Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe krijgt zonder Van Persie flinke domper te verwerken

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zaterdagavond dure punten laten liggen. Het team van trainer Dick Advocaat leek op bezoek bij Bursaspor een minimale overwinning te boeken tegen tien man, maar in de slotfase moest het bezoek uit Istanbul toch een gelijkmaker toestaan: 1-1. Een hard gelag voor het toch al wisselvallig presterende Fenerbahçe.

Een rake strafschop van Moussa Sow, na een voorzet van Jeremain Lens op de hand van Tomas Sivok, in de 22e minuut bracht Fenerbahçe aan de leiding. Harun Tekin raadde de intenties van de aanvaller, maar kon de inzet in de gekozen hoek uiteindelijk niet keren. Bursaspor kwam nog voor rust met tien man op het veld te staan, na een tweede gele kaart voor Boban Jovic voor een charge op Lens.

Fenerbahçe, zonder Gregory van der Wiel en de geschorste Robin van Persie, slaagde er na rust niet in om de voorsprong te vergroten. Het team van Advocaat moest in de 88e minuut zelfs een gelijkmaker incasseren, na een elfmetertrap van Pablo Batalla. Daar ging een handsbal van Simon Kjaer aan vooraf. Door de remise komt Fenerbahçe op 36 punten te staan, 8 minder dan koploper Besiktas. Aartsrivaal Galatasaray heeft drie punten meer en een duel minder gespeeld.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je speelt tegen 10 man!!! Ga voor meer doelpunten maar neeeeeee, zonodig zakelijk uitspelen! Dit is de pure zwakheid van Fener al jaren geweest! Wat een zwakke mentaliteit

Tsja scheids moest toch iets voor Bursa doen aangezien hij ze had benadeeld met een penalty en een rode kaart.. dan maar ff een penalty geven aan ze in de laatste 2 minuten!

11 februari 2017 om 19:43

Dit gelijkspel is puur de fout van FB, sorry hoor. Tegen 10 man achteruit liggen vraag je er gewoon om.

11 februari 2017 om 19:48

Klopt. Fener heeft een strikje om dat punt gedaan en weggegeven aan Bursa. In dit geval was de scheids de bezorger.

Haha, de Turkse competitie is echt een drama met die scheidsrechters. Fenerbahce heeft slecht gespeeld, maar de penalty voor Bursaspor was onterecht.

Ik denk dat veel mensen veel geld hebben gewonnen door op wedstrijden te spelen in de Turkse competitie.

Ik luister nu naar Ridvan, hij klaagt op de gegeven penalty van Bursa. Ik vind het ook geen penalty, maar was die van Fener wel een penalty? Hij heeft zn arm gwn recht langs zn arm omdat zn ploeggenoot mis schiet knalt hij er tegen aan.

Beter ga je als FB supporter met je bril even toegeven dat je club gewoon dramatisch is. Als jij tegen 10 man maar 1 echte kans weet te krijgen en ook tegen Besiktas was dit het geval, dan mag je echt wel wat kritischer zijn man.

Moet zeggen hij probeert wel eerlijk te zijn want geeft ook aan dat de 1-0 van karabuk buitenspel was en daarom genekt is, maar je team kan niet eens 5x over spelen man kom op. Al geeft de scheids geen penal voor bursa dit team kan niet eens derde worden denk ik.

O heerlijk zeg. Een keertje verliezen met een penalty tegen, in plaats van mee.

Bursaspor. Van de laatste 32 jaar de enige club van buiten de top 3 die kampioen werd. Mag je nooit onderschatten zelfs met 10 man niet.

11 februari 2017 om 19:21

Wel als Bursa vier wedstrijden op rij heeft verloren en je de gehele wedstrijd de betere bent. Maar dat dit niet gewoon in een 0-3 voor Fener is geã«indigd is puur te wijten aan tactisch ongelooflijk falen van dhr Advocaat.

Zondag kon Fener tegen 10 man ook niet heel veel en scoorden ze uit een counter. Vandaag hebben ze tegen 10 man ook bijna niks gecreã«erd en komt hun doelpunt uit een strafschop. Je kan het Advocaat niet kwalijk nemen eigenlijk, het bestuur heeft geen creatieve middenvelder gehaald, maar uiteindelijk moet je het doen met het materiaal dat je hebt. Maar niet getreurd Fener fans, jullie zijn een punt ingelopen op ons.

11 februari 2017 om 19:20

Wat had ik gehoopt dat Fener een fatsoenlijk bestuur had. Puur door mismanagement denkt Besiktas nu dat ze iets voorstellen.

11 februari 2017 om 19:24

En jarenlang was het tegenovergestelde het geval, dus wat is je punt? Tenzij je beweert dat Demiroren het heel goed heeft gedaan als voorzitter.

11 februari 2017 om 19:24

Troost jij jezelf zo na een verloren wedstrijd tegen Karabuk?

11 februari 2017 om 19:26

Moet ik huilen? Dit is voetbal, elkaar een beetje plagen hoort er bij. We hebben verdiend verloren, dus ik kan er mee leven.

11 februari 2017 om 19:28

Zeg eerlijk.. door deze beslissingen van de scheidsrechters en TFF etc. kan er binnen mum van tijd een burgeroorlog uitbreken onder de supporters van de 4 'grote' clubs.

11 februari 2017 om 19:35

Ik begrijp niet waarom het nu zo erg wordt overdreven. Ik kijk al sinds 2000 de Turkse competitie en ieder seizoen wordt er over de scheidsrechters gezeurd, dus dit is niks nieuws. Er staat nu alleen misschien meer op het spel.

Als er in 2011 geen burgeroorlog is uitgebroken, zal dat nu ook niet gebeuren. Zeker niet na alle gebeurtenissen van de laatste maanden. Dus daar ben ik niet bang voor.

11 februari 2017 om 19:41

Dan wens ik jou nog een fijne en lange slaap..

11 februari 2017 om 19:49

Dan slaap ik dus al meer dan 15 jaar. Maak me maar niet wakker.

Tot de penalty van Bursa floot de scheids een puike pot. Hield controle op alles. Zonde.

Ik begrijp de frustratie van FB-supporters, maar het ligt niet alleen aan de scheids. Aatif die te lang erin zit, zwakke middenveld, zwakke aanval. Enige die vandaag goed speelde was Alper.

Tja wat moet ik zeggen, aan de ene kant wil ik echt los gaan op de scheidsrechter maar aan de andere kant wil ik ook los gaan op de spelers. Drama man, 11 tegen 10, dit moet je uitspelen naar een 0-2/0-3.

We lijden zo zulk dom puntverlies. Domme gelijke spelen thuis en dom verliezen van lage geklasseerde teams.

PS: Aatif moet zo snel mogelijk weg

De winst is echt belangrijk voor Galatasaray morgen, zonder Sneijder, Carole en Derdiyok gaat het moeilijk worden. Fenerbahce heeft het naar mijn gevoel al opgegeven. Ik had verwacht dat ze na het begrijpelijke slechte begin, het weer gingen oppakken en voor de 1ste plaats gingen concurreren. Maar het slechte begin is ze fataal geworden. En vandaag ook weer tegen 10 man voorstaan met alleen een penalty betekent meestal dat je beste verdediging je aanval is en dan staan ze te verdedigen! Eerlijk gezegd zag ik Galatasaray dit ook doen maar wij hebben gewoon kwaliteit tekort dus dat kunnen we vooralsnog als excuus gebruiken, maar kwalitatief staat Fenerbahce bovenaan met de selectie van Besiktas maar presteren gewoon niet goed.

11 februari 2017 om 19:59

Alleen Sneijder is een gemis. Carole speelt de afgelopen tijd dramatisch, constant laat hij zijn man lopen. Helaas heeft hij totaal geen gevoel voor positie kiezen. Linnes of Balta op linksback en dit is meteen ook een verbetering. Eren is ook niet zo heel bijzonder, Podolski doet het prima voorin.

11 februari 2017 om 22:14

Linnes is de beste optie om hem te vervangen met Balta hebben we 3 Cv's in het veld staan. Carole vind ik persoonlijk minder spelen ja, maar alsnog een speler die ik altijd basis zou zetten bij het huidige Galatasaray. Derdiyok is gewoon het enige alternatief als Podolski zijn avond niet heeft of als er een stormram nodig is om een stugge verdediging open te breken. Want winnen is een must morgen.

Allebei geen penalty, beiden hebben de arm netjes aan hun zijde. Fener heeft simpelweg niet geprofiteerd van de kansen. Meer kan je niet zeggen, als je niet scoort (in t Turks dan)... hop Gala morgen 3 punten en op richting kampioenschap!

12 februari 2017 om 00:07

Die van Sivok hangt los en hij 'ziet' de bal komen. Kjaer keert zich om en heeft een elleboog 'vastgeplakt' aan zn lijf. Conclusie: die van Sivok zie ik gegeven worden, maar die van Kjaer hoort in de categorie 'funniest videos'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren