Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe legt extra fundament onder defensie met komst international

Laatste update:

Fenerbahçe heeft Sener Özbayrakli overgenomen van Bursaspor. De Turkse grootmacht meldt via de officiële kanalen dat de rechtsback een vierjarige verbintenis heeft ondertekend in Istanbul. Het is niet bekend wat Fenerbahçe betaalt voor Özbayrakli, maar de verwachting is dat de verdediger ongeveer vijf miljoen euro kost.

Özbayrakli is enkelvoudig international van de nationale ploeg van Turkije: in maart maakte hij zijn debuut in het oefenduel met Luxemburg (1-2 winst). Bij Bursaspor was hij een onbetwiste basisspeler: het voorbije seizoen kwam hij tot 31 competitiewedstrijden als basisklant.

Voor Fenerbahçe is Özbayrakli de tweede defensieve versterking van de zomer. Eerder werd Simon Kjaer overgenomen van Lille; de international van Denemarken kostte de nummer twee van het voorbije seizoen in Turkije 7,6 miljoen euro. Op de achtergrond zou Fenerbahçe ook nog bezig zijn met spelers als Fernandão, Nani, Neto en David Ospina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fenerbahce gaat denk ik nog wel wat inkopen doen als ik dit zie? Maar worden er geen spelers verkocht? Of zijn er al paar weg?

23 juni 2015 om 13:14

Contracten van spelers als Egemen Korkmaz, Mert Günok, Pierre Webo, Selcuk Sahin en Bekir İrtegun worden niet verlengd waardoor er een aantal miljoenen beschikbaar zal zijn.

23 juni 2015 om 13:19

Er worden een paar spelers verkocht en Kuijt en Webo vertrekken transfer vrij. Fenerbahce koop zelf niet de spelers he. Fener's bestuur bestaat uit de rijkste personen van Turkije(bijv Ali Koc). Zij financieren de transfers. Wat ze doen is dat zo'n bestuurder 7 miljoen van de 8,6 miljoen transfersom betaald. Hierdoor is Fener financieel veel en veel sterker dan een Galatasaray (dat eigenlijk een groter en waardevoller merk is.

Voorheen was dit nooit een probleem omdat ze zeer incapabele trainers hadden die als stromannen functioneerde voor de echte trainer namelijk de voorzitter. Nu de idiote voorzitter van Fenerbahce Aziz yildirim vervangen wordt door de zeer capabele Ali Koc en ze eindelijk een trainer aanstellen die echt de tactiek gaat bepalen zal Galatasaray erg veel last krijgen van deze tranfers.

Ik bedoel met Stoch, van Persie, Maicon en Nani staat er echt een geweldig elftal.

NU hopen dat mijn clubje nog ergens geld vandaan tovert en ook iig 1 topspits binnenhaalt

Ospina
GG/Sener
Kjaer
Maicon
Caner
Topal
Alper
Nani
Diego
Stoch
Fernandao
23 juni 2015 om 13:32

Ospina, Maicon, Nani en Fernandao zijn helaas nog niet officieel

23 juni 2015 om 14:13

Bedankt voor de duidelijkheid blackmamba, das wel lekker voor een club.

23 juni 2015 om 20:03

@blakcmambatr

Als het rijke bestuur zoveel betaald dat heeft Fener toch ook weer te maken met Financial Fair Play. Het geld moet toch ook echt binnen komen om het te kunnen uitgeven?

Of pompen zij het erin via sponsors, wat eigenlijk ook niet meer mag? Bij Vitesse kan die rijke rus ook niet anders dan zich te houden aan Ffp.

24 juni 2015 om 15:25

Daar zat ik ook over na te denken. Ik denk via sponsoren. Het is natuurlijk wel een andere situatie dan 1 rijke rus he. Je hebt 30 rijke bestuursleden die ieder 50 bedrijven hebben. misschien maken ze zo'n constructie.

Of ze kopen het contract af van de speler waardoor deze transfer vrij is (dit is het geval geweest bij deze transfer van Sener en die speler tekent daarna transfervrij bij Fenerbahce.

23 juni 2015 om 16:39

Sener is gekocht voor 5 miljoen tl zo omgerekend 1,8 miljoen euro niet 5 miljoen euro

5 miljoen lira is het, dus omgerekend 1.7 miljoen euro. Was een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract.

Goede aankopen, maar met Ospina hebben ze al een goede keeper wat Neto ook is, maar ze hebben toch ook nog Volkan Demirel. Wat gaat daarmee gebeuren dan?

23 juni 2015 om 14:41

Die wordt 2e keeper.

23 juni 2015 om 14:43

De sportiefe directeur, wil dat Volkan niet meer de 1e keeper is. Hij zij als we het ver wouden schoppen in Europa, moet Volkan weg.

23 juni 2015 om 14:44

Ja niet weg moet maar, 2e keeper wordt

23 juni 2015 om 17:39

Hij was zelf oud keeper, dus hij heeft het goed gezien

Hiermee toch duidelijk dat de Turkse clubs Nederland min of meer voorbij zijn en het niet meer lang duurt voor de gehele Turkse competitie de Nederlandse voorbij is.

23 juni 2015 om 13:20

Was al een tijdje zo hoor, sinds wat zal het zijn 2010 spelen alle clubs in de Eredivisie met zo'n 8 spelers van rond de 20-22 in de basis. Het is wel leuk om naar te kijken maar het is niet meer dan een opleidingscompetitie, terwijl er in Turkije veel ervaren spelers spelen en slechts enkele talenten

Ik vind Sener niet goed genoeg voor Fener maar wel een goede wissel.

23 juni 2015 om 17:53

Hij is zeker een goede wissel.. En op lange termijn met genoeg training en mentorschap van Gokhan zelfs zijn vervanger, want Gokhan is ook al 30 inmiddels.

23 juni 2015 om 20:04

Als jullie dat niveau willen hanteren kan dat maar als je naar Europees succes streeft moet je dat niet willen.

Druk zomertje voor Fenerbahçe zo.

Off: Denk dat Nederland zich nu toch wel enige zorgen moet gaan maken. Turkse clubs gaan nu hun selectie versterken met buitenlandse krachten om betere resultaten te boeken in Europa. Over twee jaar vallen de goede coëfficiënten van Nederlandse clubs weg (en de dramatische van afgelopen jaren blijven over) en dan komt Turkije omhoog

23 juni 2015 om 17:39

Ja wordt zeker druk, nu melden verschillende media dat we ook een akkoord hebben bereikt met Luiz Adriano van Shaktar.. Het is allemaal afwachten

23 juni 2015 om 20:05

@ Paolo Maldini

Het is eigenlijk raar dat wij nog boven Turkije staan. Maar ja het verschil is al jaren groot in financieen tussen NL en Turkije. Maar op een of andere manier maken ze er Europees toch weer een ramp van bij de Turken.. Hoe het kan weet ik ook niet. Kijk naar Gala dat vorig seizoen roemloos laatste werd in de CL Poule.

24 juni 2015 om 04:39

Komt omdat Gala makkelijk dacht, komt een ploeg als Anderlecht voor je die onderschat je tweemaal, Arsenal die in de competitie niet goed draaide dachten ze ook wel even aan te pakken, opstellingen waren ook niet optimaal maarja geen nut om daarover te hebben weet bijna iedereen wel.

Afgezien van de geruchten hebben geen van de teams in Turkije een speler gekocht die echt verschil gaat en kan maken.

24 juni 2015 om 04:42

Fener gaat wel spelers halen die het verschil maken, FB wilt tenslotte ook hun 4de ster halen dat willen ze zo snel mogelijk dus reken maar op een paar goede transfers.

En weer moeten we Fenerbahçe feliciteren! Mijn club blijft nog achter met echte aankopen, maar de zomerstop duurt nog wel even.

Ik kan alleen maar hopen dat de concurrentie voor Galatasaray nog sterker word, zodat het algehele niveau in Turkije ook alleen maar beter en beter gaat worden.

Hopelijk komen eerder genoemde namen zoals Nani en van Persie ook naar Turkije, ongeacht bij welke club ze ook neer strijken...

Wss komen Nani, Luiz Adriano, Fernandao, Ospina, Guarin en Maicon naar Fener. Dit seizoen gaan we vlammen net als in de Zico tijdperk. Mooi aanvallend voetbal met als trainer Vitor Pereira.

Is hij gehaald als stand-in van Gokhan? Want ik zie hem Gokhan niet uit de basis spelen.

24 juni 2015 om 04:43

Ja hij begint als wissel en zal afentoe Gokhan wel vervangen, hij zal rustig opgebracht worden hij is nog jong, Gokhan is ook al 30.

24 juni 2015 om 07:38

Opgebracht worden? Die zin klopt niet. Het moet zijn 'gebracht'.

Gaat goed zo!

Sener is een backup voor Gokhan.
Afgelopen jaren hebben wij niet een echte rechtsback als wissel gehad. Nu kan Gokhan de concurrentie aangaan!

Ik verwacht dat Ospina na Copa America zal gaan tekenen. Arsenal heeft Cech gehaald.
Fernandao zal ook nog bekend gemaakt.
Stoch komt terug.
Nani lijkt zo goed als binnen.
Maicon is Fener mee in gesprek.
Guarin is Fener mee in gesprek.
En mocht Emenike of Sow vertrekken dan zal er nog een spits worden aangetrokken.

Volgend seizoen spelen we zo als alles klopt:

Ospina-Gokhan-Maicon-Kjaer-Caner-Guarin-Topal-Nani...
Als wissels heb je dan: Volkan-Bruno-Sener-Stoch/Alper/-Emre-Emenike/Sow/-... Met de goede tactiek en wilskracht zie ik dit elftal wel minimaal de volgende ronde van de CL halen.
Maar goed. Dit zijn slechtst geruchten.

Ik geloof erin. En zal 28/29 juli of 4/5 augustus in Istanbul zijn om Fener te steunen!
We gaan voor de 4e ster. Beter later dan nooit!!

Goede back up voor een Gokhan en wellicht voor de basis. Gokhan heeft al jaren geen serieuze concurrent en dat zorgt er voor dat hij soms erg laks en laconiek speelt. Sener moet hem vooral scherp houden. Het worden nog drukke dagen voor Fener op de transfermarkt. Binnenkort beginnen te trainingen en Pereira wilde alle transfers afgerond hebben voor die tijd.

23 juni 2015 om 15:13

Hoe komt Fener eigenlijk aan zoveel geld?
TV gelden net als Engeland lijkt me niet?
Dus enorme sponsoren die 20/30 miljoen per seizoen neerleggen + supportersinkomsten ?

23 juni 2015 om 15:29

3 namen:

Nihat Ozdemir, Ferit Sahenk en Ali Koc.
Drie miljonairs. Die pompen er gewoon geld in.

Supportersinkomsten valt tegen afgelopen jaar. Namelijk passolig en het buitensluiten van de harde kern achter één van de doelen.

Ook speelt dat Fener sinds het zogenaamde omkoopschandaal niet echt veel heeft uitgegeven. Buiten Sow - Emenike en Diego is er niet veel uitgegeven. Dus daar heeft Fener toch ook op bespaard.

23 juni 2015 om 15:49

Zeg maar gerust miljardairs. Ferhit Sahenk is zelfs de rijkste persoon in Turkije, en fanatieke Fenerbahce supporter.

23 juni 2015 om 16:50

Lucky Fener

In Nederland moet dit helaas ook gaat mijn clubie PSV nooit meer bij de Europese (substop) aanhaken.
Of er moet iets gaan veranderen bij de Fifa. Bijv. met minder spelers inschrijven in de Cl
Per transferwindow mag maar een maximaal bedrag aan transfers worden uitgegeven.
Bij schulden wordt dit bedrag nog meer gereduceerd. Maar is in de huidige maatschappij volkomen kansloos.

Is wel leuk als Fener supporter om al die rumours voorbij te zien komen. Wetende dat het team volgend jaar een grote kwaliteitsimpuls krijgt. Zou geweldig zijn als ze Van Persie weten binnen te halen. Marokkaanse vrouw, die zou het totaal niet erg vinden om naar Turkije te gaan.

23 juni 2015 om 17:40

Grappigste is van Ferit Sahenk, zijn vrouw heeft volgens forbes een groter vermogen dan haar man.. 2 miljardairs in 1 huis :D

Die hebben we ook binnen, kan concurreren met Gokhan Gonul. Nu hopen dat Nani ook nog komt dan hebben een toptransfer gedaan.

Eindelijk werd tijd zeg ! Ik verwacht nog meer spektakel deze week

Dit vind ik wel een beperkte voetballer als ik eerlijk ben. In het aantal wedstrijden dat ik hem heb zien voetballen, heeft hij mij niet weten te overtuigen. Ondanks dat zijn onze rivalen verl actiever bezig op de transfermarkt. Ik ben benieuwd met wat onze trainer komt...

haha zwakke aankoop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren