbahçe en Galatasaray. Is de Turkse voetbalsupporters ook hartstikke gegund dat weer betere tijden aanbreken. Vind het prachtig hoe zij voetbal beleven in en buiten het stadion. Ben zelf 3x in Istanbul geweest ook als er niet gevoetbald wordt, leven beiden clubs bij velen dagelijks voort als een echte levenshobby.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren