Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie werkt aan zelfvertrouwen, wereldgoals van Nani en Sener

Laatste update:

Fenerbahçe heeft woensdagavond een overtuigende overwinning in de groepsfase van de Turkse beker geboekt. De ploeg van Vitor Pereira was een maatje te groot voor Antalyaspor, dat zowel voor rust als in de tweede helft twee doelpunten om de oren kreeg: 4-2.

De treffers in het eerste bedrijf mochten er absoluut zijn. Een krachtig schot van Nani brak na veertien minuten de ban. Het leer ging tegen de onderkant van de lat, via de grond opnieuw tegen de lat en uiteindelijk achter Raïs M'Bolhi: 1-0. Een kwartier later was het opnieuw raak. Een schot van Sener Ozbayrakli van 35 meter eindigde op schitterende wijze in de bovenhoek: 2-0.

In de tweede helft liet Robin van Persie zich gelden. M’Bolhi zat vier minuten na rust mis bij een hoekschop van Caner Erkin, waardoor de Nederlander de 3-0 binnen kon koppen. Tien minuten later mikte Caner het leer opnieuw met gevoel op het hoofd van Van Persie: 4-0. Antalyaspor verkleinde de nadelige marge via Emre Akbaba en invaller M’Billa Etame, maar de zege va Fenerbahçe kwam niet in gevaar.

De goal van Nani mocht er absoluut zijn, maar wat te denken van deze kanonskogel van Şener Özbayrakli!

Posted by voetbalzone on woensdag 23 december 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Persie de beste man van het veld, ik blijf het idee houden dat hij vaak niet wordt begrepen door zijn ploeggenoten. Want het is nog steeds een geweldige voetballer.

23 december 2015 om 20:30

Jammer dat hij niet in dit Arsenal speelt RVP en Ozil zouden perfect zijn.

23 december 2015 om 21:02

So ey, van Persie en Ozil in 1 team... Sowieso zou van Persie niet misstaan in dit Arsenal

24 december 2015 om 02:39

Is ook zo, maar veel van die jongens bij Fener lijken maar wat aan te klooien en wat heen en weer te dribbelen. Beetje balverliefde jongens die denken dat ze makkelijk elke verdediger in Turkije kunnen passeren. Is echter niet zo en ondertussen staat Van Persie een beetje voor lul in dat velt. Hij was, in reactie op de anderen, nog geweldig geweest bij Arsenal denk ik.

Mooie streep in het dak van het doel!

23 december 2015 om 20:56

Understatement! Wat een goal zeg.

Mooi dat me teampje steeds beter draait

Geweldige goals van Nani en vooral Sener. Met Uygar hebben we een talent dat het echt ver kan schoppen. En dat is zeer zeldzaam bij Fenerbahce, waar jong talent schaars is. Ik ben echt gecharmeerd van die jongen. Ook mooie reddingen van Ertugrul. We hebben onze nieuwe tweede keeper wel binnen. Kadlec en Topuz hebben weer eens laten zien geen ene moer toe te voegen. Zonde van die 2 tegendoelpunten. Echter heeft het publiek wel enorm genoten.

23 december 2015 om 20:01

Jong talent is niet schaars maar ze krijgen nooit een kans omdat bij fener als trainer niet kampioen wordt wordt je ontslagen daarom durven de trainers geen risico te nemen

23 december 2015 om 20:20

Uygar en voorheen Mert waren de enige in de recente jaren waarvan ik denk dat ze de top aankunnen/konden. Helaas is die kans voor Mert voorbij.

Vandaag speelden we lekker vrij en niet op score en kijk we scoren meteen 4x en konden genieten van het spel. Dit wil ik ook zien in de competitie met de basis 11. En niet dat lelijke voetbal op de 1-0.

Van Persie blijft toch wel een sterke spits. Weet precies wat die moet gaan doen en wanneer hij moet gaan lopen of stilstaan. Kreeg 2 voorzetten van Caner en allebei goed ingekopt. Mooie doelpunt ook van Sener. Die zal samen met Gokhan onze rechtsbacks gaan worden op het ek.

Zo blij dit te lezen. Ik kijk veel competitie wedstrijden van Fener en RVP krijgt, als hij speelt, echt weinig kansen. Voetbalt wel erg sterk en creëert ook aardig wat kansen voor de spelers om hem heen. Heb Diego en co. er echter al een heleboel om zeep zien helpen, haha!

26 december 2015 om 18:30

Robin doet het prima, maar zal in Nederland wel altijd ondergewaardeerd blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren