Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Fenerbahçe mengt zich in strijd om viervoudig international van Oranje’

Laatste update:

Fenerbahçe en Fulham hebben zich bij Huddersfield Town gemeld met belangstelling voor Terence Kongolo, zo meldt sportjournalist Manu Lonjon via Twitter. Beide clubs willen Kongolo graag huren met een optie tot koop. Op de achtergrond heeft ook AZ belangstelling; de Alkmaarders zouden een verhuurperiode met verplichte optie tot koop hebben voorgesteld.

De belangstelling van Fulham en AZ was al enige tijd bekend, maar de inmenging van Fenerbahçe is een nieuwe ontwikkeling. De nummer zeven van het afgelopen seizoen in de Süper Lig is al enige tijd op zoek naar een nieuwe centrale verdediger en werd de afgelopen dagen in verband gebracht met opties als Bastos (Lazio), Mauricio Lemos (Las Palmas), Diego Godín (Internazionale) en Eric Bailly (Manchester United). Caner Erkin en Gökhan Gönül kwamen al transfervrij over van Besiktas en Filip Novak maakte de overstap van Trabzonspor, maar zij spelen meestal op de flanken achterin.

Kongolo, die uit de voeten kan als linksback én als centrumverdediger, heeft een contract tot medio 2022 bij Huddersfield Town. Hij kwam in januari 2018 over van AS Monaco; na een halfjaar op huurbasis werd hij in de zomer van dat jaar definitief overgenomen voor twintig miljoen euro. Na zijn eerste volledige seizoen, waarin hij 32 competitieduels speelde, degradeerde Huddersfield Town van de Premier League naar de Championship. In januari van dit jaar werd hij tot het einde van het seizoen gestald bij competitiegenoot Fulham. In zijn enige wedstrijd, een invalbeurt tegen Blackburn Rovers op 8 februari, liep hij een voetblessure op die hem de rest van het seizoen buitenspel zette.

Het is nu de vraag waar de toekomst van Kongolo ligt. De viervoudig international van Oranje, die in de Eredivisie alleen voor Feyenoord speelde, wordt al langere tijd met AZ in verband gebracht. Volgens eerdere berichtgeving van het Algemeen Dagblad is Huddersfield Town bereid om Kongolo zonder een huursom naar Alkmaar te laten vertrekken, mits AZ zijn volledige salaris betaalt. Daar kan of wil de Eredivisionist niet aan voldoen. Fulham toonde vervolgens interesse om de 26-jarige Kongolo, na zijn kortstondige verhuurperiode begin dit jaar, langer voor de club te behouden.

Welke club zou het best zijn voor Terence Kongolo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijk hoe Fener bij Kongolo komt, vind hem niks hebben, bij Feyenoord vond ik hem ook geen sterkhouder.

20 augustus 2020 om 00:47

Dan heb je er echt geen kijk op, heeft pech gehad door blessures anders zou hij minimaal bij een subtopper in de PL aan t spelen zijn

20 augustus 2020 om 00:55

Op basis van wat zou hij bij een subtopper in de PL spelen? Gelukkig heb jij er wel kijk op om me in te lichten.

20 augustus 2020 om 01:19

Naja vond hem bij Feyenoord altijd geweldig hoor. Razendsnel, lang, goeie kopper en een goede tackel met die uitschuifbare benen van hem. Kortom heel compleet, vond hem 1 vd betere verderigers toendertijd in Nederland. Heel jammer dat hij zoveel geblesseerd is.

20 augustus 2020 om 01:30

Fener heeft volgend seizoen 40 wedstrijden in de competitie voor de boeg en een blessuregevoelige verdediger is het laatste wat we kunnen gebruiken nu, aangezien we er al één hebben, namelijk Serdar Aziz, en dat is ook de enige cv in de selectie van niveau. De rest die Fener nu heeft schiet te kort en vorig seizoen heeft Fener de helft van de competitie met middenvelders achterin gestaan en dat was echt een complete drama.

20 augustus 2020 om 03:41

Hoe kom je daar nu bij? Afgelopen seizoen heeft hij pech gehad met blessures, maar zijn eerste 2 seizoenen in het buitenland heeft hij geen noemenswaardige blessures gehad. Bij Monaco was het niets en daarna deed hij het aardig bij Huddersfield, dat hem overnam en het volgende seizoen degradeerde. Afgelopen seizoen in de Championship als basisspeler welgeteld 1 punt uit de eerste 8 wedstrijden en toen pas raakte hij geblesseerd, waarna Huddersfield prompt 7 competitiewedstrijden ongeslagen bleef en 15 punt pakte. Kreeg direct weer een basisplaats en direct kregen ze weer op de broek. Daarna 2 xop de bank waarbij 1x kort ingevallen, en dat werd 2x gelijkspel. Daarna weer basis en weer 5-2 op de broek en toen was het klaar bij Huddersfield dat hem 1,5 maand op de tribune hield voordat ze hem aan Fulham verhuurden, waar hij dankzij een blessure vrijwel nutteloos was.Stellen dat hij zonder blessures wel bij een subtopper in de PL zou spelen is echt op niets gebaseerd, aangezien hij in zijn tijd in de PL dus geen blessures had en niet voldoende heeft laten zien dat een andere club er toe deed overhalen om hem in de PL te houden.

20 augustus 2020 om 08:00

@alex17Wat vindt je van Sadik als CV ?

20 augustus 2020 om 07:53

@shevaBij Feyenoord was hij juist een van de Betere maat. Snelle verdediger en een goede kopper. Sterk in duels en in de lucht. Opbouwend was het ook prima.

20 augustus 2020 om 08:42

Geen sterkhouder hahahah misschien moet je de wedstrijden ff terugkijken maat.. kongolo was het beest achterin sprinte iedereen snot en slide naar elke bal alsof zijn leven ervan hing!

Als het goed is wordt Lemos van Las Palmas één van deze dagen bekend gemaakt en Fener heeft ook hun pijlers gericht op Bastos (Lazio). Sarr van Nice wordt ook genoemd maar dat wordt heel, heel lastig en zou een absolute stunt zijn. Als Fulham zich daadwerkelijk heeft gemeld voor Kongolo schat ik Fener aardig kansloos in, eerlijk gezegd. Huurspelers ben ik sowieso geen voorstander van.

20 augustus 2020 om 08:03

Vindt jij ook niet dat fener aan goede transfers doet. Sosa is wel oud maar ook zo goed als binnen. Als we nog goede CV kopen en bastos kunnen betrekken in een ruildeal met Muric zou mooi zijn.

Alleen missen we nog een spits, ben benieuwd of die wordt aangetrokken en wie het wordt.

20 augustus 2020 om 10:12

Alle transfers zijn een verbetering tot nu toe. En al zou Sosa 50 zijn zou ik hem er nog bij willen

Zou dit geen optie voor PSV zijn? Een linksback is schaars. En hij kan ook LCV spelen. Onderhand ook de nodige ervaring. Als je 12 miljoen voor Bruma kan aftikken moet dit ook geen probleem zijn. Huren met optie tot koop zou een prima uitkomst kunnen zijn.

Het is een goede verdediger die Fener echt beter kan maken. Een sterke verdediger en een goede kopper. Sterk in duels en echt een goede snelheid. Opbouwend en opkomend ( als back of met corners ) was hij ook goed.
Alleen is hij wel blessure gevoelig en in turkije wordt er best fysiek gevoetbald. Vind hem meer een verdediger voor de Bundesliga of La liga.

Ik moedig deze transfer wel aan. Hij is relatief jong, heeft ervaring opgedaan in de fysieke Engelse competities en heeft restwaarde.

Kongolo die Feyenoord niet eens beter kon maken, moet het dan bij FB doen? Dat denk ik niet. De Turkse clubs moeten echt af van die derderangs zaakwaarnemers die de verkeerde spelers aanbieden bij clubs. Sommige clubs gaan hier nog in mee ook. Kongolo zou misschien naar Sivasspor kunnen maar zeker niet naar FB. Moet FB niet doen. Dan blijft FB middelmaat.

Wie o wie kan mij vertellen hoe Fenerbahce al deze nieuwe spelers in gaat schrijven terwijl er een limiet bestaat. Ik ben echt benieuwd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren