Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe maakt melding van komst van Lens

Laatste update:

Jeremain Lens is officieel speler van Fenerbahçe. De club uit Aziatisch Istanbul heeft dinsdagmiddag de komst van de 28-jarige aanvaller aangekondigd en laat weten dat hij voor de rest van het seizoen gehuurd wordt van Sunderland.

/

Het is niet bekend of er een optie tot koop in de overeenkomst is opgenomen. Lens, 31-voudig international van het Nederlands elftal, is na onder anderen Gregory van der Wiel en Martin Skrtel de zesde zomeraanwinst voor het team van trainer Dick Advocaat.

Lens bevestigde maandag al dat hij naar Fenerbahçe zou gaan: “Het is een mooie transfer. Fenerbahçe is een prachtige club en een goede uitdaging. Ik heb een goede band met Dick, maar hij kent ook mijn kwaliteiten. Het is niet zo dat hij me een vriendendienst bewijst”, zei Lens in gesprek met FOX Sports.

Een geschikte club voor Jeremain Lens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor hem! Hopelijk kan hij daar belangrijk zijn!

30 augustus 2016 om 12:28

Lens is snel en sterk, maar heeft vertrouwen nodig. Alleen dan presteert hij.
ik denk dat hij daar zo maar kan gaan slagen!

Al lang geleden dat deze jongen iets gepresteerd heeft. Hij mag van geluk spreken dat Dick het in hem ziet zitten. Laten we hopen dat hij zijn beste niveau weer kan gaan benaderen.

Die mag toch echt zijn handen dicht knijpen met dickie dick!
Man mag hij heeft de afgelopen tijd he-le-maal niets laten zien en toch weer een mooie transfer naar Fenerbahce.

Lens is gehuurd, Moussa Sow is ook onderweg en Fenerbahce gaat er alles aan doen om de nummer 10 van Racing Club te halen. Oscar Romero, een geweldig Paraguayaans talent. Maar we weten allemaal natuurlijk dat dit niet gaat lukken en dat Fenerbahce voor Adam Maher zal gaan.

30 augustus 2016 om 13:32

Moussa Sow schijnt onmogelijk te gaan worden. Ze willen een transfersom ontvangen dat Fener zeker niet kan betalen. Fener heeft al 3 grote namen voorin dus een nieuwe aanvaller is echt geen prioriteit. Tenzij Fernandao gaat verkassen maar dat zie ik ook niet zo gauw gebeuren.

30 augustus 2016 om 13:39

Sow is gehuurd voor een jaar. Ook LigTv heeft dit inmiddels bevestigd. Als ik heel eerlijk moet zijn ben ik het meest tevreden met de terugkeer Moussa Sow! Ik miste zijn omhaaldoelpunten al..

30 augustus 2016 om 16:43

Ik ben er ook wel blij mee. Ik mocht Sow niet omdat hij te ego was en veel te sentimenteel. Maar misschien is dat sentimentele en de liefde voor de club nou net wat we nu nodig hebben.

30 augustus 2016 om 14:05

@ Forza

Fener voert weer een beleid waar ik niks van begrijp.

Je hebt nu vier centrumspitsen, terwijl je met één spits speelt. Laten we zeggen dat Sow op links gaat spelen, wat gebeurt er dan met Aatif, Volkan Sen en Stoch........en Alper.

De grootste transfer voor Fenerbahce zou een nieuw bestuur zijn met de tiran Aziz Yildirim ver weg van de troon.

30 augustus 2016 om 16:41

Dat zou inderdaad de grootste transfer voor Fenerbahce zijn broer.

30 augustus 2016 om 21:49

Het lijkt er op dat Fenerbahce meer bezig is met goede namen te halen en daarmee zijn best doet daarmee probeert zijn supporters gerust te stellen dan tactisch echt een team neerzetten die voor successen moet gaan zorgen. Erg zonde van het geld, maar je die is er. Galatasaray en Besiktas daarentegen doen wel gerichte aankopen. Bestuur is natuurlijk verantwoordelijk voor al deze waardeloze gedoe.

31 augustus 2016 om 03:27

4 centrumspitsen waarvan er 2 zwaar uit vorm zijn. Een tank van 130 kilo (Fernandao) en Van Persie die het nog altijd moet laten zien. Dan blijven 2 cobra's over die samen voor veel vuurwerk hebben gezorgd. Aatif moet zijn rol als back-back-up accepteren denk ik dan

31 augustus 2016 om 10:50

mya

Het gaat er mij om dat deze spelers wel op de loonlijst staan en Fener heeft net als Galatasaray de Uefa op z'n dak.

31 augustus 2016 om 12:38

Hoe kan Gala zoveel transfers doen dan als de UEFA hen in het vizier heeft? Watvoor straffen kan de UEFA opleggen bijvoorbeeld? Uitsluiten van Europa?

31 augustus 2016 om 13:26

Mya

Het gaat niet om de hoeveelheid transfers, maar om de salarissen en transfersommen, want die hebben een invloed op je balans aan het eind van het jaar.

Uitsluiten van Europa is zeker een optie als je een negatieve balans hebt van 30m euries.

31 augustus 2016 om 03:22

Komt Sow terug naar Fener? Zou wel leuk zijn haha! Lens is een prima aankoop om erbij te hebben natuurlijk. Ziyech had ook fantastisch geweest voor Fener, Jammer dat die naar Ajax is. Na Alex niet echt meer een nice 10 gezien bij Fenerbahce

"turkse topclub maakt melding van komst 29-voudig Oranje-international"

On: Deed het onder Van Gaal goed bij Oranje, maar nu krijgt met alle respect Steven Berghuis de voorkeur. Mooie goal gemaakt afgelopen weekend, maar toen was de selectie al bekend. Hij speelde daarvoor één wedstrijd in de basis bij Feyenoord, als ik me niet vergis. Hopelijk krijgt Advocaat hem weer aan het voetballen, wat hem aardig lukte bij PSV en volgens mij ook bij Sunderland. Oranje kan hem in dat geval goed gebruiken, denk ik.

Word zo een Nederlandse entourage daar! Benieuwd hoe hij het gaat doen!
Offtopic: Ik zie dus dat Lens ongeveer van dezelfde leeftijd is als Elia. Vraagje voor de VZ leden; wie hebben jullie liever in je team? Elia of Lens?

30 augustus 2016 om 12:38

Elia

30 augustus 2016 om 12:42

Elia natuurlijk.

30 augustus 2016 om 13:12

Lens heeft in mijn ogen meer scorend vermogen. Maar het maakt in dit geval niet heel erg veel uit. Elia heeft een mooiere actie. Maar Lens is toch echt wat klinischer voorin. Daarnaast heeft Lens ook veel meer constante seizoenen achter de rug.

30 augustus 2016 om 13:26

Klopt. Lens heeft ook meer scorend vermogen, tevens ook meer goals gemaakt in zn carriere dan Elia. Maar vind Elia een mooiere speler om naar te kijken, en heeft idd iets meer acties in huis. Daar waar Lens juist meer scorend vermogen heeft. Wellicht kijk ik door een Feyenoord-bril als ik toch dan de voorkeur zou geven aan Elia..

30 augustus 2016 om 13:25

Als ik er even vanuit ga dat beiden als wisselspeler bij Oranje zouden zitten en beiden een prima vorm te pakken hebben, dan kies ik voor Lens. Op meerdere plekken inzetbaar dan Elia, minder mooie actie weliswaar, maar in mijn ogen hoeft Lens niet minder effectief te zijn en dat is belangrijker.

30 augustus 2016 om 13:47

Lens

30 augustus 2016 om 14:07

Lens natuurlijk. Elia heeft bij clubs als Juventus, Werder Bremen en Southampton niet goed gepresteerd. Beide spelers lijken een beetje op elkaar, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Lens. Lens heeft meer scorend vermogen en is fysiek veel sterker. Elia kan een week heel goed spelen en de volgende week weer heel slecht. Lens die haalt altijd wel een bepaald niveau.

30 augustus 2016 om 15:31

Lens natuurlijk

Volgens mij is Advocaat een beetje verliefd op Lens.

Ik denk dat ze liever Ziyech hadden gehad bij Fenerbahce, Lens is toch wel een beetje een teleurstelling.

30 augustus 2016 om 13:13

was niet een keus tussen de ene en de andere, ze zouden samen komen mocht ziyech gelukt zijn geweest.

Dan is nu helemaal duidelijk dat v Persie niet meer nodig is.

30 augustus 2016 om 13:13

lens zal vanaf de flanken komen dus heeft verder niet veel met van persie te maken

30 augustus 2016 om 13:22

V Persie zal gewoon in de spits blijven neem ik aan. Daar waar hij ook vele malen beter is dan Lens, en tevens ook elke andere aanvaller bij Fener

Ik heb altijd een zwak gehad voor Lens als voetballer. Snel, sterk, harde werker en verdedigende taken kan hij uitstekend uitvoeren en op meerdere plekken inzetbaar. Zie hem als een 23e man voor Oranje, die voorin alle posities kan invullen en in 5-3-2 een meer dan uitstekende vleugelback kan zijn. Mits spelend met vertrouwen. Aangezien Advocaat vertrouwen heeft in Lens maakt hij hopelijk veel minuten en kan hij wellicht Oranje meer serieuze opties bieden voor de vleugels. Met zijn 28-jaar hoeven we hem in elk nog niet af te schrijven voor Oranje, vind ik.

Lens is een prima speler voor Fenerbahce. Zal het onder Dick vast wel goed doen. Is fysiek heel sterk, wat belangrijk is in Turkije.

Indien Nigel ook komt naar Turkije (gs) dan hebben we best veel Nederlanders in de competitie:

- Sneijder
- De Jong
- Donk
- Van Persie
- Lens
- Dickie Dick
- Riekerink
- Maher ?

Vagner Love heeft een overeenstemming bereikt met Alanyaspor. Wat was dat een beest zeg in zijn Cska Moskou tijden. De Turkse competitie wordt als maar sterker en sterker.

30 augustus 2016 om 14:00

" Sneijder
- De Jong
- Donk
- Van Persie
- Lens
- Dickie Dick
- Riekerink
- Maher ?
"

Wanneer gaan Ziggo of Fox toehappen ? Alleen al met de Turkse fans haal je al minimaal 50,000 abonnees binnen en de Nederlandse liefhebber zal een Galatasaray - Fenerbahce met zoveel Nederlandse inbreng ook niet snel laten schieten.

30 augustus 2016 om 14:59

Gelijk heb je Bro. Ben van mening dat de meeste Turken (ik in ieder geval wel) wel een abonnement zouden aanschaffen indien Ziggo of Fox de rechten overneemt. Wellicht dat Ziggo overtuigd wordt als we nog meer Ajacieden halen naar Turkije hehe.

30 augustus 2016 om 16:58

Nog een jaartje broer. Als het goed is loopt het contract met Ligtv af en kunnen buitenlandse kanalen wellicht toehappe waaronder fox of ziggo.

Ik las net ook dat Advocaat Schone naar Fenerbahce wilt halen. Dus dan klopt het wel wat Overmars zei dat er interesse is voor meerdere middenvelders bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren