Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe knokt zich na rode kaart twee keer terug; Van Persie ontbreekt

Laatste update:

Fenerbahçe heeft nagelaten om de koppositie over te nemen van Besiktas. Het team van Vítor Pereira bleef zondagavond met tien man steken op een 2-2 gelijkspel tegen Gaziantepspor en leed zodoende voor de vijfde keer dit seizoen puntenverlies in de Süper Lig. Fener heeft nu 31 punten en dat is er één minder dan Besiktas.

Robin van Persie ontbrak vanwege een lichte blessure en dus stond Fernandão in de punt van de aanval. De Braziliaan was in zijn laatste elf optredens betrokken geweest bij liefst tien treffers, maar kon dit keer dus niet het verschil maken voor De Gele Kanaries. Hij kreeg al gauw een goede kans, maar het eerste doelpunt viel na zes minuten aan de andere kant. Demba Camara tikte na een vrije trap van dichtbij raak, nadat Gbenga Arokoya het speeltuig met zijn hand had beroerd.

Tot overmaat van ramp moest Fenerbahçe na een half uur ook nog met tien man verder door een rode kaart voor Hasan Ali Kaldirim. Met tien tegen elf knokte het bezoek zich kort na rust echter toch terug tot 1-1: Gökhan Gönül vond met een streep van zo’n achttien meter de verre hoek. Fenerbahçe kon echter niet lang van die gelijkmaker genieten, want na 53 minuten kwam Gaziantepspor weer op voorsprong. Diego veroorzaakte met een handsbal een strafschop en Muhammet Demir maakte geen fout.

Fenerbahçe toonde ook hierna veerkracht, want halverwege de tweede helft pikte Alper Potuk een pass van Diego op en schoot hij het leer al vallend in de korte hoek van keeper Zdryunas Karcemarskas. De doelpuntenmaker werd vier minuten voor tijd vervangen door Lazar Markovic, maar de Serviër kon de geelblauwen van Fenerbahçe niet aan de drie punten helpen in het Gaziantep Kamil Oçak Stadion. Fernandão trof nog wel de paal. Gaziantepspor leed voor het eerst in de laatste tien competitieontmoetingen géén nederlaag tegen Fenerbahçe.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een strijd heeft Fenerbahce geleverd vandaag, alleen op basis daarvan hadden ze de winst verdiend! Voor een voetballend ploeg zeer lastig veld, de bal kon nog een meter rollen. Antep die de gehele wedstrijd meer aan het verdedigen was dan aan het aanvallen. Jammer, op naar de volgende!

6 december 2015 om 20:03

Alleen op basis van sommige teams die prestatie bonussen krijgen om zo te spelen hebben ze al verdiend om te winnen. Schandalige vertoningen van Ligtv, supporters, en veld.

6 december 2015 om 20:04

En die bal op de paal van Fernandao in de 91'ste minuut. Haha, wat een pech, maarja dat hoort er ook bij. Wij zijn niet zo zwak om hier een hele discussie over te voeren.

Geweldig gestreden. Dit noem je pas een club die meedoet om het kampioenschap. Een Besiktas of Galatasaray had hier gewoon keihard verloren. Die hadden nooit, je leest het goed: nooit met 10 man 60 minuten lang dit volgehouden.

We hebben gewoon 60 minuten lang zonder onze beste linksback gespeeld tegen een gevaarlijke ploeg als Antep en hadden hier gewoon moeten winnen. Helaas is Fernandao te slecht voor Fener, maar dat maakt niet uit. Dit bewijst maar is weer wie er kampioen gaat worden.

Ik weet zeker dat 90% van de GS fans nu woedend zijn. Die dachten dat Antep, Fener na die rode kaart ff zouden oprollen.

We worden kampioen haters. Brand maar. Hehehehe.

6 december 2015 om 20:15

Was dat nou een penalty van Caner in de laatste minuut? Net voor de bal op de paal van Fernandao.

6 december 2015 om 20:17

@robinruiter Fernandao is niet te slecht voor Fenerbahce, het is echter geen voetballende spits zoals een van Persie in goede doen. Hij is sterk met een man in zijn rug, voorzetten en vasthouden van de bal. Met de vleugels die wij hebben, zal hij nooit zijn bursa prestaties gaan evenaren.

6 december 2015 om 20:19

@themachine Ja dat was een overtreding op Markovic, net voordat het een penaly was, voor de bal op de paal van Fernandao. En ga zo maar door. De scheids was weer eens van dramatisch niveau.

6 december 2015 om 20:27

Ja man, dat van Markovic was ik helemaal vergeten. Dat Fener daar geen vrije trap kreeg is toch ongelofelijk?

Gisteren die 'overtreding' op Töre en vandaag dit soort dingen.

Lijkt haast alsof er opzet in het spel is.

6 december 2015 om 20:30

@flacko,

Ik denk toch dat je door las. En ja, Antep is een gevaarlijke ploeg, vooral thuis. Die mag je nooit onderschatten. Al jarenlang niet. Tenminste gevaarlijker dan jou ploegje dit season.

6 december 2015 om 20:41

Robinruiter jij bent tog die gast die bij week 1 al aangaf dat fener kampioen gaat worden?

6 december 2015 om 20:43

Forza-cimbom, ja dat ben ik. En ja, dat worden we zeker. Vandaag roep ik het weer. Volgende week weer. Ik zie je dan. Als je nog het lef hebt om terug te reageren tenminste. Want ik denk niet dat veel GS fans aanwezig zullen zijn die dag hier.

Meeste van jullie zullen weer terug gaan naar die mooie GS grot van jullie.

6 december 2015 om 21:01

Fb had sowieso 3 rode kaarten moeten krijgen, zoals we weten word fb weer geholpen door de scheids, Antep zou de verdiende winnaar zijn, ze waren heer en meester tegen al die "wereldsterren"

6 december 2015 om 21:12

Ach laat die peuter maar zeuren ( Robin de snuiter) , hij is al vanaf vorig seizoen bezig met dat FEBES kampioen zou worden. En toen , ja ja hadden we de 4 e ster en daarna komt de 5e en ga zo maar door .

6 december 2015 om 21:26

@shevan

Haha jij bent grappig 3 rode kaarten. En bij de 1-0 van antep die handsbal zeg je niks over? Owja want bij jullie is het normaal met de hand spelen en scoren was ik vergeten. Toevallig ook nog zelfde scheids achter de doel.

6 december 2015 om 21:52

@sheva, las meestal aandachtig je reacties maar nu... Wat een kansloze reactie! Ben je hier om Robin voor een sneu figuur uit te maken of toch over voetbal te praten? Enjoy the game mate!

6 december 2015 om 21:53

Bedoel @sheva niet haha. Las 2 berichten door elkaar ^^.

6 december 2015 om 23:38

Wil je beweren dat Topal en Alper geen rode kaart verdiende? Zou kunnen dat het hands was betekent niet dat we de andere 2 rode kaarten goed moeten praten.

Fener domineerde het spel tegen dit zwakke Gaziantep. Al moet ik wel zeggen dat ik me af en toe afvroeg of dit een voetbalwedstrijd was of een UFC free for all fight tournament. Wat is Gokhan toch een heerlijke rechtsback, de enige speler samen met Josef van Fener die ik zeker weten in Team of the Year zou plaatsen. Wel moet ik zeggen dat Topal natuurlijk rood moest krijgen. Van Alper vond ik een beetje te licht, maar dat hangt van de scheids af.

6 december 2015 om 20:19

Gokhan heb je gelijk over maar Josef echt waar? Zie jij iets wat ik niet zie?

6 december 2015 om 20:23

Check de statistieken, Josef is echt een ballenafpakker pur sang en hij knapt veel vuile werk op. Alleen ik vind wel dat Pereira hem te aanvallend opstelt, Josef moet gewoon net voor de centrale verdedigers staan.

Tegen zo een slechte antep hebben gewoon gestreden tegen ons zelf. Volkan maakt fout 1-0, en dan nog rood erbij die ik te zwaar vond. Gokhan was er nog en daarnaast is het helemaal van eigen helft dat is geen scoringskans hij kon nooit met bal aan de voet eerder bij volkan zijn dan gokhan die daar nog was. Maak je 1-1 en dan meteen erna geef je weer gratis goal weg door zo dom hands te maken. Scheids floot voor iedere scheet in de wedstrijd. Laatste min mogen we nog blij zijn dat de bal niet op de stip gaat en hebben er enorm pecht met het schot van Fernandao.

6 december 2015 om 20:06

Gooz, ik denk dat ook al was het niet een doorgebroken speler, er alsnog wel een rode kaart werd getrokken man. Kijk hoe die inkomt en bovendien raakt hij hem ook nog. Iets hoger en vol op zn hoofd. Denk zelfs dat hij daardoor rood heeft getrokken en niet omdat het een doorgebroken speler was. Hasan Ali wist ook gelijk rood want vond het niet eens nodig om te zeuren.

6 december 2015 om 20:08

Rood vond je zwaar ? Nou ja, het is jou mening maar moest er even om lachen. Hij komt als een gek aanlopen en trapt hem alsof die aan Karate doet.

6 december 2015 om 20:18

Dat zegt een liefhebber van een zogenaamde pittbull? Die is weggepest uit turkije?

7 december 2015 om 07:01

Neemt niet weg dat hij gewoon gelijk heeft toch? Zonder twijfel is rood terecht, heel dom van Hasan Ali.

Mooi dat FB hier punten laat liggen. Mooi want:

1. We nemen de koppositie weer over
2. we spelen eerst tegen Sporting en dan tegen GS hoop op 6 punten maar de bal is rond en het is een derby en dat weet je nooit van te voren. Ik ga niet uit van puntverlies maar mocht dat wel gebeuren en fener wint dan staan ze in ieder geval maar 1/2 punten weer bovenaan.

Altijd extra zuur als je een week voor een derby punten laten liggen. Overigens denkt Hasan Ali aan karate ofzo want die ging wel echt te ver hij raakt hem ook nog eens met zn noppen geloof ik.

6 december 2015 om 20:08

We hadden juist zo'n wedstrijd nodig. Zie dit niet als een wake-up call, nee, we hadden hier gewoon 100% moeten winnen. Helaas raakt Fernandao de paal in de laatste minuut, krijg je een pingel tegen (terecht overigens) en een rode kaart. Het kan verkeerd lopen. Maar iedereen heeft gezien waar FB in staat is. Strijden totdat we niet meer kunnen. Alleen daarom al worden we kampioen. Ik weet zeker dat andere clubs gelijk een extra verdediger erbij had gegooid, of gewoon op safe zouden spelen. Alleen Fener heeft de ballen om keihard 60 minuten lang het spel te domineren met 10 man.

6 december 2015 om 20:37

Caner kwam erin na de rode kaart van Hasan, dat is toch echt een verdediger.

6 december 2015 om 20:41

Caner is 9 v/d 10 x voorin te vinden. Hoe bedoel je verdediger? Hij is van linksbuiten naar linksback omgetoverd, maar iedereen weet dat hij liever aanvalt dan verdedigd. Daarom speelt hij ook niet meer dit seizoen in derbys. Hasan is beter in verdedigen.

Caner is tevens alleen binnengekomen omdat hij de enige linkspoot is die kan verdedigen en er op het veld geen andere linkspoot was. Of wou je Kjaer of Alves de tractor op linksback zetten? Gs fans en logica. Altijd ver te zoeken.

We hebben heel de wedstrijd met 8 man voorin gespeeld en alleen 1 of 2 verdediger achterin man. Waar heb jij het over? Je hebt niet eens de wedstrijd gezien.

6 december 2015 om 21:25

Wat sta je nou weer stom te lullen. Je zegt het zelf hij is omgetoverd tot een linksback, dus is het een verdediger. Vorig jaar was het nog de beste linksback van de competitie, en nu zie je hem opeens niet meer als verdediger. Hou toch op man.

6 december 2015 om 21:36

Hahah Caner was een aanvaller en is nu een linksback, maar omdat hij alleen in de aanval te vinden is, is hij geen verdediger meer. Hahah laggen man Robin de Lege

6 december 2015 om 20:15

Ik denk dat Galatasaray ook wel weet dat als ze jullie gunnen dat jullie boven aan staan daarom denk ik dat Galatasaray niet gaat winnen van jullie. Het gaat nog een spannend worden tussen ons en jullie als jullie deze week uit Europa vliegen.

6 december 2015 om 20:29

Ik hoop dat Besiktas eruit vliegt, liever een kampioenschap omdat je tijdens de knock out fase toch niet ver gaat komen.

6 december 2015 om 20:35

Niet zo dom praten je moet in europa altijd ambitie hebben om ver te komen.

Vorig jaar waren we ongeslagen 1e in de poule en winnen we van Spurs en daarna Liverpool. Daarvoor winnen we 2x van Feyenoord en waren we gelijkwaardig aan Arsenal en gingen we met een beetje geluk de CL in.. Door onderschatting en een offday van Tolga ga je er dan uit tegen Brugge maar dit jaar zijn we na 5 wedstrijden weer ongeslagen koploper in een lastige poule.. Gewoon vol er voor gaan

6 december 2015 om 21:46

Dom praten? Ik weet niet of je het doorhebt, maar als de tegenstander gaat verdedigen, komt Besiktas er bijna nooit doorheen. Alleen in de competitie wel en dat is omdat Turkse clubs niet 90 minuten de bus kunnen parkeren.
Alle Engelse en Nederlandse clubs hebben aanvallend gespeeld tegen ons. Vandaar dat je de ruimte krijgt om in scoringspositie komt. Dit zie je ook dit jaar.

Besiktas komt toch niet ver, liever concentreren op de league. Dat is toch niet zo raar?

6 december 2015 om 21:14

Tegen Sporting hebben we genoeg aan een punt wordt het een interessante wedstrijd tegen de koploper van Portugal.. Bij een goed resultaat en plaatsing voor de volgende ronde zullen we Gs in Olimpiyat met zelfvertrouwen tegemoet treden.. Een slecht resultaat donderdag zal doorwerken naar maandag dus donderdag wordt cruciaal

Die Diego mag oprotten wat een waardeloze speler door hebben we verloren en verder was Volkan slecht en Alves Mag ook vervangen worden.

6 december 2015 om 20:10

Vorige week heb ik Diego hier helemaal zwart gemaakt, er waren een paar hersenloze die mij nog uitlachten. Graag hoor ik nog van jullie. Dit is gewoon een schande voor een club als Fener. Dat wij zo'n flutspeler nog rugnummer 10 geven. Heel het seizoen voegt hij al niks toe.
Wel of geen Diego, het maakt niet uit. Zet wie je wilt op die positie. Elke speler zou meer toevoegen. Hij doet helemaal niets met de ballen die hij krijgt. Alves mag met Meireles naar China, Topuz kan GS wel goed gebruiken als back-up van Podolski. Kadlec, Krasic en Kesimal hebben we ook nog. Hopelijk gaat onze Guiliano Baba al die rotte appels in de winter wegsturen.

6 december 2015 om 20:20

Ik denk dat je een wedstrijd beter moet bekijken. Tot het moment dat Diego meedeed, kwamen we nog in scoringskansen. Nadat Diego eruit werd gehaald, kregen we meer moeite met het verdelen van het spel. In plaats van Diego, had Nani eruit gemoeten. Was vandaag onzichtbaar en had er niet zoveel zin in volgens mij.

6 december 2015 om 20:38

Idd die Nani wat een pseudo vedette.. Diego is 10x beter dan die thriller van Michael Jackson look a like

6 december 2015 om 21:06

Hou je gemak es pannenkoek is Nani familie van jou of zo.. Die heeft toch nog bar weinig laten zien en mag de veters van Quaresma niet strikken.. Tore is natuurlijk veruit de beste winger van Turkije qua talent alleen moet hij doelgerichter worden

6 december 2015 om 23:30

Nani heeft er nooit zin in, hij werd gezien als een wereldspeler door gasten als robinruiter enzo, maar zeg eerlijk he, Nani is helemaal niks in de Turkse competitie, hij is puur gehaald door zijn naam meer ook niet, vond dat Diego had moeten blijven staan.

7 december 2015 om 08:10

Jongen wat is je probleem met Diego?? Zoals velen hier het al hebben gemeld vind ik Diego nog altijd beter presteren dan een Nani of een Rvp, maar daar hoor ik jou nooit over klagen. Ik erger veel meer aan het gedrag en houding van een Nani of een Rvp

Een ploeg die zoveel miljoenen heeft geinvesteerd mag op het minst kampioen worden , in europa zijn ze nog steeds hopeloos , ik hoop dat bjk kampioen word , dat in mijn ogen meer een team .

6 december 2015 om 20:20

Hopeloos? Obv welke statistieken?

7 december 2015 om 08:13

In een normaal competitie zou je ook zonder moeite kampioen moeten worden ja, maar in een corrupte competitie als waar wij in zitten bepalen meerdere factoren wie er kampioen wordt. En hoezo zijn we hopeloos in Europa!!!

Fener komt hier goed mee weg. 2 rode kaarten niet gegeven aan fener en in de laatste minuut heeft caner geluk gehad dat die scheids niet floot, want anders was het een penalty.

6 december 2015 om 20:21

Caner gaf hem een duw, zo hard dat de speler naar de penaltystip rolde hahha. Kom op man , die gozer ligt met een kleine windvlaag al hahha

6 december 2015 om 20:22

Oja, want Fener was de enige ploeg die er goed mee weg kwam. De overtredingen van Antep niet gezien? De scheids was vandaag gewoon duidelijk anti-Fener. Dit was overigens dezelfde scheidsrechter als toen Podolski met zijn arm mocht aannemen om te kunnen scoren. If you know what I mean?

6 december 2015 om 21:08

Je komt met Podolski, maar vergeet even dat Alper in deze wedstrijd met de arm de bal aanneemt en daarna de bal in het doel schiet.

6 december 2015 om 20:26

Wees dan ook een vent en zeg dat de eerste goal van antep hands was.

Wat een bonus voor ons dat Fener hier punten laat liggen tegen een onthutsend zwakke ploeg als Antep..

Zo staan we weer na 1 week pauze terug aan kop en kunnen we lekker toewerken naar komende donderdag..

Antep moet niet blij zijn met een punt maar zich schamen dat het een uur lang 11 tegen 10 nog geen normale aanval kon opzetten..

Fener was met 10 tegen 11 iets beter dan met 11 tegen 11 maar meer dan een punt verdienden ze ook niet.. Dan de scheids.. Ik dacht hey wat fluit die man goed en durft beslissingen te nemen want de rode kaart en pingel waren terecht maar daarna was hij helemaal de weg kwijt.. Eerst floot hij alles tegen Antep en daarna ging hij aan beide kanten compenseren.. Fener kwam goed weg dat hij de bal in de laatste minuut niet op de stip legde want die overtreding van Caner is overal op het veld een foul maar hier liet hij doorspelen..

Ik zag Ridvan Dilmen net zeuren over het feit dat Chibuike mocht meedoen. Ben je serieus bang voor Chibuike? Sinds wanneer is die gozer kandidaat voor de Ballon D'or? We hebben het over f*king John Chibuike, 7 doelpunten en 6 assists in 44 wedstrijden. Een dronken Fernandao met een geamputeerde been kan nog betere statistieken neerzetten. Hij is ook niet voor niets na 70 minuten naar de kant gehaald. Als je, zoals AY en Mahmut Uslu het altijd zeggen, weet ik veel hoeveel miljoen hebt geïnvesteerd in je ploeg, moet je niet bang zijn voor zo'n derderangs speler die dit seizoen pas 1 doelpunt heeft.

Fener met 11 man had deze wedstrijd 100% gepakt, zelfs met 10 man was dat nog mogelijk, want Antep stelt echt niks voor. Over de scheids moet niemand zeuren, de rode kaart was terecht, de strafschop was terecht, hij heeft zeker foute beslissingen genomen, maar in het nadeel van beide ploegen.

7 december 2015 om 08:03

Ridvan heeft gewoon gelijk. Als een speler is geschorst doet hij gewoon niet mee klaar. Hoe kan het zo zijn dat je de schorsing naar een latere data gaat verplaatsen?? En dit is niet de eerste keer dat een geschorste speler speelt tegen Fener. Dat hebben ze ook ooit met Terim gedaan toen galatasaray een wedstrijd tegen Fener moest spelen. Volgens mij heeft hij zijn straf later ook niet uitgezeten.

Beste fans van elke club,

Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor wat die Robinruiter allemaal lult.
Niet elk Fener supporter is als hem.
Provoceren kan iedereen, inhoudelijk reageren op een fatsoenlijk manier niet. Leuke voorbeeld die gozer

Fb hell en robinruiter, 2 accounts 1 eigenaar maybe??? Weet iemand dat?

Sommige spelers waren echt zwak vandaag. Diego slechtste man op het veld.. geen stress, volgende week weer een kans. Ik heb vertrouwen in Perreira.

6 december 2015 om 22:46

Hulde. Respect. Waardering. We moeten dit soort gasten verbannen. Ik heb dit ook altijd gezegd over Gs-fans die zich zo kinderachtig gedragen. Wat is dan mooier dan een clubgenoot die dit zegt ? Adamsin.

Geen aandacht aan besteden. Ik doe dit ook nauwelijks. Niet meegaan in het niveau. Dit soort gasten verdwijnen vanzelf of gaan zichzelf ineens normaal gedragen.

Nogmaals mijn respect en duimpje voor jou !

6 december 2015 om 23:35

Heerlijke reactie broer! Diep respect voor jou, ik kan met veel leden goed opschieten, zodra fb hell en robintje komen is ze sfeer weg, ik wil liever ook inhoudelijk discusseren, maar zulke gasten dwingen je om terug te provoceren, nogmaals respect voor jou reactie, jammer van de 2-2 jullie verdiende meer.

7 december 2015 om 09:05

Hahahh, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet! Jij bent net zo'n mafkees! Misschien wel erger joh! Hahah

7 december 2015 om 12:12

Communiceer jij altijd zo met je mede mensen? Als je een discussie wilt voeren kan het op een normale toon, een ander mafkees noemen maakt jou zelf niet beter vind je niet? Voorderest reageer ik niet meer op je aangezien je niet normaal kan reageren.

goede resultaat voor besiktas, maar fener is lucky geweest. hassan ali verdiend rood gekregen, alper en topal verdiende ook rood. de penalty juist diego zo n penalty weggeven dan nog 1 penalty niet gegeven in de laatste minuten caner heeft geluk daar. wel moet ik zeggen dat fener met 10 man goed gespeeld en dan heeft iemand gezegd dat ze met hun beste linksback zelfs zo hebben gevochten wa is me da nu alsof caner net bij de club is gekomen en 2de keus is hahahahaah

7 december 2015 om 08:26

Jij noemt nou allen de fouten die zijn gemaakt in het voordeel van Fener. Wees een vent en noem ook de fouten van de scheids die in het nadeel van Fener waren. Vooral de klap wat Markovic kreeg waar de scheids door liet spelen had ik graag in je tekst gezien, want na de niet gegeven overtreding kregen we gelijk een penalty tegen. Als wij in het voetbal een tekst schrijven over ons aartsrivaal zijn we net de westerse media, dan halen we gewoon de helft van het verhaal weg.

Alles zat tegen vandaag.

Slecht weer (veell wind)
Handsbal van tegenstander
Slechte scheids
Penalty tegen
Rode kaart
2 x paal
Slecht veld
Volkan die de bal net niet pakt..

Ik denk dat we hier blij mogen zijn met 1 punt...

Nu concentreren op Celtic!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren