Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe houdt mede dankzij Dusan Tadic toch nog hoop op halve finale

Laatste update:

Fenerbahçe heeft een nederlaag moeten slikken tegen Olympiacos. In Griekenland ging de ploeg van Ismael Kartal met 3-2 onderuit door treffers Konstantinos Fortounis, Stefan Jovetic en Chiquinho. Dusan Tadic en Irfan Can Kahveci bezorgden Fenerbahçe daarna nog wel een stuk hoopvollere uitgangspositie. Jayden Oosterwolde viel nog voor rust geblesseerd uit met een op het oog serieuze knieblessure. De return van de kwartfinale van de Conference League vindt over een week plaats.

Ayoub El Kaabi was de diepste spits van Olympiacos. De Marokkaan werd in zijn rug gesteund door Jovetic. Ook bij Fenerbahçe stonden er de nodige grote namen aan de aftrap. Zo was Edin Dzeko aangewezen man om voor de Turkse treffers te zorgen en stonden ook Tadic, Oosterwolde en Sebastian Szymanski aan de aftap. Ferdi Kadioglu begon op de bank, maar zou nog voor rust invallen voor Oosterwolde.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dzeko kreeg de eerste kans om de fanatieke Griekse supporters tot stilte te manen. Een vlotte counteraanval leidde tot balbezit voor Tadic aan de linkerkant, waar de Serviër prima voorgaf op Dzeko. De spits probeerde het met een fraaie volley, maar moest toezien hoe centrumverdediger David Carmo zijn voet uitstak en voorkwam dat de bal richting richting de verre hoek vloog. Dzeko kwam even later alsnog tot een schot op doel, waar goalie Konstantinos Tzolakis een antwoord op had.

Olympiacos toonde zich in de fase daarna bijzonder effectief. Caglar Söyüncü deed er veel te lang over om weg te rossen en zag zijn pass worden getoucheerd door Georgios Masouras. De bal belandde perfect voor de voeten van Fortounis, die zijn geluk beproefde met een zuiver schot in de verre hoek: 1-0. Olympiacos kwam na die treffer beter in de wedstrijd en werd gevaarlijk via Carmo, die Dominik Livakovic knap redding zag brengen.

Livakovic werd even later alsnog voor de tweede keer geklopt. Fortounis leek zich klaar te maken om te schieten, maar had in plaats daarvan een schitterend steekpassje in huis op Jovetic. De Montenegrijn stond door de te laat stappende Söyüncü geen buitenspel en rondde in de korte hoek af: 2-0. Fenerbahçe kwam in de slotfase van de eerste helft nog wel tot tweemaal toe dichtbij. Allereerst schoot Kahveci een vrije trap net naast, even later stuitte Rade Krunic op Tzolakis.

Vlak na rust leidde een nieuwe verdedigingsfout opnieuw een prima mogelijkheid in voor Olympiacos. El Kaabi heroverde het balbezit en stond na een kapbeweging oog in oog met Livakovic, die de Marokkaan van het scoren belette. Fenerbahçe leerde niet van zijn fouten en leed opnieuw kinderlijk balverlies. Ditmaal leverde Miha Zajc zomaar in, waardoor Chiquinho kon doorlopen en afronden in de verre hoek: 3-0.

Fenerbahçe had weinig in de melk te brokkelen, al had het via Szymanski wel op een 3-1 moeten komen. Kahveci bracht de bal bij de Pool, die een opgelegde kans liet liggen door naast te koppen. Kahveci claimde bij het volgende gevaarlijke moment later hands van Chiquinho in de zestien, maar zijn protesten leverden niets op. Even later kregen de Turken alsnog een strafschop, na een onhandige tackle van Panagiotis Retsos op Bright Osayi-Samuel. Tadic schoot de strafschop feilloos binnen: 3-1.

Het tweeluik werd twintig minuten voor tijd helemaal nieuw leven ingeblazen. Kadioglu gaf vanaf links voor op Szymanski, die een zeer slim passje in huis had op Kahveci. De Turks international bleef kalm en werkte de bal in de verre hoek: 3-2. Carmo kreeg aan de andere kant al snel een prima kopkans, die hij verkwanselde door over te koppen. Zodoende bleef het initiatief bij Fenerbahçe, dat bijna op gelijke hoogte kwam via Szymanski. De ex-Feyenoorder schoot net naast. Olympiacos hield stand en reist volgende week met een minimale voorsprong af naar Istanbul.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat we hier niet winnen is voor jou Kartal. Hoe haal je het in je hoofd om met Krunic-Zajc te starten idioot. Was bijna aan het bidden voor een remontada in Istanbul maar het was bijna een remontada in dit stadion al. Volgende week in een kolkend stadion thuis de halve finale ticket pakken ik kan niet wachten!

11 april 2024 om 21:56

Precies dat Krunic-Zajc kan echt niet. Hele wedstrijd balverlies. En dan doodleuk tot de 3-0 wachten en niet ingrijpen.

Is dit een statement van Fener ? Tegenwoordig weet je het niet meer.

Degelijk resultaat, fouten in de defensie hebben ons de kop gekost, ik weet niet waar Söyüncü mee bezig was, maar man wat deed het pijn aan mijn ogen. Zajc hoort niet in de basis thuis, ik weet niet wat İsmail hoca bezielde om Fred op de bank te laten, toen hij erin kwam verliep het zoveel beter.
Thuis valt dit zeker klaar te spelen, maar dan moet het verdedigen wel echt flink beter.

11 april 2024 om 21:58

Niet alleen Caglar maar ook Becao was aan het klungelen achterin. Alsof dat niet genoeg is ook een keeper op doel die in zijn hoofd blijkbaar al klaar is Fener.

Ff oftopic hoorde ik nou de commentator zeggen misschien draait Galatasaray het wel om😂 . Dat is wel een grove fout.

11 april 2024 om 20:57

Ik hoorde het ook haha. Foei!

Vind Griekenland - Turkije altijd mooie afiches. Pittige duels, opstootjes en heksenketel arenas maar uiteindelijk wel respect voor elkaar.

Fred, Ismael en Ferdi erin en je ziet een heel ander niveau. Schandalig wat Zajc en Krunic lieten zien. Dit moet je thuis klaren.

Wat een walgelijke vertoning, ik heb de hele wedstrijd met fronsende wenkbrauwen gekeken. Je gaat toch niet met Zajc een kwart finale spelen? Die kerel kon er in de kwalificatie rondes tegen kleine teams al helemaal niets van. Wat was Caglar ook belachelijk slecht.

Walgelijke avond. Hebben ze geluk dat het bij 3-2 is gebleven… maar ik heb al geen zin meer in volgende week.

Analyse tot Fred, Ismail en Ferdi: Als je begint met Zajc en Krunic op cvm vraag je om problemen. Zajc heeft niet eens een vorm en start dan in zo’n belangrijke wedstrijd. Krunic is nog steeds zoekende maar ik vond hem beter dan Zajc spelen. Elke bal leverde Zajc in, echt ik werd er helemaal gek van.

Jammer van Oosterwolde, ik denk dat hij is uitgespeeld dit seizoen en hij had in dit drukke schema nog zeker van pas kunnen zijn. Jammer jammer. Veel sterkte!

Analyse na Fred, Ismail en Ferdi: staan ze dan opeens tijd te rekken omdat ze de bui al zagen hangen. Hoe kan je 3-0 weggeven dachten ze daar. Koppies gingen hangen en je loopt eigenlijk over ze heen. Als je nog 10 minuten had was misschien de wedstrijd nog omgedraaid. Je zag ook de spelers enorm opgelucht het veld aflopen, volgende week erop gas geven en helemaal kapot spelen. Trouwens magistrale assist van Syzmanski, perfecte snelheid opzij gelegd met een fijne techniek, goed afgerond door Irfancan. Speelde net als de andere voorhoedespelers een degelijke wedstrijd.

Op naar volgende week, in ons eigen huis een prachtige pot spelen en jezelf werken naar de halve finale!! Let’s goo

Verschil tussen Fred & Ismail en Krunic & Zajc is als dag en nacht. Jammer dat er niet eerder werd ingegrepen.

Laten we een lang verhaal maar kort houden en zeggen dat de voorzichtigheid en angst van onze trainer groter waren dan de wil om te winnen. Eerste 60 minuten volledig cadeau gegeven. Nu hopen dat alle geblesseerden niet weer van de aardbodem verdwijnen (zoals wel vaker gebeurt bij Fener).

De opstelling na 60 minuten zou Oly van de mat kunnen en moeten vegen in Istanbul.

Als je nou tegen gala had gespeeld, was je op zn minst fit gebleven.

Een wedstrijd die we simpel hadden moeten winnen, verliezen we met 3-2. Gewoon 2 doelpunten cadeau gegeven mede dankzij Ismail zijn lachwekkende opstelling. Krunic en Zajc hebben niks anders gedaan dan balverlies. Livakovic mag rest van seizoen banken want die is na de wedstrijd tegen Trabzon als klaar in zijn hoofd met Fenerbahce en Turkije. Nadat Fred en Ismail erin kwamen domineerden we direct de wedstrijd. Dit moeten en gaan we thuis gewoon afmaken mits Ismail Kartal gewoon de juiste 11 opstelt.

We hebben gewoon een wedstrijd weggegeven die we normaal gesproken met gemak hadden kunnen winnen. Hou toch op man met je krunic en sweet little ghost casper zajc op het middenveld. Die lui zijn met jou diegenen die je wellicht het kampioenschap hebben gekost tegen alanya en samsunspor etc, en dan nu ook tegen een olympiakos gaan ze je Europese droom beëindigen. Ik noem hem niet voor niets ismal kartal, hij moest per se de 3-0 wachten zodat de wissels het weer goed zouden maken.

Echt heel zuur dit. Is het je voorzitter niet die vanuit protest een cup saboteert, dan heb je nog altijd je trainer die je saboteert met zijn extreme verkeerde keuzes.

Ik heb de wedstrijd niet kunnen kijken maar ik lees veel over Krunic en Zajc. Ik ben geen fan van beide spelers maar ze speelden beide vgm een prima pot tegen Adana, vooral Krunic. Ismail en Fred zijn ook nog niet topfit dus niet persé hele vreemde keuzes. Wel oké dat het nog 3-2 is geworden, kan nog alle kanten op nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren